Yves Rocher Pure Calendula, Creme Régénératrice Jour et Nuit Krem regenerujący z nagietkiem

• 7 marca 2017 o 3:38
    Dobry na zime
    Zużyłam co prawda jedno opakowanie ale przekonałam się do niego jako do kremu na sezon tzn. Na zimowe dni, jest tłusty, poprawia kondycję wszystkich przesuszonych partii twarzy niestety krótkotrwale a na zimowe wyjścia z pewnością wystarczy,mi pod tym względem bardzo przypadł do gustu. Minusem może być to że z racji swojej tłustej konsystencji nie nada się pod każdym makijaż no i zapach jak dla mnie mógłby utrzymywac się nieco krócej, nie lubię jak czuję zapach kremu po nałożeniu makijażu.
  • 9 listopada 2016 o 21:09
    Sentymenty.
    Dobry krem, którego darzę wielkim sentymentem. Plusy: + wydajny + gęsta, aksamitna konsystencja + miło otula twarz + łagodzi podrażnienia + świetny na okres grzewczy Neutralne: - zapach, słodki, budyniowy, czasem zbyt intensywny - przy częstym stosowaniu można przedobrzyć, krem ma skłonności do "zapychania" Minusy: - ostatnio trudno dostępny, nie widuję go już na stronie YR, albo po prostu od zmiany jej wyglądu, nie potrafię szukać.
    Ketsu
    10 października 2016 o 13:56
    Bardzo dobry krem
    Potrzebowałam troszkę "cięższego" kremu na noc, konsultantka w Yves Rocher poleciła mi ten. Opakowanie szumnie zapowiada, że krem będzie nas wygładzał i rozprostowywał zmarszczki - po przeczytaniu tych zapewnień pomyślałam tylko "ja, mhm", ale jako, że krem dostałam za jakieś śmieszne pieniądze, to postanowiłam spróbować... i muszę przyznać, że chyba po raz pierwszy w moim życiu to, co napisał producent, było prawdą! Krem rzeczywiście ślicznie wygładza buzię. Dotychczas taki gładki pyszczek miałam jedynie po zastosowaniu zestawu peeling + maseczka z glinki. Przed erą tego kremu po wstaniu rano czułam, że muszę jak najszybciej nasmarować się kremem, bo uschnę - po około tygodniu stosowania tego kremu przeszło jak ręką odjął. Podsumowując na szybko: + ładnie wygładza + długotrwale nawilża + ma przyjemną, bogatą konsystencję + jest bardzo wydajny + przyjemnie "łagodzi" wszelkich agresorów typu podrażniona skóra czy zaczerwienienia - zapach na początku jest dość uciążliwy - opakowanie - trochę niewygodnie się zamyka
    U konsultantki
  • 30 sierpnia 2016 o 14:24
    Nie polecam
    Krem okropnie podroznil moja cere, skora po nim szczypala i zrobila sie cala czerwona. Zapach bardzo dziwny, nie do konca naturalny. Nie polecam tego kremu,
  • 23 stycznia 2016 o 10:01
    Fajny
    Plusy: - krem jest tłusty, ma konsystencję masełka - idealny na zimę - na początku podrażniał okolice oczu, ale teraz jest ok - nietypowe pudełeczko (zakrętka) - używam od miesiąca i mam jeszcze 1/2 opakowania - nawet po zmyciu kremu skóra nie jest przesuszona, zniknęły mi suche skórki z okolic nosa, policzków Minusy: - przy pierwszym użyciu strasznie podrażnił mi oczy - niby ma robić coś ze zmarszczkami, jednak nie oczekiwałam wielkiego cudu po zwykłym kremie - z początku wydawał mi się mocno perfumowany, ale chyba już się przyzwyczaiłam i mi to nie przeszkadza Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego