Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :) - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-11, 11:43   #4681
martulka0991
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Ja tez chyba utne sobie drzemke... Bo jakos mi sie oczy zamykaja... Mialam chec isc pojezdzic rowerem ale maz by mnie chyba zaciupal :-P a mi sie chce tak na rower ale z piwnicy go sama nie wytargam, moze sie zlituje i choc na chwile gdzies pojade po poludniu, a teraz ide spac i sie zregenerowac, dzis mam wolne
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 11:43   #4682
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość

Dużo Ci nie zostało do kupienia

Ostatnio kupiłam 2 paczki pampersów w Auchanie co była promocja 33 zł za opakowanie.

No to jesteśmy we trzy

Dziewczyny, a przesyłka z geminii ile kosztuje ?

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Łee to masz już praktycznie wszystko

Ja mam wanienkę jeszcze po synku i dokupuję do niej foczkę.

Nadal nie wiem jaki kupić wózek i fotelik...
Też te pampersy kupiłam
Ja miałam towar za 400zł i przesyłka darmowa, ale dlatego, że wzięłam pobranie zapłaciłam dodatkowo 5zł

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Z tego co pamietam, jesli zamowienie jest powyzej 150zl jest darmowe ale wtedy jak wezmiesz za pobraniem to placisz 5zl. Ja ostatnio zamowilam za ok400 to placilam 5zl za pobranie.
Nie nie, przesyłka darmowa jest od 300zł, ja mam teraz w koszyku rzeczy za ok 230zł i wyskakuje przesyłka niecałe 13zł.
Stary 2015-05-11, 11:47   #4683
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Też te pampersy kupiłam
Ja miałam towar za 400zł i przesyłka darmowa, ale dlatego, że wzięłam pobranie zapłaciłam dodatkowo 5zł
Nie nie, przesyłka darmowa jest od 300zł, ja mam teraz w koszyku rzeczy za ok 230zł i wyskakuje przesyłka niecałe 13zł.
To pomylilam moze z jakas inna strona, ale ja zamowilam za ok 400 i wlasnie tez za pobranie zaplacilam 5zl, ale tam sa rzeczy tansze niz w sklepach wiec nawet jesli za przesylke trzeba by bylo zaplacic to i tak sie oplaca ;-) ja odkad odnalazlam gemini to do apteki nie chodze, np. zapas witamin do konca ciazy juz mam :-D bo na gemini polowe tansze byly niz u mnie w aptece ;-) i poleczka z lekami uzupelniona ;-)
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 11:52   #4684
MsLullaby
Zakorzenienie

Ja musiałam wziąć apap, bo głowa mi pęka. Jutro Bartuś idzie do kolegi na urodziny, a tak mi się nie chce

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 11:54   #4685
majka242007
Zakorzenienie

Roxana- dzięki za stronkę...
Zakochałam się w tej
https://www.☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/wanienka-ba...lum-p1659.html
ale cenowo trochę droga...

---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Roxana- dzięki za stronkę...
Zakochałam się w tej
https://www. babymama/wanienka-bato-hoppop-plum-p1659.html
ale cenowo trochę droga...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 11:57   #4686
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cześc laseczki
Ja też dziasiaj byłam na glukozie i samo wypicie dla mnie ok.. gorzej się czuje po tym... a tak w ogóle to taki hardcore dziś mialam,że fiu fiu. Poszłam na pobranie o 7 30 już bo jeszcze z małym dziś musiałam iśc do lekarza - ze wzgledu na kaszel. Mąż po nocce zarejestrował go na 10 ;10. tak mu kazałam bo myślałam,że sie wyrobie jak mi pobiorą pierwszą a tak o 7 50 to dwie h akurat 10 min na dojscie do przychodni dzieciecej.. no ale niestety.. tyle było dziadków i chodz napisane,że kobiety poza kolejnościa to kązdy udawał,że nie widzi... Młody byl umowiony na 10 :10 a ja kolejne wkłucie 10 20!! Mowię Wam nie mam nawet czasu myślec o tej ciązy i glukozie itp... myślałąm tylko o tym czy zdąże iśc do lekarza z małym... ( a wiecie ile po weekendzie ludzie w przychodni nie?) Poszedł mąż!!! Załatwił to super no i obyło się bez antybiotyku

Widzę ,że dziś pokupowąłyście ciuszki w lidlu.. gdyby nie to wszystko to też bym pojechala... ogołnie potrzebuje tylko spodenek dla małego tak rozmiar 56-62 ale obawiam się ,że jak pojade po drzemce to już nie będzie. VEA Czy TY kupiłaś może rozmiar 50-56? bo zawsze duzo ich zostawało i tak się zastanawiam czy w razie co je brać i tak pewnie większe wypadają nie?

Fiona a miałaś być top gaduła jak wyjedzie mąż Dobrze,że jestes, pisz co tam a nie nadganiaj

Natalka1011 witam nową sierpniowkę

[B]jess[/B dziś się chyba okaże która strona szafki zostaje nie? ta rózowa czy niebieska:P na którą wizyta?

Majka i Beaciorq no to już jestśmy po tym smakołyku ja się chyba musze połoźyć spać bo jawnie czuję,że jestem nie ogarnieta az... na słodkie to dziś wyjatkowo nie mam dziś ochoty
a ja po drugim pobraniu tak biegłam do moich chłopaków, że jak zaczeła mi krew lecieć to myślałam,że padne... jak do nich doszłąm to pierwsze co bułka z torebki ja już byłam głodna jak wstałam.. ale jednak zmartwieniew temacie lakzra i przygotowywanie nas do wyjścia usniezyło moj apetyt

Edytowane przez Ambiwalentna29
Czas edycji: 2015-05-11 o 12:00
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:00   #4687
roxana_lu
Zakorzenienie

majka ta wanienkę bato hoppop kiedys w sklepie widziałam tez fajna

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 12:03   #4688
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Cześc laseczki
Ja też dziasiaj byłam na glukozie i samo wypicie dla mnie ok.. gorzej się czuje po tym... a tak w ogóle to taki hardcore dziś mialam,że fiu fiu. Poszłam na pobranie o 7 30 już bo jeszcze z małym dziś musiałam iśc do lekarza - ze wzgledu na kaszel. Mąż po nocce zarejestrował go na 10 ;10. tak mu kazałam bo myślałam,że sie wyrobie jak mi pobiorą pierwszą a tak o 7 50 to dwie h akurat 10 min na dojscie do przychodni dzieciecej.. no ale niestety.. tyle było dziadków i chodz napisane,że kobiety poza kolejnościa to kązdy udawał,że nie widzi... Młody byl umowiony na 10 :10 a ja kolejne wkłucie 10 20!! Mowię Wam nie mam nawet czasu myślec o tej ciązy i glukozie itp... myślałąm tylko o tym czy zdąże iśc do lekarza z małym... ( a wiecie ile po weekendzie ludzie w przychodni nie?) Poszedł mąż!!! Załatwił to super no i obyło się bez antybiotyku

Widzę ,że dziś pokupowąłyście ciuszki w lidlu.. gdyby nie to wszystko to też bym pojechala... ogołnie potrzebuje tylko spodenek dla małego tak rozmiar 56-62 ale obawiam się ,że jak pojade po drzemce to już nie będzie. VEA Czy TY kupiłaś może rozmiar 50-56? bo zawsze duzo ich zostawało i tak się zastanawiam czy w razie co je brać i tak pewnie większe wypadają nie?

Fiona a miałaś być top gaduła jak wyjedzie mąż Dobrze,że jestes, pisz co tam a nie nadganiaj

Natalka1011 witam nową sierpniowkę

[B]jess[/B dziś się chyba okaże która strona szafki zostaje nie? ta rózowa czy niebieska:P na którą wizyta?

Majka i Beaciorq no to już jestśmy po tym smakołyku ja się chyba musze połoźyć spać bo jawnie czuję,że jestem nie ogarnieta az... na słodkie to dziś wyjatkowo nie mam dziś ochoty
a ja po drugim pobraniu tak biegłam do moich chłopaków, że jak zaczeła mi krew lecieć to myślałam,że padne... jak do nich doszłąm to pierwsze co bułka z torebki ja już byłam głodna jak wstałam.. ale jednak zmartwieniew temacie lakzra i przygotowywanie nas do wyjścia usniezyło moj apetyt
mi sen pomógł, niedawno wstałam, pospałam 2godz i jest lepiej... Chce mi się jeść... Zjadłam właśnie banana ale mnie zemdlił, więc złapałam kanapkę z masłem i ogorkiem... i masło blee nie smakuje mi... Chyba taki dzień dziś będzie...
Stary 2015-05-11, 12:04   #4689
beaciorq
Zadomowienie

Dzwonili wlasnie z laboratorium i nie mam cukrzycy jupiiii mimo podjadania w nocy i malutkiego sniadania o 5.30 rano mieszcze sie w normie, a nawet mam glukoze "na czczo" troszkę poniżej normy ale o setne czesci po przecinku. Kamien z serca, nie wiecie nawet jak ja przezywalam to badanie chyba bardziej się balam tego niz boje sie porodu :-P

Majka, ambiwalentna jestem z nas dumna ze to przeszlysmy, ale ... nigdy wiecej !!!!!

Widze ze znowu temat wyprawki a ja oczywiście nie mam nic do dodania od siebie PALEC POD BUDKE kto ma tylko pare ciuszkow? :-P no dobra na 62 mam chyba full no i kupilam te husteczki w tesco na promocji i to by było na tyle

Edytowane przez beaciorq
Czas edycji: 2015-05-11 o 12:06
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:09   #4690
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
no włanie poczytałam o niej teraz, ma w korku termometr ktory pokazuje gdy woda za zimna bądź za ciepła ... No i podwójne dno - utrzymuje lepiej ciepło...
Muszę TZ ją pokazać co on o niej sądzi... Bo na dobrą sprawę tylko o wygląd mi chodzi bardzo ładna ale 189zł + wysyłka
a jest malutka więc długo nie posłuży, chyba że dziecko na siedząco kąpać.

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
Dzwonili wlasnie z laboratorium i nie mam cukrzycy jupiiii mimo podjadania w nocy i malutkiego sniadania o 5.30 rano mieszcze sie w normie, a nawet mam glukoze "na czczo" troszkę poniżej normy ale o setne czesci po przecinku. Kamien z serca, nie wiecie nawet jak ja przezywalam to badanie chyba bardziej się balam tego niz boje sie porodu :-P

Majka, ambiwalentna jestem z nas dumna ze to przeszlysmy, ale ... nigdy wiecej !!!!!

Widze ze znowu temat wyprawki a ja oczywiście nie mam nic do dodania od siebie PALEC POD BUDKE kto ma tylko pare ciuszkow? :-P no dobra na 62 mam chyba full no i kupilam te husteczki w tesco na promocji i to by było na tyle
też ta sądzę nigdy więcej
Ja będę wyniki miała dopiero jutro po 12. Ale jakoś traktuje je jak dodatkowe badanie ktore trzeba bylo wykonać... Dziwnie się nie martwię wynikiem... Tak założyłam że na pewno będzie ok.
Stary 2015-05-11, 12:13   #4691
beaciorq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
też ta sądzę nigdy więcej
Ja będę wyniki miała dopiero jutro po 12. Ale jakoś traktuje je jak dodatkowe badanie ktore trzeba bylo wykonać... Dziwnie się nie martwię wynikiem... Tak założyłam że na pewno będzie ok.
bedzie na pewno
Moja krew dotarla do labu po ok 3 godzinach wiec musieli szybciutko ja zbadać od razu
A dzisiaj jeszcze do dentysty :/
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:15   #4692
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Mozna na tej stronce dokupic stelaż do tych wanienek???
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:15   #4693
Nicole`_
Zakorzenienie

Roxana, ależ mi się spodoba ta wanienka... no chyba padnę Cudoooo! Wzięłaś też stelaż czy gdzie będziesz kąpać?

I orientujesz się może taki wymiar wanienki na jak długo starczy?
Stary 2015-05-11, 12:19   #4694
NOK84
Raczkowanie

Cytat:

pytanie nie do mnie ale też kupowałam dziś te w rozmiarze 50-56 więc odpowiem rozmiarówka w lidlu jest większa niż na metce wg mnie, tak że ten 50-56 to spokojnie 56 jest może nawet ciut więcej w porównaniu z innymi firmami
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:23   #4695
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Roxana, ależ mi się spodoba ta wanienka... no chyba padnę Cudoooo! Wzięłaś też stelaż czy gdzie będziesz kąpać?

I orientujesz się może taki wymiar wanienki na jak długo starczy?

Ja brałam bez stelaża, kapać bedziemy w salonie na niskim stoliku, tak robiliśmy z juniorem, sprawdziło sie wiec i teraz tez
Na jak długo starczy? To wszytsko zalezy... Mysle ze na spokojnie jak juz maluch bedzie siedziec to tez mozna na siedząco

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Mozna na tej stronce dokupic stelaż do tych wanienek???

Ale do ktorych ?

Synuś i Córcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 12:24   #4696
MsLullaby
Zakorzenienie

Ja zamówiłam Bartusiowi trampki i krótkie spodenki w hm i od razu humor lepszy a za dwa tygodnie zamawiamy wózek nareszcie kolor wybrany haha

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-11, 12:25   #4697
roxana_lu
Zakorzenienie

Aha... Wlasnie... Miałam pisac. Przyszedł mi wlasnie ten kosz z TT na zużyte pampersy - wydaje sie spoko ALE... Nie sądziłam, ze jest tak wielki... Jak na moje warunki mieszkalne w sypialni to wydaje mj sie zbyt duży wiec go odsyłam ...

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-11, 12:29   #4698
fiona27
Zakorzenienie

martulka, jess dzięki za odp odnośnie przesyłki Jak już zamówię to na pewno będzie ponad 300 zł .

Cytat:

no właśnie zastanawiałam sie jak ty to zniosłaś... To samo czuję... i co z 3 dzidziusiem ktore zamarzyłam
Ja nie mogłam zjeść śniadania bo powiedziała mi ginekolog że na pewno wyniki badania wyjdą sfałszowane.

Mi to nawet nie pozwolono pić przed badaniem...
Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Hejo Kobietki!
Witam po intensywnym weekendzie
Fioooona

Ale naskrobałyście od piątku....idę się dowiadywać co tam w trawie piszczy!

Ambiwalentna no miałam być, ale życie jak zawsze pokazuje co innego

Ile macie kg na plusie ? U mnie prawie 10 ...
Stary 2015-05-11, 12:30   #4699
kasperka
Zakorzenienie

Talking Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 5 :)

Cytat:
Ja brałam bez stelaża, kapać bedziemy w salonie na niskim stoliku, tak robiliśmy z juniorem, sprawdziło sie wiec i teraz tez
Na jak długo starczy? To wszytsko zalezy... Mysle ze na spokojnie jak juz maluch bedzie siedziec to tez mozna na siedząco

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Ale do ktorych ?

Mialam na mysli Twoja
Nie otwieralo mi str na tel, ale w laptopie juz sprawdzilam
Piekna jest
Zreszta ta, ktora majka pokazala tez
Ta, ktora Ty masz pasowalaby u nas dla synka w bialo-zielonym kolorze
I ten hamaczek swietny!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 12:30   #4700
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam Bartusiowi trampki i krótkie spodenki w hm i od razu humor lepszy a za dwa tygodnie zamawiamy wózek nareszcie kolor wybrany haha

Jaki kolor?

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-11, 12:31   #4701
kasperka
Zakorzenienie

Fiona witaj
Stary 2015-05-11, 12:31   #4702
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
Też byłam dzisiaj w lidlu i kupiłam spodenki+body, ale szczerze, jakoś szału nie ma i tak się zastanawiam czy nie zwrócić ...
To samo pisałyście o bluzkach . Ja też kupiłam jeden top roz M i jest za duży pod pachami i nie wiem co z nim zrobić

Vea długo masz zamiar pracować
Wymienić na S

Powiem tak, w przyszłym tygodni znikam na zwolnienie - na tydzień - żeby odpocząć odespać i glukozę zrobić... bleee....
A tak na stałe chcę zniknąć po półmaratonie, który mam 22 czerwca, więc pewnie imprezę zamknę i do lipca witaj labo No, chyba że coś się wcześniej wydarzy albo że jakieś mega upały będą - wtedy wcześniej

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a no chyba, ze tak
no mąż mi powiedział, że mam tydzień czasu na zorientowanie się jakie materace są najlepsze, bo w następnym tyg jak będzie miał 1 zmiany chciałby za nim gdzieś jechać... a ciężko jest szukać czegoś o czym nie ma się pojęcia, bo nie czarujmy się - nie wszystkie ekspedientki doradzą dobrze... bo np nam ostatnio wciskała właśnie grykę...
Niestety większość ekspedientek wciśnie to co ma wcisnąć albo od czego ma prowizję
Poczytaj sobie na stronach i portalach dzieciowych, a trochę na nosa i własny rozum trzeba Ja w pierwszym odruchu chciałam lateks - bo baliśmy się, że Janek może być alergikiem. Potem znalazłam te łączone - lateks-pianka i w sumie byliśmy na niego zdecydowani, ale podczas wypadu do Ikei obmacałam sobie ich piankowy i lateksowy i okazało się, że niewiele się różnią (poza ceną , wzięliśmy piankę i jestem bardzo zadowolona

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Ja mam do dokupienia przewijak,
wanienke, laktator no i sobie pizamy. No a reszte juz mam... Nad wanienka sie zastanawiam, nie wiem jaka wybrac czy z wbudowana podkladka, czy foczke dodatkowo i zwykla wanienke, nie wiem nie znam sie poprostu na tym, nie wiem co bedzie najwygodniejsze... Co polecacie, moze jakas sprawdzona stronka?
Ja mam wanienkę samą - z foczki się Jasiek zsuwał, poza tym i tak kąpaliśmy go we dwoje Poza tym jak dziecko podrośnie, to taka foczka wbudowana przeszkadza.

Cytat:
75g rozpuszczone w takim małym kubeczku białym plastikowym nie wiem ile tam było 150-200ml gdzieś.
Jedno pobranie przed wypiciem, drugie po 2 godz od wypicia.
Ginekolog pozwoliła wcisnąć cytrynę więc wzięłam sobie połówkę. Pierwsze dwa łyki były ok więc nawet przez myśl mi przeszło - kurde dam radę nie jest tak źle - ale potem... ojojej... pod koniec już wcisnęłam tą cytrynę. Piłam przy pielęgniarce, powiedziałam jej że ginekolog pozwoliła tą cytrynę wcisnąć... Lepsze było w sensie że mniej mnie brało na wymioty.
Potem 2 godz czekałam na korytarzu, piłam wodę małymi łyczkami i paluchem grzebałam w tej cytrynie i ją ,,cyckałam,,. Po godzinie mnie zemdliło tak, że widziałam mroczki przed oczami. Na drugim pobraniu rozmawiałam z pielęgniarką, mówiła że tak- po godzinie jest najgorzej i niektóre Panie nawet się kładą na tych krzesełkach pod gabinetem i leżą.

W COCODRILLO rabat -20% trzeba pobrać z FB jeśli któraś ma - dostałam właśnie maila
Ja po glu spałam... nie na krześle, a an kanapie w korytarzu
A potem cały dzień na przemian spałam i jadłam
Zobaczymy jak będzie tym razem....

Za rabat do Coco

Cytat:
kochana najpierw myślałam o czymś takim.. http://www.coocoo.pl/product-pol-380...a-Ptaszki.html ale wydawało mi się zbyt drogie jak na tak mało funkcji - zwykła pozytywka...
więc w rezultacie kupiłam http://www.smyk.com/tiny-love-mala-k...y-dla-dzieci-p /na allegro taniej /
Obie ładne
My mieliśmy wcześniej pożyczoną Tiny Love, a teraz sobie po prostu taką samą kupimy - one mają bardzo fajną jakość dźwięku

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja musiałam wziąć apap, bo głowa mi pęka. Jutro Bartuś idzie do kolegi na urodziny, a tak mi się nie chce
O matulu, ja też... dwa Apapy, a łeb nadal pęka

Cytat:
Cześc laseczki

Heh, ja idę prosto do gabinetu - kartka jest, jak kto nie dowidzi, to mogę przeczytać - ale się nie certolę specjalnie. No, chyba, że widzę, że ktoś w stanie zejściowym albo równie potrzebujący, to nie robię scen

Tak, wzięłam 50-56 z myślą o tym, że będę ubierała latem i tylko latem, bo one cieniutkie. Jeszcze nie rozpakowałam, ale do tej pory Lupilu zawsze jak miał "przedział", to ciuszek był na większy podawany, więc na start powinny być ok

Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
bedzie na pewno
Moja krew dotarla do labu po ok 3 godzinach wiec musieli szybciutko ja zbadać od razu
A dzisiaj jeszcze do dentysty :/
No i super

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:31   #4703
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Mialam na mysli Twoja
Nie otwieralo mi str na tel, ale w laptopie juz sprawdzilam
Piekna jest
Zreszta ta, ktora majka pokazala tez
Ta, ktora Ty masz pasowalaby u nas dla synka w bialo-zielonym kolorze
I ten hamaczek swietny!!!

No ta od Majki taka bardziej masywna mi sie wydaje... Ale tez jest super.

Synuś i Córcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-11, 12:32   #4704
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki kolor?
Granatowy

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-11, 12:33   #4705
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Fiona witaj

Pozdrowienia dla tego kilogramowego bobaska No teraz to już w sumie więcej waży ....
Stary 2015-05-11, 12:33   #4706
NOK84
Raczkowanie

dziewczyny czy w gemini zapisuje się koszyk jak przerwę kompletowanie zamówienia czy gdybym chciała dokończyć wieczór to już od nowa muszę robić?
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:36   #4707
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:
Hej

To ja córka marnotrawna
Miałam gorszy czas, ale ma nadzieję, ze jeszcze uda mi się tu jakoś wbić do Was

W skrócie gratuluję już dużych dzieciaczków

Witam nowe koleżanki

Wyprawki już większości macie zrobione, a ja nadal czekam, bo tyle mam czasu przecież ...

Z grubsza Was podczytywałam, ale mogły mi pewne sprawy umknąć, więc z góry przepraszam

Sama nie wiem co tu więcej napisać, bo i tak tyllle mnie nie było ....
Witaj spowrotem Wpadaj częściej do nas..
Eee z wyprawki to ja mam parę rzeczy a ile jeszcze do kupienia
Cytat:
A ja wlasnie skończyłam kompletować wyprawkę !

Tzn zostały mi jeszcze ciuszki za 62 i pampersy ale CAŁA RESZTE juz mam, włącznie z mata, karuzela i leżaczkiem.
Materacyk zamówiłam lateksowy (bo padło tu pytanie na temat materacykow). Miałam jeszcze zamówić materacyk lifenest ale przy juniorze nie mieliśmy wiec i teraz kupować nie bedziemy.
No i oczywiscie zamówiłam komplecik (śpiworek, prześcieradło i ochraniacz do łóżeczka) który poszukiwałam no i przy którym pomogła mi Vea
Teraz tylko czekac na kurierów
Ostatnie dostawy to wanienka i przewijak /fotki ponizej, zeby nie było haha/

Witaj spowrotem Wpadaj częściej do nas..
Załącznik 5977409Załącznik 5977410
Ale cudna wanienka nie widziałam jeszcze takiej.. Ja chyba kupię zwykłą ze stojakiem..
Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Fiona, fajnie, że jesteś

Przy cukrzycy ciążowej tak wychodzi... więc jest to możliwe jak najbardziej żeby po 2h pomiar był wyższy niż po 1h. Tylko nie wiadomo teraz czy to przez to, że zjadłaś śniadanie czy faktycznie masz cukrzyce ciążową. Moim zdaniem badanie jest albo po poprawki już prawidłowo czyli na czczo albo zapobiegawczo przejść na dietę dla cukrzyków... Oczywiście jeśli laboratorium potwierdzi wyniki z glukometru. Chociaż z drugiej strony jakie te wyniki by nie były to i tak nie wiadomo czy są prawidłowe czy nie...

Ja kupuję do 62. Większych moim zdaniem nie ma sensu robić zapasu Kilka sztuk body kupię, ale to tyle. Po prostu wybierzemy się z Małą na zakupy Tym bardziej, że jak ona mi wskoczy w 68 to przecież już będzie zimno i innych rzeczy będę potrzebowała niż letnie

U mnie z wyprawką też marnie, ale ja z kopyta ruszam za miesiąc. Zamówię wszystko i kupię wszystko hurtowo
No to masz tak jak mój D. Jak mu mówie, że trzeba byłoby już zacząć kupować powoli rzeczy dla małej - to on że spokojnie, dużo czasu jeszcze i jak pojedziemy to kupimy wszystko.. Ajć zaboli taka kwota wydana na raz.. No a wczoraj się śmiał, że mam się nie denerwować bo jak będę rodzić to on pojedzie wszystko kupić tiaaa ja już to widzę hehe

A jeszcze się uparł na jedno imię i innego nie bierze pod uwagę a Hanka się z tego powodu denerwuje bo siostra musi mieć inne imię heh, będzie ciekawie...

Noo skończyłam 3 rozdział i wysłałam do promotora, mam nadzieję że dużo poprawek nie będzie jeszcze został do napisania ostatni...

Jess kciuki za dzisiejsze usg
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-11, 12:36   #4708
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy w gemini zapisuje się koszyk jak przerwę kompletowanie zamówienia czy gdybym chciała dokończyć wieczór to już od nowa muszę robić?

Jak sie zarejestrujesz to masz opcje przechowywania pozycji ktore Cie interesują

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-11, 12:37   #4709
MsLullaby
Zakorzenienie

80 dni do tp

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-11, 12:43   #4710
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

Pozdrowienia dla tego kilogramowego bobaska No teraz to już w sumie więcej waży ....

Za 10 dni mam wizyte, wiec zobaczymy ile przybral

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
No ta od Majki taka bardziej masywna mi sie wydaje... Ale tez jest super.
Kupilas ze stojaczkiem czy bez???
Chyba tez kupie taka
Nic mi sie nie podoba, a ta super jest
Na poczatku czerwca mamy jechac do Pl...
Jesli pojedziemy to zamowie wczesniej i przywioze do De
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości