Dulgon Kids, Hokus - Pokus Shampoo Szampon kokosowy dla dzieci

• 10 marca 2014 o 15:42
    delikatny
    + używam go metodą kubeczkową i dosyć dobrze się pieni, jak na szampon bez SLS. + delikatnie oczyszcza + domywa oleje ( raz tylko zdarzyło mi się nie domyć odżywki, ale pewnie to moje gapiostwo) + nie plącze włosów +delikatnie i ładnie pachnie kokosem. Jest to naturalny zapach. + służy moim włosom - włosy szybciej się przetłuszczają niż po szamponie z sls - mało wydajny - słabo dostepny (tylko DOZ i Natura) Jeśli nie znajdę nic lepszego bez SLS to do niego wrócę. Używam tego produktu od: 2 mcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    lea88
    9 marca 2013 o 11:24
    i tak i nie ...
    Kupiłam szampon skuszona pięknym zapachem i tym, że jest dla dzieci. Testuje od dawna szampony dziecięce i te wypadł na tym tle średnio. Nie jest zły, ale też bez rewelacji. Plusy: +pięknie pachnie +ładne, dość solidne opakowanie +dobrze myje +nie plącze tak strasznie Minusy: -szybko przetłuszczają mi się po nim włosy -lekko podrażnia moją skórę głowy -włosy nie są lekkie i lśniące jak po niektórych innych szamponach Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 9 marca 2013 o 9:17
    najlepszy do codziennego użytku
    Plusy + napisali, że dla prawdziwych rycerzy i księżniczek :D + dobrze się pieni + skutecznie myje włosy, nawet z olejami + nie plącze ich + zapach ok + jest delikatny + kosztuje 5-6 zł + fajna butelka + wydajny Póki co wad nie zauważyłam, dobrze nam się żyje :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie, ale jeszcze nie skończyłam
  • 23 sierpnia 2012 o 21:33
    Po prostu dobry szampon
    Plusy: - delikatny szampon bez SLS i silikonów, - dobrze się pieni, - ma śliczny kokosowy zapach, - jest wydajny, - ma przyjemne dla oka opakowanie. Minusy: - nie zauważyłam Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedna butelka