Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29 - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-13, 12:07   #3391
Mocny Akcent
Dolce vita

Dot.: Wszystko, co chcecie wiedzieć, a nie macie kogo zapytać cz.29

Zapłata US niedopłaty przy rozliczeniu.

Czy wiecie jak dokonać wpłaty do US? tam jest jakieś specjalne konto przypisane do mnie? skąd bedą wiedzieli,ze wpłaciłam to, co mi wyszlo w PIT?
nie wiem gdzie szukać nr konta.
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 12:10   #3392
Lavi92
Zakorzenienie

[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;51017982]Lepiej zadzwon do danego salonu i zapytaj, czy Ci tak zrobia[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez mycha9393 Pokaż wiadomość
nie każdy fryzjer słyszał wgl o czymś takim!
jak znajomej fryzjerce powiedziałam to się patrzyła na mnie jak na wariata. Lepiej zadzwonić i zapytać
Cytat:
Napisane przez No air Pokaż wiadomość
Lepiej nie pytać o to siedząc juz na fotelu, bo możesz się niechcący stać królikiem doświadczalnym.
W sumie dobry pomysł z tym telefonem. Właśnie dlatego wolę się upewnić bo owym królikiem nie chce być.
Stary 2015-04-13, 12:35   #3393
Madzia9999
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mocny Akcent Pokaż wiadomość
Zapłata US niedopłaty przy rozliczeniu.

Czy wiecie jak dokonać wpłaty do US? tam jest jakieś specjalne konto przypisane do mnie? skąd bedą wiedzieli,ze wpłaciłam to, co mi wyszlo w PIT?
nie wiem gdzie szukać nr konta.
Wejdź na stronę US właściwego dla Twojego rozliczenia - znajdź nr rachunku bankowego dot PIT i na to konto wykonaj przelew. W tytule oczywiście imię i nazwisko i jakiego rozliczenia to dotyczy (domyślam się, że PIT 37 - np Stefania Kowalska PIT-37 za rok 2014 np )

Sophia Loren
Madzia9999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 12:49   #3394
zakonna
Naczelna Nastolatka

Czy ktoś wie co się dzieje z youtube? Od wczoraj nie mogę nic obejrzeć.
Stary 2015-04-13, 12:58   #3395
Nikaaa152
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Czy ktoś wie co się dzieje z youtube? Od wczoraj nie mogę nic obejrzeć.
U mnie wszystko śmiga
Nikaaa152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 12:59   #3396
zakonna
Naczelna Nastolatka

A u mnie dzisiaj cześć filmów działa, ale akurat te które mnie interesują to się nie ładują.
Stary 2015-04-13, 14:10   #3397
Mocny Akcent
Dolce vita

Cytat:
Napisane przez Madzia9999 Pokaż wiadomość
Wejdź na stronę US właściwego dla Twojego rozliczenia - znajdź nr rachunku bankowego dot PIT i na to konto wykonaj przelew. W tytule oczywiście imię i nazwisko i jakiego rozliczenia to dotyczy (domyślam się, że PIT 37 - np Stefania Kowalska PIT-37 za rok 2014 np )
dzięki, udało mi się odnaleźć wg wskazówek
Mocny Akcent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 18:22   #3398
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
Ja do kresek używam czarnej kredki, rysuje kredka na wierzchu dłoni a potem nabieram z dłoni na pędzelek. Używam taśmy klejącej albo łyżeczki żeby zrobić w miarę kreski równe. Inaczej nie umiem.
Dziękuję . A jak robisz łyżeczką? I jakiej kredki używasz?

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;5101446 0]Mnie najprościej robi się kredką do oczu. Po prostu rysujesz linię nad linią rzęs. Na końcu troszkę wyjeżdżasz do góry. Jak roblisz eyelinerem, to wszystko jest ostre i każde niedociągnięcie widać.[/QUOTE]

Dziękuję Jakiej kredki używasz?

Cytat:
Napisane przez kukurukku Pokaż wiadomość
I jeszcze jedno pytanie, do kobiet o bardzo małych piersiach.
Gdzie kupię dobrze leżące bikini? I jaki fason wybrać? Nie chcę nic z poduszką na 10cm. Dzisiaj mierzyłam z H&M taką górę od kostiumu "przeplataną" i wyglądałam gorzej niż źle a myślałam, że taki fason się sprawdzi. Ale nie...
Ja z tych lubiących 10 cm gąbki,ale ogólnie to mogę się wypowiedzieć.
Zdecydowanie musi to być bikini usztywniane (nie push up,tylko zwyczajnie usztywniane) ,nie żadne trójkąty. I nie może mieć takiego kroju http://s2.reserved.com/media/catalog...84-99X-120.jpg to tragicznie spłaszcza,biust rozjeżdża się. Szukaj raczej czegoś co ma krój podobny do klasycznego biustonosza. Poza tym dobrze,żeby to było w jakieś wzory i to jasne.

Nie wiem co ci doradzić w kwestii gdzie kupić bo sama mam taki problem,gdyż zostawiłam na basenie dół do stroju i teraz muszę sobie coś kupić,a w sklepach są i drogie i o dziwnych krojach.

Ja swój poprzedni kupiłam na bazarku, z tym, że kupuję od lat u jednej sprawdzonej pani i ma dość fajną rozmiarówkę,zawsze doradzi,dobra jakość bielizny, z tym, że ze strojami mam problem, bo jest mały wybór no i to zdecydowanie sezonowo.

Może poszukaj kogoś takiego,z tym,że teraz to chyba jeszcze za wcześnie.

Nie dbaj o markę ołówka, sprawdź czy jest zatemperowany.

Porozmawiaj z nami o Bułgarii

Od dupy strony, zapraszamy
Niedopowiedzenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 18:42   #3399
kuki9
Zakorzenienie

Czy ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oc.html&next=1
Ziaja Med, Kuracja Naczynkowa, Krem wyciszający rumień na dzień i na noc

Dostanę w sklepie Ziai czy faktycznie tylko w aptekach?

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 18:59   #3400
macka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Chciałabym sobie robi kreski Ale zupełnie nie umiem. Miałam jakąś kredkę i jakiś eyeliner,ale mi nie wychodzi. Raz,że nie mam całkiem talentu plastycznego,a dwa,że nie umiem zapanować nad powieką,zamknąć jednej tak,żeby drugie oko nie było zmrużone i żeby ta powieka nie drgała. Jaki produkt najlepiej kupić (najlepiej tani,nie chcę wyrzucać pieniędzy w błoto),żeby było jak najprościej i jak się tego nauczyć (te instruktarze z internetu mi nie pomagają) ? rosi:
Np Wibo lub Lovely - linery za mniej niż 10 zł, dobre do nauki. Może próbuj kolorowymi, gdzieś nie widać aż tak że krzywo jak czarnym ;-). A kredka - po rysowaniu rozmaż pędzelkiem.
Cytat:
Szczoteczka do zębów soniczna. Miał ktoś styczność z takim cudem? Jest różnica pomiędzy elektryczną a soniczną? Zastanawiam się nad kupnem ale jednak to kilka stówek i nie wiem do końca.
Soniczna wibruje, zwykła ma ruch obrotowy. Warto.
Cytat:
Ja mam A nieśmiało zmierzające w kierunku kur%*&^ 0
Teraz mam trójkąty oddzielne, tragedii nie ma (a może ja tego nie widzę), ale jest to stary kostium w postacie z kreskówki Chciałam coś ładnego i dziewczęcego, no takiego ekstra.
A moim zdaniem usztywniane są do bani. Bo zawsze przy jakimś ruchu, zmianie pozycji itp, mają tendencję duo odstawania
U mnie najlepiej się sprawdzają jednak właśnie te oddzielne trójkąty. Zresztą można je trochę rozciągnąć na boki, żeby lepiej przylegały. A usztywniane - w nich pojawia się przeciąg :-D
macka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 19:17   #3401
201604301955
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
A ta klasyczna to jaka ? Wiem, wiem głupie pytanie ale tak piszecie, żę klasyczna i zastanawiam się czy coś z tego mam

Ja co do okularów to bym chciała ale takie do komputera, żeby odciążyć wzrok od gapienia się na monitor czy tablet. Może ktoś coś poleci ? Oczywiście bez jakiejś ceny kosmicznej

E nie wydaje mi się :p Ja uważam, że człowiek uśmiechnięty to bardziej pozytywny, przyjazny, więcej ludzi przyciąga do siebie niż taki poważny,ponurak jeden

Ja właśnie bym chciała nauczyć się nakładać róż na policzki, bo raz czy dwa próbowałam i wyglądałam jakbym pół litra wypiła taaaakie rumieńce mi wyszły No i jeszcze te brwi jakoś podkreślać muszę się douczyć, bo kupiłam cień do brwi ale wydaje mi się, że zły odcień chyba bo jakoś mi nie pasuje... Tak mi się wydaje.
Klasyczna to dla mnie taka, która jest praktycznie zawsze modna - prosty wzór, nie jakaś pstrokata, metale szlachetne a nie plastik, nie koniecznie będąca tym co akurat na topie ale nie do końca eleganckie.
Okulary takie do kompa to myślę że jednak u optyka.
Trudno byłoby mi zrezygnować z uśmiechu, więc tego nie zmienię.
A co do nakładania różu - próbuj, próbuj, oglądaj filmiki z poradami, próbuj, kup dobry sprzęt do tego i dalej próbuj. Ćwiczenie czyni mistrza.

[1=4e89258bace7037c96b0592 85119fe847ddc4e93;5101433 3]Jeśli chcesz wyglądać dojrzale, to moim zdaniem zestaw dżinsy + bluzka odpadają. Przerzuć się na spodnie materiałowe (mogą być nawet o kroju dżinsów, ale jakiegoś materiału w jednolitym kolorze, ja mam np. takie czarne, tylko bez żadnych przetarć), nie muszą to być od razu spodnie w kant. Jest duży wybór chinosów i innych tego typu. Koszulki z nadrukami i inne rzeczy kojarzące się z luzem i "młodzieżowością" też raczej odmładzają, więc postaw na bluzki koszulowe czy z lejących materiałów, bardziej eleganckie.

Dziwi mnie ten bob u Ciebie, ja z bobem wyglądałam parę lat młodziej, wszyscy mówili, że jestem taka urocza. A z długim włosami bardziej taka wiedźma :P Mi się tak kojarzy, bo mam długie ciemne włosy.

Sklepy - polecam Orsay (jak zrobisz sobie ich kartę, to mają dużo fajnych promocji, co chwila jakieś zniżki mam), H&M ma dział "elegancki", Mohito też spoko, ale u nich trzeba nieźle poszperać, żeby kupić ciuch z dobrego materiału, a nie poliestru. ZARĄ jestem rozczarowana (dużo szmat tam kupiłam za wysoką cenę), ale ma swoich zwolenników. W Reserved można kupić fajne rzeczy, mam od nich kilka żakietów i spodni, jakoś się trzymają.[/QUOTE]
Pod nazwą 'bluzka' mam na myśli nie t-shirt z nadrukiem tylko właśnie coś w stylu koszuli czy bardziej ozdobnej bluzki trykotowej. I tu wychodzi największy problem z moim ubiorem - zakup koszuli czy bluzki z jakiegoś nierozciągliwego materiału (a takie są dla mnie najbardziej eleganckie) graniczy z cudem, bo tylko rozciągliwy materiał pozwala na dopasowanie tego do sylwetki, żebym pokracznie nie wyglądała. Ale będę próbować i próbować, a w ostateczności szyć
No i najbardziej chciałabym spoważnieć "na twarzy"... Bo jak dzisiaj szłam do pracy to wyglądałam w miarę ok, nawet mimo dżinsów: buty na obcasie, trencz, pod spodem bluzka i żakieto-narzutka, delikatna biżuteria. A potem niestety dzisiaj akurat musiałam to przebrać na służbowy "chałat" i buty, i czar prysł. Więc pozostaje praca nad fryzurą, makijażem...

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez kuki9 Pokaż wiadomość
Czy ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oc.html&next=1
Ziaja Med, Kuracja Naczynkowa, Krem wyciszający rumień na dzień i na noc

Dostanę w sklepie Ziai czy faktycznie tylko w aptekach?
Widziałam ostatnio tą serię w sklepie Ziai, nie wiem czy akurat konkretny krem, ale myślę, że jak seria jest to na każdy produkt jest szansa.

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Np Wibo lub Lovely - linery za mniej niż 10 zł, dobre do nauki. Może próbuj kolorowymi, gdzieś nie widać aż tak że krzywo jak czarnym ;-). A kredka - po rysowaniu rozmaż pędzelkiem.
Któryś z nich ma całkiem dobre oceny na KWC, już nie pamiętam który, zachęcona tym i ceną nabyłam sobie. I powiem ci, że jestem bardzo zadowolona, w końcu mogę nosić kreski (każda kredka mi się odbija w załamaniu powieki, a to się trzyma jak marker). Czasem jak się w nerwach szykuję, to zepsuję kreskę, ale ogólnie dobrze mi nim idzie malowanie.
201604301955 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 19:48   #3402
kuki9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bez_nadzieja Pokaż wiadomość
Widziałam ostatnio tą serię w sklepie Ziai, nie wiem czy akurat konkretny krem, ale myślę, że jak seria jest to na każdy produkt jest szansa.
Ooo dzięki. To sprawdzę

kuki9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 19:54   #3403
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez macka Pokaż wiadomość
Dziękuję
Mam z Lovely i za nic mi nie wychodzi,coś się ciągle rozmazuje,slaby pędzelek do tego.

Stary 2015-04-13, 19:56   #3404
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Coś mi się od kilku dni dzieje z Mozillą. Co to może być? Każdy znaczek, nie tylko wizaż, mi się rozjeżdża na całą nową kartę.

2015: 70
2016: 67

kawa_zmlekiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:00   #3405
zakonna
Naczelna Nastolatka

łyżeczką po prostu używam trzonka jako linijki, od razu zagięte kreski do góry wychodzą bo łyżeczka ma obły trzonek. Pędzelki kupiłam sobie takie dla plastyków, za grosze, od 3 do 8 zł za sztukę. Lepiej się sprawdzają niż te specjalne do eyelinerów. Miałam eyeliner żelowy, ale przy moim antytalencie do kresek to była tortura. Musiałam zmywać po kilka razy oko, teraz kredką łatwiej poprawić i zmyć jakby co.
Stary 2015-04-13, 20:25   #3406
Whim
...

Cytat:
Napisane przez Niedopowiedzenia Pokaż wiadomość
Dziękuję
Mam z Lovely i za nic mi nie wychodzi,coś się ciągle rozmazuje,slaby pędzelek do tego.
Polecam ten - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...do-kresek.html
cienki pędzelek, idealny do nauki .

Moja mama się nauczyła z RedLipstickMonster - najpierw malowała kreskę/jaskółkę jako przedłużenie dolnej powieki, potem dorabiała resztę.

Edytowane przez Whim
Czas edycji: 2015-04-13 o 20:27
Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:26   #3407
Kamilaa21
Bang Bang Lucky Luck !

Cytat:
Napisane przez bez_nadzieja Pokaż wiadomość
Klasyczna to dla mnie taka, która jest praktycznie zawsze modna - prosty wzór, nie jakaś pstrokata, metale szlachetne a nie plastik, nie koniecznie będąca tym co akurat na topie ale nie do końca eleganckie.
Okulary takie do kompa to myślę że jednak u optyka.
Trudno byłoby mi zrezygnować z uśmiechu, więc tego nie zmienię.
A co do nakładania różu - próbuj, próbuj, oglądaj filmiki z poradami, próbuj, kup dobry sprzęt do tego i dalej próbuj. Ćwiczenie czyni mistrza
Róż mam, niby dobra firma jakaś Pędzel to chyba taki jak do pudru wezmę z Avonu mam jakiś i no cóż tylko próbować i próbować mi pozostanie...

Ciekawe ile takie okulary u optyka będą kosztowały...

=====================

Potrzebuje pomocy jeśli chodzi o reklamację butów

Mam szpilki, kupiłam je prawie rok remu w Deichmann'ie i teraz pojawił się problem bo podeszwa szpilek odkleja się oraz sama się kruszy w miejscach gdzie się odkleja. Czy mogę dać je do reklamacji i ubiegać się o zwrot kasy czy też wymianę na inne obuwie? A może to moja wina bo po prostu źle je nosiłam ?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Whim Pokaż wiadomość
Mój ulubiony eyeliner Ja biorę w miękkim pędzelku bo ten twardy jakoś nie przypadł mi do gustu...
Kamilaa21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:33   #3408
thewerka27
Zadomowienie

Czy w wieku 23 lat mogę zacząć stosować jakieś serum z wit.C? Konkretnie, mam tu na myśli Auriga, Flavo-C 8%.
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:34   #3409
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez thewerka27 Pokaż wiadomość
Czy w wieku 23 lat mogę zacząć stosować jakieś serum z wit.C? Konkretnie, mam tu na myśli Auriga, Flavo-C 8%.
No pewnie, ja zaczęłam je stosować jak byłam młodsza.

Stary 2015-04-13, 20:37   #3410
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:

Moja mama się nauczyła z RedLipstickMonster - najpierw malowała kreskę/jaskółkę jako przedłużenie dolnej powieki, potem dorabiała resztę.
W życiu nie namaluje kreski cienkim pędzlem

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:40   #3411
NOWA SOWA
Wtajemniczenie

KORZYSTAM Z TAPATALK NA TELEFONIE ...
gdzie jest opcja jak na "normalnym kompie" żeby przekierowalo do ostatniej nieczytanej wiadomości??
widz etylko dodawane co kilka min bądź godz ale nie mogę zobaczyć co będzie pisane np zaraz po moim wpisie, jezeli wejde np dopiero jutro. Będe musiała po kolei przewijać posty i szukac na czym skończyłam

NOWA SOWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:41   #3412
thewerka27
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kawa_zmlekiem Pokaż wiadomość
No pewnie, ja zaczęłam je stosować jak byłam młodsza.
A mogłabyś coś więcej powiedzieć na jego temat? Ja zastanawiam się nad jego kupnem, głównie ze względu na rozjaśnienie plam potrądzikowych, które zostały mi po stosowaniu TriAcneal'u i Effaclaru K i rozświetlenie cery. Jeśli zdecydowałabym się na jego zakup, to czy mogę wówczas stosować to serum i jeden z ww kremów?
thewerka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:45   #3413
kawa_zmlekiem
damn good coffee

Cytat:
Napisane przez thewerka27 Pokaż wiadomość
A mogłabyś coś więcej powiedzieć na jego temat? Ja zastanawiam się nad jego kupnem, głównie ze względu na rozjaśnienie plam potrądzikowych, które zostały mi po stosowaniu TriAcneal'u i Effaclaru K i rozświetlenie cery. Jeśli zdecydowałabym się na jego zakup, to czy mogę wówczas stosować to serum i jeden z ww kremów?
Hmm nie wiem, bo nie mam problemów z trądzikiem i takich kosmetyków nie używam. Ale generalnie serum nie zastępuje kremu, ja zawsze używam go przed kremem.
Nie byłam do końca zadowolona z tego serum, może i trochę rozświetliło cerę, ale minimalnie, efekt był bardzo krótki i doraźny.

Stary 2015-04-13, 20:46   #3414
Kala713
Zakorzenienie

Mam trochę pokręcone pytanie ale mam nadzieje,że zrozumiecie o co mi chodzi.Od paru dni bolał mnie ząb,Byłam przekonana ,że to jedynka albo dziąsła nad górną wargą-już nawet doszukiwałam się bólu przez szczoteczkę elektryczną,ale to nie to.Teraz ból się nasilił i jestem w stanie go zlokalizować-boli mnie pod nosem.Oczywiście zaraz sobie wygoglowałam co to może być.Wyczytałam,że może to być stan ropny i może się skończyć nawet leczeniem kanałowym ale wiadomo internet mnie nie uleczy i diagnozy nie postawi,ale nie ukrywam,że trochę się wystraszyłam bo jednak nie ma żartów z takimi rzeczami.
Specjalnie nie idę jutro do pracy żeby móc iść do dentysty i teraz będzie moje pytanie.Otóż u dentysty nie byłam już dość długo i wiem,że będę miała na pewno coś do zrobienia w buzi.Zadzwoniłam do jednej z przychodzi w Krakowie i zapytałam o cenę przeglądu.Pani powiedziała ,że przegląd zostanie mi wykonany bezpłatnie-więc żeby nie tracić czasu umówiłam się na jutro.Po jutrze wyjeżdżam na wakacje więc inny termin i tak nie wchodziłby w grę ale nie o to chodzi ,chodzi o to,że o ile przegląd jest bezpłatny to czy jeśli powiem dentyście,że boli mnie to co mnie boli ale nie będę chciał z tym nic jutro robić to czy będę musiała zapłacić za tą wizytę Wiecie o co mi chodzi,że miał być sam przegląd i o ile on jest bezpłatny tak czy jeśli ja wyskoczę z tym,że mnie to boli to w tedy policzą jako normalną wizytę bo jednak przychodzę z konkretnym problemem a nie na przegląd.Sama już nie wiem a wolałabym się przygotować czy zapłacę za to czy nie.Sam lekarz się nie zorientuje,że coś jest nie tak w tym miejscu bo nic nie widać
Chwilę normalna, za chwilę niekompatybilna
Kala713 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:51   #3415
Whim
...

Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Czemu?
Zawsze mi się wydawało, że cienkim pędzlem łatwiej namalować kreskę niż grubszym.

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:57   #3416
bumcykbajera21
Zadomowienie

ile przed lotem trzeba być na lotnisku, jeśli odprawa jest online? chodzi o ryanair, lot krajowy
bumcykbajera21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 20:57   #3417
tur3cka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Liiii Pokaż wiadomość
Moze macie jakiś pomysl gdzie zabrać tzta ma urodziny i niestety ale ma tylko czas w tygodniu dosłownie dwa dni i chciałam go gdzieś zabrać ale nie wiem gdzie. Gdzie jakieś fajne atrakcje w tygodniu? Chodzi o woj. Slaskie opolskie lub dolnośląskie
Sprawdź Miłosna w Wiśle. Uwielbiam tam jeździć, wiec kilka razy w roku tam jestem. Mają w apartamencie wannę, w tygodniu pokoje są za 100 zł. Blisko do centrum, śniadania codziennie od 9-11 (przepyszne, duży wybór). A jeśli Dolny Śląsk to może Wrocław? Przy Świdnickiej jest fajny apartament, zadbany, jest to udostępniany pokój (z kuchnią i łazienką) w bloku. Bliziutko do Rynku. Na obiad może Pierogarnia "Stary Młyn" w Rynku? Mają kilka rodzai. W wolnym czasie zobaczcie Ogród Japoński. A jeśli jesteście autem to warto też pojechać zobaczyć oddalony o ok 50km od Wrocławia Arboretum w Wojsławicach.

Edytowane przez tur3cka
Czas edycji: 2015-04-13 o 21:05
tur3cka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 21:54   #3418
Niedopowiedzenia
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Kamilaa21 Pokaż wiadomość
Róż mam, niby dobra firma jakaś Pędzel to chyba taki jak do pudru wezmę z Avonu mam jakiś i no cóż tylko próbować i próbować mi pozostanie...

Ciekawe ile takie okulary u optyka będą kosztowały...

=====================

Potrzebuje pomocy jeśli chodzi o reklamację butów

Mam szpilki, kupiłam je prawie rok remu w Deichmann'ie i teraz pojawił się problem bo podeszwa szpilek odkleja się oraz sama się kruszy w miejscach gdzie się odkleja. Czy mogę dać je do reklamacji i ubiegać się o zwrot kasy czy też wymianę na inne obuwie? A może to moja wina bo po prostu źle je nosiłam ?

---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Mój ulubiony eyeliner Ja biorę w miękkim pędzelku bo ten twardy jakoś nie przypadł mi do gustu...
Cytat:
Napisane przez Smerfetka696969 Pokaż wiadomość
Cytat:
Czemu?
Zawsze mi się wydawało, że cienkim pędzlem łatwiej namalować kreskę niż grubszym.
Pomyślę nad tym, dzięki

Stary 2015-04-13, 22:00   #3419
86lola
Rotmistrz

Zobaczcie co sie na intymnym wyrabia. Najazd trolli z wykopu.
86lola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-13, 22:03   #3420
Cytrynowe_Marzenie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bumcykbajera21 Pokaż wiadomość
ile przed lotem trzeba być na lotnisku, jeśli odprawa jest online? chodzi o ryanair, lot krajowy
Powinnas mieć czas zamknięcia bramek. I musisz być przed tym czasem na lotnisku. Pozniej nie wejdziesz

Cytrynowe_Marzenie jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości