|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)
Cytat:
![]() wczoraj kupiłam sobie gaviscon na zgagę ale za przeproszeniem g%^&o daje
|
|
|
|
|
#4382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra lecę
|
|
#4384 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to w sumie krótka piłka - natychmiastowy zwrot kasy i kupujesz gdzie indziej Cytat:
|
||
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogę wiedzieć ile Ci podskoczyło tsh? bo u mnie też trochę ruszyło a do tej pory miałam cały czas 1 coś Kocyk bardzo ładny
|
|
|
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4387 | |
|
Raczkowanie
|
Vea7
Cytat:
ale na razie pani dr się nie odezwała heh
|
|
|
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4389 |
|
Raczkowanie
|
ja tez miałam silikonowe z lovi i nic się nie działo - po prostu odcinałam po kawałku
|
#4390 |
|
Raczkowanie
|
Dobra ja spadam po młodą do szkoły, jak przystało na początek weekendu kończy szybko lekcje
heh muszę jeszcze kilka spraw dzisiaj ogarnąć i wpadnę tu do was popołudniu Więc miłego dnia dziewczynki |
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Isabelle- gratuluje wizyty i sporej kuleczki
|
#4392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratulacje wizyty ! fajnie że córa już taka duża, a ty musisz w takim razie trochę przystopować i więcej odpoczywać ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- roxana_lu - ja bym napisała że chce zwrot kasy i zamówiła bym gdzieś indziej
|
|
#4393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście miałam zacytować Sugar a zacytowałam Vea, wybacz, bulwers nie do Ciebie Co do atmosfery na forum nigdy się w jej kwestii nie wypowiadałam, więc prosiłabym Sugar o nie sugerowanie niczego takiego. Nie zamieniłyśmy ani jednej wiadomości prywatnej, więc swoje spostrzeżenia możesz wysnuć tylko na podstawie moich wiadomości tutaj. Nie chcę, mimo tego że mnie tutaj nie ma, aby ktoś odebrał mnie inaczej niż jest naprawdę. Tyle ode mnie, chciałam wyjaśnić tylko tę niejasność. Mam nadzieję dziewczyny że u was wszystko w porządku i maluszki wam radośnie w brzuszkach fikają. Buziaczki
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1431076986.927259.jpg
Dzisiejsza pierwsza czesc dostawy czekam na reszte
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczniutkie ![]() a jak ręczniczki??? chodzi mi o jakość bo też od nich chcę kupić ten turkus co tam był mum 2 mum
|
|
#4396 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wszystko bardzo ładne -śliczny śpiworek, a czy to w pudełku po prawej stronie to pieluszki muślinowe? jaka jakość na żywo i cena?
|
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo mi sie takie malenstwa strasznie podobają różowe. Pozniej juz starsze dziewczynki wole w innych kolorach, róż jest gdzies tam na koncu w kolorze ale maluszki no nie moge sie oprzeć temu kolorowi ![]() Ręczniczków myśle, ze fajne ale tak naprawdę ocenie dopiero jak wybiorę ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
Ciuszki ze smyka. Cała reszta jest z rożnych stronek na internecie ![]() Śpiworek i pieluszki muślinowe (fajne, jakościowo tez super ![]() --- Swoja droga mam pytanko... Kupujecie jeden śpiworek? Bo ja tak mysle, ze jak sie dziecko spoci, ubrudzi to przydałyby sie drugi... No tak jak posciel, nie ? W sensie , na zmiane... Jak to u Was jest?
|
|
#4398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bede stosować na zmiane
|
|
|
|
|
#4399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytanie ze zrozumieniem jeszcze mi całkiem nieźle idzie ![]() Dokładnie to co napisałaś miałam na myśli BTW. jak tam Twój brzuszek i Maluch, no i jak Ty się czujesz? Cytat:
Cytat:
![]() I jak różu nie lubię, tak gęba mi się sama uśmiecha ![]() Powiem Ci tak - rożki miałam dwa, śpiworki też dwa (akurat zimowe, bo jak Janek z rożka wyrósł, to było już chłodno), pościel mam na raziej jedną, ale Żuk śpi pod nią sporadycznie (bo ma za ciepłą kołdrę ), ale planuje dokupić drugą.Dla małej mam dwa cienkie śpiworki po Żuku Zdecydowanie drugi się przydaje - raz, że czasem trzeba prać, a nie zawsze zdąży wyschnąć, dwa, że Dzieć może ulewać, a trzy czasami normalnie przesika/przepoci/nakupa... i pranie nadprogramowe albo chociaż suszenie gwarantowane
|
|||
|
|
|
#4400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zaniosłam moją pracę i wróciłam z nią. Mój promotor bez wniosków nie będzie czytał bo to bez sensu. 38 stron jest bez sensu ??? I musi być dyskusja choć nikt inny jej nie wymaga. I jeszcze spis treści on preferuje inny niż jest zalecany więc to tez do poprawy. Za tydzień mu zaniosę całość. Koleżance sprawdził to pół wstępu zmienił o reszcie nie mówiąc... Już się boję Jak patrzę na Wasze zakupy to wszystko takie ładne i aż Wam zazdroszczę ale sama jakoś nie mogę się zabrać za to i przekładam na kolejny miesiąc. Kupiłam w tym płyn do prania i płukania i trzy pieluszki tetrowe i jedną flanelową i szczotkę do włosów
Edytowane przez moniska139 Czas edycji: 2015-05-08 o 11:58 |
|
|
|
|
#4401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja w końcu dostałam odpowiedź, że mój zaległy prezent jest w końcu do odbioru po pół roku oczekiwania;d I teraz co najmniej kilka miesięcy sobie postoi i poczeka bo to rowerek;d |
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, zrobiłam sobie quiz wyborczy i wyszło mi, że powinnam głosować na Palikota albo na Ogórek
Zrzucam to na budyń ciążowy... mój albo redakcji
|
|
|
|
#4403 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
A który to, bo kandydatów na to miano mam kilku ?
|
|
|
|
#4405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj ![]() bo chcę po weekendzie zamawiać heheJa mam 3 śpiworki już bo ja raczej pościel będę używała... ale ... może do wózka się przydadzą czy coś...edit : i jeszcze dwa beciki/rożki
Edytowane przez majka242007 Czas edycji: 2015-05-08 o 12:11 |
|
|
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jeden spiworek duzy, ze jesli go zawine to bedzie i jako kocyk, i chyba dwa mniejsze ;-) mam tez jesienne pajacyki i jedne cieplejsze a'la rampersy. Ten duzy mam nowy, a wszystko pozostale uzywane ale jak nowki wiec juz z tych rzeczy dokupowac nic nie bede.
|
|
|
|
#4407 |
|
Wtajemniczenie
|
Vea sówki może faktycznie trochę oklepane ale wiesz jakie można znaleźć diamenciki z tym motywem
moj M myślę,że mocno liczył na Natkę- biedny za to będzie miał Tymka![]() a propo smoczka może jeszcze daj małemu czas Mój akurat przestał ssac go majac chyba 7 miesięcy. To chyba tylko dlaetego,że on od poczatku jakoś nie przepadał. Zauważyłam,że sama mu wciskalam,żeby go uciszyć i tak po prostu przestałam mu dawać a on zapomniał o nim.. Kochana ja mialam inny problem! wielce myłam mu zęby a on musiał później zayspiając chociaż 3 łyki mleka wziać,własnie przez ten smoczek z niekapką w ogóle nie chcial pić..dosłownie histeria- nawet z tych z miekkim ustnikiem!. Trochę sie załamałam bo się bałam o jego zęby. byłam u ciotki dentystki jak mial 22 miesiące i mówiła,że nawet gorzej jak dziecko tylko chce pić przez taki smoczek bo jednak ten zrygz pracuje a jak Twój żuk tylko przy nim zasypia i trzyma chwilę w buzi to nie jest tak źle mi powiedziała,że do wakacji muszę go oduczyć pić z butelki z takim smoczkiem. Tak się zawzielam,że po 5 dniach od wizyty już pil z niekapka.. po prostu powiedziałam,że mama juz nie ma takiej butelki i musisz z takiej- jeden dzień był armagedon aż się przemogł Także powodzenia ale jako coś się nie stresuj do dwóch lat może mieć smoka ale rozumiem,że chciałabyś wcześniej. Ja musze w tym miesiącu oduczyć małego robić w pieluchę.. a na razie nocnik to sobie zakłada na głowę i saję na nim chyba szybciej nauczy się na wc
|
#4408 |
|
Zadomowienie
|
Tyle mam z cieplejszych ;-) chyba starczy :-P rozmiary rozne wiec mysle ze damy rade ;-)
|
|
|
|
#4409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
też własnie wyjazd na studia był dla mnie wyjściem do ludzi jak będę mieć kasę to się chetnie zapiszę na jakąś podyplomówkę ale 5 tyś---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
moj Boria potrafił być cały na niebiesko .. w auta itp a ludzie do mnie " to dziewczynka"Warto chyba mieć dwa spiworki bo młody lubi np w środku nocy mi zasikać spiworek ale wiesz może z chłopcami jets inaczej bo mu jakoś bokiem szło gdy mial.. hmmm wzwod
|
|
#4410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
później starsze dziewczynki -a przynajmniej moja Zuzia, jak wchodzą do sklepu to tylko na różowe patrzą i nic innego się im nie podoba - tak że nie ubieranie na różowo takie łatwe nie jestja miałam przy Zuzi 1 spiworek, 2 rożki, kołderkę ( 2 komplety obłoczek na zmianę) i ze 3 kocyki - spała różnie, na zmianę i było wystarczająco
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

wiec czekam z niecierpliwoscia na tableteczki ortanolu bo zgaga mnie wykancza :-( no i idzie lozeczko 

bo w sobotę zjedzie na dom..
no i na następną wizytę morfologia i mocz w standarcie i powtórka Toxo IgM...
a mogę wiedzieć ile Ci podskoczyło tsh? bo u mnie też trochę ruszyło a do tej pory miałam cały czas 1 coś

dzisiaj