|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI
Wystawiłam swoje baletki Mel by Melissa, bo spadają mi ze stopy i bez sensu je trzymać. Zastanawiałam się, skąd mam AŻ TYLE obserwujących aukcję, a to buty, które pokazała Szusza w stroju dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 |
Użyszkodniczka
|
A jaki rozmiar?
![]() |
#1893 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To prawda. Ja zagadam na jej kanal z dwoch powodow; z sentymentu (byla pierwsza blogerka, ktora zaczelam sledzic) i dlatego ze na jej blogu nie ma "oklepanych" kosmetykow. Choc recenzji nie traktuje jak wyroczni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Użyszkodniczka
|
Jeszcze tylko zamówię taki sztyft do usuwania atramentu ze skóry, a jak nie pomoże to trudno ...
![]() |
#1896 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Uwielbiam np. denka u CMB i redemeneski (PS. czy ktoś wie co znaczy jej nick? Bo nigdy nie mogę go zapamiętać). Co ciekawe u tej drugiej denka trwają 40 min ![]() ![]() Kiedyś byłam wręcz zafascynowana blogiem i filmikami Aliny, no ale jakoś mi przeszło.
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2015-05-12 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1900 | ||||||
Kociara
|
Cytat:
U mnie też nie sprawdza się metoda zakupów na 2 tyg., szczególnie od kiedy nie używam fixów, mrożonych pizz i reszty przetworzonego jedzenia. Planuję tylko na 2-3 dni naprzód, szczególnie, że nasze grafiki są nieregularne, czasami jemy coś na mieście itp. Większe zapasy robię tylko w przypadku makaronów, kasz, wody itp.- szczególnie jak są na promocji. Cytat:
![]() [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51374549] Serio? To tylko współczuć, 5 lat studiów, żeby przewracać szmaty :/ No cóż...[/QUOTE] tak serio i nic Ci do tego. Cytat:
mało ktory student myśli o tym aby poprosić o dyplom w wersji angielskiej (płatny ok. 30-50zł). Te po angielsku są w większości akceptowane, moi znajomi z politechniki nie mieli problemów. Cytat:
A tak poza tym ta dyskusja nie ma za bardzo sensu - większość ludzi dalej nie rozumie roli uniwersytetów - studia nie uczą do zawodu. Studia dają wiedzę. Masz po nich tytuł naukowy, a nie zawodowy. Możesz potem tę wiedzę wykorzystać praktycznie w jakiejś pracy, a możesz dalej kontynuować karierę naukową. Od zawodów jest zawodówka i technikum. Cytat:
to bardzo ciekawe, bo ja znam. Mój rocznik ukończyło ok. 90 osób i większość z nich pracuje w kulturze, kilka ma swoją działalność, a może z 10-15 osób pracuje w miejscach niezwiązanych z kulturą typu gastronomia, sklep itp. A Ty ile znasz osób po kulturoznawstwie? 3, 5? Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1901 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() serio! uratowałaś mnie, bo inaczej zastanawiałabym się do końca świata ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1902 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oglądam wszystko od Nissiax, u Maxi wszystko oprócz makijaży, LGS, panią Bogusławę... Oprócz tego "Blok Ekipę" + poboczne projekty, czyli vlogi Spejsona i "Wojtas szuka żony", Historię bez cenzury i Niekrytego Krytyka - z wielkiego sentymentu. Przestałam oglądać Abstra, kiedyś się bardzo nimi jarałam, a przeszło mi nagle, z dnia na dzień, wręcz ich znielubiłam. CMB obrzydził mi wątek, a kiedyś całkiem ją lubiłam, choć zauważałam, że jest przekonana o swojej rozległej wiedzy z działki urodowej ![]() ![]() Nie wiem po co trzymam resztę w subach... ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Rok na diecie wegańskiej - Nissiax. I to jest właśnie to - nie moje klimaty, a i tak oglądam. Bo Agnieszka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Agnieszkę Grzelak na vlogowym, ale poza "Zniszcz ten dziennik", aasieek, anulke szczupło&zdrowo, Gabi, rozmarzoną, Nennkę, doncze, melevis, nissiax, pannęjoannę i zmianoholiczke. To tyle z okołourodowych, bo jeszcze kilka w stylu Krzyśka Gonciarza czy Dema itp. ale takich nie liczę. Mam masę nieaktywnych kanałów w subach, mase dziewczyn które trzymam niewiempoco i kilka, które oglądam z doskoku jak Aniołka, HanieXS czy Karole. Czas na czystkę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1904 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
<facepalm> ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Ja z nissiax mam relację miłość- nuda. Nieraz zachwycam się jej filmikami, a potem przez parę miesięcy nie oglądam. W ogóle odkąd Agnieszka przeszła na weganizm, coraz rzadziej ją oglądam. Zmniejszyła się lista kosmetyków, których używa, a większość z nich mnie niestety nie interesuje i nie potrafię znaleźć tematów dla siebie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51377828]A ona nie wyjezdza na pare miesiecy do opieki i nie wraca potem do Polski?[/QUOTE]
Na insta odpowiedziała, że na 2,5 miesiąca |
![]() ![]() |
![]() |
#1906 |
Konto usunięte
|
Dyskusja na poziomie rozpoczeta od słowa żałosne
![]() P.S koleżanka po kulturoznawstwie, że tak zabolało? xD Teraz widzę, że tak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1907 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Statystyki mówią same za siebie. Swego czasu studiowałam na wydziale gdzie było też kulturoznawstwo, i większość osób stamtąd NIE pracuje w zawodzie. Więc można się licytować: Ty znasz takich co pracują, ja takich co nie pracują, ktoś kto tu pisał wcześniej uważa że pracy po tym kierunku nie ma wcale i co w związku z tym? Nikt nikogo nie przekona, a stwierdzenie że nie jest to kierunek po którym pracodawcy walą drzwiami i oknami to nie żadna złośliwość tylko fakt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
Nie, nie taka prawda, tylko takie Twoje doświadczenia. Ja mam zupełnie inne - i co? Kto ma rację?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | ||
Kociara
|
Cytat:
koleżanka w trakcie, dziękuję. I owszem, na pierwszym roku też się przeraziłam liczbą "nieogarów", ale z roku na rok ludzie robili się coraz bardziej aktywni, a po licencjacie widzę, że sobie radzą, robią magisterki, biorą drugi kierunek, pracują i nie pracują masowo w McDonaldsie. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Nissiax usunęła film, ciekawe dlaczego, może jakaś gunwoburza w komentarzach? Ale jak oglądałam to była 0 kciuków w dół, a film był dziwnie ucięty w połowie słowa. Mam nadzieję, że wstawi go ponownie, bo mimo, że tematyka średnio mi bliska, to dobrze się jej słuchało ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
https://instagram.com/p/2l8OlfKlE7/ nie wiem, co mogłabym dopisać do tego, więc: wrzucam zdjęcie i już
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1911 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na insta pisze, że ładuje filmik na yt, ale co chwilę jakieś błędy, wiec to pewnie dlatego. A Pana Joanna nie pracuje w kawiarni przypadkiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 |
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51377828]
Ja z nissiax mam relację miłość- nuda. Nieraz zachwycam się jej filmikami, a potem przez parę miesięcy nie oglądam. W ogóle odkąd Agnieszka przeszła na weganizm, coraz rzadziej ją oglądam. Zmniejszyła się lista kosmetyków, których używa, a większość z nich mnie niestety nie interesuje i nie potrafię znaleźć tematów dla siebie.[/QUOTE] U mnie jest taka dziwna sytuacja, że nie wiem czy bym się z Agnieszką dogadała prywatnie, ale coś mnie do niej przyciąga, to taka sympatia na odległość, wirtualna. Oglądam nawet te filmy, które teoretycznie mnie nie dotyczą/interesują, np. ten o diecie wegańskiej (prywatny już, tak na marginesie... Ciekawe dlaczego...), czy vlogi pokazujące NYC, bo mnie bardziej jara Europa, niż Stany. Odpowiada mi jej estetyka, nawet vlogi przedświąteczne obejrzałam, choć nie jestem entuzjastką takich produkcji, prywata w większości mnie nie pociąga, wolę tematy kosmetyczne. Chyba sęk w tym, że Nissiax tworzy interesujące produkcje, nawet o tak oklepanych miejscach jak Central Park czy Empire State Building. Uważam, że nadaje się na vlogerkę urodową. Ponadto mamy podobny typ cery, również wybieram kosmetyki z lepszym składem lub naturalne, ufam jej recenzjom. |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
mówiła kiedyś o sklepie.
#1916 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1917 |
Konto usunięte
|
Ja z kolei zachwycam się Australią, szkoda że mało jest polskich vlogerek stamtąd. Jest misia3006, ale jej ostatnie produkcje pozostawiam bez komentarza. Dlatego tak mi brakuje Magdy, pokazywała australijskie marki itp.
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-05-12 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51378483]Ja z kolei zachwycam się Australią, szkoda że mało jest polskich vlogerek stamtąd. Jest misia3006, ale jej ostatnie produkcje pozostawiam bez komentarza. Dlatego tak mi brakuje Magdy, pokazywała australijskie marki itp.[/QUOTE]
![]() ![]() ![]() Australia to moje podróżnicze marzenie, obok Słowenii, Islandii i Gruzji. Niestety, chyba najmniej możliwa do zrealizowania :C Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-05-12 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 | |
Kociara
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
Konto usunięte
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;51378483]Ja z kolei zachwycam się Australią, szkoda że mało jest polskich vlogerek stamtąd. Jest misia3006, ale jej ostatnie produkcje pozostawiam bez komentarza. Dlatego tak mi brakuje Magdy, pokazywała australijskie marki itp.[/QUOTE]
ja też ![]() Uwielbiam oglądać zdjęcia widoków z Australii, chciałabym tam kiedyś pojechać, ale przerażają mnie tamtejsi mali mieszkańcy ![]() A i podoba mi się australijski akcent, dla którego oglądam Lauren Curtis. Przy okazji odwiedziłabym też Nową Zelandię, która kojarzy mi się z Hobbitem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.