|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
![]() Też zaczęłam znów pić pokrzywę, ale jakos nie widze róznicy
|
|
|
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale liczę na to, że nie będzie problemów Cytat:
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Ja to nawet nie będąc w ciąży mam tak, że jak tylko się za ciepło robi to mi dłonie puchną nie cierpię tego uczucia
|
||
|
|
|
#753 | ||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
za dzieciątko, niezła waga ![]() Mam nadzieję, że urolog pomoże i ulży Ci w cierpieniu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za wizytęaż wierzyć mi się nie chce że te nasze maleństwa już takie duże... ciekawe ile moje waży... i czy ma siusiaka czy nie Cytat:
![]() ja bym pewnie spanikowała w takiej sytuacji, dobrze że już wszystko ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
przecież nie jesteśmy lekarzami
Co do płci to będziesz miała teraz na wizycie usg? |
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio bardzo puchnę i wczoraj pojawiło mi się białko w moczu. Czytałam, że to jeden z objawów zatrucia ciążowego, ale gin nic nie powiedziała... dobrze, że za tydzień mam wizytę u innego gina. Wczoraj robiła mi to usg trzeciego trymestru. Zmierzyła brzuszek małemu, kość chyba udową, popatrzyła na nos,potem płeć, bo ją uprosiłam i tyle. myślałam, że to bardziej dokładne usg będzie. A tu parę minut i nawet się na małego nie napatrzyłam miałam nadzieję, że to będzie coś jak te poprzednie. Cytat:
|
||
|
|
|
#756 |
|
Zakorzenienie
|
Ten żel do stóp jest fajny, miałam kiedyś coś podobnego, tylko to było na zmęczone nogi, otarcia itd i on tak fajnie chłodził
![]() Przejdę sie zaraz zobaczę czy u mnie w tesco jest. Alkamor jak to wygląda? |
|
|
|
#757 |
|
Zadomowienie
|
MASAKRA JAK MNIE SWĘDZI BRZUCH!!! CHYBA UMRĘ ZARAZ!!!
|
|
|
|
#758 |
|
Konto usunięte
|
Uuu właśnie dowiedziałam się, że dziewczyny które znam z wątku panien młodych, obrabiają mi dupsko w swoim klubie PM-ek, chyba się pogniewam
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
Widze że i w rossie coś jest
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...og-i-stop.html
|
|
|
|
#760 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
kejti - matko ja dopiero teraz przeczytałam
marei - no no ... niezła waga ![]() ja też jestem ciekawa ile waży Majka...ale teraz USG chyba nie będzie no cóż..a wygląda to tak : |
|
|
|
#762 | |
|
Zakorzenienie
|
łooo....
![]() Cytat:
A to wracając zajdę bo mam tesco pod nosem, tyle że tam nic nie ma.. ![]() A ja mam wizytę w poniedziałek i jestem strasznie ciekawa czy Lena została Leną, czy się obróciła (to raczej tak ale jak..?) i ile wazy
|
|
|
|
|
#763 |
|
Zakorzenienie
|
a co do wyprawki to ja już chyba finiszuję powoli ... na przyszły miesiąc zostawiłam podkłady, wkładki laktacyjne etc....stanik do karmienia...teraz kilka rzeczy dokupię i już mam w miarę ogarnięte....tak mi się zdaje...
aaa co do pępka to ja znowu od koleżanek słyszałam negatywne opinie o tym Octanisepcie ja młodemu normalnie spirytem smarowałam (wtedy tak zalecali) i było ok...teraz też tak zrobię |
|
|
|
#764 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie tutaj jest ten problem, że to bylo już ostatnie moje usg. Wiem,że każde zdjęcie jest inne, ale myślałam że może Wy mi coś rozjaśnicie temat. No nic trzeba czekać do porodu i będzie niespodzianka.
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mycha żaden tlumok. czytanie zdjęć usg nie jest łatwe. Tutaj są fotki, jak się jeździ głowicą, to wiesz w którym miejscu jesteś i skąd patrzysz. Z samego zdjęcia czytać, to trzeba mieć doświadczenie. Na studiach miałam laborki z usg i pamiętam, że na pierwszych zajęciach, zanim cokolwiek zobaczyłam, minęło dużo czasu i prowadząca musiała nam wszystkim pomagać. Później było coraz łatwiej, ale jak pierwszy raz,po kilku latach, byłam na usg brzucha, też już nic nie widziałam
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuu ![]() Kaja też jestem ciekawa twojej wizyty ![]() właśnie teraz w święta bratowa mi opowiadała jak jej koleżanka urodziła synka a miała być na pewno dziewczynka |
|
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
ja się tym nie przejęłam bo wiem, że u nas się nic nie zmieni a ona to powiedziała złośliwie, bo będziemy parkę mieli więc żebyśmy się nie cieszyli zbytnio...
|
|
|
|
#770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Złośliwość innych nie zna granic |
|
|
|
|
#771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przy 3,5kg synu 1 używałam przez miesiąc, w ciągu 4 dni w szpitalu zużyłam chyba ponad paczkę 1 (tych 43 sztuki). ja 2 jeszcze nie kupuję, to wcale nie idzie tak szybko. moja siostra przy 3kg dziecku musiała na początku używać 0, dla wcześniaków bo 1 wszystko przepuszczały, ale 3kg to przecież wcale nie takie małe dziecko, to zanim 2 to jeszcze trochę minie. Cytat:
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
przecież na usg prywatnie można pójść w każdej chwili jak będziesz chciała to się jeszcze dowiesz jaka płeć. ja na zdjęciach z usg kompletnie nic nie widzę, mi lekarz na monitorze zatrzymał obraz i klikał strzałki żeby pokazać co i jak ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- mi wychodzi że w aktualnej promocji w tesco pampers 5 jest po 76gr (a bywają po 67), czyli to nie jest dobra promocja. takie kartony z kartą tesco bywały po 65zł a nie 73 jak teraz. najlepsze promocje bywają w lidlu, super pharm, w tesco rzadko. ostatnio w super pharm pampers 2 były po 46gr za sztukę. Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2015-04-08 o 11:40 |
|||
|
|
|
#772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do puchnięcia to ja tak czekałam ze spuchnę aż wczoraj zmniejszyłam pierścionek, zobaczymy co będzie dalej. W takiej sytuacji poszłabym na usg gdzie inndziej. Nie wyobrażam sobie nie wiedzieć co urodzę w dzisiejszych czasach |
|
|
|
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak już pisałam 1 nie kupuję |
|
|
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#776 |
|
Konto usunięte
|
No... Widocznie swojego życia nie mają, że tak się moim brzuchem podniecają. A ja chyba przestanę gdziekolwiek wrzucać swoje zdjęcia skoro tak to wâ☠â☠â☠â☠ia niektóre osoby.:/
No no, ja pytałam o te zielone, bo właśnie pisałyście, żeby białych nie brać Pamięętam
Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-04-08 o 11:59 |
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na nas się nie obrażaj nam się podoba twój brzuch |
|
|
|
|
#778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#779 |
|
Rozeznanie
|
Przeglądałam właśnie ubranka i mam tego tak dużo ze nie wiem kiedy mała to wszystko założy, a dodatkowo przyjaciółka właśnie przygotowała dla mnie jeszcze 4 kartony po córce, także mam ubranek na 3 lata
|
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Witam sie po Świetach. Myslałąm ze bede jechac do szpitala cały brzuch spiety od piatku i bolał. W sobote troche juz mniej ale jeszcze troche pobolewał. Dzis to juz dla mnie luksus bo prawie nie boli.... Tesciowa wzieła córke i do soboty moge tylko lezec i nic nie robić :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.

nie cierpię tego uczucia
Ja myślałam, że wezmę tak z 5 białych i kilka kolorowych. 
Oby Ci pomogli i użyli w bólu
rosi:
miałam nadzieję, że to będzie coś jak te poprzednie.