|
|
#2851 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja też już mam dość jak jutro mnie nadal będzie brzuch bolał to przesunę wizytę na wcześniej. jak leżę to nie boli, tylko jak wstanę i pójdę np. do kuchni |
|||
|
|
|
#2852 |
|
Raczkowanie
|
widziałyście ?
http://www.aniamaluje.com/2015/04/pr...rossman-i.html ona wogóle była zaskoczona ciążą i mówiła o tym "jak to możliwe, jak to się mogło stać?" i jest jakaś taka bez uczuć, w ogóle się nie cieszy, nawet brzuszka nie pogłaszcze jak siedzimy w towarzystwie, nie interesuje się jakby tym, nie czyta itp. nawet ciuszki malutkie jej nie kręcą ani szykowanie wyprawki ![]()
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W de też promocja w Ross? Ostatnio w Müller była -20% na tusze i przegapiłam. Chociaż teraz mam takie cienkie, że nawet djory i szanele nie pomogą... |
||
|
|
|
#2854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Towarzystwo hmm nie dorastam do piet :P co do personelu rozumiem ze maja duzo pacjentow itp.ale mogliby sie bardziej zainteresowac. Cytat:
|
||
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam ale.ogólnie to mało.co.korzystam z tych ich promo, teraz na.pewno kupię brazer, tusz i na pewno skusze się na.lakiery
|
|
|
|
|
#2856 |
|
Raczkowanie
|
Marei nieeee w de chyba nie ma niestety,
muszę tżeta zmolestować żeby mi parę rzeczy kupił tak dziwne ma zachowanie, no ale cóż każda z nas to inaczej przechodzi hehehe ciekawe która będzie pierwsza
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nic nie kupuje na tej promocji w rossmanie. Nawet nie mam jak a w ogole to nic mi nie jest potrzebne na razie :P
|
|
|
|
#2858 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja mam juz cała listę tego co chce, ide na otwarcie ![]() Ja w towarzystwie tez podobnie w sumie sie zachowuje - nie mowię o ciazy, nie głaszcze brzucha i na jakies tam pytania co juz mam a czego nie staram sie jak najmniej mowić... Mam nauczkę po moich przygotowaniach do wesela ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
||
|
|
|
#2859 |
|
Raczkowanie
|
Ona ogólnie jest troszkę inna jej mąż też, są nastawieni bardzo roszczeniowo do życia i oby jak mnie z siebie dać,
może jest w szoku dalej, że dwójka będzie ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Wysłałam do Tassi prywatna wiadomość o rozpatrzenie mojej prośby o członkostwo, ale nie wiem czy doszła
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
Szuu jak mnie tu wczoraj przyjmowali to mowila mi babka na izbie zeby brzucha nie glaskac a jak patrzylam u wujka google to ze to podobno skurcze wywoluje
|
|
|
|
#2861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też czekam na promke w rosmanie w piątek jade polować na rozświetlacz- mam nadzieje że u mnie na wsi mi nie wykupią i tuszu nowego potrzebuje więc ross sie wstrzelił z promocjami idealnie ![]() jutro jade do pracy odwiedzić moje baby już ostatnio dzwoniły i sie żaliły że o nich nie pamiętam i nie odwiedzam. noooo, pół roku mnie tam nie było ![]() a jaaade, a co, niech zobaczą jak za☠☠☠iście wyglądam, odwale sie w nową kiecke, zrobie mejkap i pazury i niech patrzą jaka jestem wyluzowana tym że nie musze z nimi siedzieć
|
|
#2862 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja staram się w ogóle nie dotykać i oliwką szybko smaruję bo inaczej zaraz mi się stawia Ultra rózne jest podejście do ciąży, moja koleżanka bardzo się cieszyła z ciąży ale w ogóle nie rajcowało ją kupowanie wyprawki i tematy ciążowe. zakupy jak za karę robiła Edytowane przez mehja Czas edycji: 2015-04-21 o 21:01 |
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym nie umiała tak całkiem nie głaskać brzucha.... wiadomo nie jakoś przesadnie, ale chociaż delikatnie, pogłaskać , dotknąć ...... kurcze, to tak jakbym miała dziecka nie dotykać, nie przytulać
|
|
#2864 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny jaki macie stopień łożyska? |
||
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
na usg 3 trym miałam między 1 a 2 . w sumie usłyszałam że mam bardzo ładne łożysko....
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda. Moja przyjaciolka bardzo chciala miec dziecko i cieszyla sie z niego ale ciazy nienawidzila i wstydzila sie jej, czula sie zle z brzuchem i na wszystko narzekala.
|
#2867 | |||||
|
Rozeznanie
|
Gratuluję wszystkich udanych wizyt I wag maluszkow
![]() Poldzik na pewno wszystko jest dobrze z serduszkiem, tym bardziej, że robiliście echo. Nie martw się na zapas ![]() Cytat:
Faktycznie brzucha nie powinno się głaskać, zwłaszcza jak ma się skurcze. Ja w ogóle tego nie robię :/ czasem tylko przykładam rękę, żeby poczuć mała. Ale zaraz potem brzuch twardnieje, wiec tez nie powinnam ![]() Cytat:
![]() I w ogóle piękny kącik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mojemu tz tez się nieźle obrywa. Wcale to źle o Tobie nie świadczy. Jedyne co to będzie niestety pewnie coraz gorzej i każda z nas będzie marzyła o końcówce ja juz mam dosyć wszystkiego. W nocy mi się śnił poród :/ urodziłam chłopca, po ciężkich bólach i znieczuleniu :/ kurcze coraz bardziej się stresuuje. .. Dzis skończyłam kompletowac wyprawkę ![]() Dziś mi przyszedł ochraniacz i jestem bardzo zadowolona ![]() Byłam tez dzis na wizycie u diabetologa, wszystko Oki, cukry w normie. Do tego wszystkie badania wyszly mi bdb
|
|
|
#2868 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co sobie będziesz takiej prezyjemności odmawiać brzydal:Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Szuu koszyczki
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2870 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Byłam dziś u dentysty i jak usłyszała, że mam kłopoty z płytkami krwi i że jutro zaczynam 31 tc, to zachowywała się jakby bała się mnie dotknąc ![]() U hematolog też byłam... zakręcona babka Zleciła mi pierdylion badań i kazała przychodzić do kontroli. Kazała się nie stresować (łatwo powiedzieć ) i badać płytki co tydzień.Cytat:
I mam mieszane uczucia... A co do tego drugiego, to właśnie nie wiem, jak wziąć rozmiar... 80 c czy 80 d....Cytat:
Cytat:
a 40 cm to wcale nie jest za dużo na tym etapie.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja chcę kupić taki rozmiar jak teraz noszę
|
|
#2872 |
|
Raczkowanie
|
super gratki cukrzyca w ciąży to nic fajnego moja siostra miała, mniammm zaraz zjem pizze :d dziś miałam nieodparta chęć na surową marchewkę wiec musiałam po nią jechać iii po bezy śniły mi się po nocach
a wy macie jakieś ciążowe dziwne smaki? nie mam pomysłu co by tu na obiad ugotować, jestem sama i nie chce mi sie jeść inaczej w dwójkę bo wtedy juz trzeba główkować bo tz wiecznie nienażarty
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
pisze z telefonu wiec bez cytowania :P Industria laktator elektryczny snow bear ale jest głośny strasznie, chyba ze wszystkie elektryczne tak bucza Mehja narobilas ochoty ostatnio nalesnikami wiec dzisiaj też jadłam z nutella, truskawkami i bita smietana ![]() Widzę, ze piszecie o glaskaniu brzucha, na SR zabraniają kategorycznie, ale przyznam szczerze, ze czasami glaskam.. Jakoś tak czuje przez to wiez z Małym A jeszcze coś napisze a propos podejścia do ciąży i radości. U mnie ciąża to wpadka i czasami ciężko jest mi z tym, ze życie obraca mi się o 180 stopni. Czasami czuje, ze nie jestem jeszcze gotowa, bo w grudniu 20 lat skończyłam... Ale jednoczesnie potrafię się cieszyć i chociaż bałam się, ze nie będę umiała pokochać tego dziecka, ani martwic się o nie, to jak na USG II trymestru lekarz podejrzewał chore serduszko, to płakałam juz na fotelu, jak się okazało ze jest dobrze to czułam się najszczesliwsza na świecie
|
#2875 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
W środę miałam stopień 2 na 3.
Kupuję
|
|
|
|
#2877 | |
|
Zakorzenienie
|
Część. Ja znów się nie odzywam. W bloku taki remont ze nie dajemy rady i wyprowadzilam się do mamy a tu nie za bardzo mam czas i możliwość na podczytywanie. ....
---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Medela wydaje dokladnie ten sam dzwiek co snow bear (porownywalam) ... Dlatego na odciagabie najlepsze seriale z napisami ![]()
|
|
|
#2878 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymam kciuki za wagę maluszka i za fikołka![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja znów się trzęsę, żeby nie zaczęło się przed wyznaczonym terminem cięcia ![]() Cytat:
Cytat:
i Twój humor nie świadczy źle o Tobie, po prostu jest Ci ciężko
|
|
#2879 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że dziś mnie pół Biedronki przepuściło w kolejce do kasy, takie zamieszanie się zrobiło, ze szoook
Aż było mi głupio. Pierwszy raz mi się to zdarzyło ![]() Chyba dużo ludzi ogląda "Prowokacje Betlejewskiego" i są bardziej uwrażliwieni ![]() szuu bardzo fajne te koszyczki, ja poszłam na łatwiznę i kupiłam w Pepco ![]() Ponadrabiam Was sobie teraz
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") Edytowane przez Charlotta83 Czas edycji: 2015-04-21 o 22:15 |
|
|
|
#2880 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nawet jak jestem w Krakowie nie chce się do pracy podjechać, a co dopiero jechać specjalnie. Jakoś mi nie po drodze I już pewnie tam nie zajrzę przed porodem...ostatnio miałam pierwszy Cytat:
![]() już kupiłam dziwne nie, ale jak mi się czegoś zachce to jestem gotowa sporo zrobić, żeby móc to zjeść Dziś tak miałam z lodami.a do jakiego lekarza chodzisz/idziesz w Krakowie?
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

Glowke ma na dole, wszystko dobrze
pobrano mi probe na paciorkowca 

a jak towarzystwo? I pielęgniarki?
muszę tżeta zmolestować żeby mi parę rzeczy kupił 

Co tam Tz, my jesteśmy 

i musiałam po niego jechać, ale okulisty już nie było i dziś idzie. Tzn poszedł już..