|
|
#1501 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
|
|
|
|
#1502 | |
|
Zakorzenienie
|
bo pewnie stacjonarnie nie ma szans jej nigdzie spróbować?
jeśli nie to chętnie bym przygarnęła kropelkę ![]() Cytat:
Znad kawy |
|
|
|
|
#1503 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wczoraj mierzyłam fajne z dziurami, ale za duże, a mniejszych rozmiarów już nie było
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#1506 | |||||||||
|
Panaroja
|
snad kichania
![]() Cytat:
![]() 2.robocze to w ogóle błyskiem szarzeje , może ze względu na stopień zbrudzenia trudno odpieralnymi substancjami co do temp , to oprócz pościeli , ręczników i ścierek ja wszystko energooszczędnie w 30 stopniach , tamto w 60 , ale jakoś się dopiera . A fakt , że twarda woda utrudnia wypranie , bo kamień wiąże środka piorącego .Cytat:
2.o ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Cytat:
![]() Cytat:
bolą mnie mięśnie miejsca , w którym plecy swą szlachetną nazwę tracą
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Parabell - dzięki za praniowy głos.
Ale nie zgadzam się, że płyny nie piorą |
|
|
|
#1508 | ||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ja z kolei płynów nie lubię, nie dopierają Cytat:
ze zwykłym praniem, chyba aż tak te dżiny nie są uświnione żeby je trzeba było osobno specjalnie prać?Cytat:
polemizowałabym ![]() nabijasz się, prawda? ![]() Cytat:
kupowałam miesiąc temu, spontanicznie, na pierwszy wolny termin więc miejsce takie se, ale zobaczymy.. pierwszy raz będę w Romie.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
|
|
|
#1509 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za obuwiem czy outfitami to się głównie na camden oglądałam Cytat:
![]() ex mi przywozi płyny do prania z de próbujemy ustalić dawkę, która się porządnie wypłuka i dziecko mi się nie będzie drapało nosząc koszulki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale teraz JM jest nawet na stansted, to na pewno będzie więcej okazji do testowania. niemniej w kwestii próbek w butikach są wciąż niereformowalni ![]() czułam że będzie pozytywnie eclat d'arpege mam miniaturkę od chyba 7 czy 8 lat i nie mogę zużyć ![]() Cytat:
ja ją bardzo szybko oswoiłam, ale mnie widocznie benzoes nie odrzuca Cytat:
![]() jaki pierdzionek ![]() jestem chyba jedną z ostatnich osób której by się spieszyło do takich zabiegów ![]() pewnie objadała się frytami i smażonymi ziemniakami po 23
|
|
#1510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
Cytat:
2Ja tez ją oswoję bo mnie do niej ciągnie ![]() 3To o którym zabiegu Wy mówicie? Jakiś coś kryjący niedoskonałości ma być??? 4 Ju noł ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- No ja mam wersję kolor i ładnie doprała i rozjaśniła koszule męża... Tzn on ma koszule białe w kolorowe kraty takie z carry... No i ten proszek zrobił coś takiego że te kolory bardziej żwawe i przy tym ta biel bielsza chyba .... No ale w efekcie bardzo ładnie to wyglądało ... ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
2 On bardzo dobrze dopiera ... 3 4 Nie zgadzam się jak się pierze dzinsy z ciemnymi , to dziny nabierają takiego brzydkiego szarego nalotu...Dzinsy piorę tylko z dzinsami bądź z ubraniami w podobnym kolorze ...Czyli ogólnie mówiąc niebieskim...Ale....jasno niebieskie dzinsy piorę z ubraniami jasnoniebieskimi....Noooo o mam małego fiiioua na punkcie dzinsów ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Są są i to jest najbardziej opłacalne Ja swoje będe przesadzać
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Kameno
- dzięki za pocieszkę Cytat:
2. Technicznie mogłabym Ci pomóc ale chyba nie ma sensu, bo a nóż widelec kiedyś Ci się przyda, a ja, jeśli w ogóle, to coś z psiurkaczem poszukam 3. Ja też Madonnę oswoiłam, a z benzoesem mi nie po drodze Cesarzowa - tak jak ją pamiętałam z blotterka - zapachowy płyn do mycia naczyń/szmapon. Jednak owocki, a już melonowe nie są moją bajką. I odbieram go jako "dziewczęcy" raczej niż kobiecy.Z Cristobalem ostatnio chodzę spać - a mam tylko miniaturkę Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-14 o 12:12 |
|
|
|
|
#1512 | ||||
|
BAN stały
|
Znad kawy
Matka podoba mi się bardziej, zdecydowanie ![]() Cytat:
Ja w 30 tylko dywaniki łazienkowe piere, na programie szybkim 15 min. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przypominam sobie za to "bielinek" (tak chyba babcia mawiała), jaskrawoniebieski proszek w małej, papierowej torebce, takiej wielkości cukru wanilinowego, który dodawano do prania (albo płukania ) firan Cytat:
![]() W życiu Jesteś złośliwa ![]() --- Prawie umarłem dzisiaj w osiedlowym sklepie - podchmielony wielbiciel czosnku koniecznie chciał ze mną dyskutować na różne tematy, no jak to w kolejce |
||||
|
|
|
#1513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może niektórym szczęściarzom to nie szkodzi ![]() Cytat:
Jak mi się nie chceeee już pracować a jeszcze 1,5 godziny
|
||
|
|
|
#1514 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wciąż tak miałam nawet jak mój eks zaczął naciskać na pierdzion Jak się okazało, przeczucia miałam słuszne ![]() Cytat:
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
Cesarzowa zrobiła się już mało dziewczęca
fajnie się rozwinęła, tak zimno, ząbki bolą od wdychania Nono, idę poczytać co ma w bazie. Ja daję radę z zapachami, które mają dla mnie kiepski i krótki początek, bo ważne co potem.
|
|
|
|
#1516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
produkt dla osób chorych na bielactwo, przykrywa białe plamy i ujednolica skórę. ale ponoć zdrowe osoby stosują go zamiast podkładu czy samoopalacza, bo jest trwalszy, nie brudzi, nie schodzi brudnymi plamami. Cytat:
ciekawe który zapach którym próbował zabić ![]() Cytat:
pod tym względem to mam sprawdzony egzemplarz ![]() chyba każdy kiedyś przechodził różowe dżinsy ![]() czemu mam wszystkie cytaty na biało?
|
|
#1517 |
|
BAN stały
|
On dzień w dzień chodzi podchmielony, więc żadna to różnica tak naprawdę
A na moje nieszczęście - ten osiedlowy sklep jest mikroskopijnych rozmiarów i wystarczy, że 3 osoby stoją w kolejce, a już robi się tłok (i upodobali go okoliczni wielbiciele spożywania trunku z pianką pod gołym niebem, o dość luźnym podejściu do higieny zazwyczaj)
|
|
|
|
#1518 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zabieram głoos w sprawie prania,co prawda zaden ze mnie ekspert ale w celu nieszarzenia nalezy po 1 primo uzywac proszku do prnia wstepnego, po 2 primo uzywac chusteczek do prania.
szarzenie wynika z wnikania wguomp brudu (podobno) a opisane przeze mnie procesy temu zapobiegajo.
|
|
#1519 |
|
BAN stały
|
Machnę znad kiszki ziemniaczanej (dobrze, że jest przed 23:00
) |
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
A ja macham znad chorego męża (dobrze, że nie znad zwłok męża
) i znad chorego dziecka Mało zabawne w sumie Wczoraj już byliśmy na placu przedszkolnym, a tu nagle płacz i boli ucho. No to w tył zwrot, do lekarza i tadam - zapalenie gardła i ucha. Ciekawe co za dziadoska bakteria w tych męskich paszczach się rozpanoszyła. Aaaa, to jeszcze nie wszystko - małemu przyplątało się jeszcze zapalenie napletka, egzotycznie brzmi i wygląda Okropna jestem, bo pewno miłe toto nie jest.Idę posegregować śmieci, a potem sobie poczytam ku uciesze
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1522 | |||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.wolę zwykłą łyżkę wymachiwałam ciężarem ![]() a wcale nie , bo wieczorem i publicznie i nic zdrożnego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#1524 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ty to się dobrze odżywiasz
![]() To ja machnę znad kabanosów Ewusia, dawaj adres
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1525 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Paru nazw nie mogę rozgryźć... Whatever! ![]() Może to o Szczebrzeszyn chodzi?! ![]() To jest jawny atak na mua persona i posądzenie mnie o brudasostwo! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trochę za bardzo zabudowane jak dla mnie Warzywa są zdrowe Ziemniak to warzywo ![]() --- Se ochoty na gruszki we Biedrze narobiłem, a tam dwie puste wytłaczanki ino To je skandal!
|
|||
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jakiś bakcyl zbiera żniwo Oby szybko ku lepszemu, czyli speedy recovery. U mnie też coś mnie chce złapać, ale wciąż walczę, a to kaszel, a to duszenie się, a to s..ka padaka Niemniej nieporównywalny stan.Coś lepiej na Waszym froncie? Jakieś efekty leczenia, czy za szybko na takie widoki? Szkoda każdego, małego i dużego. Ale i dziewczynki mają pod górkę, z częstymi zapaleniami sikawek, nawet wygrywają w statystykach, także mały pewnie ma pierwszy i ostatni raz w żyiu, szybko zapomni Poczytaj, poczytaj, gdzieś się trzeba zresetować i naładować akumulatory. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-14 o 22:02 |
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się popłakałam przy Ostrołęce, Zakopanem i Zielonej Górze
|
|
#1529 |
|
Zakorzenienie
|
snad domowych zapieksów
|
#1530 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A mi się jakoś tak Skarbek przypomniała ![]() Cytat:
Widzę temat prania. Ja białe już szare traktuję domestosem
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.

Wina temperatury? Bo bluzki w 40 a reszta biał bawełny w 60.
od kataru podobno
I to tak masakrycznie.
To jedną parę dżinsów mam prać? Eeeech marność.

No jakiś bakcyl zbiera żniwo