Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)! - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-21, 19:56   #2851
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość
Laurka wazy juz 1900g Glowke ma na dole, wszystko dobrze pobrano mi probe na paciorkowca

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Dziewuszka)) na 99%! nawet na 3D mi Pan doktor na chwilkę włączył w ramach 2D )

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Wieem, wiem, że znowu jęczę jak stara baba ale booooliii :/
Boli mnie wszystko. A do tego tak mnie napieprza nerka, że już nie wiem jak się ułożyć

Jeszcze od wczoraj jestem nieznośna.. fukam tylko na tż'ta, sama nie wiem o co się wściekam:/
Nie wiem czy tak mnie ta położna zestresowała czy po prostu mam już dość tej ciąży ale...marzę tylko o 40 tygodniu..

Aż się sama zastanawiam czy to źle o mnie świadczy?
kochana, jesteś nieznośna bo cię boli, ileż można wytrzymać
ja też już mam dość

jak jutro mnie nadal będzie brzuch bolał to przesunę wizytę na wcześniej. jak leżę to nie boli, tylko jak wstanę i pójdę np. do kuchni
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 19:57   #2852
ultraviolwt188
Raczkowanie

widziałyście ?
http://www.aniamaluje.com/2015/04/pr...rossman-i.html

ona wogóle była zaskoczona ciążą i mówiła o tym "jak to możliwe, jak to się mogło stać?" i jest jakaś taka bez uczuć, w ogóle się nie cieszy, nawet brzuszka nie pogłaszcze jak siedzimy w towarzystwie, nie interesuje się jakby tym, nie czyta itp. nawet ciuszki malutkie jej nie kręcą ani szykowanie wyprawki
Stary 2015-04-21, 20:17   #2853
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno za to jest brzydka albo ch**wo gotuje
made my day!

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
widziałyście ?

ona wogóle była zaskoczona ciążą i mówiła o tym "jak to możliwe, jak to się mogło stać?" i jest jakaś taka bez uczuć, w ogóle się nie cieszy, nawet brzuszka nie pogłaszcze jak siedzimy w towarzystwie, nie interesuje się jakby tym, nie czyta itp. nawet ciuszki malutkie jej nie kręcą ani szykowanie wyprawki
Hmmm nic tylko współczuć ile radości ją omija. miejmy nadzieję, że jej się odmieni po porodzie.

W de też promocja w Ross? Ostatnio w Müller była -20% na tusze i przegapiłam. Chociaż teraz mam takie cienkie, że nawet djory i szanele nie pomogą...
Stary 2015-04-21, 20:21   #2854
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Właścicielka tego domu urodziła 5 dzieci. Ona dała radę... a ja zdycham. Taki wstyd. Hihi

Cos, masz internet przynajmniej a jak towarzystwo? I pielęgniarki?

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Ultra, Domincia i Gabisun. Mamy teraz ten sam tp )
No wlasnie mam chociaz internet :P
Towarzystwo hmm nie dorastam do piet :P co do personelu rozumiem ze maja duzo pacjentow itp.ale mogliby sie bardziej zainteresowac.

Cytat:
widziałyście ?

Moze jest dalej w szoku ze bedzie miala dwojke na raz
Stary 2015-04-21, 20:23   #2855
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:
widziałyście ?

wi
Widziałam ale.ogólnie to mało.co.korzystam z tych ich promo, teraz na.pewno kupię brazer, tusz i na pewno skusze się na.lakiery

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 20:30   #2856
ultraviolwt188
Raczkowanie

Marei nieeee w de chyba nie ma niestety, muszę tżeta zmolestować żeby mi parę rzeczy kupił tak dziwne ma zachowanie, no ale cóż każda z nas to inaczej przechodzi hehehe ciekawe która będzie pierwsza
Stary 2015-04-21, 20:34   #2857
Cos_
Zakorzenienie

Ja nic nie kupuje na tej promocji w rossmanie. Nawet nie mam jak a w ogole to nic mi nie jest potrzebne na razie :P
Stary 2015-04-21, 20:35   #2858
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Szuu nie wiem jak teraz ale za moich czasów studenckich najlepsze kebaby byly w Aleppo we Wrzeszczu
Nooo nie kuś :ślina:

Cytat:
widziałyście ?

Ja mam juz cała listę tego co chce, ide na otwarcie

Ja w towarzystwie tez podobnie w sumie sie zachowuje - nie mowię o ciazy, nie głaszcze brzucha i na jakies tam pytania co juz mam a czego nie staram sie jak najmniej mowić... Mam nauczkę po moich przygotowaniach do wesela

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 20:43   #2859
ultraviolwt188
Raczkowanie

Ona ogólnie jest troszkę inna jej mąż też, są nastawieni bardzo roszczeniowo do życia i oby jak mnie z siebie dać,
może jest w szoku dalej, że dwójka będzie

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Wysłałam do Tassi prywatna wiadomość o rozpatrzenie mojej prośby o członkostwo, ale nie wiem czy doszła
Stary 2015-04-21, 20:45   #2860
Cos_
Zakorzenienie

Szuu jak mnie tu wczoraj przyjmowali to mowila mi babka na izbie zeby brzucha nie glaskac a jak patrzylam u wujka google to ze to podobno skurcze wywoluje
Stary 2015-04-21, 20:54   #2861
industria
Zakorzenienie

Cytat:
suuper, graty

ja też czekam na promke w rosmanie w piątek jade polować na rozświetlacz- mam nadzieje że u mnie na wsi mi nie wykupią
i tuszu nowego potrzebuje więc ross sie wstrzelił z promocjami idealnie

jutro jade do pracy odwiedzić moje baby już ostatnio dzwoniły i sie żaliły że o nich nie pamiętam i nie odwiedzam. noooo, pół roku mnie tam nie było
a jaaade, a co, niech zobaczą jak za☠☠☠iście wyglądam, odwale sie w nową kiecke, zrobie mejkap i pazury i niech patrzą jaka jestem wyluzowana tym że nie musze z nimi siedzieć
Stary 2015-04-21, 20:56   #2862
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Szuu jak mnie tu wczoraj przyjmowali to mowila mi babka na izbie zeby brzucha nie glaskac a jak patrzylam u wujka google to ze to podobno skurcze wywoluje
to prawda
ja staram się w ogóle nie dotykać i oliwką szybko smaruję bo inaczej zaraz mi się stawia

Ultra rózne jest podejście do ciąży, moja koleżanka bardzo się cieszyła z ciąży ale w ogóle nie rajcowało ją kupowanie wyprawki i tematy ciążowe. zakupy jak za karę robiła

Edytowane przez mehja
Czas edycji: 2015-04-21 o 21:01
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 20:57   #2863
industria
Zakorzenienie

Cytat:

ja bym nie umiała tak całkiem nie głaskać brzucha.... wiadomo nie jakoś przesadnie, ale chociaż delikatnie, pogłaskać , dotknąć ...... kurcze, to tak jakbym miała dziecka nie dotykać, nie przytulać
Stary 2015-04-21, 21:03   #2864
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Laurka wazy juz 1900g Glowke ma na dole, wszystko dobrze pobrano mi probe na paciorkowca

Cytat:

Dziewczyny jaki macie stopień łożyska?

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:08   #2865
industria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość

na usg 3 trym miałam między 1 a 2 . w sumie usłyszałam że mam bardzo ładne łożysko....
Stary 2015-04-21, 21:17   #2866
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
to prawda
ja staram się w ogóle nie dotykać i oliwką szybko smaruję bo inaczej zaraz mi się stawia

Ultra rózne jest podejście do ciąży, moja koleżanka bardzo się cieszyła z ciąży ale w ogóle nie rajcowało ją kupowanie wyprawki i tematy ciążowe. zakupy jak za karę robiła
To prawda. Moja przyjaciolka bardzo chciala miec dziecko i cieszyla sie z niego ale ciazy nienawidzila i wstydzila sie jej, czula sie zle z brzuchem i na wszystko narzekala.
Stary 2015-04-21, 21:20   #2867
anutka171
Rozeznanie

Gratuluję wszystkich udanych wizyt I wag maluszkow coraz szybciej rosną te nasze szkraby

Poldzik na pewno wszystko jest dobrze z serduszkiem, tym bardziej, że robiliście echo. Nie martw się na zapas

Cytat:
Trzymajcie kciuki
W koncu byla wizyta,zostaje tutaj do 34 tc. Tylko mam sie zastanowic gdzie bede rodzic za duzego wyboru nie mam bo tutaj jest z 60 km od mojej wiochy wiec i tak beda kierowac mnie do najblizszego szpitala a w ostatecznosci przewozic dzieci. Rozmawialam tez z ginem i mowil ze jak wody odejda czy beda mega skurcze to tez sie nie jedzie tyle kilometrow autem.
Cos bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Niech maluszki jeszcze troszkę posiedzą. ważne, że jesteś pod dobra opieka.
Faktycznie brzucha nie powinno się głaskać, zwłaszcza jak ma się skurcze. Ja w ogóle tego nie robię :/ czasem tylko przykładam rękę, żeby poczuć mała. Ale zaraz potem brzuch twardnieje, wiec tez nie powinnam

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Balujemy! Co tam Tz, my jesteśmy

To współczuje, tez mam na trawy a na jesień pleśń i grzyby unoszące sie w powietrzu i w wakacje bez leków jestem nie do zycia Ale pocieszę Cie, ze niby na koty tez mam, tak wykazały testy a spie z jednym takim pchlarzem i nic nie odczuwam, moze tak bedzie i w przypadku córci?

Uff chyba z 1,5 h siedziałam ale uszyłam te wkłady do koszyczków, nie jest idealnie, ale jak nawkładam do środka ☠☠☠☠☠☠☠ to nie bedzie widać

Nie wiem czy zdj w dobrym rozmiarze, nie umiem korzystać z aplikacji jeśli o zdj chodzi

Super Ci wyszło
I w ogóle piękny kącik

Cytat:

Jak ładnie

trzymaj się

Ja już po usg. Młody nadal ułożony główką do góry, wszystkie pomiary w normie. Lekarz mówi, że jeszcze ma szansę się obrócić, ale ja już pomału w to wątpię Waży 1270g, czyli na granicy normy.
Ostatnio znajoma leżała w szpitalu i była tam dziewczyna, której dzieciaczek właśnie mało ważył i mówili, żeby jadła miód. Chyba będę musiała spróbować.
Nie martw się waga, każde dziecko rozwija się w swoim tempie, a poza tym są tez błędy pomiaru. Zawsze możesz spróbować sposobu z miodem. A nuż pomoże

Cytat:

Cytat:

i brawa za wizyty dziewczyny

Cos
nie łam się kochana Pisz do nas jak najczęściej i staraj się nie stresować

Boli mnie wszystko. A do tego tak mnie napieprza nerka, że już nie wiem jak się ułożyć

Jeszcze od wczoraj jestem nieznośna.. fukam tylko na tż'ta, sama nie wiem o co się wściekam:/
Nie wiem czy tak mnie ta położna zestresowała czy po prostu mam już dość tej ciąży ale...marzę tylko o 40 tygodniu..

A co do dojazdu to mnie tż pociesza, że większość porodów 'dzieje się' w nocy. Nooo ale nie wszystkie
Jecz, jecz. Masz do tego pełne prawo Mojemu tz tez się nieźle obrywa. Wcale to źle o Tobie nie świadczy.
Jedyne co to będzie niestety pewnie coraz gorzej i każda z nas będzie marzyła o końcówce ja juz mam dosyć wszystkiego.
W nocy mi się śnił poród :/ urodziłam chłopca, po ciężkich bólach i znieczuleniu :/ kurcze coraz bardziej się stresuuje. ..

Dzis skończyłam kompletowac wyprawkę czekam na ostatnie paczki
Dziś mi przyszedł ochraniacz i jestem bardzo zadowolona

Byłam tez dzis na wizycie u diabetologa, wszystko Oki, cukry w normie.
Do tego wszystkie badania wyszly mi bdb od ostatniego razu wyniki mi się nawet polepszyly- m.in. czerwone krwinki,hemoglobina i hematokryt
Stary 2015-04-21, 21:22   #2868
Domincia_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość

a jaaade, a co, niech zobaczą jak za☠☠☠iście wyglądam, odwale sie w nową kiecke, zrobie mejkap i pazury i niech patrzą jaka jestem wyluzowana tym że nie musze z nimi siedzieć
Hehe a co sobie będziesz takiej prezyjemności odmawiać brzydal:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Właścicielka tego domu urodziła 5 dzieci. Ona dała radę... a ja zdycham. Taki wstyd. Hihi

Cos, masz internet przynajmniej a jak towarzystwo? I pielęgniarki?

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Ultra, Domincia i Gabisun. Mamy teraz ten sam tp )
Ciekawe, któta z nas pierwsza będzie rozpakowana

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Szuu koszyczki

Jedna z wielu
Wierzaca mimo wszystko w swoja siłe
Czasem walczy ze wspomnieniami
Chce zyć tym szcześciem, które teraz ma
Domincia_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:28   #2869
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Do tego wszystkie badania wyszly mi bdb od ostatniego razu wyniki mi się nawet polepszyly- m.in. czerwone krwinki,hemoglobina i hematokryt
To super

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-04-21, 21:33   #2870
Irmusia81
Zakorzenienie

Cześć

Byłam dziś u dentysty i jak usłyszała, że mam kłopoty z płytkami krwi i że jutro zaczynam 31 tc, to zachowywała się jakby bała się mnie dotknąc Ale trochę mi kamień wyczyściła i powiedziała, ze z resztą można zaczekać kilka miesięcy

U hematolog też byłam... zakręcona babka Zleciła mi pierdylion badań i kazała przychodzić do kontroli. Kazała się nie stresować (łatwo powiedzieć) i badać płytki co tydzień.

Cytat:

Miałam Wam pisać co z tym stanikiem-nie zamawiam go jednak. Sprzedawca dalej nie odpisał, patrzyłam na komentarze to dodatkowo mnie zniechęciły.
Dzisiaj zamawiam ten chyba : http://allegro.pl/75f-biustonosz-do-...279149437.html i/albo ten http://allegro.pl/75f-stanik-ciazowy...991699375.html
Bardzo mi się podoba ten drugi. Taki jak ten pierwszy mierzyłam ostatnio w smyku i jest totalnie beznadziejny... żaden roz miar mi nie pasował. Piersi wygladają w tym bardzo dziwnie- przynajmniej moje I mam mieszane uczucia... A co do tego drugiego, to właśnie nie wiem, jak wziąć rozmiar... 80 c czy 80 d....

Cytat:
Przepraszam ze nie nadrabiam,ale za duzo 20 stron :P
A wiec wczoraj przewiezli mnie do innego szpitala,po badaniu ginekologicznym gin stwierdzil ze w kazdej chwili dzieci moga zaczac sie rodzic a u nich nie ma sprzetu. Teraz pytanie czy tutaj mi wszystko unormuja i puszcza do domu a ja bede drzec czy zadecyduja o cc...
trzymam mocno kciuki za to, by Twoje dzieciaczki posiedziały w brzuszku jak najdłużej Dużo siły dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez poldzik Pokaż wiadomość
wczoraj mialam usg 3 trymestru. maly wazy 1775 g i mierzy... 40 cm :O po kim on taki dlugi? (tz 158 cm wzrostu, ja 162) bardzo byl fotogeniczny a juz z profilu to jak dla mnie calkiem do tz podobny (tesciowa potwierdza )
i co a zrobie z ciuszkami na 50 jak on mi sie 60cm urodzi???
a 40 cm to wcale nie jest za dużo na tym etapie.

Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość

A ja wczoraj poszłam do babci na herbatke i wróciłam po 20 i tz dzwonil ze mu.opilek metalu wpadł do oka.. i musiałam po niego jechać, ale okulisty już nie było i dziś idzie. Tzn poszedł już..
biedny... mój też kiedyś to miał.

Cytat:
ale ładny!

Cytat:
Napisane przez haniula1803 Pokaż wiadomość
Ale piszecie od rana
Padam wczoraj po wizycie bo głowa mnie strasznie bolał, wizyta w miarę ok Zosia waży 1600 jest prawidłowo ułożona, szyjka trochę skrócona ale zamknięta mam brać aspargan i nospe na okrągło wizyta co 1 tygodnie co by dmuchać na zimn, chyba zbankrutuje no ale cóż jak trzeba to trzeba. A i hemoglobina mi znów spadła

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
brałabym taki sam, ale ja tam nie znam sie
ja chcę kupić taki rozmiar jak teraz noszę Bo te miękkie staniki do karmienia i tak zmieszczą więcej trochę niż wynika z opisu, a nie chcę mieć za dużej miski bo mnie krew zaleje...
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:34   #2871
siacha_ck
Zakorzenienie

Kupujecie sól fizjologiczną do przemywania oczek?

WIKTORIA

SZYMON
Stary 2015-04-21, 21:35   #2872
ultraviolwt188
Raczkowanie

super gratki cukrzyca w ciąży to nic fajnego moja siostra miała, mniammm zaraz zjem pizze :d dziś miałam nieodparta chęć na surową marchewkę wiec musiałam po nią jechać iii po bezy śniły mi się po nocach
a wy macie jakieś ciążowe dziwne smaki?
nie mam pomysłu co by tu na obiad ugotować, jestem sama i nie chce mi sie jeść inaczej w dwójkę bo wtedy juz trzeba główkować bo tz wiecznie nienażarty
Stary 2015-04-21, 21:36   #2873
kejtiCe
Zakorzenienie

Hej pisze z telefonu wiec bez cytowania :P
Industria laktator elektryczny snow bear ale jest głośny strasznie, chyba ze wszystkie elektryczne tak bucza

Mehja narobilas ochoty ostatnio nalesnikami wiec dzisiaj też jadłam z nutella, truskawkami i bita smietana

Widzę, ze piszecie o glaskaniu brzucha, na SR zabraniają kategorycznie, ale przyznam szczerze, ze czasami glaskam.. Jakoś tak czuje przez to wiez z Małym

A jeszcze coś napisze a propos podejścia do ciąży i radości. U mnie ciąża to wpadka i czasami ciężko jest mi z tym, ze życie obraca mi się o 180 stopni. Czasami czuje, ze nie jestem jeszcze gotowa, bo w grudniu 20 lat skończyłam... Ale jednoczesnie potrafię się cieszyć i chociaż bałam się, ze nie będę umiała pokochać tego dziecka, ani martwic się o nie, to jak na USG II trymestru lekarz podejrzewał chore serduszko, to płakałam juz na fotelu, jak się okazało ze jest dobrze to czułam się najszczesliwsza na świecie
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 21:45   #2874
Princesika
Zakorzenienie

Szuuuu te koszyki wyszly cudne, masz talent
Cos, wpisz mi prosze wizyte 19 maja. A i 4 maja mam w Krakowie bo lekarz ma ustalic termin ciecia
Stary 2015-04-21, 21:51   #2875
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Witam
Nie odzywałam się, bo nas choróbsko rozłożyło. Wiki znowu zapalenie oskrzeli i antybiotyk. Nie mam na nic sił Jeszcze ta pogoda

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość

Ja po wizycie u endo. TSHw końcu poniżej 2

Cytat:
Mam, mam Tzn. miałam na 8.06. ale gin ostatnio mi powiedział, że mam się sugerować tym z usg. I mówił, że do 8 czerwca to ja już będę wyspana i ogólnie ogarnięta w domu
No ale jak będzie to się zobaczy
taaak, już to widzę

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Ostatnie foto i spadam sprzątać

Masija współczuje bólów

pięknie jest i super Ci wyszły te koszyczki!

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

Mnie też brzuch boli, taki ucisk w dole czuje. boję się że z szyjką coś się dzieje wizyta za 6 dni
oby nie
Stary 2015-04-21, 21:53   #2876
k a j a
Zakorzenienie

Cytat:

W środę miałam stopień 2 na 3.

Cytat:
Kupuję

Lena
k a j a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 22:01   #2877
tassia
Zakorzenienie

Część. Ja znów się nie odzywam. W bloku taki remont ze nie dajemy rady i wyprowadzilam się do mamy a tu nie za bardzo mam czas i możliwość na podczytywanie. ....

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kejtiCe Pokaż wiadomość
Hej pisze z telefonu wiec bez cytowania :P
Industria laktator elektryczny snow bear ale jest głośny strasznie, chyba ze wszystkie elektryczne tak bucza

Mehja narobilas ochoty ostatnio nalesnikami wiec dzisiaj też jadłam z nutella, truskawkami i bita smietana

Widzę, ze piszecie o glaskaniu brzucha, na SR zabraniają kategorycznie, ale przyznam szczerze, ze czasami glaskam.. Jakoś tak czuje przez to wiez z Małym

A jeszcze coś napisze a propos podejścia do ciąży i radości. U mnie ciąża to wpadka i czasami ciężko jest mi z tym, ze życie obraca mi się o 180 stopni. Czasami czuje, ze nie jestem jeszcze gotowa, bo w grudniu 20 lat skończyłam... Ale jednoczesnie potrafię się cieszyć i chociaż bałam się, ze nie będę umiała pokochać tego dziecka, ani martwic się o nie, to jak na USG II trymestru lekarz podejrzewał chore serduszko, to płakałam juz na fotelu, jak się okazało ze jest dobrze to czułam się najszczesliwsza na świecie
Wszystkie laktatorybtak bucza.
Medela wydaje dokladnie ten sam dzwiek co snow bear (porownywalam)
... Dlatego na odciagabie najlepsze seriale z napisami

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość

taaak, już to widzę

pięknie jest i super Ci wyszły te koszyczki!

oby nie

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 22:03   #2878
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

Ja już po usg. Młody nadal ułożony główką do góry, wszystkie pomiary w normie. Lekarz mówi, że jeszcze ma szansę się obrócić, ale ja już pomału w to wątpię Waży 1270g, czyli na granicy normy.
Ostatnio znajoma leżała w szpitalu i była tam dziewczyna, której dzieciaczek właśnie mało ważył i mówili, żeby jadła miód. Chyba będę musiała spróbować.
trzymam kciuki za wagę maluszka i za fikołka

Cytat:

Cytat:
no i jeszcze jedno...jeśli tż bedzie akurat w pracy to niestety nie bede w stanie sie z nim porozumieć i bede musiała dzwonić po tate.....tak że tego......znów mam nadzieje że tż bedzie pracował na ranną zmiane a wszystko zacznie sie wieczorem
w takim razie oby zaczęło się wieczorem

A ja znów się trzęsę, żeby nie zaczęło się przed wyznaczonym terminem cięcia

Cytat:
gratuluję

Cytat:

A co do dojazdu to mnie tż pociesza, że większość porodów 'dzieje się' w nocy. Nooo ale nie wszystkie
biedna jesteś i Twój humor nie świadczy źle o Tobie, po prostu jest Ci ciężko
Stary 2015-04-21, 22:10   #2879
Charlotta83
Rozeznanie

Hej dziewczynki, wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że dziś mnie pół Biedronki przepuściło w kolejce do kasy, takie zamieszanie się zrobiło, ze szoook Aż było mi głupio. Pierwszy raz mi się to zdarzyło
Chyba dużo ludzi ogląda "Prowokacje Betlejewskiego" i są bardziej uwrażliwieni
szuu bardzo fajne te koszyczki, ja poszłam na łatwiznę i kupiłam w Pepco
Ponadrabiam Was sobie teraz
A jeśli nie odmieni ich serca,
To niech im skręci kostkę,
Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie"

Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków")

Edytowane przez Charlotta83
Czas edycji: 2015-04-21 o 22:15
Charlotta83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-21, 22:21   #2880
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:

jutro jade do pracy odwiedzić moje baby już ostatnio dzwoniły i sie żaliły że o nich nie pamiętam i nie odwiedzam. noooo, pół roku mnie tam nie było
fajnie, że Ci się chce Mi nawet jak jestem w Krakowie nie chce się do pracy podjechać, a co dopiero jechać specjalnie. Jakoś mi nie po drodze I już pewnie tam nie zajrzę przed porodem...

Cytat:

ostatnio miałam pierwszy

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
rewelacja

Cytat:
już kupiłam

Cytat:
a wy macie jakieś ciążowe dziwne smaki?
dziwne nie, ale jak mi się czegoś zachce to jestem gotowa sporo zrobić, żeby móc to zjeść Dziś tak miałam z lodami.

Cytat:
Szuuuu te koszyki wyszly cudne, masz talent
Cos, wpisz mi prosze wizyte 19 maja. A i 4 maja mam w Krakowie bo lekarz ma ustalic termin ciecia
a do jakiego lekarza chodzisz/idziesz w Krakowie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości