|
|
#2851 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
kurde wydawało mi sie ze to dosyc młody barowy wymysł ![]() ale so konkretnie?
|
|
|
#2852 |
|
Mother of Cats
|
Jaka była pogoda, czy i co zwiedzałaś, kiedy będą foty, czy jesteś zadowolona itp.
|
|
|
|
#2853 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam tu z Wami duchem, a chwilami nawet i ciałem, czego nie było widać, gdyż nie odpowiadałam.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Znowu miałam kryzys pracowy i w końcu nie wytrzymałam i wy...gałam swoje jakiejś upierdliwej babie z Rzeszowa Nie powiem, trochę satysfakcji miałam.A Benczak ma skierowanie do laryngologa, tam go jeszcze nie widzieli. I mam nadzieję, że to nie ja będę musiała z nim tam jechać, nie wiem jak go skłonić do oglądania głębokiego gardła
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2015-05-12 o 21:57 |
||
|
|
|
#2854 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że da się jeszcze tak wychować dziecko żeby nie myślało że skoro wszystko teoretycznie jest dostępne to wszystko mu się należy Ja pamiętam ze w dzieciństwie miałam jakąś swoją kasę, którą dostawałam od dziadków (od rodziców kieszonkowego nie dostawałam) i wydawałam ją bardzo rozważnie ![]() czekam na wieści Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To nie ja pisałam, to Gryx ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
Ale grunt, że Ci choć przez chwilę było lepiej ![]() 2. No nie wiem, chyba za młody jest jeszcze na to Mowa o juniorze?---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Ewuś, nadal szukasz wygodnych uniwersalnych półbutów? Kupiłam poniżej stówki z 30% obniżką w CCC zarąbiste!!!!! Już sie kończą, więc trzeba dzwonić po CCC za rozmiarami. Ja mam czarne. Meeeeega miękkie. Na mojej nodze może sfoci mi jutro małż, bo ja sama nie umiem ![]() Ale są rewelka. I ładne ![]() Zara zalinczę. Chciałąm Ci w miarę szybko dać znać, bo szukanie w sieci zajmie mi trochę. Niieee no na necie rzeźnia, daremnie wyglądają, w zyciu bym nie zawiesiła oka http://ccc.eu/pl/woman/catalog/cat-2611/346568 Kijowe ujęcie, jakby były mega sportowe, a nie są takie stricte. Ot casual, ale do sukienek noszę. Na sobie pocykam jak mi się uda, chyba że nie szukasz już? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-12 o 22:20 |
||
|
|
|
#2856 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() No ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Od soboty boli mnie gardło i zaczyna mnie to lekko denerwować ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2857 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() No dobra, i male też, ale te duuuże, mam do nich wyjątkową słabość 2. Ja pamiętam dugaśne kolejki kilkugodzinne po cukier czy jakąś inna mąke w wiejskim sklepie, jak się z innymi dzieciakami stało i tzrmalo pieniądze w upoconej łapce....nie było to fajne. I paskudne banany, ktorymi nas uszczęśliwiano. Taki rarytas, a smakował paskudnie, pamiętam jak z Młodym wrzucaliśmy środek za/pod kanapę a skórki oddawaliśmy, że niby takie dobre i zjedzone...a teraz kocham banany, czyli nie tak łatwo wyrobić dziecku traume. A i węgierskie czekolady , dezodoranty z motylkiem i wegetę ![]() Cytat:
Lekarz na pewno ma swoje sposoby,żeby obejrzec gardzioł maluszka bez zbytniego stresowania pacjenta ![]() Cytat:
Chyba trzeba być konsewentnym i rozmawiać z malym jak z rozumną istota, a nie wrzaskami itd... Mój kuzyn B, żartowniś i dowcipniś, taki totalnie nie powazny potrafil tak ogarnąć malego,że mniej wiecej od tzreciego roku życia Michaś wie,że na zakupach rodzice mu coś kupią. Oczywiście, ale w ostatnim sklepie. I maly w każdym dopytuje, czy może to już ostatni sklep. Jak jeszcze nie, no to grzecznie czeka. Na ostatni , to przeważnie kończy sie na kinder niespodziance, bo mały nie może sie zdecydować na zabawkę. Ale przecież jeszcze wrocą do tego sklepu, to może zastanowić sie w domu, co na pewno chce ![]() A preferowane przez malego prezenty, to książki, najlepiej o dinozaurach lub zwierzętach. Od zawsze czytają mu pzred snem, nie uśnie bez tego, choćby kilka zdań, ale musi być. Książkę wybiera sam
|
|||
|
|
|
#2858 |
|
Wpisz tu zomzing
|
|
|
|
|
#2859 | ||||||||
|
BAN stały
|
No i burza bokiem poszła, typowe
Przynajmniej pada i cudnie pachnie za oknem (przysiągłbym, że lipy!) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Potrafiłem rok cały grosz do grosza zbierać i jak teraz na moich siostrzeńców popatrzę, którzy każdy otrzymany pieniądz wydać muszą już-teraz-natychmiast, bo ich w ręce parzy, to zastanawiam się, czy to ja dziwnym dzieckiem byłem, czy to takie "o tempora" nadejszły i to norma jest ![]() Cytat:
Bo się wyda, że z jednego kompa nadajemy ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ani brzydala nie myłem, ani brokuła Cytat:
![]() Ja również Cytat:
![]() |
||||||||
|
|
|
#2860 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Substancja czynna kropli rozpuszcza się w filmie naskórkowym i się utrzymuje kilka tygodni, niektóre odstraszają i zabijają, niektóre tylko odstraszają, niektóre odstraszają również komary Kąpiele skracają czas działania.Cytat:
czwartek? ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#2861 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Troszkę???? Na zdjeciu po całości pielgrzymkowe, fuuuuuj, a na żywca nawet Teżu się zachwyca! Całkiem ine buty. Fakt, to wciąż są cichobiegi, ale są zgrabne, szczupłe, miękkie, wygodne i łądne! Mooocno uniwersalne. I co najwazniejsze - niepańciowate Nie umiem robić lookbooków, zwłąszcza z komóry, ale może co jutro cyknę.---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2862 | |
|
BAN stały
|
Racja - siostra zawsze była bez grosza (piszę o czasach nastoletnich)
![]() Ale Wy nie narzekacie chyba na niedobór deszczu? U nas suuucho, aż strach ![]() Cytat:
Wierzę na słowo, spoko
|
|
|
|
|
#2863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I tak się teraz złapałam na tym, że kompletnie ale to kompletnie nie wiem jaka ostatnio była pogoda, ot nie zwracałąm uwagi. Zamyślona jestem Skupiona na swoich sprawach, i całkowicie odciełam się od wszelkiego pieprzenia innych - tak jakbym wcisnęła cudowny przycisk MUTE. Ludzie coś gadają a ja mam ich pierdy gdzieś. I bardzo dobrze mi w tym stanie. Lepiej. Chyba powinnam wdrożyć na dłużej. I nie, nie mówię o wszystkich ludziach, umiem oddzielić treści istotne. Po prostu wyłączyłam się z tego beznadziejnego szumu bzdur. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-13 o 00:23 |
|
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
No więc dziś odpuściłam dzwonienie - jutro też biorę na luz
Nic gorszego niż natręt w dzisiejszych akwizytorskich czasach. Mam czas
|
#2865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn nic o nas bez nas, więc siłą rzeczy łokcie trzeba mieć twarde, ale już wykonałaś ruch, i faktycznie może warto poczekać i zobaczyć co się stanie. Taki balans, to mam na myśli, Że dobrze to wywarzasz. |
|
|
|
|
#2866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i trzeba pamiętać, że nie jestem żebrakiem - też mam ciekawy "materiał" do zaprezentowania, żebyś mnie dobrze zrozumiała - mnie się w głowie nie przewraca, po prostu znam swoją wartość. krótko mówiąc - niech pani poczuje chęć na wykonanie ruchu - jeśli tylko ja będę wykazywać inicjatywę, spowoduję odwrotną od chcianej reakcję. A wiecie, że ona jest bodaj przewodniczącą konkursu "Złoty Nos" i przyznaje nagrody za perfumy? I zna się
|
|
#2867 | |||
|
BAN stały
|
Znad kaszanki z musztardą
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O odwrotnej reakcji - Wydaje mi się (wciąż na czuja) że dobrze robisz. stąd moje "wydaje mi się", ale imo to idealna postawa i zaprocentuje.Nie no "Złoty Nos" to już wręcz wspólny mianownik ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:49 ---------- Cytat:
Szit happens. 2. Po raz pierwszy tak naprawdę odcinam na ostro. Takie jedno wielkie nieme go faaak jorself Ale tylko tym co przeszkadzają, zaznaczam.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-13 o 00:50 |
||
|
|
|
#2869 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
) klimat jest co najmniej niestabilny i jak nie susza, to znowu powodzie w innych rejonach kraju Przykład pierwszy z brzegu - rodzicom kolegi nie wzeszedł rzepak ozimy, za mało wilgoci Ja to w ogóle taki mega empatyczny jestem <edyta-gorniak-mode-on> i każdej roślinki mi szkoda, nawet szczawiu we rowie, gdy deszcz nie pada ![]() Cytat:
![]() --- Boczku z grilla mi się zachciało |
||
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja znad soczewicowego ciągu
![]() Tak mi zarąbiście wyszła ta breja na kotlety - mam na myśli smak, że przeklnęłam własną fristajlowość, która mnie samą wykończy kiedyś Dobra, pamięciowe rewind, dużo czosnku, oliwa z czili (za dużo) dużo cebuli duszonej na oleju z pest winogron plus masło, sól morka, pieprz kolorowy, duuużo grubo siekanej pietruszki, papryka wędzona, też za dużo. Czyżby to wszystko? Do kotletów w razie pieczenia dodam jajco i mąkę jaglaną, ale sam smak brei po raz pierwszy mi chyba spasował W zasadzie to wyjszła pasta do pieczywa, jedzona bez pieczywa, bo i po co Nawet małżyk zrobił karpika, że to prawie jak mielaki Dobrej nocki all ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ---------- Cytat:
Choć to dla mnie mało śmieszne jest, mało jest rzeczy na swiecie, których bardziej nie znoszę niż tego trybu Nazwa za to czaderska! ![]() No to dobrej po raz drugi ale chyba ostatni No chyba że wrócę po zębach ![]() Ale serio sił nie mam padam, dobranoc Dziś o mało co nie zrobiłam tego co kiedyś, czyli na ostatnich rzęsach, wysmarowałam posta, powiedziałam dobranoc milion razy, po czym wyłączyłam komputer. Bez klikania w "wyślij wiadomość".
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-13 o 01:22 |
|
|
|
|
#2871 | |||
|
BAN stały
|
Albo mam deja vu, albo coś jest na rzeczy, coś się dzieje (i mocno burzy)
Robiłem kiedyś pasztet z zielonej soczewicy i marchewki - wyszedł mocno średni Kusisz tymi kotletami (w sumie pasta do pieczywa też brzmi dobrze, jakoś weny nie mam ostatnio, co na chleb kłaść) ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Dobranoc Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2015-05-13 o 01:54 |
|||
|
|
|
#2872 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zresztą białe też. Chyba, że delikwentka jest całościowo ubrana na sportowo (dresy itp.) to ok.Jeśli chodzi o braki w PRLu to deficyty żarcia mnie nie interesowały, zachwycałam się jedynie mandarynkami i owocami w syropie na święta. Bardziej brakowało mi zabawek, które widziałam u koleżanki przyjechanej z Hameryki. |
|
|
|
|
#2873 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł baru snad oczekiwania na aromatik eliksir
![]() Cytat:
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2875 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ad. dzisiejsze zblazowanie itd. to moim zdaniem kwestia rodziców i wychowania, a nie dostępności towarów w sklepach. Cytat:
![]() ja pamiętam jak mój brat za całą pierwszą kasę którą dostał kupił swoim kolegom jakieś lody czy coś w tym stylu ![]() no ba ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i witamy z powrotemCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
czyli można sobie na biwaku na karczek zapodawać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2015-05-13 o 10:08 |
||||||||
|
|
|
#2876 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- Wszystko!!!!!!!!!!!!
|
|
#2877 | |
|
Nindżopesz
|
Trampki są wporzo, mnie irytują wszelkie odmiany adidasów do "wyjściowych" ubrań.
Cytat:
Zresztą poradniki didzkie sugerują żeby dawać małemu możliwość wyboru to czy to (np. w kwestii ciuchów czy smaku lodów) a nie tylko podtykać gotowe. Toteż dopóki dziecię nie życzy sobie wszystkiego i nie robi scen to nie widzę w tym nic złego. A reszta to kwestia podejścia rodziców, jeden pozwoli dokonywać wyborów w sensownym zakresie, inny ciąga dzieciaka po mcdonaldach i kupuje mu smartfony. Chociaż nie znam takich, wszyscy ogarnięci.
|
|
|
|
|
#2878 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Nom ![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. Eeeee chyba nie, u mnie kumulacja zlych emocji. Cytat:
Wówczas to był dramat, bo byłam przez to inna, ale tak sobie teraz myślę, gdybym była rodzicem, nosz cholera czy bym chciała kupować dziecku oranżady i colę? To serio był i jest syf. Więc w sumie, wyrobili we mnie jakiś gust, że nie trawię dziadostwa Ale fakt faktem, sterowanie z zewnątrz i zero możliwości zachcianek. Zero takich opcji, to już lipa ![]() Cytat:
Fakt, niespójne modowo, zgadzam się, ale to jest właśnie takie na przekór zasadom, jechać zasady, let's be comfy!! Bardzo mi ten trend sprzyja, bo tak popylałam dosyć często. Ja do tego podchodzę tak - screw bycie idealnym, wybieram wygodę - mowa o butach, bo to zazwyczaj ma miejsce, kiedy chodzę w swoich ulubionych ciuchach i wiem, że przede mną dzień przemierzania kilometrów po miescie etc. i nie mam ochoty na gniecenie się w balerinach itp. Poza tym moje adidasy mnie same niosą, chyba mi te stopy wręcz masują, mam więcej powera, od razu lepszy nastrój. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-13 o 11:00 |
|||||
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet dziś niczym się nie uperfumowałam , i znając moje szczęście to N przyniesie mi avizo ze skrzynki.2 U mnie też tyle że ja mam taki algorytm kumulacja złych emocji+ niemożność ich wyładowania= burza z tornadem ![]() 3 Ja też się cieszę Ju zamieściła na F zdjęcie Hiszpanki w spódnicy w adidasach
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Nesko - Aromatics? Edp czy edt? Ja chyba kupię edt tym razem - 45 ml za 70zł, to jak za darmo
Mam doskonały humor bez żadnego uzasadnienia - takie przekonanie, pewność, że czeka mnie coś bardzo dobrego (i to niedługo!) - i nawet nie myślę o tym "A jak nie?". Nie wiem, czemu. Dziwne uczucie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.

Ale grunt, że Ci choć przez chwilę było lepiej
Mowa o juniorze?

Przynajmniej pada i cudnie pachnie za oknem (przysiągłbym, że lipy!)

Choć to dla mnie mało śmieszne jest, mało jest rzeczy na swiecie, których bardziej nie znoszę niż tego trybu