![]() |
#4861 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rossmann cz. XXV
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4862 | |
Zakorzenienie
|
No dokładnie. To samo myślę widząc testery. I wiedząc, że ponad 10 mln Polaków (i Polek) jest na bakier z higieną osobistą. A 60% dorosłych ponoć ma nużeńca
![]() Dla mnie test na ręce i oczyszczenie dłoni zaraz po chusteczką antybakteryjną to najbezpieczniejszy sposób na szybkie testy w drogerii ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Cytat:
Mam MUR Peach Lights i moim zdaniem Wibo daje subtelniejszy efekt tafli. MUR może dać efekt bombki choinkowej a Wibo trudniej zrobić sobie krzywdę. Drobinki są, ale bardzo małe i dużo mniej niż w MUR Ja dziś użyłam w duecie z bronzerem YR z drobinkami i ładnie to razem wygląda. Taka subtelna gra światła. Ja z kolei nie rozumiem narzekania na drobinki w rozświetlaczach- no to rozświetlacz ma robić, odbijać i rozpraszać światło. Więc jak miałby to robić bez tych drobinek? Inna sprawa, że trzeba go dobrać do typu karnacji i dla typów zimnych ( a taką urodę ma większość Polek) chyba najlepszy byłby Lovely Silver a nie Wibo czy Lovely Gold
![]() |
#4863 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też nabyłam wczoraj Rimmel Lasting finish nude i puder do kompletu w tym samym odcieniu co Ty i dzisiaj testuję, ale nie jestem zadowolona. Ten podkład miał nawilżać, a Mi podkreślił suche skórki, których wcześniej nie było widać. Stosuję krem nawilżający i nie mam wysuszonej cery... Na dodatek na twarzy jest bardzo różowy i po jakimś czasie utlenił się na lekką pomarańczkę :-( Może on nie nadaje się dla osób z suchą cerą... Ja już sama nie wiem. A może ktoś poleci Mi jakiś podkład dobry dla suchej cery, który będzie długo się trzymał, nie podkreśli suchych skórek i zakryje rumieńce, bo mam cerę naczynkową. Dodam, że mam jasną karnację i teraz używałam Revlon 150 buff ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() skoro piszecie, ze na cerze ten rimmel prezentuje sie inaczej, to chyba jutro bede musiala ponownie podumac nad nim. tylko teraz ktory odcien? 010 czy 100? jesli 010 to niestety w szklanym opakowaniu nie wystepuje - a gdzies w oczy rzucila mi sie opinia, ze te w sloikach ( ![]() dodam, ze korektor maybelline affinitone mineral 01 (nude beige) mi pasuje ![]() Edytowane przez wspaniala Czas edycji: 2015-04-25 o 16:58 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny jest, lekki i delikatny
![]() |
#4866 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Po pierwsze wzmacniaj naczynka od wewnątrz, łykając tabletki z wyciągiem z kasztanowca, np. Aescin. Pielęgnacja to podstawa, bo z wiekiem problem się pogłębia. Osobiście nie mogę stosować np. zwykłych mleczek do demakijażu/płynów micelarnych. Stosuję oliwę z oliwek + woda termalna + sok z aloesu. Żadnego alkoholu w kremach lub mleczkach! Jeśli chodzi o podkład to wypróbuj jakieś antyallergiczny, typu CC Cream z Bell. Dzisiaj go testuję po raz pierwszy. Pierwsze wrażenia dobre, a mam bardzo wrażliwą skórę z uczuleniami.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-04-25 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam wprawdzie róż bourjois healhy mix i on jest brzoskiwnią ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4868 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Ja kupilam oba, bo za grosze moge sprobowac. Specjalnie czekalam na promocje, mimo ze to takie tanie produkty.
![]() |
#4870 |
Rozeznanie
|
Ja w ogóle nie używam testerów...bo się normalnie brzydzę.
Ostatnio tylko wzięłam odlewkę tego nieszczęsnego Rimmela i tyle. Ktoś pisał,że widział jak grupka dziewczyn malowała się testerami szminek ![]() ![]() Poza tym kilka stron wstecz pisałam,że w pewnym programie z testerów szminek wyhodowano kolonię gronkowca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4871 |
Makeup challenge winner
|
Przy rozświetlaczach dobra baza to podstawa, inaczej podkreślacie sobie nierówności. Spróbujcie na kościach policzkowych kłaść samą bazę, bez podkładu. Za dużo warstw daje efekt skorupy.
Kolor Gold z Lovely jest bardzo fajny, ale wszystko trzeba używać z umiarem. Nie bez znaczenia jest rodzaj pędzla.
![]() |
#4872 |
Raczkowanie
|
Co myślicie o tym , żeby jako bronzera używać ciemniejszego odcienia pudru z Synergen? Próbował już ktoś tak robić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4873 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4874 | |
Makeup challenge winner
|
Cytat:
Duży bronzer Lovely jest w dwóch wersjach - z drobinkami i bez. Trzeba przyjrzeć się uważnie przed zakupem. Matowy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...la-matowy.html Rozświetlający; https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...robinkami.html
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-04-25 o 17:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4875 |
Zakorzenienie
|
Wspaniala teraz w tym swietle nie mogę uchwycić koloru ale rozsmarowałam kropkę podkładu na dłoni i na szyi i na dłoni wygląda ewidentnie różowo, a na szyi nie, więc faktycznie na dłoni nie ma co testować
![]() U mnie świnkę robił najjaśniejszy Rimmel Stay Matte ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4876 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4877 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4878 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() edit: wyprzedzilas mnie. dziekuje! Edytowane przez wspaniala Czas edycji: 2015-04-25 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4883 |
Zakorzenienie
|
A którą bazę polecacie na pory?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4884 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z podkładów pasuje mi też Revlon CS 110, MF Facefinity 40, Rimmel Match Perfection 010 - czyli wszystko to co uważane jest za różowe a u mnie nie ma tego efektu, no chyba, że jestem ślepa ![]() Pytałam się nawet Tżta czy nie mam czasem różowego odcienia na twarzy i mówi że nie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4886 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() pytanie do dziewczyn używających HM 51, jakie inne podkłady kupiłyście podczas promocji ?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4887 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4888 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Zakorzenienie
|
Facet zawsze najlepiej oceni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4890 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Tak się właśnie zastanawiam nad tym CC z Bell i może kupię go i zobaczę jak się u Mnie spisze ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]() Na lato kusi Mnie CC z Bourjois, bo jak się opalę to najjaśniejszy odcień pewnie będzie dobry, ale nie wiem czy on sprawdziłby się na suchej cerze. No i potrzebuję też krycia, żeby zakryć rumieńce, bo mam taką zaróżowioną cerę i niezbyt ładnie to wygląda. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.