|
|
#1831 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVI
Nie, nie za późno - jutro cały nabój ma być w Barcelonie
WIĘC poproszę o kule, kciuki, co kto może... A ja chyba żeby nie zwariować z czekania zacznę się rozjaśniać ![]() Chcę być średnią blondynką z refleksami Zrobię kąpiel rozjaśniającą - minimum inwazyjności I chyba... zacznę coś malować, mam już straszną chęć
|
#1832 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dostałam maila z biura podrózy
Uprzejmie informujemy, iż z przyczyn niezależnych od organizatora hotel Carolina Mare 4* zostanie otwarty w późniejszym terminie.... czy to sie k..a nigdy nie skonczy?
|
|
#1833 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, czy lubię sama ![]() Ale narazie wolę z kimś, bo głupio się wykręcać jak się już umówimy, taka motywacja zeby nie wyjść na mienczaka, nawet jak się nie chce ![]() ![]() Tempo jest takie bardziej ślimacze ;-) Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przepraszam
|
|||
|
|
|
#1834 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie proponują nic w zamian? Nie dziękuję, kochani
|
|
#1836 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fajnie ze was t smieszy,a ja sie zastanaiam czy nie zrezygnowac
oferuja w zamian inny hotel w innej miejscowosci..tylko ze ja miesiac wybierałam i wybrała mwłasnie k..a ten hotel z konkretnych powodów,głównie połozenia na uboczu co mi odpowiada bardzom wokół dzicz a nie hotele. moge tez zrezygnowac, płakac mi się chce i wogole nie mam ochoty jechac
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
mam zajedwabiste włosy
fluid jest genialny, robi taflę i nie strączkuje nawet po 2 dniach a maska genialnie nawilża i dociąża palce prześlizgują się przez całą długość z tej okazji aż podcięłam kolejne 5 cm zniszczonych końcówek i chyba zacznę akcję przyspieszającą porost ![]() Cytat:
ja się zastanawiam czy się załapiemy na wystawę, bo najpewniej dolecę dopiero 26.05 w nocy
|
|
#1838 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale to jest właśnie dzisiejszy świat, takie jaja sobie z nas robią na każdym miejscu, w każdej branży. Kpina. Przykro mi, wyobrażam sobie siebie w tej sytuacji, chyba pierwiastek Satzji by mi się uaktywnił i zrobiłabym dym stulecia. Bezsensownie niestety. ![]() ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
![]() Ależ ja Cię podziwiam! Ale w końcu, jesteś artystką, no i znasz się na kolorach jak nikt |
||
|
|
|
#1840 |
|
BAN stały
|
Machnę Wam na dobranoc znad blokera Ziai pod paszkami
|
|
|
|
#1841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a może da sie wynegocjować jakiś hotel bardziej spełniający Twoje oczekiwania? albo kłóć się o 5 gwiazdek w zamian Nie rezygnuj Znad kawy |
||
|
|
|
#1842 |
|
Nindżopesz
|
Ju, trzymam kciuki
![]() Polly, to jest tak absurdalne, że aż śmieszne ale i tragiczne O_o A ten drugi hotel też na zadupiu? |
|
|
|
#1843 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
późniejszy termin Wam nie pasuje pewnie...?współczuję strasznie, nienawidzę jak jest "inaczej niż miało być" i nawet inny osiemnastogwiazdkowy hotel by mi nie poprawił nastroju
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki utwardzacz do lakieru do pazurów polecacie??
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#1845 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1846 | ||||||
|
Panaroja
|
snad cherbaty
![]() Cytat:
jak przechodzę obok ćwiczących ze sztangą to przemykam chyłkiem pod ścianą jak najdalej od nich ![]() 2.tu masz mapkie http://www.bluestop.pl/nasze-sklepy 3.normalka ![]() Cytat:
![]() 2.trzeba by pewnie zeżreć z pól kilo pestek żeby jednego owsika trzasło , a i tak tymi dwoma pestkami pewniejsza droga ![]() 3.aaa no taaaak , to śmiercionośne życie i śmiercionośne odżywianie , tylko jak on cholera dożył tylu lat i szlag go nie trafił od jedzenia chlepka i kaszy w didostwie Cytat:
Cytat:
2. przeczytałam "kobiety" uwielbiam , mogą być i kupne i wzmacnia , hamuje wypad , napędza porost , nabłyszcza i faluje . Wielokrotnie przez wiele lat wypróbowane Cytat:
![]() Cytat:
się skłułam , wyniki w czfartek mam dwa wkłucia w żyłę obok siebie , bo piątkowe jeszcze mi się nie zgoiło
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1847 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja dziś idę po kolejne skierowanie - i chyba poproszę, żeby je na czerwono wypisała, to może analfabetki w laboratorium zauważą
i nadal nie wiem, czy iść z tym g... do okulisty.... na razie se siedzę z chusteczką i prawie cała już mokra
|
#1848 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Joł joł baru
![]() Cytat:
Trzymam kciuki z całej siły ... ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Mam bardzo fajny jest ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Ekstra poradziła coś? Coś nowego może?
|
|
#1849 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wnerwia mnie to że coraz bardziej pociągają mnie zapach których nie ma gdzie przetestować...Wczoraj testowałam http://www.fragrantica.com/perfume/O...sion-3267.html Też mógłby podejść Racheli ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Bardzo pozytywne Z czystym sumieniem polecam
|
|
#1851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja polecam ten
![]() Cytat:
mam nadzieję ze wyniki będą ok Cytat:
|
||
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:BOSKIE
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taaa.... a teraz w raporcie M. ma dopisek przy nazwisku 'dekarz-cykliniarz, dzwonić w innych godzinach'
|
|
#1854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dziwię się Pojechałabym - ale gdzie indziej, i rzeczywiście poprosiłabym meża o załatwianie Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak już dotrzesz do Hiszpanii to testuj ichnie zapachy
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydawało mi się że za mało się lusczy ![]() Tego Syosa zapisuję na listę ,a jak myślisz nada on się do cienkich włosów?
|
|
#1858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bardzo lekki jest, moje są cienkie i po większości jedwabi i olejków strączkują i przetłuszczają się. a ten mogę dokładać na suche i dalej jest super. przy czym ja mam zniszczone przesuszone włosy po rozjaśnianiu a, ten syoss jest na wyprzy 'cnd' w ross więc pewnie niedługo zniknie
|
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za info mam takiego rossa na uboczu , pustki w nim zawsze Więc może jeszcze dopadnę
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może dziś mój bilet klikniemy chociaż dojazdy do modlina trochę mnie przerażają, ale jak M. dała radę, to może nie będzie źle
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

Zazdroszczę, ja nie lubię w towarzystwie. Nie lubię dostosowywać tempa. O swojej formie, a raczej jej braku i tym co widzę, nie powiem nic, bo dżentelmeni czytają 

i nadal nie wiem, czy iść z tym g... do okulisty.... na razie se siedzę z chusteczką i prawie cała już mokra
klask i: