|
|
#2401 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Bo jeśli się już za coś biorę, to nigdy na odp... nigdy po łebkach
![]() Cytat:
![]() --- Wszyscy długi weekend planują, czy jak?
|
|
|
|
|
#2402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do znudzenia będę mówić, że wiedziałam, że tak będzie, ale nie wiedziałam, że AŻ TAK - tu mam na myśli przyjęcie!!! ![]() ![]() Ale wszystko pasuje, taki naród, taka kultura, taka mentalność - chyba nie mogłaś trafić lepiej. Potrafią docenić artyzm! To nie kule, to dobrzy ludzie. To mieszanka otwartych umysłów i Twojego talentu. Dwa plus dwa = ... sukces, radość, pasja, satysfakcja, etc etc. Tego łażenia Ci zazdroszczę, kochałam to Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-30 o 11:18 |
|
|
|
|
#2403 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja jade do stolicy na weekend
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2404 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Ja mam zamiar się wreszcie wyspać.....
|
#2405 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Zalatanam załątwianiem formalności do nowej robo, to tylko machnę i życzę wszystkim udanego wypoczynku
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-04-30 o 14:11 |
|
|
|
#2406 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() O to to to! Przednia szyba to zmora,, jak to smiesznie z zewnątrz musi wygladać - takie gimnastykowanie sie w srodku ![]() A ja własnie taką gimnastykę albo podobna dzisiaj w aucie przerobiłam tyle ze pod siedzeniami wszystkimi - wleciał mi gdzies klucz od chałpy (nosze jeden) i musiałam sie wypinac, zginać, gmerac, normalnie masakra. Nigdzie dziada nie było widać. Dopiero macanko w ciemno koło szyny fotela go wymacało, jak już byłam brudna, zmordowana i czerwona na twarzy ale znalazłam! ![]() Ja nie planuję zadnego długiego weekendu
|
|
#2407 | |||||||
|
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.ale dlaczego w dół Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a generalnie to co jej do tego ?to jest komplement dużego kalibru Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i oby nie było trzeba Cytat:
powiadasz ? czerwoną chętnie ale rojbosa nie przełknę ![]() i jak tu być eleganckom kobietom panie premierze ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2408 | ||||
|
Panaroja
|
dostępnymi odręcznie tylko po , doustnymi od wracza i w trakcie się leczy . i podczas leczenia antybiotem profilaktycznie miejscowo florę miejscową stosować oraz po leczeniu
Cytat:
a reszta Cytat:
?Cytat:
Cytat:
![]() mam dzień idioty w robo i bardzo się ciesze że jutro łykend się zaczyna
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#2409 |
|
To ja :)
|
|
#2410 |
|
Panaroja
|
Neska - nie cytło mi się Twoje pytanie o 25 czy zadziała - przy subklinicznej id takiej dawki zaczynają .
|
|
|
#2411 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś łintydż? Cytat:
Cytat:
Nietopsz? --- Trawę żem skosił Zostały mi może ze 2 metry ostatniej prostej i kosiarka odmówiła dalszej współpracy
|
||||
|
|
|
#2412 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Boję się, bo dyrka jak mnie nie było ostro działała z niszczarką przy moim biurku, a ten plik z wierzchu wyglądał tak niepozornie...2. Aaaaaaaa ![]() 3. Ten Hughes to przez Sylvię ![]() Nie wiem czy dobry, skoro się pozbywam ![]() Cytat:
Ja tę teorię rozumiem i wszystko, ale ja bym chciała wiedzieć jak zatrzymać tajfun, który chce mi roznieść kota. Te dzieci z tych książek to takie jakieś inne niż moje ![]() Jakbyś miała coś próbkowego, odlewkowego to ja zawsze chętnie ![]() Naprawdęż mnie to nie dziwi Robisz furorę ![]() I chyba ostrożnie powiem, że idzie ku dobremu ![]() Ja nie miałam netu w pracy, jestem usprawiedliwiona ![]() Cytat:
Cytat:
2. Akurat Braun i Kowalski Weekend W planach spanie, dokończenie książki, a jutro majówka u rodziców
|
|
#2413 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Cytat:
2. Cytat:
2.
|
|||
|
|
|
#2414 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
poszukam pomysle tylko teraz sie szukuje do wyjazdu i nie mam juz czasu ogarniac, wiec odezwe sie po powrocie ok11,aa jakbym zapomnial to mnie kopnij na priv ok? ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- zem se odkryła piosenke co mi sie spodobala...kurde ja nigdy nie wiem co mnie łapnie za serce przewaznie to jest zupełne znienacko ![]() https://www.youtube.com/watch?v=-oLpumDoqdc ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- a propos wyborów moj mauz jest niepocieszony,ale nie znalazł sposobu zeby głosowac na krecie ,bo jak pamietacie ostatnio jak bylismy w wiedniu podczas wyboryu to nam zorganizował wycieczke do ambasady
|
|
|
#2415 |
|
Zakorzenienie
|
W weekend sobie nie odpocznie bo w niedzielę komunia siostrzenca i czeka mnie pomaganie
|
#2416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kawałek jest fajny - ale wokalnie, bo ten Mozilowaty akordeon nie dla mnie, mam uprzedzenia do akordeonu. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-04-30 o 19:31 |
|
|
|
|
#2417 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
Ju
gratulacje! Pewnie zachwytom nie będzie końca! I dobrze Miłego weekendu całemu Baru
|
|
#2419 |
|
To ja :)
|
|
#2420 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Normalnie obywatel roku ![]() Udanych wojaży Cytat:
U mnie w pracy (akurat nad naszymi gabinetami) są pomieszczenia wynajmowane przez nauczycieli instrumentów (akordeon i skrzypce) - rzępolenie tego samego w koło macieju przez maluchy - bezcenne ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- To nietopsz ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Ale że co? Za dużo mnie? Bo ja nie siedzę na fejsach i innych takich, to gdzieś muszę się wygadać
|
|
#2421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzecz gustu, niech se ludzie grają, ja nie lubię. i postanowiliśmy, of kors jako samouki , wziąć sprawy w swoje ręce. Zespołu jednak nie założymy, to zupełnie oddzielne projekty będą. Chuop popadł u mnie w niełaskę. Ja np chcę na początek zrobić ten piano wstęp z utworu Syreny, Rojka. 2. jak rasowy Barowicz Też nie siedzę na fejsach, bo nie mam. Niby chcę mieć, ale wciąż nie czuję do tego 100% przekonania.
|
|
|
|
|
#2422 | |||||||
|
BAN stały
|
Do teraz mi się ryczeć chce, gdy tylko zerknę na tę niebieską okładkę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Obawiam się, że mogła się przenieść do krainy wiecznych traw ![]() A to nie grozi śmiercią z przygniecenia? Cytat:
Ja lubię akordeon Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2423 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
A to pech
to czeka Cie chyba zanabycie nowego egzemplarza
|
#2424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Ja miałam, ale to nie na moją skłonność do popadania w uzależnienie ![]() Wracam dziś z pracy, mały B ma plaster na palcu. Co się stało? Uderzył się w papier
|
|
#2425 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dzieki za zyczenia
![]() mam nerwa strasznego
|
|
#2426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masakra. Gorzej niż z nożem.---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Na kogoś? Czy klasyczna reisefieber?
|
|
|
|
|
#2427 | ||
|
BAN stały
|
Co prawda mamy spalinówkę jeszcze (nówka nie śmigana), ale uruchomienie jej to rzecz awykonalna dla przeciętnego człowieka i prędzej bym sobie rękę z barku wyrwał
Cytat:
![]() Cytat:
--- Się dowiedziałem przed chwilą, że u mojej ciotki byk poturbował na śmierć krowę, która miała się na dniach cielić
|
||
|
|
|
#2428 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. 3. Właściwie to się nie zastanawiałam jak te maluszki grają Może są jakieś dziecięce rozmiary?Tzw. reisefieber A widzisz! Jednak
|
|
#2430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie denerwuj się, ludziska na wystawie pytają mnie, kto to rozmawia z misiem? ![]() Ale normalnie numer - będzie ze mną wywiad w radiu - Polskie Radio 24 (netowe) w sobotę, i zapowiedzi w Jedynce, Dwójce i Trójce, i Kulturze - ale numer polega na tym, nie uwierzycie - babce, która przeprowadzała wywiad, najbardziej podobała się Sosna. "To nie jest sosna wymyślona, ona istnieje naprawdę, mam takie ukochane miejsce na Mazurach" - mówię "Tak? A gdzie?" "Między Olsztynkiem a Nidzicą. Maleńka miejscowość nad jeziorem" " Niemożliwe!" - i widzę, że babka ma oczy, jak spodki "Ja nad Jezioro Omulew jeżdżę od 13go roku życia!" "Nad Omulew??? Toż właśnie to moje miejsce to domek nad Omulewem!" "Wykno czy Jabłonka?" "Jabłonka!" - i padłyśmy sobie spontanicznie w objęcia (a to jeszcze nie koniec!) - i tu włącza się pani organizatorka "Wykno? Koło Nidzicy? Moja przyjaciółka tam mieszka!" No powiedzcie sami... nie ma przypadków, czad! Uwierzylibyście?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

a generalnie to co jej do tego
?
? czerwoną chętnie ale rojbosa nie przełknę 

Ani na pendrivie, ani na kompie, ani nawet na kartkach (których miałem wówczas tysiące w całym pokoju), masakra
Do teraz nie wiem, jak to się stało