Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)! - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-22, 10:53   #2911
mehja
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!

Hej, witam sie i ja!

Dziś nadal brzuszek w dole pobolewa wiec będę przyspieszać wizytę u gina.

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Większość z Was chce porod wieczorem, a ja wręcz przeciwnie! Jak się zacznie wieczorem to chyba sama będę musiała się zawieźć do szpitala a Tż zostanie z Małą tak wiec wole rano po odwiezieniu dziecka do niani...
ja mam nadzieję, że znów będę rodzić w dzień. boję się nocy, tej ciszy na oddziale, pogaszonych świateł

Cytat:
Napisane przez Princesika Pokaż wiadomość

O właśnie dziewczyny, a wy mówicie do brzucha?
Bo ja to prawie wcale, tak mi dziwnie, czuję się jakbym do siebie sama gadała.
Czasem coś tam powiem w stylu "co Ty tam tak fikasz królewno?" ale to przy Tż, jak sama jestem to nic nie mówię
ja specjalnie jakoś nie mówię, mała i tak się nasłucha mojego głosu jak rozmawiam się kimś

Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość

Marei ja mogę być ostatnia, ale nie chcę w lipcu rodziiiić!!
ja bym chciała być ostatnia to by znaczyło, ze donosiłam do terminu

U nas druga ciąża była zaplanowała od dwóch lat, nawet miesiąc poczęcia był ściśle zaplanowany i udało się przez te dwa lata mieliśmy dużo spraw które chcieliśmy najpierw dokończyć- remont własnego mieszkania, tż starał się o pewną pracę i dostał ją a ja umowę na stałe. Wiedzieliśmy że moja druga ciąża będzie leżąca więc teraz nie jesteśmy zaskoczeni sytuacją. Wiemy też co nas czeka jak pojawi się drugie dziecko i na to też jesteśmy przygotowani. Tylko oby mała jeszcze trochę posiedziała w brzuszku.
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 11:18   #2912
masija
Zakorzenienie

kaczuszka bardzo podoba mi się Twoje nastawienie

Cytat:
Napisane przez Cos_ Pokaż wiadomość
Masija i to jest dobre rozwiazanie
Przeniesli mnie na inna sale
Na gorszą? Z kim teraz leżysz?

Cytat:
Napisane przez Domincia_1987 Pokaż wiadomość
Masija chyba podkradnę od Ciebie ten pomysł Bardzo dobry
Ja wogóle mam nadzieje, że dziecko nas zbliży do siebie jeszcze bardziej chociaż nie wiem czy po 8 latach bycia razem da się być jeszcze bliżej
Kradnij
My to wprowadziliśmy na samym początku i naprawdę daje radę.
My zawsze (jak coś nam nie pasuje) mówimy sobie prosto w oczy, jak coś się dzieje z nami, jak jest jakiś kryzys. I dobrze na tym wychodzimy

Też myślę, że zbliży jeszcze bardziej chociaż również się zastanawiam czy da się bardziej na pewno będzie to innego rodzaju zbliżenie
Cytat:
Czasem coś tam powiem w stylu "co Ty tam tak fikasz królewno?" ale to przy Tż, jak sama jestem to nic nie mówię
Niee
Mówię tj. Ty albo 'dziecko drogie uspokój się!'
Ale tak żeby rozmawiać to dla mnie trochę takie... dziwne tzn. ja tak się czuję

Cytat:
Napisane przez alkamor Pokaż wiadomość
nic nie jest tylko czarne albo tylko białe....przecież wiadomo, że to nowa sytuacja etc...że człowiek ma prawo być zmęczony, zły, niewyspany...ale oprócz tego, że jesteśmy rodzicami jesteśmy też ludźmi. To tak jak z porodem....no nie oszukujmy się.....kolorowo nie jest...ale jak już się zobaczy szkraba na którego się tyle czekało to zapominasz o wszystkim....Nie znam matki która nawet zła, zmęczona i niewyspana powiedziała, że żałuje, że ma dziecko...jeden uśmiech, buziak czy w późniejszym wieku nagłe spontaniczne "bardzo Cię kocham wiesz..." wynagrodzi ABSOLUTNIE WSZYSTKO
No i właśnie jakby ktoś tak do mnie mówił, to mogłabym tego słuchać. Bez owijania w bawełnę ale też bez straszenia.
A z opisów niektórych rodziców rodzicielstwo to katorga jakich mało..
Cytat:

I jeszcze mnie jakoś nie żal naszych spontanicznych wyjść we dwoje, teraz będą spontaniczne wyjścia we troje

Zgadzam się z Tobą całkowicie
Lubię jak się ze mną zgadzasz
Chcesz lody z Biedronki za to?
Cytat:
Dzień dobry dzieczyny! Mega boli mnie głowa, Tż znokautował mnie podczas porannych i czuję jak pulsuje mi czacha (walnęłam o ścianę ) - to chyba zemsta bo przedwczoraj kopnęłam go w skroń

masija my też zawarliśmy umowę tzn. żeby nie wiadomo co by się działo w życiu to MY jesteśmy dla siebie najważniejsi i żeby nie zaniedbać związku
wybacz szuuu
Weź jakiś lód przyłóż czy coś

Tak, dokładnie tak
Ja tż'towi od początku wpajałam do głowy to, co mi zostało wpojone przez rodziców.
Że na pierwszym miejscu jest mąż/żona. Dopiero później dzieci.
Mama zawsze mi mówiła, że kocha nas nad życie. Ale kocha też tatę (inną miłością) i to on jest dla niej najważniejszy.
Ona wie, że chowa nas dla innych ludzi, że kiedyś odejdziemy z domu a ona zostanie z tatą. A jak zatraci się w dzieciach to co jej zostanie? Nie będzie potrafiła się z tata dogadać itp.

Tzn. może to dziwnie brzmi a nie dam rady tak tego wytłumaczyć przez internet

masija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 11:19   #2913
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze zalapuje chyba jakis dolek,jestem daleko od domu wiec z odwiedzinami ciezko. Na sali jakos specjalnie nie ma z kim pogadac
Cos- zaciskaj mocno nogi, a ja trzymam abyście spokojnie, minimum do 34tc doczekali!
Cytat:
Napisane przez k a j a Pokaż wiadomość
Wicie gniazda też mam ale.póki co.zwycięża len
Mam dokładnie to samo
Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
Dziewuszka)) na 99%! nawet na 3D mi Pan doktor na chwilkę włączył w ramach 2D )

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość

Wieem, wiem, że znowu jęczę jak stara baba ale booooliii :/
Boli mnie wszystko. A do tego tak mnie napieprza nerka, że już nie wiem jak się ułożyć

Jeszcze od wczoraj jestem nieznośna.. fukam tylko na tż'ta, sama nie wiem o co się wściekam:/
Nie wiem czy tak mnie ta położna zestresowała czy po prostu mam już dość tej ciąży ale...marzę tylko o 40 tygodniu..

Aż się sama zastanawiam czy to źle o mnie świadczy?
Mi na moje bolące nerki pomaga ciepły prysznic. Polewam sobie plecy i boczki ciepłą wodą i jakoś przechodzi, może spróbuj
Cytat:
Napisane przez industria Pokaż wiadomość
ja bym nie umiała tak całkiem nie głaskać brzucha.... wiadomo nie jakoś przesadnie, ale chociaż delikatnie, pogłaskać , dotknąć ...... kurcze, to tak jakbym miała dziecka nie dotykać, nie przytulać
takie też mam myślenie...brzuszka dotykam bardzo często
Cytat:
Napisane przez Charlotta83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki, wpadłam tylko na chwilę powiedzieć, że dziś mnie pół Biedronki przepuściło w kolejce do kasy, takie zamieszanie się zrobiło, ze szoook Aż było mi głupio. Pierwszy raz mi się to zdarzyło
Chyba dużo ludzi ogląda "Prowokacje Betlejewskiego" i są bardziej uwrażliwieni
szuu bardzo fajne te koszyczki, ja poszłam na łatwiznę i kupiłam w Pepco
Ponadrabiam Was sobie teraz
Super! Ja wczoraj jak stałam w kolejce do kasy z pierwszeństwem to wszyscy łącznie z kasjerką uciekali ode mnie wzrokiem...

Cytat:
Napisane przez mycha_818 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

Cos trzymam bardzo mocno kciuki, dwa za każde z dzieciątek ;-)

Szuuu jesteś mega uzdolniona. Też chciałabym sobie zrobić takie koszyki. Ogólnie szyć to jeszcze potrafię ale jak to wymyślić i wykroić?

Ja brzusio dotykam i głaskam ale tylko z wieczora jak opowiadam maleństwu co u nas słychać albo jak śpiewam kołysanki. Staram się nie przesadzać ;-)

Co do moich uczuć to jestem niezwykle szczęśliwa z powodu ciąży, nie miewam żadnych wątpliwości ani nic, ale ostatnio zaczynam źle się czuć ww własnym ciele :-( zwłaszcza gdy ubrania sprzed ciąży robią się ciasne :-(
O to to! ciąża bardzo cieszy,gorzej ze zmianą rozmiaru..
Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ja tak miałam z pierwsza ciaza, prawie rok starań a później myśli ze trzeba było poczekać, świat się nam wywroci do góry nogami i ze nie będziemy już niezalezni... Nawet pierwsze tydzień - dwa po porodzie lapaly mnie takie myśli mimo, ze nie mogłam się na Julka napatrzec...

Teraz jest zupełnie inaczej, jestem bardzo optymistycznie nastawiona, pewnie dlatego ze już jedno dziecko mam i wiem ile daje mi radości Mimo częstego zmęczenia nie mogę się doczekać kiedy maluszek przyjdzie na swiat

---------- Dopisano o 07:36 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ----------

A tak w ogóle zapomnialam się przywitać w 36tc a zarazem w 9 miesiącu Dziś wizyta, ciekawe ile mój klopsik waży
za 36 tc! to już prawie końcówka!!
chyba każda z nas miała/ma takie myśli i rozterki
Cytat:
U mnie na 90% termin CC to 2 czerwca
za termin narodzin dzidziusia!
Ja często gadam do brzuszka i spiewam..:P

Kurcze, połowę cytowania mi zeżarło!
Szuu- super koszyki i kącik do przewijania!
dla wszystkich dziewczyn za wizyty!

Kupiłam sobie wczoraj koszulę nocną w TKMaxx, co prawda nie jest ona do karmienia i raczej wygląda jak sukienka, ale, cycocha wyjmę bez problemu,bo jest na ramiączka
Coś ten mój Syn od wczoraj spokojniejszy...
Stary 2015-04-22, 11:22   #2914
201710041131
Konto usunięte

Masija nam chodzi właśnie o to o czym Ty piszesz Ile już par było takich, które jak dzieci wyfrunęły z domu to nie miały nawet o czym rozmawiać Ja tak nie chcę...

Komu komu bo mam tego więcej?

Już mnie głowa przestała boleć, nawet tabletki nie musiałam brać Niewiele mi do szczęścia potrzeba
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 11:23   #2915
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Masija nam chodzi właśnie o to o czym Ty piszesz Ile już par było takich, które jak dzieci wyfrunęły z domu to nie miały nawet o czym rozmawiać Ja tak nie chcę...

Już mnie głowa przestała boleć, nawet tabletki nie musiałam brać Niewiele mi do szczęścia potrzeba
dostałam ślinotoku!!!!
Stary 2015-04-22, 11:27   #2916
masija
Zakorzenienie

marta masuję sobie plecy, tż masuje ale pomaga na chwilę. A Twój sposób na pewno wypróbuję, dzięki

szuuu patrz: moi teście..

Jak zjem lody to możesz mi dać trochę

Stary 2015-04-22, 11:28   #2917
Cos_
Zakorzenienie

Masija mniej przestronna,trzy lozka jedno przy drugim wlasciwie. Teraz z dwoma innymi ciezarnymi.
Szuu wez nie rob smaka
Stary 2015-04-22, 11:33   #2918
myboyismine
Zakorzenienie

co za gaduły

Cytat:

poproszę
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 11:34   #2919
201710041131
Konto usunięte

To zapraszam

Cos, Tobie wyślę kurierem
Stary 2015-04-22, 11:40   #2920
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez barbaritka84 Pokaż wiadomość
O i ja tež się witam z Lublina
w Lublinie mieszkaliśmy z mężem na studiach, wspominam z sentymentem, w wakacje się wybierzemy powspominać bo mamy tylko 120km

Cytat:

Ja tż'towi od początku wpajałam do głowy to, co mi zostało wpojone przez rodziców.
Mama zawsze mi mówiła, że kocha nas nad życie. Ale kocha też tatę (inną miłością) i to on jest dla niej najważniejszy.
Ona wie, że chowa nas dla innych ludzi, że kiedyś odejdziemy z domu a ona zostanie z tatą. A jak zatraci się w dzieciach to co jej zostanie? Nie będzie potrafiła się z tata dogadać itp.

nie brzmi dziwnie, dobrze i jasno to napisałaś- zgadzam się całkowicie z tym co napisałaś
Stary 2015-04-22, 11:46   #2921
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:

Dżizassssss... nie rób mi tego
kaczuszka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 11:48   #2922
Cos_
Zakorzenienie

Szuu czekam
Jak dobrze ze dzis juz sroda.
Stary 2015-04-22, 11:50   #2923
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Szuu czekam
Jak dobrze ze dzis juz sroda.
Środa dzień loda

EDIT: Boże jaka ja się prymitywna w tej ciąży zrobiłam
Stary 2015-04-22, 11:50   #2924
Cos_
Zakorzenienie

Cytat:
Środa dzień loda
Stary 2015-04-22, 11:52   #2925
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Środa dzień loda

Stary 2015-04-22, 11:59   #2926
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Środa dzień loda

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-22, 12:03   #2927
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
A tak w ogóle zapomnialam się przywitać w 36tc a zarazem w 9 miesiącu Dziś wizyta, ciekawe ile mój klopsik waży
To... JUZ? 9... no to trzymaj się moja droga! Do 40 tyg

Cytat:
Też mi to panie położne mówiły.. Że jak ma się właśnie jakieś problemy, przedwczesne skurcze, twardnienia, to żeby nie. ..

No ależ oczywiście! Ja będę jak te babki z bloga które szuuu tutaj wstawia azurki: Tydzień po porodzie
Też słyszałam o tym glaskaniu, ja raczej dotykam brzucha, kładę rękę na małym, chociaż odkąd nie pracuję wszystkie twardnienia poszły w zapomnienie. Jak już to na chwilkę, trochę, a nie jak wtedy... wolę dmuchać na zimne i nie przesadzać z głaskaniem

Cytat:
Anutka a ty w jakiej formie bierzesz fenoterol.?
Marei wyzsza sfera
Masija tez tak mam czasami,boje sie ze oddalimy sie od siebie z tz tak bedziemy pochlonieci dziecmi.
Co do tego straszenia macierzynstwem to mnie tez to denerwuje ze mowia zobaczysz jak to bedzie jak beda dzieci bla bla...
A nowa sala? Dalej hrabiostwo czy już nasz stary dobry plebs?
też nie lubię takich wyższych sfer. I to o dziwo ludzie, którzy teoretycznie mogliby się czuć wyższymi sferami są ok, a ci bardziej przeciętni lubią się tak wywyższać...

Cytat:
Napisane przez kaczuszka1986 Pokaż wiadomość
U mnie rownież to była totalna wpadka, 3 dni ryczałam jak bóbr Bo nie wiedziałam jak to dalej będzie, bez pracy, studia mgr przede mną, no i właściwie zaledwie rok czasu spotykałam się z facetem Każdy powtarzał, że jakoś się ułoży, ale co tu ma się układać skoro mnie najnormalniej nie stać na dziecko?? No ale musze stwierdzić, że mieli rację Prace dostałam z umową o pracę, więc i macierzyński mi przysługuje Pracuje sobie do dziś poza bólem pleców wieczorem i czasami bólem kości hmmm..... jak się nazywają kości te pomiędzy nogami?? no ale wiadomo to nic mi nie jest, więc pracuję, a że praca biurowa to daję radę Ślub biorę we wrześniu (mam nadzieję, że uda mi się coś schudnąć do tego czasu ), zamieszkaliśmy z TŻ razem i mieszka nam się razem dobrze, pomimo obaw, bo wiadomo różnie to bywa po zamieszkaniu razem, odnowilismy kawałek kąta i czekamy spokojnie na poród i Noemi I teraz z perspektywy czasu wiem, że nie cofnęłabym czasu za nic, i nic bym nie chciała zmienić Pomimo, ze czasami mam różne myśli, czy sobie dam radę czy będę się umiała zajmować noworodkiem itd, ale jestem dobrej mysli!
a Tak w ogóle to dzień dobry dziewczyny w ten piękny i słoneczny dzień w Lublinie!
Jaka słodka historyjka, życzę Ci, by całe życie się tak dobrze układało

Cytat:
U mnie na 90% termin CC to 2 czerwca

Też nie mówię. Czasem, że kopie. Ale z kotem dużo przy nim rozmawiam. Mam nadzieję, mój syn nie pomyśli, że ma na imię Ridosław

Cytat:
Marei ja mogę być ostatnia, ale nie chcę w lipcu rodziiiić!!
Dlaczego nie w lipcu? Przez T?

Cytat:
Tak, dokładnie tak

Zgadzam się z tym w 100%

jak już piszemy o obawach. Wczoraj przez nie aż spać nie mogłam. Najbardziej boję się tego, czy pogodzę inne obowiązki z wychowaniem. pracę. Mam tyle planów zawodowych, chciałabym móc się na nich skoncentrować, jednocześnie poświęcając dziecku maksymalnie dużo uwagi. I mieć jeszcze czas na posprzątanie domu, siłownię, spacer po górach czy narty zimą wiem, że czas zweryfikuje moje zamiary, ale póki co myślę, czy może uda mi się to wszystko poogarniać. Najbardziej stesuje mnie praca, tutaj nie da się przyjść o konkretnej godzinie i o konkretnej godzinie wyjść, sztuką jest nie przekroczyć 10h.. już rozmawiałam z tz, że pewnie on będzie małego odbierał z przedszkola, żeby nie spędzał tam całych dni. Ochhh strasznie mnie ten temat dręczy.
Stary 2015-04-22, 12:04   #2928
masija
Zakorzenienie

Cytat:
Masija mniej przestronna,trzy lozka jedno przy drugim wlasciwie. Teraz z dwoma innymi ciezarnymi.
Szuu wez nie rob smaka
Chociaż jakieś fajne te ciężarne?

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
nie brzmi dziwnie, dobrze i jasno to napisałaś- zgadzam się całkowicie z tym co napisałaś
Cieszę się
Cytat:
Środa dzień loda

Stary 2015-04-22, 12:12   #2929
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Środa dzień loda

Jejuuu dobrze, że mój TŻ tego forum nie czyta,bo chciałby świętować
Stary 2015-04-22, 12:17   #2930
201710041131
Konto usunięte

Marei bo nie chcę ani jednego dnia dłużej być w ciąży niż to konieczne A serio to tak podoba mi się czerwiec, że może być nawet ostatniego dnia, ale w czerwcu Taki fajny mi się ten miesiąc wydaje
Ale jak tak sobie pomyślałam to T ma właśnie w lipcu urodziny No nie

Marta i to co tydzień
Stary 2015-04-22, 12:20   #2931
kaczuszka1986
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Jejuuu dobrze, że mój TŻ tego forum nie czyta,bo chciałby świętować
Yyyyy no to ja nie wiem czymam się smiac czy płakać, bo mój dzisiaj w drodze do pracy, ,,oo dziś środa dzień loda" to chyba nie może być przypdeG
Stary 2015-04-22, 12:21   #2932
masija
Zakorzenienie

Ja się zastanawiam kiedy jest dzień bożeny...

Stary 2015-04-22, 12:24   #2933
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość

jak już piszemy o obawach. Wczoraj przez nie aż spać nie mogłam. Najbardziej boję się tego, czy pogodzę inne obowiązki z wychowaniem. pracę. Mam tyle planów zawodowych, chciałabym móc się na nich skoncentrować, jednocześnie poświęcając dziecku maksymalnie dużo uwagi. I mieć jeszcze czas na posprzątanie domu, siłownię, spacer po górach czy narty zimą wiem, że czas zweryfikuje moje zamiary, ale póki co myślę, czy może uda mi się to wszystko poogarniać. Najbardziej stesuje mnie praca, tutaj nie da się przyjść o konkretnej godzinie i o konkretnej godzinie wyjść, sztuką jest nie przekroczyć 10h.. już rozmawiałam z tz, że pewnie on będzie małego odbierał z przedszkola, żeby nie spędzał tam całych dni. Ochhh strasznie mnie ten temat dręczy.
Ja bym chciała założyć własną firmę, nie pisałam wam nic, ale w zeszłym miesiącu byliśmy już bardzo blisko tego celu, ale okazało się, że ktoś nam pod☠☠☠☠☠☠☠ił miejscówę a na dwie tego typu działalności w tamtej miejscowości miejsca nie ma... I teraz też martwię się o pracę

Marei Ty lubisz swoją pracę tak w ogóle, prawda? W grę nie wchodzi jej zmiana nie?

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ----------

Dnia bożeny nie znalazłam, ale swiatowy dzień seksu oralnego jest dzień po moich urodzinach - przypadeG?
Stary 2015-04-22, 12:29   #2934
ultraviolwt188
Raczkowanie

dziewczyny jaki kolor będzie pasować najlepiej do biało-szaro pokoju? nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny, podoba mi się zielony, pomarańcz i turkus pomóżcie

http://www.ebay.de/itm/OSENVORHANG-1...3D311313372052
Stary 2015-04-22, 12:30   #2935
masija
Zakorzenienie

Cytat:

Dnia bożeny nie znalazłam, ale swiatowy dzień seksu oralnego jest dzień po moich urodzinach - przypadeG?
Nie sondze...

ultra z tych co podałaś to turkus Ja mam fiolet Ale też kiedyś o turkusie myślałam

Stary 2015-04-22, 12:34   #2936
Cos_
Zakorzenienie

Marei nie zdazylam jeszcze dobrze wybadac,ale pewnie wpadlam z deszczu pod rynne Dokladnie tak jest jak mowisz.
Te twoje dylematy to normalne. Ja znowu martwie sie ze znajde taka prace po ktorej nie bede miala nawet sily pobawic sie z dziecmi :/
Masija albo to ja jestem dziwna i cos ze mna nie tak albo faktycznie z innymi ludzmi
Szuu to na pewno nie przypadek!
Ultra do bialo szarego wzielabym turkus
Stary 2015-04-22, 12:39   #2937
ultraviolwt188
Raczkowanie

Turkus to mój pierwszy typ i chyba tak zostanie jestem strasznie nie zdecydowana w ciąży
Stary 2015-04-22, 12:42   #2938
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się zastanawiam kiedy jest dzień bożeny...
przecież z miesiąc temu świętowałyśmy! były imieniny Bożeny i się śmiałyśmy, że każda Bożena dziś świętuje

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość
dziewczyny jaki kolor będzie pasować najlepiej do biało-szaro pokoju? nie mogę się zdecydować na jakiś konkretny, podoba mi się zielony, pomarańcz i turkus pomóżcie
w pokoju dziecka czy waszym?
niebieski ładnie pasuje ale do chłopięcego pokoju. Dla dziewczynki widzę żółty, pudrowy róż albo wrzos
Stary 2015-04-22, 12:49   #2939
kaczuszka1986
Zadomowienie

Zdecydowanie turkus
Stary 2015-04-22, 12:52   #2940
ultraviolwt188
Raczkowanie

Dla małej do pokoju jest jasno szary i wszystkie meble sa białe w takim romantycznym stylu,i chce mieć dużo kolorów tam, pościel jest w kolorze amarantu ( jeszcze jej nie mam) i jako osłaniacz mam 6 małych poduszeczek tez w żywych kolorach
cos w tym stylu i kolor scian jest szary jak na zdjęciu z pomponami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg $_57 (4).jpg (85,6 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg $_57 (6).jpg (75,1 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (125,6 KB, 21 załadowań)

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości