|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa
Cytat:
Cytat:
|
|
#812 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#813 |
|
Zadomowienie
|
Kciukasy szuu! !! Daj znac!
---------- Dopisano o 07:40 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- DoBra, wstaje, pojde po zakupy przed praca. Dzisiaj maz wraca a lodowka pusta bo od czterech dni jadam obiady U tesciow hehe |
|
|
|
#814 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na mnie już czeka szampan od października i tż zapowiedział, że otworzymy go po narodzinach małej ![]() Tylko jego jest chyba litr albo 1,5 Cytat:
![]() Hej ![]() U mnie chyba też system noworodkowy bo od miesiąca wstaję właśnie tak wcześnie ![]() Dzisiaj do mnie przyjadą torebki nynynynyyy ![]() W końcu będę mogła gdzieś wyjść
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
Szuu kciuki za dzisiejsze usg
![]() A co do kosmetyków używanych dla noworodków to ja już cała głupa jestem bo byłam 2 razy na zajęciach z kąpieli z dwoma różnymi położnymi i diametralnie inne zalecenia, trzeba samemu podjąć rozsądną decyzję co dla dzieciaczka będzie najlepsze.
|
|
#816 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie w zeszłym roku tak było, że przez lata nic się nie działo, a nagle 3 wesela w tym nasze ![]() Mała jeszcze nadrobi oo duże ![]() Cytat:
też za niedługo będziemy skąłdać łóżeczko wczoraj zamówiłam i zaraz miałam odpowiedź że wysłane, możliwe że dzisiaj czy w poniedziałek będzie Cytat:
![]() też mam dzisiaj wizytę po 14 |
|||
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Współfinansowany projekt to co innego, ale te fotki. No i ogólnie, ostatnio na necie spotkałam czy widzę na fb rzeczy (zwłaszcza ostatnio ), których nigdy bym nie udostępniła publicznie... takie sprzedawanie prywatności, ba, oddawanie za darmo. W różnych dziedzinach życia. |
|
|
|
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
nawet znalazlam cos po polsku o tym, prosze:
http://liniment.pl/liniment-oleo-calcaire akurat uzywam innego niz ten tutaj, ale o to chodzi choc przyznam szczerze ze cena na tej stronie jest powalajaca!! tu kupuje 3 butelki po 500ml za ok 12-14 euro
tp: 01/06/2015 Edytowane przez Soleil_Rouge Czas edycji: 2015-05-08 o 08:28 |
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() za wszystkie wizytujące![]() Ale mam ostatnio zryty humor ktoś tak ma, czy tylko mi już pada na mózg?
|
#820 |
|
Zadomowienie
|
Justi ja przez parę dni też miałam taki okres, że płakałam nie wiedzieć czemu, ale póki co hustawka nastrojów się uspokoiła
|
|
#821 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za USGMyboyismine też dzisiaj mam wizytę o 13.50
|
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#824 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tak mam, wczoraj w nosy się obudziłam ok 3 przepłakałam godzinę i poszłam dalej spać ostatnio do TŻa mówię zapłakana -,,smutno mi" -,,dlaczego ci smutno?" -,,nie wiem.." a ten w śmiech a ja jeszcze bardziej w lament teraz to i ja się z tego śmieję, ale wtedy nie było mi do śmiechu
|
|
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
wow!
piękne wagi mój na ostatnim usg (32tydz miał 2,1kg i byłam zaskoczona, że aż tyle )Cytat:
![]() umówiłam się na poniedziałek do proktologa/chirurga. Ciekawe co mi powie w sprawie tych hemoroidów ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
![]() mój to się już pyta: "płaczesz bo coś się stało czy dlatego, że chce Ci się płakać?"
|
|
#826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak dzisiaj
|
|
|
|
|
#827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą-dla mnie współfinansowany czy nie.. nie przemawia do mnie takie wystawianie ciała, w żadne imię nauki czy kto wie czego ![]() Filmiki poza tym nie są jakoś profesjonalnie nakręcone, są wstawki z porodu, z kamery gdzie kręcił ojciec (?) dziecka. A co do fb to... ![]() Cytat:
Mam podobnie. Tzn. nie ryczę ale chodzę zła jak osa, bez humoru
|
|
#828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
dla mnie takie powody też by wystarczyły ja wczoraj beczałam bo kobieta w rejestracji była nie miła a tż wieczorem pił piwo z moim bratem
|
|
#830 |
|
Zakorzenienie
|
ale z nas beksy
|
|
|
|
#832 |
|
Konto usunięte
|
Dzieki za kciukensy, ja tez trzymam za dzisiejsze wizyty
![]() Kurczę tylko chwile wczoraj leżałam na balkonie... A mój dekolt wyglada jak flaga Maroko ![]() I jeszcze mam tak sucha skore na całym ciele (szczególnie ręce i nogi) ze aż brzydko to wyglada ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kciuki za wizyty ![]() Ja się oczywiście około 4 obudziłam na sikanie i nie mogłam zasnąć, więc po chwili byłam głodna także zaliczyłam jeszcze wycieczkę do kuchni . W nocy tak sobie analizowałam, że już nie pamiętam nocy bez wstawania a potem przeanalizowałam, że teraz wstaję raz a jak się mała urodzi to jeden raz raczej nie wystarczy .Dziewczyny, które zamawiały od Hubi_world dostałyście w prezencie naklejkę i kosmetyczkę? Bo jak wczoraj zobaczyłam te gratisy to aż mi się smutno zrobiło. Nie liczyłam na nic specjalnego ale to co dostałam to jakiś żart |
|
|
|
#836 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
suche skórki na czole i policzkach :/ na szczęście kupiłam krem z ziaji ,,kuracja nawilżająca" i po 3 użyciach nawet daje radę... nie widać suchych skórek, ale pod palacami czuje, że gdybym odstawiła i zamieniła na jakis lżejszy to będzie to samo :/ ale wolę chyba to niż wysyp niedoskonałości... moja kolezanka tak miała... no masakra
|
|
|
|
|
#837 | |||
|
Zakorzenienie
|
cześć kochane, witam sie w 35 tc
nadal nie moge uwierzyć w to że już tak mało czasu zostało ![]() Cytat:
ooooo maaaaaamooooooo ![]() ![]() ale sie zaśliniłam......narobiłaś mi smaka i co teraz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
super jade zaraz oddać krew i siki do badania a potem do mamy na ogórkową i naleśniki tak mi wczoraj narobiłyście smaka a tu dzwoni mama że mam przyjechać bedą z białym serem na słodko, ale chyba sobie kupie do tego jeszcze nutelle ![]()
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie zapałał entuzjazmem
|
|
#839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Tż też czasami chrapie.. Po dużej ilości piwka Ale mój piessssss, to jest aż niemożliwe, jak ona chrapie.![]() Cześć ![]() Strasznie dużo napisałyście, ale nadrobiłam już wszystko ![]() My wczoraj mieliśmy wyjazdowy dzień. Musiałam pozałatwiać trochę spraw w Poznaniu, więc Tż był moim kierowcą. Przy okazji wstąpiliśmy też do Ikei i kupiliśmy lampkę gwiazdkę Dzisiaj mam do wypełnienia trochę papierków, wniosków, a nawet jeszcze po śniadaniu nie posprzątałam. Takiego mam lenia...
|
|
#840 |
|
Zadomowienie
|
Polecam Oliwkę, ale tą z Hipp-a
ja smaruje się nią po kapieli na jeszcze wilgotne ciało, i czekam jeszcze robiąc inne kosmetyczne rzeczy i później się ubieram, póki co żadnego rozstępu i mięciutka nawilzona skóra
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

. Lekarza zaś mam dopiero w środę, ale on to takie wiecie - do przedłużenia l4...
rosi:. Lekarza zaś mam dopiero w środę, ale on to takie wiecie - do przedłużenia l4...
czop też na pewno trzyma kciuki

jak przez tyle lat nie było żadnego tak teraz się trzy na raz zrobiły.. I akurat na dwóch będę z duużym brzuszkiem, bo pierwsze 30 mają a drugie 13 czerwca czli na 9 dni przed tp... 

ktoś tak ma, czy tylko mi już pada na mózg? 

piękne wagi
)

.