![]() |
#2551 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2552 |
Rozeznanie
|
Odpisywalam Wam i mi wcięło mi wszystko.
Black ja nadal odczuwał bol liub ciągnięcie z prawej strony. Odzywa się od czasu do czasu,juz bardziej męczy, ale jeszcze jest. Nie spie jeszcze na prawym boku, nie karnie na lezaco bo potem boli jak się podnosze. Ale z każdym dniem jest coraz lepiej. Co do majtek siateczkowych- u nas nawet na sr mówiły położne żeby mieć.Miałam siateczkowe, nikt nic nie mówił i nie zabraniał. Rane kazali wietrzyc. Po zdjeciuzdjęciu szwów pani doktor tez kazała codziennie na 20 min zostawiac bez zakrycia, smarowac mi nie kazała, bo się ładnie goi. Zastrzyki przeciwzakrzepowe tez mam ![]() Nawet Was nie podczytywalam przez ostatnie dwa dni bo nie miałam kiedy. W pon zdjęcie szwów, wizyta położnej, wczoraj pojechalismy na ważenie plus inne sprawy powychodziły. Kwestia pokarmu się poprawia choć w nocy miałam kryzys i musiałam się wyryczec... Ale pracujemy nad tym ![]() Hormony trochę szaleja bo się ogólnie wzruszajaco-placzaca zrobilam ![]() Rozpakowanym gratuluje ![]() ![]() Za czekajace kciukam ![]() Black jak ogólnie znioslas CC i jak się czujesz? Nie czytalam kochana wczesniej dlatego pytam teraz ![]()
Chciałem powiedzieć - wyjaśnił z goryczą Ipslore - że na tym świecie jest chyba coś, dlaczego warto żyć. Śmierć zastanowił się przez chwilę. - KOTY, stwierdził w końcu. KOTY SĄ MIŁE. http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6p07wmjy6nesy.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2553 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
matko pierwsze słysze.. co za pomysly Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakie to słodkie! Cytat:
Dla mnie to głupota. Przy obu ciążach miałam majtki siateczkowe i żyje, nic mi nie zgniło:P i ma się dobrze. W dup.ie miałabym takie zakazy i tak założyła te poporodowe na tyłek. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja myje podlogi.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sonia ostatnio biegała, ja mieszkam na 4 piętrze i też ostatnio sporo po nich wchodziłam i ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2556 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2557 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba dotarło i może coś dziś zadziałamy ![]() [QUOTE=Koperco;5104749no że nogami te podkłady przytrzymujesz i chodzisz jak kaczka.. Dla mnie to głupota. Przy obu ciążach miałam majtki siateczkowe i żyje, nic mi nie zgniło:P i ma się dobrze. W dup.ie miałabym takie zakazy i tak założyła te poporodowe na tyłek.[/QUOTE] a NO.... chyba ich po.je.ba.lo poważnei wyśmiałabym ich.... Mam też swoje prawa i nikt mi w majtkach nie zakaże chodzic... Leżec z krokiem i go wietrzyć ok ale bez majtek nie zamierzam chodzić... żenada... średniowiecze... ja juz nie wiem co robić ![]() ![]() ![]() Ale głodna jestem więc wcześniej coś zjem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
ROSI, BOLECZKA kciukam za Was żeby się zaczęło coś!
![]() SIEMPRE daj znać co po wizycie! Ja sobie siedze u mamy i czekamy aż mechanik zrobi auto i jedziemy do domku. Jestem ciekawa czy coś się rozwinie dziś po odpadnieciu tego czopa. GOSSIP zazdroszczę pozytywnej energii ja dziś mam dzień do spania!
#2559 |
Zakorzenienie
|
U mnie po ktg cisza jak makiem zasiał, prosta krecha..masakra :/ w pn mam kolejne, potem w czw(tp) i badanie ginekogiczne. I od tp jak sie nic nie ruszy co 2 dni ktg i badanie gin..no nic, mam nadzieje, ze przez ten tydzień coś sie ruszy
![]() ![]()
#2560 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2561 |
Zakorzenienie
|
hania pogoda śliczna wiec to tez duzo daje
![]()
![]() |
#2562 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle to nie chodziłam na żadną szkołę rodzenia, nic a położna tak mnie chwaliła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51043507]Gosiak,dzis bedzie lepiej z corcia na pewno. Dokarmiaja Ci ja? Mimoja oddali po nocy i spi. Jak aniolek a wczoraj rogi pokazywala. No ale wczoraj u mnie zero porodow wiec mniej placzow dzieciakow w nocy. Czy ja mam czekac i probowac odbijac corke tak "do skutku"? bo cos niepodatna... ja polowy nie przeczytalam. nr telefonow swojego i ojca dziecka, choroby w rodzinie. U mnie pyt o zeby nie bylo. Za to jak uslyszalam pyt. Imie ojca, to podalam swojego, a chodzilo o ojca dziecka ![]() my odbijamy i za każdym razem po cycu się udaje, najlepiej u taty się odbija, u mnie nie zawsze ma ochotę ![]() [1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51044519]To moze ja moja za krotko na ramieniu trzymalam,ale nic to,naucze sie. Po czym wnosza ze kiepskie mleko? Chyba nie probuja? Blackberry a jak wygladaja super warunki do karmienia? Ja mam chyba skromne bo male ;p Mala nie jest zolta poki co i stan ogolny dobry. Za duzego bodziaka jej ubralam i niezle mi sie rece trzesly przy pediatrze ubierajac ;p myslalam ze bede miec wieksze dziecko przy tej mojej niby cukrzycy. Glowa mnie zaczyna pobolewac eh...[/QUOTE] na moją wszystkie ciuszki r56 za duże ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Co do majtek ja miałam te i bardzo polecam bo nie uciskają, nie pociłam się i dobrze trzymały wszystko na miejscu https://sklep.icare.pl/userdata/gfx/...a4508bd413.jpg a podkłady molimed dla mnie średnie bo za szerokie, lepsze canpola dzięki temu wyprofilowaniu między nogami lepiej się trzymały i nic nie przeciekało bokiem ![]()
![]() |
#2563 |
Zakorzenienie
|
KAMILOVE ja mam te same podlady i majty
![]()
#2564 |
Zakorzenienie
|
Kamilove-nawet nie wiem jak sie prze na nogi
![]()
#2565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2566 |
BAN stały
|
Roleta z salonu uległa zniszczeniu :banghead: chyba znaczne to dokumentować i odejme mu z kieszonkowego, a jak się nie wypłaci do 18 taki to wystawie mu rachunek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2567 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2568 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2569 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie wnerwia ten ząb
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2570 |
BAN stały
|
Weszlam na kompa, ale dziwny wizaz.
Edytowalam suwaczek |
![]() ![]() |
![]() |
#2571 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym poszła teraz niech zobaczy ew. opiłują go żeby Ci języka nie ranił... borować na bank nie bedzie bo za duże ryzyko... Zjadłam zapiekanki i popiłam wodą i kurde mnie żołądek zaczął boleć... jestem mądra.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2572 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A pomyśl sobie jak przy porodzie zaciśniesz zęby i wtedy ukruszy się dalej lub zacznie boleć... Z nudów chyba zaraz coś kupię bo siedzę i przeglądam ciuszki niemowlęce ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2573 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Przy Hani miałam przejścia z pępkiem więc ja na pewno bym do lekarza poszła tym bardziej jeśli widać krew.
![]() |
#2574 |
Zakorzenienie
|
Ojej jakie śliczności dla dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2575 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no więc właśnie Cytat:
Ja dziś właśnie kończe 2gie pranie. Po tym pobycie w szpitalu nie mogę dojść z brudnymi rzeczami do ładu bo M wszystko do prania wrzucił plus nasze bieżące plus Małej bieżące-normalnie ciągle pranie mi wisi:P Ja mam sporo zaległych pierdół do porobienia w domu. ALe powoli wychodzę na prosta ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2576 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2577 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ciekawe jak LEKKA? Ja zjadlam obiad i zaraz karmienie bo slysze ze moj niuniek sie powoli budzi. ---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Dziewczyny kasze chyba sa bezpieczne przy KP? Bo jem roznego rodzaju, a nie chce zeby wyszlo jak z tym groszkiem ze bylam nieswiadoma. Niby nic nie znalazlam zeby szkodzily.
![]() |
#2578 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co to ubezpieczenia nie masz że ma tyle zedrzeć z Ciebie? ja bym poszła... mnie prowizorycznie potraktowali i często sie w nocy budzę z bólem.... ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- matko mój żołądek ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2579 |
Zakorzenienie
|
Ok jestem po maratonie 3xna 10 pietro. Ta moja kolezanka mowila ze ona tak intensywnie chodzila 2 dni i sie zaczelo. Teraz wezme ciepla kapiel, pozniej znowu pojde i najwyzej jutro tez i zobaczymy, moze sie co zacznie
![]()
![]() |
#2580 |
Zakorzenienie
|
Kamilove kochana ja nie bede kp wiec moge jesc wszystko..
Madzix to samo pomyslalam.. Kordelka hehee. Rosi ja bym wolala teraz isc i zrobic,bo przy kp nie bedziesz mogla chyba znieczulenia. Poza tym zeby tam sie jakies dziadostwo nie wdalo. Ale skoro kasa wazniejsza.. Dobra dom ogarniety . Posciel zmieniona,wyprana..jutro dwa koce wstawie do prania. Ide polezec z Kaperkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.