Scent Bar LVI - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-23, 16:49   #2041
gryx82
BAN stały

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
nie drogo, nawet przyjemnie to wygląda, ale lokalizacja wszystko tłumaczy
Pewnie wyjdę na tempom szczałe, ale nadal nie rozumiem - to przecież centrum miasta jest
Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Russian Federation a krzaki jakby polskie i obcas taki do nich dopasowany
Zazdrosna jesteś, stąd ta jawna złośliwość A krzaki (a raczej trawa) są euroazjatyckie, jak doskonale widać
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
1. Jestem za! I jeszcze winogron
Faktoza!
Cytat:
2. No nie
Taki wstyd wobec sąsi... tfu! Wobec Jezusa!
Cytat:
3. Pokusa jest co nie ? Przyznaj się

Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu
Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
bierz póki jest dostępna
Myślisz, że ktoś mi ją zaklepać może?!
Cytat:
2.ja na skróty - biere zapałkę albo zapalniczkę albo świecę zapaloną i podstawiam od skrzynkę w odpowiednim miejscu , samo się wytapia i nie trzeba dziubać
Dziwna metoda I dziury pewnie krzywe wychodzą
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 17:11   #2042
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Pewnie wyjdę na tempom szczałe, ale nadal nie rozumiem - to przecież centrum miasta jest
jednak kawałek od głównych atrakcji, a można je mieć w bliższym sąsiedztwie

w każdym razie zdaję się na chuopa w tej kwestii, bo ma już schodzone całe miasto
Stary 2015-04-23, 17:19   #2043
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Myślałam, że we własnym zakresie wszystko organizujecie. We własnym IMO jeszcze gorzej - rezerwujesz hotel, kupujesz bilety i nagle hotel odmawia i kombinuj gdzie się teraz przenieść żeby nie stracić na biletach bo kogo to obchodzi.
Jak np. my objazdowo byliśmy na tej Islandii i w niektórych dziurach były jedne domki na krzyż i by nam odmówiły a tu już bilety lotnicze między miejscowościami wykupione to masakra. Namiot zostaje.

A zmieniając temat, co sądzicie o fartuszku przy tej sukmanie? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/su...0p2460574.html Fajnie nindżopszowo, a może zbyt teatralnie albo gosposiowato? Gdybym kupiła to nosiłabym do rajstop/legginsów i bluzki z dł rękawem pod spodem.
bardzo fajna ta suknam,
.ino droga, obawiam sie jednak ze z dlugim rekawem pod spodem bedzie wygladac gosposiowato , ew sprzątaczkowato tzn upsss...paniowodosprzątan iowo

Cytat:

Wypadłam żem z obiegu

za bardzo się przejmujesz
Ja mam skrzynkę długą i głęboką, J mi zrobił
w sumie nawet za głęboką ale kij zasypałam od dołu bele czym, na pewno nie sadź w doniczkach zwykłych, tylko w skrzynce, trochę miejsca na korzenie musi być , no i stabilniej bedzie niż w takich małych popierdółkach. Rozstaw bez linijki (wiem, że bedzie trudno :P ) sobie ustal , na oko, aby nie co 5 cm bo będzie im za ciasno, one na początku wydają się liche ale potem pęd robi się mocny i sztywny bardzo.
w 60-tce to ze 4 krzaczki nie więcej, tylko głębsze takie nabądź, w Leroy Merlin mają takie fajne drewniane skrzyneczki, może takie nabądź ? One będą cięższe i to dobrze.
Ziemia sklepowa jest za lekka i za trocinowata, zbyt szybko wysycha. można by dodać do niej trochę piachu i kamyki na dno jako drenaż , taką tam warstewkę cienką ale nie jest to mus chmiel nie ma wielkich wymagań. Potem jak już psoiedzą w skrzynkach na balkonie ze 3 tygodnie możesz zacząć podlewać nawozem do balkonowych, substralem np to Ci będzie lepiej rósł.
Ja w tym roku walnę saletry trochę

no wiem

Uwierzę Kolejny raz
Absorbujący też , ale i wybiłam się , niektóre z Was wiedzą jak ciężko jest wrócić "do obiegu"

Agnyska w barze

włąsnie!i w tym śek-masz głęboką skrzynke..głem-bo-kom , a takich albo nie ma albo sa brzydkie i w dodatku maja czelnosc byc drogie (gdyby były ładne to bym sie niebulwersowala..to tak jak z prostytutkami

Cytat:
ad wszystko poza okiem
Poooookaaaa sypialnie z oknem - Zazdrooooooszczę!

Kocham tuberozę, ale ja nawet szczypiora nie wyhoduję, u mnie padły kaktusy, tera kupimy sztuczne.Także tak to wygląda. Ewuś przybij pione

Polly - RISPECT - Dla mnie ten świat jest tak obcy jak odległa galaktyka, a kto wie czy nie bardziej jak mówicie skrzynki to ja nawet nie wiem o co chodzi, nic nie rozumiem. Jedyną skrzynkę jaką znam to ta na piwa i skrzynia na skarby z filmów o piratach
dla wszystkich hodujących.

u mnieta padły kaktusy i to nie raz!
szczypiorek nawet sie nie pokazał...w sumie z sukcesem udało mi sie tylko wychodowac rzezuche ,ale to pewnie dlatego ze nie ja ja sialam tylko córa

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

gotówką

spoko wygląda niepodobne do fartuszka gosposi
ale cena za 2 kawałki wiuchającego materiału

Agnyska też wypadała i szybko się odnalazła, więc wracaj

tutaj zawsze tak samo: jedzenie, diety, włosy, perfumy, choroby
ogrodnictwo to zupełnie świeży temat

i x 100
własnie! gotówką! dzwonilam zeby sie dowiedziec...i sie zszokowałam..bo mialam zamiar gotowki wogole nie brac..., ew jakies 50 euro na lody..
a wogole w grecji som eura?

Cytat:

Chyba mnie szczała Amora dopadła przed chwilą Najpierw e-mail: "Hi!
Mam na imie Elena. Chce, aby znalezc milosc, slub i zbudowac szczesliwa rodzine z ukochana osoba.
Miec szczesliwa przyszlosc z nim i stac sie jego druga polowa.
Mieszkam w Russian Federation. Ja czekam na odpowiedz", potem zdjęcie

gryksiu widzisz samo cie sczzescie znalazło
to przeznaczenie,ktorego jak wiesz nie da sie oszukac

Cytat:
Skrbt !

na 14 chmieli kup ze 4 skrzynki 80-90 , dwa duże worki ziemi , trzy paczki keramzytu i ziuuu do skrzynek , powsadzaj sadzonki i cześć

było wtedy mnóstwo ogólnie dostępnych książek ki broszurek ogrodniczych

czyli jednak kaktusy

lepiej większe jak sięmocno ukorzenia . I koniecznie zrób w dnie dziury żeby nadmiar wody przy podlewaniu odpływał , teraz nie wiem czemu robio skrzynki bez dziur , trzeba samemu perforować

a wiesz ze mi tez tak z pomiarów wyszło?
niestety sprawa sie rozbija o to ze na balkonie mam jakies 2,7 m dłygosci do dyspozycji i jednakchcialabym jakis przeswit w ty miesc zeby mi chmiel całego swiata nie przesłonił

Cytat:
Russian Federation a krzaki jakby polskie i obcas taki do nich dopasowany

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Parabella

Ja perforujeu biorąc gwóźdź w kombinerki rozgrzewając i potem dziub w skrzynkę, lubię tę robotę
masz sadystyczne ciągoty
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 17:25   #2044
gryx82
BAN stały

Cytat:
jednak kawałek od głównych atrakcji, a można je mieć w bliższym sąsiedztwie
Rozumiem
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
(gdyby były ładne to bym sie niebulwersowala..to tak jak z prostytutkami

Cytat:

Nie wiem, czy się mylę, ale wyczuwam w Waszych wypowiedziach jakiś ukryty, ironiczny komponent

---

Z cyklu "wiedza niepotrzebna" - wiecie, że powierzchniowo Paryż jest 5 razy mniejszy od Warszawy?
Stary 2015-04-23, 17:31   #2045
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Rozumiem

Nie wiem, czy się mylę, ale wyczuwam w Waszych wypowiedziach jakiś ukryty, ironiczny komponent

---

Z cyklu "wiedza niepotrzebna" - wiecie, że powierzchniowo Paryż jest 5 razy mniejszy od Warszawy?
nie wydaje mi sie
ale cały paryz? czy porownanie centruma paryza do całej warszawy
Stary 2015-04-23, 17:36   #2046
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Ty zacząłeś

jeszcze prawie nic nie zjadłam, a już 600kcal nabiłam
Stary 2015-04-23, 17:46   #2047
gryx82
BAN stały

Cytat:
nie wydaje mi sie
ale cały paryz? czy porownanie centruma paryza do całej warszawy
No powierzchnia miasta w kilometrach kwadratowych, no Warszawa 517, Paryż 105
Cytat:
Ty zacząłeś
Tak?
Stary 2015-04-23, 18:47   #2048
rachell111
Zakorzenienie

Ale mam nadrabiania

Cytat:

lubisz kiełki brokuła?
Kurcze no dobre byli Serio. Dziś wzięłam rzodkiewkowe, bo ostrzejsze, ale pierwszy raz jadłam brokułowe i spoko luz bluz

Cytat:
Brzmi bardzo fancy Tylko ten szczypior bym se odpuścił, na rzecz koperku np.
Faaaansy ? Toż to przaśna pasta na wędzonej rybie! Jajca, majo, everything but fancy Including zapach Ale dobre. Robię właśnie na jutrzejsze babskie ploty, a dzieje się , oooooooj dzieje (nie u mnie )

Uderzę białkowo, bo dziewczyny się odchudzają, a coś jeść trzeba. Jeszcze ta nasza imprezowa sałatka kutak w curry i mix sałat w winegrecie z oliwkami.

Lete badrabiać dalej.

Agnysko - umnkął mi cytat - nie wiem nic o modzie jedzeniowej, nie miałam pojęcia bladego, że się wpasowałam Ja po prostu robię wciąż to samo, bo niewiele umiem. Eksperymentuję niby, ale jakoś tak tylko na sobie

---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
u mnieta padły kaktusy i to nie raz!
szczypiorek nawet sie nie pokazał...w sumie z sukcesem udało mi sie tylko wychodowac rzezuche ,ale to pewnie dlatego ze nie ja ja sialam tylko córa

1 i 2. Ale to wszystko prawda

Cytat:

Ale co najmniej 5 razy piękniejszy. Cieeeeekawe, tak tam dużo przestrzeni.

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ----------

Cytat:

jeszcze prawie nic nie zjadłam, a już 600kcal nabiłam
Przyznaj się co wciągasz?

---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Zazdrosna jesteś, stąd ta jawna złośliwość A krzaki (a raczej trawa) są euroazjatyckie, jak doskonale widać

Taki wstyd wobec sąsi... tfu! Wobec Jezusa!

Myślisz, że ktoś mi ją zaklepać może?!
1.

2. Jezus mi wybaczy nie ma wyjścia, a sąsiadki oszukalim, i zmienilim firanki i wystrój okien - kwiatki. Szyscy łykli, radio doniosło, były takie wichury i śniegodeszcze, że nikt nie zauważył w którym momencie je (rzekomo) umyłam, przegapili. a tu bęc! Piękna stylizacja okien!
Ale serio, ja robię co chce i kiedy chcę! Firanki wieszam tylko dlatego bo mnie samą wkokufia widok uślimtanych szyb. No i przydają się jak chcę udać, że mnie nie ma w domu
(Mojej babci myłam 5 okien jednego dnia, umierałam 3. Nie mogę jej nie pomóc. Orteza na nadgarstek. Amsakra. )

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-23 o 18:52
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 19:01   #2049
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
za tydzień zasadzimy
czekam na didkę, bo ona ma dobrą rękę do roślin
ja bym w tydzień tą cebulę umarła
Ja też, a pragnę tuberozy, kocham kocham kocham - dzięki Justynie w sumie.

Może nietopszowi zapodam, on kocha kwiaty. Ale szczerze, jakoś wolę nic nietopszowi nie powierzać. Zdam się na przeznaczenie, o!

Cytat:
to wystawisz za drzwi

Cytat:
snad kawusi (walka z alzhajmerem trwa )

Tzn

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
pierwszy strzał w powietrze, drugi w delikwenta
Zobaczyłam to!!!!
Stary 2015-04-23, 19:22   #2050
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Przyznaj się co wciągasz?
włoskie kanapki 2szt, jedna rano, druga teraz (kromeczka ciabatty, pesto, awokadło, szynka szwarc, pomidor, parę wiórków grana padano )
kawa
jogurt bananowy z płatkami owsianymi i kukurydzianymi
druga kawa bez cukru...

węglowo, ale ciągnie mnie strasznie...

jutro kaszę gotuję
Stary 2015-04-23, 19:24   #2051
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
włoskie kanapki 2szt, jedna rano, druga teraz (kromeczka ciabatty, pesto, awokadło, szynka szwarc, pomidor, parę wiórków grana padano )
kawa
jogurt bananowy z płatkami owsianymi i kukurydzianymi
druga kawa bez cukru...

węglowo, ale ciągnie mnie strasznie...

jutro kaszę gotuję
Nie pytałam o jedzenie nie no kiepski żart Sorki

Skąd masz bananowy? Biedra?
Stary 2015-04-23, 19:26   #2052
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Nie pytałam o jedzenie nie no kiepski żart Sorki

Skąd masz bananowy? Biedra?

gdybym wciągnęła coś poza tym, to już dawno bym skończyła sprzątać...
muszę ciuchy zimowe spakować i zrobić przegląd, co mi na wyjazd potrzebne

z biedy...
tzn. w lodówce po didkach został
Stary 2015-04-23, 20:02   #2053
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
1 Noooooo to ładny fotomontaż Nie noooo żartuję.... Woda to podstawa .Podlewaliśmy też tak jak opisywaliście czyli rano , po pracy i wieczorem.... i i tak padaki bo raz wystarczy podlac później , albo tak jak Mursz napisała wyjechać na jeden dzien i już klops...
.
Ale jak masz balkon/ taras od południowej strony i mocno sie nagrzewa to podlewanie w poludnie to zabójstwo dla roślin. Prawdopodobnie dla tego Ci padly. Podlewanie zimną wodą z kranu, gorąca ziemia i powietrze, szok termiczny dla korzenia i całej rosliny.
Woda do podlewania musi być ciepla , nie moze być zimna. Tak temperatura conajmniej człowiecza, albo i ciut wyższa, zbliżona do temperatury powietzra, no i podlewanie wczesnym rankiem i wieczorem.

Cytat:
o , jestem, tzn jesteśmy z K na diecie od dwóch tygodni, nie jakaś konkretna ale , pieczywo mocno ograniczone, tylko odrobinę żytniego ( nie umiem zrezygnować całkowicie ) kaszy dużo zwłaszcza jaglanej, mało przetworzone żarcie.

I co do włosów, miałam zielone rok temu efekt zafarbowania naturalnym odcieniem blondu , były akcje z koncentratem pomidorowym trochę pomogło ale na nagraniach Dove byłam z jeszcze zielonkawymi , widać im to nei przeszkadzało
Potem napigmentowałam sobie tonerem Riflessi ( swoją drogą genialna rzecz)
No a ostatnio zrobiłam sobie sama ombre angielską preferance i wyszło dobrze. Nie chcę już nic poprawiać .
Nic zieleni nie było widać

Cytat:
T
Chyba mnie szczała Amora dopadła przed chwilą Najpierw e-mail: "Hi!
Mam na imie Elena. Chce, aby znalezc milosc, slub i zbudowac szczesliwa rodzine z ukochana osoba.
Miec szczesliwa przyszlosc z nim i stac sie jego druga polowa.
Mieszkam w Russian Federation. Ja czekam na odpowiedz", potem zdjęcie
Bierz
Chociaz moze nie...taka trochę plastikowa jakby
Cytat:
f
na razie wychodzi że nie mam hashimoto , za to doczytałam że jedną z przyczyn hashimoto może być niedobór witaminy D , więc w związku z powszechnym niedoborem to mogłaby być przyczyna coraz wiekszej ilości zachorowań , niekoniecznie czarnobyl . Bo od ładnych paru lat wszyscy gromadnie się smarują filtrami bo suońce to zuo , w diecie trudno uzupełnić , no i robi się klops .
Hm...ostatni znajomy streszczał mi rozmowę swoją i jakiegoś znajomego naukowca hamerykańskiego...tamten go uświadamiał,że wit D to witamina najbardziej potzrebna czlowiekowi do prawidłowego funkcjonowania, ma wpływ na wszystko praktycznie...inne moga nie istnieć,, a wiekszość tych supli co normalnie łykamy na cos tam, to se mozna lykać i i tak nic nie da, oprcz nabijania kasy koncernom
Chyba sobie zacznę łykać ta D....

Cytat:

włąsnie!i w tym śek-masz głęboką skrzynke..głem-bo-kom , a takich albo nie ma albo sa brzydkie i w dodatku maja czelnosc byc drogie (gdyby były ładne to bym sie niebulwersowala..to tak jak z prostytutkami

:
Głęboka najlepsza. Jak Ci sie nie podobają, to moze nich Ci mąż zbije z nich drewniane skrzynki/osłonki na te brzydkie skrzynki plastykowe?
W mniejszej też urośnie, ale gorzej i będzie w upały masakrycznie przesychać. Bedziesz musiala non stop podlewać.
Zamiast do marketów zajrzyj do zwykłego sklepu ogrodniczego/ nie firmowego/albo na rnek/bazar jak masz w okolicy. Teraz jest sezon więc skrzynak w takich miejscach przeroznych zawalenie.

Red bardzo fajna ta kieca

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Znowu afera na targowisku
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 20:08   #2054
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:

No z tymi prostytutkami to fakt
ze skrzynkami w sumie też , ale dlatego proponuje te drewniane kupić , bo są troche głębsze niż plasticzane.
po prostu kup najgłębsze jakie znajdziesz i bedzie git
Cytat:

masz sadystyczne ciągoty
no wiem

Cytat:

przejrzałeś mnie

Cytat:
Napisane przez anastazjaaa2 Pokaż wiadomość
Ale jak masz balkon/ taras od południowej strony i mocno sie nagrzewa to podlewanie w poludnie to zabójstwo dla roślin. Prawdopodobnie dla tego Ci padly. Podlewanie zimną wodą z kranu, gorąca ziemia i powietrze, szok termiczny dla korzenia i całej rosliny.
Woda do podlewania musi być ciepla , nie moze być zimna. Tak temperatura conajmniej człowiecza, albo i ciut wyższa, zbliżona do temperatury powietzra, no i podlewanie wczesnym rankiem i wieczorem.

Nic zieleni nie było widać

ad podlewania Najtwojsza jest Twoja racja
ad zieleni - ale **ujowe było widać odcień "rudy mop używany długo i słabo płukany"

pokażę mojego chmiela , choć chyba już kiedyś pokazywałam
18072011845.jpg

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 20:14   #2055
Betty83
Zakorzenienie

zna ktoś midnight in paris vc&a i czy rzeczywiście podobne do dior homme intense?
Stary 2015-04-23, 20:28   #2056
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
ad zieleni - ale **ujowe było widać odcień "rudy mop używany długo i słabo płukany"

pokażę mojego chmiela , choć chyba już kiedyś pokazywałam
Załącznik 5967242
1. Ja go nazywam tarta marchewka z jabłkiem leżąca od obiadu do kolacji. No wypisz wymaluj miałam identyko!

2. Z całym szacunkiem dla chmiela, ja widzę już plagę robactwa

Nie dla mnie takie pnącza Brrrr

Of kors rozumiem, że masz parter (dobrze pamiętam?) i się trzeba odgrodzić, ale to nie moja bajka, ja preferuję drewno, ewent słomę, czyli też natura ale martwa

Właśnie jutro mam szukać bejcy, bo trza dachotaras odgrodzić panelami ogrodowymi. Już drugi rok czekają na bejcę

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-04-23 o 20:30
Stary 2015-04-23, 20:29   #2057
Murszafka
To ja :)

Coś mi się chce.
Szarlotka by mogła być

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 20:33   #2058
tricolor
Wtajemniczenie

Skarbiątko
Aileen, spróbuję się ogarnąć, jak się uda, jutro poleci, pszepszam

I kwiatki dla wszystkich z okazji dnia książki
Stary 2015-04-23, 20:40   #2059
Polly_
grozi wypollizowaniem

kurde aleście mnie zagły z tym podlewaniem
normalnie szok przezyam jakby mi kto powiedzial ze ziemia jest płaska

bo ja najofkorsniej podlałabymw samo południe zimnom wodom , no tak jak człowieka,południe= upał=pis sie chce=najlepiej zimnego
Stary 2015-04-23, 21:03   #2060
Murszafka

Zrobiłam najłatwiejsze ciasto w świecie. Tylko z jabłkami. I trochę zmieniłam przepis na ciasto. Siedzi w piekarniku, zobaczymy, co to będzie.

Stary 2015-04-23, 21:05   #2061
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
wodę do podlewania zawsze trzymam w konewce i butelkach na tarasie tam gdzie roślinki, więc ma idealną tempkę

ile nadrabiania

dobry baru
znad wypadniętej śruby pod impalanta
w związku z czym do miasta muszę jechać, wkręcić ją ponownie , a myślałam, że jak biała kobieta posiedzę jutro w domu ziemią i kfiatkami się pobawię

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 21:30   #2062
Murszafka

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
dobry baru
znad wypadniętej śruby pod impalanta
w związku z czym do miasta muszę jechać, wkręcić ją ponownie , a myślałam, że jak biała kobieta posiedzę jutro w domu ziemią i kfiatkami się pobawię
To tak można???!!! O mamo, spać nie będę...

Stary 2015-04-23, 21:56   #2063
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
To tak można???!!! O mamo, spać nie będę...

no bo się źle wyraziłam, wykręciła mi się śruba z implanta, ta na której będzie korona

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 22:08   #2064
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Tri, no co ty! Nie dość, że mi grzeczność robisz, to jeszcze przepraszasz

A propos furaginy - dla mnie okazała się złem w tabletkę wcielonym. Mrowienie i drętwienie odnóży dolnych zrobiła. Niestety, o tym, że należy zachować ostrożność przy niedoborach wit. z grupy B, doczytałam już po zakupie

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 22:21   #2065
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
1. Ja go nazywam tarta marchewka z jabłkiem leżąca od obiadu do kolacji. No wypisz wymaluj miałam identyko!

2. Z całym szacunkiem dla chmiela, ja widzę już plagę robactwa

Nie dla mnie takie pnącza Brrrr

Of kors rozumiem, że masz parter (dobrze pamiętam?) i się trzeba odgrodzić, ale to nie moja bajka, ja preferuję drewno, ewent słomę, czyli też natura ale martwa

tylko czesciowo zarastam i u mnie ni ma robali, tzn nie że nigdy ani jednego bo czasem coś przeleci ale nie na tyle żeby było to upierdliwe. Chmielu robale raczej nie lubią
J chciał tymi patyczakami co je nazywasz ogrodzić ale ja nie ze względu na kotostwo bo one sobie wyglądają jak nie osłonięte jest

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość
Skarbiątko

Tri

w ogóle to
jeszcze w lutym w mrozy ( dzień kota to był ) znalazłyśmy pod naszymi oknami kotka małego, usłyszałyśmy miauczenie, K poszła go wziąć, szukałam mu domu , wetka miała jakaś tam babkę która miała go wziąć ale koniec końców nei odezwała sie już, no i został.
K mówi że nikt go nie chciał bo jest czarny i nieatrakcyjnie wygląda na zdjęciach. Coś w tym jest.

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2015-04-23 o 22:26
skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-23, 23:44   #2066
Murszafka

Cytat:
no bo się źle wyraziłam, wykręciła mi się śruba z implanta, ta na której będzie korona
No właśnie

Stary 2015-04-24, 00:04   #2067
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Tri

w ogóle to
jeszcze w lutym w mrozy ( dzień kota to był ) znalazłyśmy pod naszymi oknami kotka małego, usłyszałyśmy miauczenie, K poszła go wziąć, szukałam mu domu , wetka miała jakaś tam babkę która miała go wziąć ale koniec końców nei odezwała sie już, no i został.
K mówi że nikt go nie chciał bo jest czarny i nieatrakcyjnie wygląda na zdjęciach. Coś w tym jest.
on jest bardzo fotogeniczny
i elegancki

mamy malutkie studio w super lokalizacji
Stary 2015-04-24, 01:16   #2068
gryx82
BAN stały

Cytat:
Faaaansy ? Toż to przaśna pasta na wędzonej rybie! Jajca, majo, everything but fancy Including zapach Ale dobre
Ale staropolskim zwyczajem pastę taką je człowiek z chlebem (minimum pasty - maksimum chleba), jak sam Pan Bóg przykazał, a nie (ekskjuze mła) na liściach szpinaku, no to już perwersja jest
Cytat:
Robię właśnie na jutrzejsze babskie ploty, a dzieje się , oooooooj dzieje (nie u mnie )
Faaajnie
Cytat:
2. Jezus mi wybaczy

Cytat:
Podlewanie zimną wodą z kranu, gorąca ziemia i powietrze, szok termiczny dla korzenia i całej rosliny.
Woda do podlewania musi być ciepla , nie moze być zimna
No raczej Dlatego do podlewania cwietów ogrodowych wodę targam konewką z oczka, chociaż wężem byłoby 100 razy szybciej i prościej
Cytat:
Bierz
Chociaz moze nie...taka trochę plastikowa jakby
Z moją klasyczną urodą (chłopa pańszczyźnianego) wszystko się wyrówna i jeszcze ciumkać i tiutać będziesz nad naszymi małymi Żeniami i Jelizawietami, Ci powiadam
Cytat:

przejrzałeś mnie
Znamy się nie od dzisiaj w końcu
Cytat:
zna ktoś midnight in paris vc&a i czy rzeczywiście podobne do dior homme intense?
Podobne, jednego i drugiego nie lubię (VC&A ciut bardziej rozwodnione i bez wyrazu)
Cytat:
wodę do podlewania zawsze trzymam w konewce i butelkach na tarasie tam gdzie roślinki, więc ma idealną tempkę

---

Żabkowe piwa mnie zmuliły na amen, dobranoc
Stary 2015-04-24, 01:45   #2069
Murszafka

Idę spać. Asystowałam małżonowi przy prasowaniu. Trzeci raz w życiu to robił
Się korzysta z pozycji kaleki
Dobranoc!

Stary 2015-04-24, 01:53   #2070
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Idę spać. Asystowałam małżonowi przy prasowaniu. Trzeci raz w życiu to robił
Się korzysta z pozycji kaleki
Dobranoc!
zapytałam teża ile razy prasował po praniu (bo przeprasować sobie 1-2 koszule przed wyjściem to się nie liczy) - też 3 razy w życiu....
jakaś średnia krajowa musi być

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2015-04-24 o 01:54
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości