|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() 2. Już miałam kiedyś, i one regulują tylko jak się bierze, więc odstawienie = powrót do punktu wyjścia, a straty zdrowotne Kurcze łydek, sztywne, twarde jak kamień, nabrzmiałe łydki, pewnie się zakrzepica żył szykowała czy jak się to zowie. Pomijając wątrobę, zawroty głowy i milion innych skutków ubocznych. Miecz obosieczny, jak mówiłam. 3. Ja się dowiem i Ci powiem. Warto 4. AAAAAA się okazało że "my" mamy nie tylko subwoofer ale i amplituner i caaaaaaaaały zestaw. Wszystko ponoć. ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Wracając do tematów ubraniowych, jeśli chodzi o sportowe ubrania, to mi się bardzo podoba taki styl, który to nieświadomie uprawiałam onegdaj, lecz w ukryciu, pod osłoną nocy. Ale odpowiednio dobrany wygląda faktycznie swietnie, teraz cały "swiat" tak chodzi więc luz http://kobieta.onet.pl/moda/moda-z-b...podstawa/x13ql Wiem, wieeeeem , ze znów ona, ale jak babcie drybcie, wyskoczyła mi w googlach pierwsza. No i robi to dobrze. Ubiera się. Ona tylko powinna przestać pisać. Gdyby nie pisała, a wrzucała only foty byłoby w deseczkę http://www.makelifeeasier.pl/moda/an...ou-my-sneakers Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-19 o 13:57 |
|
|
|
|
#1742 | ||
|
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
Raz wszedłem na seans za free - przyjechało kino objazdowe na wieś, a "sala kinowa" znajdowała się zaraz obok klubu, w którym pracowała moja ciotka ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Otwierając kolejną puszkę remontowej pandory
![]() Polly gdzie Ty w końcu znalazłaś ten szklany stół? Bo właśnie robię poszukiwania, stołu szklanego ale koniecznie z obramowaniem blatu, w sensie szkło nie może być bez ramy Teraz nie kupuję, ale im szybciej znajdę tym szybciej będę mogła pracować nad zmianą kąta jadalnego. Jest tak dołujący że nie mogę Bo kolorowe krzesła kupić to nie sztuka ale musi być do nich stół w tym samym temacie stylistycznym. ![]() Tego szukałam, bo swietnie się sprawdza u znajomych, tanio jako używka 250 zł, no ale nie te wymiary ((((((Jednak najchętniej mleczne szkło. Stolikowa rewolucja, właśnie Chuopina przerobiłam w ekspresowym tempie - to mój zyciowy rekord! (Bo mażł jest stary jeśli chodzi o gust i wszędzie wciskałby babciowe retro) A teraz chuopin po praniu musku przerabiać będzie stół który mamy w chacie - czyli najciemniej pod latarnią, i najtaniej! Dorobi mu wyższe nogi i włala!!! Ten kanciasty w kratę o niebo lepszy, ale jednak tam szklany blat jest na ramie, więc szkło na zewnątrz W naszym domu, to jak strzał w łeb. W tym drugim, blat jest osadzony w ramie, a zaokrąglone "rogi" czyli ich brak zapobiegają milionom siniaków i ran.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-19 o 17:52 |
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
![]() 2. Nic kawiorem ani rybą nie zalatuje, nawet nie jest podobna do Womanity 3. Świetne łupy ![]() 4. Ten http://blogeve-evel.blogspot.com/201...ss-3-in-1.html Opinie ma świetne, jak bym trafiła na promocję to wezmę
|
||
|
|
|
#1745 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Stazja Ty się opanuj z tymi odżywkami
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1746 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ano skoro tak to faktycznie , ino czy pamiętasz nazwę ? bo jest tego od czorta i ciutciut , może po prostu inny preparat ? chyba że po wszystkich tak Ci się robiło ![]() 3. 4.subłufera nie mamy bo nie uznajemy umcumcumc , ale mamy amplituner i wieżę i zestaw i dyabli wiedzą co jeszcze ![]() 5.fajnie ![]() kothowi wyleciał jeden górny kieł małż znalazł go pod kołdrą ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potem lekarze wciskali mi wręcz, "najnowszej generacji" tabsy. Yhy, Diane tez kiedyś były najnowaszej generacji. Stąd mój wniosek, że jak coś jest nowe, np tabsy, to dopiero po iluś tam latach doswiadczeń na kobitkach weryfikują zacność danej substancji Był Cilest, były jakieś Jasmine czy jasminelle, jeszcze kilka innych co nazw nie pamiętam i powiedziałam szlus!!!! Koniec! Bidne kocisko
|
|
|
|
|
#1748 | |||
|
Zakorzenienie
|
znad chałwy
![]() wruszka zembuszka ![]() Cytat:
2. ![]() 4. wygląda obiecująco niestety mój bonus imieninowy już został rozdysponowany ![]() Cytat:
![]() poza festiwalem, kumpela pracuje w kinie i stoi na bramce na koncertach i innych imprezach, więc... ![]() a w najbliższy weekend też będzie można skorzystać z paru atrakcji ![]() http://www.sandomierz.pl/aktualnosci...ceny,2400.html Cytat:
![]() płaszczem z kapturo-kołnierzem się już parę osób zachwycało ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- a dopiero co pokochałam ziemniaczki w mundurkach ale zapiekam je lub podsmażam
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak jest pszepani
![]() A poważnie, już mam szlaban. Tylko to cudo jeszcze i nei za cene regularną, tylko w promocji. I Zero zakupow włosowych do końca 2015, no...szampon jak mi się skończy i tyle ![]() Biedny...mój Tłusty tez ma część pogubioną...szczerbatek na niego mówimy teraz ppieszczotliwie... Cytat:
2. Ale zaraz będzie Dzień Matki, to zasugeruj dziewczynom może ![]() ![]() 3. Jak ja Ci zazdroszczę czasem ,że mieszkasz tam gdzie mieszkasz ... |
|
|
|
|
#1750 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
a niestety tak jest że niektóre rzeczy wychodzą dopiero w praniu , kiedy jakieś skutki ujawniają się dopiero w wypadku stosowania u 100 000 tys osób , nie u tysiąca czy 10 tysięcy , ale to nieuniknione , inaczej się nie da 2. ![]() Cytat:
![]() 2.mój w wyprzedaży sprzedaje tylko po 69 tez bym sie takim płaszczem zachwyciła ![]() 3.tiaaaaa , jaaaasne , wszystko jest śmiertelnie trujące a "warzywa" żeby wygotować toksyny ciekawe czy ten gość próbował jeść pietruszkę i selera na surowo nie ma to jak ktoś sobie dorabia ideologię do rzeczywistości samo życie jest niezdrowe i niebezpieczne i zawsze się kończy śmiercią a Indianie z Amer.Płd . nie hodowali żadnego bydła tylko lamy i alpaki i owszem , znam osobę , dla której codzienne wchłonięcie kilograma pyr nie stanowi żadnego problemu i nic tej osobie potem nie jest i żyje sobie nie wykazując żadnych objawów zatrucia solaniną ani niczym innym więc spokojnie jedz ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1751 |
|
Nindżopesz
|
Nie nadrobię ale ad Panienek - niech mnie kto proszę oświeci kim są:
- biało czarna z FdB i kotami - ta obok jesienna z zachodem słońca nad strumykiem - ruda goła skulona na szaro-zielonym tle - tancerka niebiesko-czerwona - w zielonej pelerynie na pomoście z jamnikiem - czarno-biała z książkami ? |
|
|
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz resztę podejrzę na pomoście wizażanka znad jeziora, już się w barze nie udziela ![]() Panienka Flamenco skulona - chyba żywioły i kamena ![]() jesienna - Katty
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-19 o 18:45 |
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
- biało czarna z FdB i kotami - Skarbek
- ta obok jesienna z zachodem słońca nad strumykiem - ruda goła skulona na szaro-zielonym tle - kamena - tancerka niebiesko-czerwona - to chyba nie wizażanka, ale nie wiem, to na zamówienie było chyba z FB - w zielonej pelerynie na pomoście z jamnikiem - CzarnaZuzia - czarno-biała z książkami - Skarbek ? |
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w takich cenach to tylko skóry widziałam ![]() 3. uff.... na to liczyłam Cytat:
![]() 2. chyba mnie nie bedzie wtedy ![]() wyjaśni się w tym tygodniu 3. daleko nie masz....
|
|
#1755 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. No to trzymam kciuki,zeby Cię nie było jednak ![]() 3. No racja . I nawet posiadam kumpla, który w sezonie letnio jesiennym jeżdzi tam na swoje wiejskie ranczo ,i za każdym razem truje,żebym z nim jechała......to kto wie czy nie ulegnę kiedyś
|
|
|
|
|
#1757 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
oby z obu wyszło dobre u Ciebie w pokoju "klątwa" ale planujemy zwiedzić wszystkie w przyszłości ![]() taka zabawa jednorazowo 20 zł od osoby kosztuje no i trwa 45 minut więc na raz to góra dwa a w sumie adrenalina jest taka że i po jednym jest się zmęczonym lekko ![]() Cytat:
![]() oj Cytat:
|
||||
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1759 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Bidulek ![]() Cytat:
Tak serio - jakoś mnie to nie przekonuje do końca (poza tym ten autor ma dość odważne poglądy - ziemniaki złe, zboża trują, smażymy tylko na smalcu itd.) ![]() Cytat:
Do nas kiedyś przyplątał się Ząbek, stary kocur bez zębów, z wywalonym językiem i wiecznie zaśliniony ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- --- Młodych ziemniaków mi się zachciało I jeszcze kwiatek z tamtego bloga: "najzdrowiej jest produktów zbożowych nie jeść, ale jeśli ktoś musi – to najlepiej jeść możliwie najbardziej białą mąkę", dość wywrotowe podejście do dietetyki, nie sądzicie?
|
|||
|
|
|
#1760 |
|
Nindżopesz
|
Zbiorczo dziękuję
|
|
|
|
#1761 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Znad urodzaju zwierzyny wszelakiej
![]() Cytat:
![]() Ale ale, moja bystrość mnie przeraża Wpadłam na to, że on chyba dla mnie szykuje niespodziankę, bo przecież z niego meloman raczej słaby, a ja kilka miesięcy temu coś napomknęłam, że chciałabym... 2. Fajneeee ![]() Cytat:
Ale tani, to może warto zaryzykować.Cytat:
2. A to od razu wszystko amputujemy i będzie po sprawie No oby, okaże się w okresie dojrzewania, czyli jeszcze trochę poczekamy 3. Akwarium samo szumi, aż spać nie mogłam Nie wiedziałam, że mu wody ubywa i trzeba dolewać ![]() Cytat:
Oby jak najdłużej ![]() Cytat:
![]() 2. Ale ja bym chciała taki na co dzień, bo apteczne to mam od święta (czyt. jak już sobie dziurę w głowie wydrapuję). 3. A w nogach może być jeszcze inne ![]() O! ![]() Ale skoro nie przeszkadza to luz, tylko pewno dziwnie wygląda ![]() Nie wiem jak ten chłop, ale ja wiele razy jadłam seler na surowo Cytat:
![]() Jak wspomniałam miałam dziś urodzaj zwierzyny: widziałam sarenki, bociany ), zająca i jeszcze drapieżnego ptaka goniącego gołębie. I to wszystko z okien mojego domu, uwielbiam tę miejscówkę Hehe, Rachel, nie przyznałam się, że tę butlę z gazem wymienił mi brat mojego dziadka (prawie 80 lat), no ale sama wtargałam ją na moje pięterko Przydają się na coś nareszcie moje ćwiczenia siłowe ![]() To ja pytanie o szampon zadam inaczej: polećcie coś fajnego bez SLS co się nada do codziennego mycia cienkich włosów Bo w sumie rzeczywiście bez SLS służą mi najlepiej, ale już mam dość rossmanowego granato-aloesu, chyba 10 butelek zużyłam i mi zbrzydł.
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. ja jestem zadowolona z tego
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinnam być specem bo mam ŁZS od chyba zawsze Milion lat temu faktycznie apteczne załatwiały sprawę. Kerium Ds, Uriage DS. Ale drogo. Świetny był rosyjski na łopianowym propolisie. W zasadzie ostatnio jadę na rosyjskich, obecnie ten przeciwłupieżowy. zara wkelję linki. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ra-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...y-bez-sls.html Pollena eva pokrzywa lub barwa pokrzywa z sls do oczyszczania co jakiś czas. Kiedyś dobre byli YR ale znów za drogo. Nie używam dzieckich. A i nie martw się, bo jesli to Ci się pojawiło teraz/niedawno, to przejściowe. Stres plus pora roku. Minie. Ale szmapon wdrożyć warto. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-19 o 21:46 |
|
|
|
|
#1764 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. A weż, przeczytałam ten artykuł pobierznie i nie chce mi się dalej patrzeć na te mondrości...proponuje żeby autor bloga przestal oddychać, bo powietrze naładowane jest metalami ciężkimi, gazami cieplarnianymi i innymi zabójczymi obrzydliwościami. Wdychanie ich może zabić dorosłego chłopa a co dopiero dziecko ![]() Cytat:
![]() 2. Spróbuj tego Duglona, super jest jak na dzieckowy. Jak Ci nie podejdzie to możesz Młodemu oddać albo męzowi ;-) Ten co Betty wkleiła, mam zamiar przetestować. Czasem myję glowę Facelle, też fajny tylko nie wiem czy Kwas mlekowy Ci nie podrażni skóry...ale to też można uzyć zgodnie z przeznaczeniem jak by co, albo do mycia paszczy jest świetny ;-) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...sensitive.html Takich bez SLS to bardzo nie znam, bo wolę porządne rypacze albo mycie odżywka.... Cytat:
Mam na liście - na kiedyś
|
|||
|
|
|
#1765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuję, za taką cenę.Cytat:
). No ale zachciało mi się nowego szamponu, a jakoś te ruskie mi się uwidziały Co znaczy "miękkie, ruskie"? ![]() I czemu dzieckich nie używasz? Ja się boję efektu "trzy włosy na krzyż", bo mam cieniutkie jak u dziecka, a w sumie niczego do stylizacji nie używam (raz, że mnie podrażniają, a dwa że nie znam się). Ten z linka ma jaki zapach? Bo widziałam, że go do minusów zaliczano
|
|
#1766 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() na bogato! Cytat:
Cytat:
|
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miękkie hmmmm nie mam bladego pojęcia, odczytuję to jako łagodny, tak an blogach piszą o tych łagodnych. Dziekcich nie lubię bo mam po nich straszne włosy aaaaaaaaaaaale to dlatego pewnie, że mam rozjaśniane ergo nienaturalne włosy. Łopianowy jakby pogrubiał włos. Serio fajny był, jak Ci nie podejdzie, odpkupię. Serio ![]() Spróbuj of kors najpierw te dzieckie najtańsze i najbardziej dostępne, proponowane przez dziewczyny. A nóż widelec U mnie schemat taki, jw. że jak ostry stan to uderzam aptecznym najpierw, żeby zrobić szybki porządek. Będę z Tobą na bieżąco, bo mi się ŁZS właśnie rozkręca a szmapony kończa, także jak coś odkryję to się podzielę info. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-19 o 22:07 |
||
|
|
|
#1768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Facelle mam przecież! To mogę zaraz jutro wypróbować.---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Cytat:
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-04-19 o 22:18 |
||
|
|
|
#1769 | |||
|
Zakorzenienie
|
jest tak opcja
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Mi nie bo wali tylko trochę jak wspomniałam
Poważnie traumy nie ma Więc jakiś margines miej. O np. ja wolę zapach smoły od zapachu kosmetyków dla niemowlaków. Ale mam stresa przed ginką jutro, ostatnio wszędzie gdzie chodzę po raz pierwszy to jest też ostatni Nie mam szczęścia do tej branży Choć inne by rzec mogły, że mam aż nadto. Np trafiłam na 3 gosci, którzy w sposób mało zawoalowany insynuowali chęć nazwijmy to na potrzeby forum "bóg wie czego" O! Mam! Wygłupy im w głowie były! Normalnie mają szczęście gnojki, że nie mam zapędów i ochoty bycia częścią tego typu aferek. Jak się żaliłam znajomym to się okazało, że znają kobiety, które się z nimi wygłupiały Że to najlepszy adres na mieście w tym celu Jednocześnie słyszę szczęśliwe mamusie, jak to czule je lekarz obejmował w chwili załamki. No ja tego nie zdzierżam Dla mnie to zwykłe samce. Dotknąć się nie dam. No jak się nie zrazić do gości Oblechy.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-19 o 23:07 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.

wywaliłąm małża iŚnieżkę na Rodos i zostałam w domu 
Kurcze łydek, sztywne, twarde jak kamień, nabrzmiałe łydki, pewnie się zakrzepica żył szykowała czy jak się to zowie. Pomijając wątrobę, zawroty głowy i milion innych skutków ubocznych. Miecz obosieczny, jak mówiłam.

W naszym domu, to jak strzał w łeb. W tym drugim, blat jest osadzony w ramie, a zaokrąglone "rogi" czyli ich brak
tsh spadło do 1,7, więc jest już bliskie ideału, ciekawe na jak długo 

Tak serio - jakoś mnie to nie przekonuje do końca (poza tym ten autor ma dość odważne poglądy - ziemniaki złe, zboża trują, smażymy tylko na smalcu itd.)

Choć inne by rzec mogły, że mam aż nadto. Np trafiłam na 3 gosci, którzy w sposób mało zawoalowany insynuowali chęć nazwijmy to na potrzeby forum "bóg wie czego"
Oblechy.