|
|
#331 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie LIPCOWE 2015, cz. 4 :)
Cytat:
Przykładowy link do zestawu, który mi się podobał. Naszemu małemu na drugie damy albo po tatusiu- Piotr, albo po zmarłym dziadku- Jan. Swoją drogą wszystkie chłopaki u męża maja drugie imię po dziadku i może nie będziemy sie wylamywac. ---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
Gdyby grzecznie zapytała to pewnie wzieliby ja bez kolejki.
|
|
#332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#333 | ||
|
Zadomowienie
|
MarudexuSKrem jest drogi, ja kupuje na Allegro, bo w aptece to przesadzają,..i na mojej skórze dziwnie działa, bo na wysypkę działa rewelacyjnie, na ootowki rownież, a na twarzy nie robi kompletnie nic! Moze ja mam
Cytat:
smacznego :pije: Cytat:
Wróciliśmy wczoraj późno, kolejka była niemiłosierna, ale z Maluszkiem wszystko ok, mamy 30tc i waży 1450g krążek trzyma, ale leżymy dalej...moze to juz ostatni miesiąc? Gin przebąkuje, ze w 34 tc pozwoli mi trochę usiąść i sie przejść, ale ja ją juz trochę znam i w 34 mi powie, ze najlepiej to jeszcze poczekać do 36, potem 38 hehe, pogodziłam sie z losem za to wczoraj było w poczekalni meganieprzyjemnie, nie miałam gdzie usiąść, bo panowie siedzieli
|
|
#334 |
|
Raczkowanie
|
Ja właśnie najgorzej czulam się po badaniu, jak zaczelam się ruszać. Nie wiem dlaczego, ale miałam mroczki przed oczami i ogólnie słabo mi było, prawie padlam w markecie przy kasie juz chyba po 3 godzinach po wyjściu z diagnostyki. Wypilam słodki soczek i przeszło.
|
#335 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
noo ale glukoza Cię nie nasyci? ![]() Cytat:
teraz już swetrów prawie nie trzeba to już coming out na wsi mam zaliczony. A ludzie o moj stan nie pytaja a za to ileż to mcy ma mój synek już, pewno żeby różnicę sobie wyliczyć :pStrobi, takie zachowanie facetów to czyste szaleństwo. A te kobiety z którymi byli to się nie odezwały nic? Mój tż zawsze ustępuje miejsca, a ja jeszcze jestem niecierpliwa to czasem go jeszcze poklepię, on się wtedy wkurza hehe ale taki odruch mam. Zero kultury u niektórych. Zwłaszcza facet z synkiem, powinien dać mu przykład!
Kobieta i facet w jednej gotowali kuchni Dwóch ziarnek pieprzu brakuje do kłótni ![]() Edytowane przez natetitka Czas edycji: 2015-04-28 o 08:11 |
||
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
cukier za mocno moze spadl?
|
|
#337 |
|
Zadomowienie
|
Miałam dokładnie tak samo! Cały dzień wyciety po tej glukozie. Przelezalam pół dnia tak mi było słabo, aż miałam dreszcze. Po coli przeszło
|
#338 |
|
Zadomowienie
|
a ja wypiłam tą ambrozję wczoraj, weszło gładko, nawet nie popiłam wodą i z początku lekko mnie w przełyku piekło ale przeszło. Po dwóch godzinkach nawet taka głodna. Ale nic zero mdlości a potem jak wyszłam do na lody hah
|
#339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#340 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich wtorkowo!!
u mnie zapowiada się ładna pogoda, pościel już sie wietrzy ![]() drugi dzień z rzędu bez insuliny mój cukier to 85 może coś mi się odmieniło.w związku z tym na obiad będzie ..... krupnik....blechh....nie lubię, ale zrobi z uwagi ze kończą mi się pomysły a tam idzie kasza wiec powinno być OK. a przy okazji czy ktoras Was była na L4 miała ze może chodzić i miała wizytę z ZUS podczas nieobecności??? co wtedy? |
|
|
|
#341 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Okropnie kręci mi się dzisiaj w głowie
![]() Cytat:
jedyną co miała nieprzyjemną minę była Pani przyjmująca A wczoraj w tesco w kolejce do kasy przepuścił mnie mi mój najulubieńszy piłkarz mojego Vive Cytat:
![]() Cytat:
A co do Panów to brak mi słów. To aż śmieszne jest żeby dziewczyna na podłodze siedziała???????????? No bez jaj, co za ludzie... chore to przecież. A tego Pana z dzieckiem to tylko za jaja powiesić!!! Mój to siada tylko jak jest pusto w poczekalni, jak kiedyś byo jedno krzesło wolne to nie chciał usiąść ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#343 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() *i jeszcze długowłosi basiści, właściciele golden retriverów i border coli oraz faceci w koszulach w kratkę
|
|
#344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tak to niedługo skończy 15mcy. Też mam dziś taki dzień, że się czuję jak pijany zając mamy deszczyk i zwalam to na pogodę właśnie. Jestem poirytowana sklepem internetowym smyka. Kupiłam ostatnio fotelik następny dla synka, zamówiłam i był dostępny a jak przyszło do płacenia to mi przyszła automatyczna wiadomość, że nie mają jednak tego koloru u producenta i oni anulują zamówienie i w ciągu 3-4 dni zwrócą kasę. Oczywiście inny kolorek jest, mnie to bez różnicy ale żeby dać klientowi możliwość zadecydowania co w takiej sytuacji to nie. Każą się kontaktować z działem obsługi a maile tam nie dochodzą tylko delivery failure. Więc firma krzak jak nic! :/ 1200 zł mam zablokowane przez ich głupoty a, że fotelik koniecznie chciałam ten i do wczoraj był w promocji to musiałam szybko zamówić oddzielnie w tym drugim kolorze no i czekam na zwrot kasy jeszcze za tamten. A wysyłka dopiero po majówce... no zezłościli mnie
|
|
#345 |
|
Zadomowienie
|
Betti a widziałaś nowy teledysk Big Cyca? --> https://www.youtube.com/watch?v=XPb12Sdlk88
|
#346 |
|
Zadomowienie
|
Dzien Dobry.
Ja wczoraj padlam . Macie racje kultura niektorych ludzi jest straszna. W sklepie notorycznie ktos probuje sie przede mnie wepchnac bo mu sie spieszy . Komunikacja miejska tez sie staram nie jezdzic bo staruszki sie pchaja. eh
|
#347 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny znacie jakieś domowe sposoby na bolące gardło? Strasznie mnie męczy.
|
|
|
|
#348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#349 |
|
Zakorzenienie
|
A ciśnienie sobie mierzysz? Bo mnie też dziś tak zamroczyło, że musiałam 10 minut przy otwartym oknie stać, idę zaraz do mamy sobie zmierzyć.
|
|
|
|
#350 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
Melduje jak było wczoraj na zakupach w lumpku wpadło pare sztuk ciuszków dla małego dla siebie piżama do szpitala, musze jeszcze kupić szlafrok jakiś tani bo w domu nie chodze a śpie tylko podkoszulce .
Na allegro wylicytowałam nowy płaszczyk wiosenny za 20zł jak będzie zły to zwróce teraz szukam żakietu .Byłam obejrzeć ten czerwony wózek jest ok bardzo zadbany fajnie się nim jezdzi cena też spoko jednak się wstrzymałam Wczoraj ukazało się nowe ogłoszenie fajnego wózka Baby Merc więc już na piątek się umówiłam cena ciutke wyższa ale sporo dodatków do niego jest no i czarny
7.07.2015 Edytowane przez onagory Czas edycji: 2015-04-28 o 10:09 |
|
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
Hello we wtorek
Wczoraj byłam dętka na całego, po południu ciśnienie spadło mi do 115/70 i myślałam, że już umieram Po obiadku się ogarnęłam i było znacznie lepiej Niestety po 2 tygodniach u Tż nadal nie ma poprawy i wczoraj wylądowaliśmy znowu na dyżurze Jak dzwoniłam, żeby przyjechali do domu to usłyszałam, że musiałby mieć złamaną nogę lub biodro (tłumaczenia, że nie jest w stanie sam dojechać, a ja w ciąży nie robiły na służbie zdrowia żadnego wrażenia ) bo inaczej lekarzowi się nie opłaca ![]() Także w końcu po wizytach w 3 punktach całodobowych udało nam się załatwić przyjęcie (w 1 lekarka była na wizytach domowych, w 2 było chyba ze 30 osób Kolejny antybiotyk, a Tż leży i ledwo dycha, gorączka nie ustępuje i strasznie mi go szkoda Także u nas ciąg dalszy szpitala Ja czuję się w miaaarę ok i nawet ciśnienie mi się poprawiło Ale, nie chwalmy dnia ![]() Jutro wizyta położnej Dobrze, że chociaż Franki się kokosi to trochę mnie to uspokaja, że z nim w porządku
|
|
#353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale duży chłop sie z niego zrobił ![]() Cytat:
o jaaa... a mój ogród czeka na lepszy czas chyba... nie chcecie do nas wpaść? Cytat:
bardzo ładny ten wózek taki zgrabny ![]() Strobi masakra z tymi facetami ale martwia mnie tez te kobiety.. nie mogły im nic powiedzieć ? kuuuurde...
|
|
|
#354 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też jestem od kwietnia ale wszyscy mnie uspokoili bo w zasadzie w przypadku takim jak mój to normalna procedura. Ja nawet gdzieś słyszałam o 0,5kg Cytat:
Ja już jutro Cytat:
Nawet kurier chciał, żebym tachała karton ok 80x40x40 do domu Oczywiście zwróciłam mu uwagę bo niby jak to miałam wziąć a kilka metrów by go nie zbawiło ![]() Mnie też coś ostatnio kręgosłup pobolewa...
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2015-04-28 o 10:25 |
|||
|
|
|
#355 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masakra, są tacy sami, jak w krajach arabskich. Kilka lat temu jeździliśmy po Tunezji pociągami i kolejkami podmiejskimi. Był akurat Ramadan i nie wzięliśmy gdzie zjeść. Upał okropny. I w takiej kolejce podmiejskiej, z tej duchoty i głodu, zrobiło mi sie słabo. Większość miejsc zajmowali mężczyźni. Ja juz byłam biała, spocona. Musiałam usiąść na podłodze. Kolesie siedzą i patrzą na mnie. I jedyna kobieta, która siedziała, wstała i ustąpiła mi miejsca. Cytat:
|
||
|
|
|
#356 |
|
Raczkowanie
|
Hej
nie wiem, jak u Was z pogodą, ale u mnie pochmurno i z tego względu też kręci mi się w głowie. W dodatku cały czas plamię i chyba będę musiała wybrać się dzisiaj do mojego lekarza, tylko boję się okropnie, że mnie znowu od jutra wyśle do szpitala a gdyby nie ten szpital i codzienne badania pewnie byłoby wszystko ok. Na szczęście mała kopie cały czas. Chyba 15 minut przerwy w ciągu dnia to jest max i to mnie pociesza, że z nią wszystko dobrze
|
|
|
|
#357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech wiesz, ale lepiej jednak isć do tego szpitala, niz potem sobie coś zarzucać
|
|
|
#359 |
|
Raczkowanie
|
Niby tak, ale obawiam się, że teraz będzie chciał mnie wysłać gdzieś dalej, gdzie mają patologię noworodka i w razie W. mogą ciąć choćby już i ratować dziecko. No a ja mam do Poznania 3 godz drogi. Będę tam sama jak palec. W miejscowym szpitalu codziennie mężuś przyjeżdżał i rodzina, a tak
no i ja nic kupione nie mam, jak mnie będą chcieli trzymać do końca w szpitalu to masakra. Mój mąż tego nie ogarnie... właśnie na cito zamawiam wyprawkę do szpitala. No i jestem dopiero w 28tc6d
Edytowane przez Fischerka Czas edycji: 2015-04-28 o 10:49 |
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie wszystko dobrze!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

Gdyby grzecznie zapytała to pewnie wzieliby ja bez kolejki.

krążek trzyma, ale leżymy dalej...moze to juz ostatni miesiąc? Gin przebąkuje, ze w 34 tc pozwoli mi trochę usiąść i sie przejść, ale ja ją juz trochę znam i w 34 mi powie, ze najlepiej to jeszcze poczekać do 36, potem 38 hehe, pogodziłam sie z losem
za to wczoraj było w poczekalni meganieprzyjemnie, nie miałam gdzie usiąść, bo panowie siedzieli
️

bo inaczej lekarzowi się nie opłaca
ale duży chłop sie z niego zrobił
kuuuurde...
a gdyby nie ten szpital i codzienne badania pewnie byłoby wszystko ok. Na szczęście mała kopie cały czas. Chyba 15 minut przerwy w ciągu dnia to jest max i to mnie pociesza, że z nią wszystko dobrze
no i ja nic kupione nie mam, jak mnie będą chcieli trzymać do końca w szpitalu to masakra. Mój mąż tego nie ogarnie... właśnie na cito zamawiam wyprawkę do szpitala. No i jestem dopiero w 28tc6d