Eyelinery

Eveline Cosmetics Eyeliner Celebrities Tusz do kresek

297 hitów!

Bodyland.pl
Eveline EVELINE_Celebrities Eyeliner Black 4ml 36885-uniw
Dr.Max.pl
Eveline Cosmetics Celebrities ultraprecyzyjny eyeliner w kałamarzu brązowy, 3 ml
Eveline Cosmetics Celebrities
Eveline EVELINE_Celebrities Eyeliner Black 4ml 36885-uniw

Nasi użytkownicy zostawili 977 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 grudnia 2025 o 20:07
    Stworzył ze mnie smutną pandę... 🐼
    Kupi ponownieNie
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Zakupiłam ten eyeliner dawno temu i po zużyciu, wyrzuceniu do kosza i przypomnieniu sobie o nim wystawiam opinię. Eyeliner Celebrities bardzo mocno mnie rozczarował. Liczyłam na trwały, wyrazisty, ciemny efekt, a w praktyce. Po bardzo krótkim czasie od nałożenia na oko zaczął się rozmazywać, odbijać na powiece, przez co makijaż wygląda niechlujnie. Według mnie ten produkt nie spełnia obietnicy trwałości i zdecydowanie nie nadaje się na cały dzień. Stworzył ze mnie smutną pandę, a jestem wesołym stworzeniem.
    Zalety:
    • ładne opakowanie
    • poręczny pisak
    Wady:
    • nie jest trwały
    • bardzo szybko się rozmazuje
    • odbija się na górnej powiece
    • nieodporny na warunki pogodowe i łzawienie oczu
    • nie sprawdzi się na cały dzień ani na większe wyjścia
  • 13 grudnia 2025 o 12:38
    Precyzyjny pędzelek
    Kupi ponownieTak
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Od kiedy używasz produktutydzień
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Kupiony spontanicznie na promocji w Hebe. Po dłuższym czasie używania eyeliner'a w pisaku, obawiałam się, że pędzelek będzie dla mnie utrudnieniem, ale okazał się on hitem. Jest bardzo cieniutki, co pozwala na wykonanie precyzyjnych kresek. Tusz w kolorze głębokiej czerni ma odpowiednią konsystencję, dzięki której kreski nie rozmazują się.
    Zalety:
    • Pędzelek, konsystencja, głęboka czerń
  • 18 listopada 2025 o 16:15
    Mój hit od lat
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Kocham ten eyeliner. Mocno czarny, nie robi skorupy. Cudowny pędzelek. Według mnie ma wykończenie satynowe. Przyznam, że z moimi oleistymi powiekami, muszę go czasami przypudrować, żeby nie rozmywał się w fałdkach oczu, ale większość eyelinerów się tak u mnie zachowuje i drogich i tanich.
  • 28 października 2025 o 16:22
    Rewelacyjny do robienia kresek
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Eveline Cosmetics Eyeliner Celebrities to produkt, który z pewnością przypadnie do gustu osobom ceniącym sobie precyzję i trwałość w makijażu. Eyeliner ma intensywny, głęboki, czarny kolor, który pięknie podkreśla spojrzenie i utrzymuje się przez wiele godzin bez zmazywania. Dzięki cienkiej i elastycznej końcówce można łatwo i precyzyjnie narysować zarówno delikatną, subtelną kreskę, jak i tą wyrazistą. Konsystencja tuszu jest idealnie wyważona – nie za gęsta, nie za rzadka, co sprawia, że aplikacja jest szybka i bezproblemowa, nawet dla osób początkujących. Produkt szybko zasycha, nie odbija się na powiekach i nie kruszy się w ciągu dnia. Dodatkowym plusem jest eleganckie opakowanie i przystępna cena, typowa dla Eveline.
  • 28 października 2025 o 15:13
    Fajny produkt, ale średnio trwały
    Kupi ponownieNie wiem
    Od kiedy używasz produktukilka miesięcy
    Gdzie został kupiony produktW drogerii internetowej
    Eyeliner kupiłam w super promocji i kosztował tyle co mój tani ulubieniec. Opakowanie bardzo estetyczne, eleganckie, a pędzelek taki jak lubię. Miękki, elastyczny, precyzyjny, nie strzępił się w trakcie i odstawały mu pojedyncze włoski w trakcie używania. Kolor intensywna czerń, ładnie pokrywa powiekę, nie zostawia smug i nie zmazuję się w trakcie dokładania czy poszerzenia kreski. Wydaje mi się, że nie jest za bardzo trwały. Potrafi mi się w ciągu dnia lekko kruszyć czy rozmazywać. Po całym dniu kreski nie są już tak idealne, jak były rano.
    Zalety:
    • Intensywna czerń
    • Precyzyjny i fajny pędzelek
    • Eleganckie opakowanie
    Wady:
    • Średnio trwały