![]() |
#4921 |
Konto usunięte
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015, część VI. :)!
Charlotta 340 berry bradshaw, piękny odcień, z tym ,ze dla mnie zdecydowanie na jesień/zimę
![]() myboymnie skusiła ta w paski, wiem, że czeka się na przesyłkę nawet miesiąc to zamówiłam na próbę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny wy mnie chyba chcecie stąd wykurzyć tymi komentarzami co?
![]() ![]() A ja czuję się dziś jak nieświeży cheetos, bo czekam aż Tż wróci z pracy i mi pofarbuje odrost, a Wy tu takie rzeczy piszecie i czuję się jak hipokrytka ![]() masija no jak ja patrzyłam na zdjęcia tych prawdziwych to ee... ten no... chyba też bym nie pomyliła... no chyba, że do neta wstawione są tylko takie najbardziej hardkorowe ![]() znowu sobie odpaliłam zdjecia i już mi się nie chce tego burgera... ![]() Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-05 o 10:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 |
Zakorzenienie
|
a ja nie mogę znaleźć ubranka son goku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
rybka - ja akurat dawałam k+d w kapsułkach, nie aerozolu. porównaj gdzieś składy, bo obiło mi się o uszy że w tych aerozolach jest za dużo niepotrzebnych substancji
![]() sprawdziłam na wypisie: k - 25 mikrogramów/dobę od 8 doby do ukończenia 3 m-cy, d - 400j.m./dobę Edytowane przez moni_ka.g Czas edycji: 2015-05-05 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4928 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na sr położna mówiła, że te kapsułki twist-off bywają niewygodne. Ja mam drewniane ręce, więc pewnie witamina byłaby wszędzie tylko nie tam gdzie powinna. ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Zamawiałaś coś jeszcze dla Konrada na alie? Jestem wielką fanką tej strony. ![]()
![]() |
#4930 |
Zakorzenienie
|
fakt, do tego są tłuste i to zawsze zostawało gdzieś na palcach. ja otwierałam je inaczej, bo nożyczkami ucinałam maleńką część czubka kapsułki, wtedy nie miałam połowy zawartości na palcach, nie paprało się to i łatwo było wycisnąć, a po jakimś czasie jak już była tylko d przerzucilismy się na krople (na receptę), też wygodne rozwiązanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tylko właśnie widzę, ze te z goku są drogie, a ja za swojego dychę dałam na allegro... Więc nie opyla... Charlotta mozna golić przed TV, ja tak robię jak Tz nie ma w domu ![]() Edytowane przez 201710041131 Czas edycji: 2015-05-05 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4932 |
Zakorzenienie
|
Cholera! Nie znoszę poczty polskiej!
Mają jak byk napisane, wypełnione, że polecone mają zostawiać w skrzynce jak nie ma nikogo ...ale nie! Już któryś raz z kolei znajduję awizo i muszę zapieprzać pod główną pocztę, oczywiście nigdzie nie będę mogła zaparkować a 'miłe' panie będą szukały paczki 10 minut! ![]() ![]() ![]() Muszę jechać oczywiście:/ btw. zastanawiam się nad tymi fotelami: http://allegro.pl/ikea-fotel-finski-...256576798.html http://allegro.pl/fotel-wiklinowy-bi...2,1&bi_c=19279 oczywiście bardziej podoba mi się ten wiklinowy. Co sądzicie?
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-05-05 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Masija, ten ikeowski wygląda na wygodniejszy. I nie wygląda brzydko ![]()
![]() |
#4934 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kurczę, czy Wy tez jesteście prawie cały czas głodne? Na mojej diecie cukrzycowej mam chyba z 7 posiłków dziennie, ale patrzę, że przestaje mi wystarczać... Juz nie mam pomysłu czym tu się zapychać, żeby nie przesadzić i żeby cukry nie skakały...
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") Edytowane przez Charlotta83 Czas edycji: 2015-05-05 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Cytat:
![]() Jakie zamawiasz? Wysokie czy niskie? I jaki kolor? Bo też chcę, ale nie mam pomysłu... Mam wysokie białe, Tż ma wysokie czerwone i niskie czerwone to fajnie byśmy razem w czerwonych wyglądali, ale Konradkowi kupiłam granatowe i może się do niego dopasować?? ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nie jest brzydki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja byłam na farbie tydzień temu, żeby w końcu z 5 kolorów na mojej głowie zrobić 1. Podoba mi się ![]()
![]() |
#4937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jeszcze jak jest większa koperta polecona i nie mieści się w skrzynce to listonosz automatycznie tego nie bierze tylko awizo wrzuca ![]() chociaż teraz już gubię się w tych listonoszach i wyłączam domofon bo mnie denerwują. chodzi jeden z mniejszymi listami, później z większymi jeżdżą samochodem, jeszcze jakiś listonosz inpost, kurier z poczty.. ciągle ktoś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Niech kochają nas ci, co nas kochają. A tym, co nas nie kochają, Niech Bóg odmieni serce. A jeśli nie odmieni ich serca, To niech im skręci kostkę, Abyśmy ich poznali po kulawym chodzie" Jonathan Carroll ("Zaślubiny patyków") |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Zakorzenienie
|
Masija fotel do karmienia fajnie, żeby miał wygodne oparcie, miękkie, żeby można było siedzieć i siedzieć. Ja stawiam na ten pierwszy. W tym drugim bardziej jak na krześle będziemy siedzieć
a czop to taka galareta wiec chyba nie pomylisz z wydzieliną Szuu fajne kolorki tych czapeczek |
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tymi listonoszami to u mnie jest tak samo. Najpierw jeden z listami, później drugi samochodem z czymś większym a wieczorem wielki bus PP z wielkimi pakami ![]() mehja właśnie tak oglądam aukcje tego sprzedawcy i są zdjęcia z boku tych foteli. Wydają się być delikatnie odchylone no i + poduszka.. Sama nie wiem. Miałam kiedyś podobny do tego z ikei i jakoś szału nie było.. Chociaż ten właśnie ma to podparcie pod głowę no i plus, że można chyba na nim delikatnie się kołysać.
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-05-05 o 10:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No ten wiklinowy jest piękny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie często nawet nie sprawdzają czy ktoś jest tylko od razu awizo...a nieraz siedziałam i czekałam w domu na przesylkę, a w tym czasie listonosz zostawiał awizo ![]() dla mnie pierwszy ładniejszy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie jeszcze jeden numer ostatnio miałam. zamówiłam dziecku buty, nie było mnie, wracam i awizo. poszłam po 18 na pocztę odebrać a babka mi mówi że tego u nich jeszcze nie ma bo to jakiś inny listonosz rozwozi i jak był dzisiaj to odda paczkę na pocztę dopiero jutro i jak chcę mogę do niego sama dzwonić i się umawiać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cały dzień w domu a mam 2 albo 3 awiza:/ Cytat:
Cytat:
![]() No nic. Jadę. Może gdzieś zaparkuję ![]()
![]() |
#4949 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łóżka zazdrozczę!! Cytat:
Piękny kącik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() Witam się po wczorajszym beznadziejnym dniu. Z tego co czytałam to nocki miałyście podobne. W pewnym momencie już chciałam się zbierać do szpitala, bo pachwiny, podbrzusze i uda masakrycznie mnie bolały, po nospie i magnezie przeszło. Na poprawę humoru byłam u fryzjera, bo odrost ogromny, ale...humor się nie poprawil.. wieczorem Księciunio mój usnął snem kamiennym i nie mogłam go dobudzić! rozsiałam juz panikę, że ruchow nie czuję i zaczynałam torbę pakować,ale...łaskawie się pokręcił. Dziś nowy dzień, sloneczko na oknem to i humor lepszy! Szuuu nie wiem jak Ty to robisz, ale chyba powinnaś wiecznie chodzić w ciąży,bo wyglądasz kwitnąco!
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
uooo ale masz tzta! moj by w zyciu sie za farbowanie nie bral... Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.