|
|
#2041 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Faktoza! ![]() Cytat:
Cytat:
Nie dzielmy skóry na niedźwiedziu ![]() Myślisz, że ktoś mi ją zaklepać może?! ![]() Cytat:
I dziury pewnie krzywe wychodzą
|
|||||
|
|
|
#2042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w każdym razie zdaję się na chuopa w tej kwestii, bo ma już schodzone całe miasto
|
|
#2043 | |||||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
.ino droga, obawiam sie jednak ze z dlugim rekawem pod spodem bedzie wygladac gosposiowato , ew sprzątaczkowato tzn upsss...paniowodosprzątan iowo ![]() Cytat:
włąsnie!i w tym śek-masz głęboką skrzynke..głem-bo-kom , a takich albo nie ma albo sa brzydkie i w dodatku maja czelnosc byc drogie (gdyby były ładne to bym sie niebulwersowala..to tak jak z prostytutkami Cytat:
![]() szczypiorek nawet sie nie pokazał...w sumie z sukcesem udało mi sie tylko wychodowac rzezuche ,ale to pewnie dlatego ze nie ja ja sialam tylko córaCytat:
, ew jakies 50 euro na lody..a wogole w grecji som eura? ![]() Cytat:
gryksiu widzisz samo cie sczzescie znalazło to przeznaczenie,ktorego jak wiesz nie da sie oszukac ![]() Cytat:
a wiesz ze mi tez tak z pomiarów wyszło? niestety sprawa sie rozbija o to ze na balkonie mam jakies 2,7 m dłygosci do dyspozycji i jednakchcialabym jakis przeswit w ty miesc zeby mi chmiel całego swiata nie przesłoniłCytat:
|
|
|
#2044 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem, czy się mylę, ale wyczuwam w Waszych wypowiedziach jakiś ukryty, ironiczny komponent ![]() --- Z cyklu "wiedza niepotrzebna" - wiecie, że powierzchniowo Paryż jest 5 razy mniejszy od Warszawy?
|
|||
|
|
|
#2045 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() ale cały paryz? czy porownanie centruma paryza do całej warszawy
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jeszcze prawie nic nie zjadłam, a już 600kcal nabiłam
|
|
#2047 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale mam nadrabiania
![]() Kurcze no dobre byli Cytat:
Ale dobre. Robię właśnie na jutrzejsze babskie ploty, a dzieje się , oooooooj dzieje (nie u mnie ) Uderzę białkowo, bo dziewczyny się odchudzają, a coś jeść trzeba. Jeszcze ta nasza imprezowa sałatka kutak w curry i mix sałat w winegrecie z oliwkami. Lete badrabiać dalej. Agnysko - umnkął mi cytat - nie wiem nic o modzie jedzeniowej, nie miałam pojęcia bladego, że się wpasowałam Ja po prostu robię wciąż to samo, bo niewiele umiem. Eksperymentuję niby, ale jakoś tak tylko na sobie ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
Ale to wszystko prawda Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Przyznaj się co wciągasz? ![]() ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
2. Jezus mi wybaczy nie ma wyjścia, a sąsiadki oszukalim, i zmienilim firanki i wystrój okien - kwiatki. Szyscy łykli, radio doniosło, były takie wichury i śniegodeszcze, że nikt nie zauważył w którym momencie je (rzekomo) umyłam, przegapili. a tu bęc! Piękna stylizacja okien! Ale serio, ja robię co chce i kiedy chcę! Firanki wieszam tylko dlatego bo mnie samą wkokufia widok uślimtanych szyb. No i przydają się jak chcę udać, że mnie nie ma w domu (Mojej babci myłam 5 okien jednego dnia, umierałam 3. Nie mogę jej nie pomóc. Orteza na nadgarstek. Amsakra. )
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-23 o 18:52 |
||||
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nietopszowi zapodam, on kocha kwiaty. Ale szczerze, jakoś wolę nic nietopszowi nie powierzać. Zdam się na przeznaczenie, o! ![]() Tzn ![]() Zobaczyłam to!!!!
|
|
|
|
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
włoskie kanapki 2szt, jedna rano, druga teraz (kromeczka ciabatty, pesto, awokadło, szynka szwarc, pomidor, parę wiórków grana padano
)kawa jogurt bananowy z płatkami owsianymi i kukurydzianymi druga kawa bez cukru... ![]() węglowo, ale ciągnie mnie strasznie... jutro kaszę gotuję
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no kiepski żart Sorki Skąd masz bananowy? Biedra? |
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdybym wciągnęła coś poza tym, to już dawno bym skończyła sprzątać... ![]() muszę ciuchy zimowe spakować i zrobić przegląd, co mi na wyjazd potrzebne ![]() z biedy... ![]() tzn. w lodówce po didkach został
|
|
#2053 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Woda do podlewania musi być ciepla , nie moze być zimna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaz moze nie...taka trochę plastikowa jakby ![]() Cytat:
![]() Chyba sobie zacznę łykać ta D.... Cytat:
W mniejszej też urośnie, ale gorzej i będzie w upały masakrycznie przesychać. Bedziesz musiala non stop podlewać. Zamiast do marketów zajrzyj do zwykłego sklepu ogrodniczego/ nie firmowego/albo na rnek/bazar jak masz w okolicy. Teraz jest sezon więc skrzynak w takich miejscach przeroznych zawalenie. Red bardzo fajna ta kieca ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Znowu afera na targowisku
|
|||||
|
|
|
#2054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze skrzynkami w sumie też , ale dlatego proponuje te drewniane kupić , bo są troche głębsze niż plasticzane. po prostu kup najgłębsze jakie znajdziesz i bedzie git no wiem Cytat:
przejrzałeś mnie Cytat:
ad zieleni - ale **ujowe było widać pokażę mojego chmiela , choć chyba już kiedyś pokazywałam 18072011845.jpg
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
zna ktoś midnight in paris vc&a i czy rzeczywiście podobne do dior homme intense?
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wypisz wymaluj miałam identyko! 2. Z całym szacunkiem dla chmiela, ja widzę już plagę robactwa ![]() Nie dla mnie takie pnącza Of kors rozumiem, że masz parter (dobrze pamiętam?) i się trzeba odgrodzić, ale to nie moja bajka, ja preferuję drewno, ewent słomę, czyli też natura ale martwa ![]() Właśnie jutro mam szukać bejcy, bo trza dachotaras odgrodzić panelami ogrodowymi. Już drugi rok czekają na bejcę
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-23 o 20:30 |
|
|
|
|
#2057 |
|
To ja :)
|
Coś mi się chce.
Szarlotka by mogła być
|
#2058 |
|
Wtajemniczenie
|
Skarbiątko
Aileen, spróbuję się ogarnąć, jak się uda, jutro poleci, pszepszam I kwiatki dla wszystkich z okazji dnia książki
|
|
#2059 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurde aleście mnie zagły z tym podlewaniem
![]() normalnie szok przezyam jakby mi kto powiedzial ze ziemia jest płaska ![]() bo ja najofkorsniej podlałabymw samo południe zimnom wodom , no tak jak człowieka,południe= upał=pis sie chce=najlepiej zimnego
|
|
#2060 |
|
|
Zrobiłam najłatwiejsze ciasto w świecie. Tylko z jabłkami. I trochę zmieniłam przepis na ciasto. Siedzi w piekarniku, zobaczymy, co to będzie.
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na tarasie tam gdzie roślinki, więc ma idealną tempkę ![]() ile nadrabiania ![]() dobry baru znad wypadniętej śruby pod impalanta w związku z czym do miasta muszę jechać, wkręcić ją ponownie ziemią i kfiatkami się pobawię
|
|
|
#2062 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
no bo się źle wyraziłam, wykręciła mi się śruba z implanta, ta na której będzie korona
|
|
#2064 |
|
Mother of Cats
|
Tri, no co ty! Nie dość, że mi grzeczność robisz, to jeszcze przepraszasz
A propos furaginy - dla mnie okazała się złem w tabletkę wcielonym. Mrowienie i drętwienie odnóży dolnych zrobiła. Niestety, o tym, że należy zachować ostrożność przy niedoborach wit. z grupy B, doczytałam już po zakupie
|
|
|
|
#2065 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() J chciał tymi patyczakami co je nazywasz ogrodzić ale ja nie ze względu na kotostwo bo one sobie wyglądają jak nie osłonięte jest Cytat:
w ogóle to jeszcze w lutym w mrozy ( dzień kota to był ) znalazłyśmy pod naszymi oknami kotka małego, usłyszałyśmy miauczenie, K poszła go wziąć, szukałam mu domu , wetka miała jakaś tam babkę która miała go wziąć ale koniec końców nei odezwała sie już, no i został. K mówi że nikt go nie chciał bo jest czarny i nieatrakcyjnie wygląda na zdjęciach. Coś w tym jest.
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2015-04-23 o 22:26 |
||||
|
|
|
#2066 | |
|
|
Cytat:
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i elegancki mamy malutkie studio w super lokalizacji
|
|
#2068 | |||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego do podlewania cwietów ogrodowych wodę targam konewką z oczka, chociaż wężem byłoby 100 razy szybciej i prościej ![]() Cytat:
![]() Znamy się nie od dzisiaj w końcu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Żabkowe piwa mnie zmuliły na amen, dobranoc |
|||||||
|
|
|
#2069 |
|
|
Idę spać. Asystowałam małżonowi przy prasowaniu. Trzeci raz w życiu to robił
![]() Się korzysta z pozycji kaleki ![]() Dobranoc!
|
#2070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś średnia krajowa musi być
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-04-24 o 01:54 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

Przyznaj się

, ew sprzątaczkowato tzn upsss...paniowodosprzątan iowo 

)

) kaszy dużo zwłaszcza jaglanej, mało przetworzone żarcie.

kwiatki dla wszystkich z okazji dnia książki