Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-13, 07:28   #3661
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. V

Dzień dobry! Zaraz uciekam do dentysty. Mogę znieczulenie w razie co?
Stary 2015-05-13, 07:45   #3662
owieczkaa
Zakorzenienie

Jestem tak wkurzona jak nie wiem - właśnie wracam z laboratorium, miałam robić obciążenie glukozą. Panie do mnie że nie wykonujemy obciążenia. Po czym ja mówię że widziałam że jest napisane że nie robią 75g ale ja chcę 50g. Po czym dostałam ochrzan że to jest przestarzałe badanie, nikt już go nie robi i mój lekarz jest konowałem...
Ja rozumiem, że nie robią (chociaż mogli to gdzieś napisać) ale nie trzeba od razu człowieka opieprzać jakby to moja wina była...
Jestem wściekła bo zerwałam się z rana (a nie musiałam) i nic nie załatwiłam, do tego nie wiem teraz nawet gdzie mam to w okolicy zrobić a nie uśmiecha mi się jechanie o 7 rano na drugi koniec Gdańska na głodnego bo po prostu nie wytrzymam i zemdleję.
Stary 2015-05-13, 07:59   #3663
party_girl7
Zakorzenienie

Cześć

widziałam temat koszul do porodu, ja mam taki plan że kupię sobie jedną czy dwie takie najtańsze z allegro za 15zl bo i tak nie lubię spać w koszulach bo mi się skracają w nocy, wole piżamki 2 częściowe, już jedną mam z guzikami do karmienia. Wiec nie zamierzam inwestować w to, a jak się poplamia to nie będzie mi szkoda ich wyrzucić.

Jeśli chodzi o pracę Tż to w sezonie tez pracuje od 6do 18 z sobotami i czasem niedzielami... I szczerze nienawidzę tego czasu, a synek ma się urodzić w sezonie:/ Juz jesteśmy umówieni ze Tż weźmie 2tyg urlopu ale już kręci że to dopiero jak wrócę do domu i może tydzień a nie dwa, a co jak będę miała cesarke i będę potrzebowała stałej pomocy na początku? Więc z tego mojego tez taki pracuś, ale teraz na szczęście nie ma sezonu i pracuje tylko po 8h + soboty i jest super

byłam na warsztatach mamo to ja, mi się podobało, Tż zanudzony :p dostałam dużo próbek, ale niestety nic nie wygrałam, zrobiłam śliczna laurke, ale bardziej postawiłam na wygląd niż na treść, a wygrały tylko długie wiersze, rymowanki. Wiec niestety moje starania poszły na marne.

Dziś coś pogoda średnia, a jedziemy z Tż odebrać skuter bo chciał na urodziny wiec oby tylko nie padało!
Stary 2015-05-13, 08:01   #3664
Mten
Rozeznanie

Dobry dziewczyny

Choć po nieprzespanej nocy i porannych mdłościach (o matko już myślałam, że odeszły bezpowrotnie po 3 miesiącu !!!) humor raczej średni
Stary 2015-05-13, 08:11   #3665
loudres
Zadomowienie

Witam z rana.
Dziś coś mnie skręca w żołądku zaraz idę się kąpać bo po południu do gina. I napewno dostane skierowanie na glukozę fuuuuj. Poprostu nie nawidze tego. Juz pięknie mi brzuszek odstaje, tż codziennie naciera mnie oliwką; ) i jak mały w tym czasie puknie w brzuszek to taki podekscytowany.

Wogole dopiero ogarnelismy się z prezentami slubnymi i wam powiem ze jestem na maxa zadowolona. Bo było mało rzeczowych, tylko od osób których nie było i to takie przydatne jak ręczniki koc sztućce pościel . A zamiast kwiatów mnóstwo książek kucharskich ) winko i czekoladki, mimo że nie pisałam w zaproszeniach co bym chciała goście się wykazali.
loudres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:11   #3666
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mten Pokaż wiadomość
Dobry dziewczyny

Choć po nieprzespanej nocy i porannych mdłościach (o matko już myślałam, że odeszły bezpowrotnie po 3 miesiącu !!!) humor raczej średni
Mdłości bardzo współczuję, mnie na szczęście to omija, nawet zgagi teraz nie mam. Drugi trymestr rządzi Najbardziej dokuczają mi te nieszczęsne plecy, wczoraj po ponad 3h siedzenia na całkiem wygodnych krzesłach wieczorem nie mogłam sie na plecach położyć, tak mnie rypało;/ ale zasnęłam na boku na szczęście.
Stary 2015-05-13, 08:12   #3667
czarownica_tea
Zakorzenienie

Dobry

wstawiam link do śpioszków tylko uwaga to jest 62, 56 trzeba poszukać w przedmiotach wystawianych

http://allegro.pl/spioszki-spiochy-s...307715075.html

Owieczka
- panie z labu chyba same są archaiczne (a w dodatku chamskie jak nie wiem). Robi się obciążenie glukozą 50g. Ja mam je w pakiecie medycznym. Współczuję

ADA (American Diabetes Association) zaleca testy:
  • jednostopniowy 100g OGTT z oznaczaniem poziomu glukozy po 1, 2 i 3 godzinach lub 75g OGTT z oznaczaniem po 1 i 2 godzinach od podania roztworu glukozy,
  • dwustopniowy: obciążenie 50 g glukozy z oznaczeniem glikemii po 1 godzinie

Edytowane przez czarownica_tea
Czas edycji: 2015-05-13 o 08:16
czarownica_tea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:16   #3668
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Owieczka[/B]- panie z labu chyba same są archaiczne (a w dodatku chamskie jak nie wiem). Robi się obciążenie glukozą 50g. Ja mam je w pakiecie medycznym. Współczuję
Dziękuję
Myślałam że się popłaczę w tym laboratorium bo byłam głodna, niewyspana i zła że nic nie załatwiłam.
Idę na śniadanko i wracam do wyrka z tego żalu.

Ale przynajmniej z tego wszystkiego nie miałam skrupułów żeby wejść do kolejki. Weszłam tam, przeszłam przez kolejkę 30 osób, powiedziałam dzień dobry, ja wchodzę następna i tyle. Nawet przeżyłam kwaśną minę jakiejś paniusi.

Edytowane przez owieczkaa
Czas edycji: 2015-05-13 o 08:18
owieczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 08:34   #3669
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
Jestem tak wkurzona jak nie wiem - właśnie wracam z laboratorium, miałam robić obciążenie glukozą. Panie do mnie że nie wykonujemy obciążenia. Po czym ja mówię że widziałam że jest napisane że nie robią 75g ale ja chcę 50g. Po czym dostałam ochrzan że to jest przestarzałe badanie, nikt już go nie robi i mój lekarz jest konowałem...
Ja rozumiem, że nie robią (chociaż mogli to gdzieś napisać) ale nie trzeba od razu człowieka opieprzać jakby to moja wina była...
Jestem wściekła bo zerwałam się z rana (a nie musiałam) i nic nie załatwiłam, do tego nie wiem teraz nawet gdzie mam to w okolicy zrobić a nie uśmiecha mi się jechanie o 7 rano na drugi koniec Gdańska na głodnego bo po prostu nie wytrzymam i zemdleję.
Tez bym była wkurzona. Nie dość ze musiałaś wstać jechać na glodniaka to ochrzan dostałaś.
Czasami te babki w laboratorium zachowują się tak jakby wszystkie rozumy pozjadaly
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Cześć

widziałam temat koszul do porodu, ja mam taki plan że kupię sobie jedną czy dwie takie najtańsze z allegro za 15zl bo i tak nie lubię spać w koszulach bo mi się skracają w nocy, wole piżamki 2 częściowe, już jedną mam z guzikami do karmienia. Wiec nie zamierzam inwestować w to, a jak się poplamia to nie będzie mi szkoda ich wyrzucić.

Jeśli chodzi o pracę Tż to w sezonie tez pracuje od 6do 18 z sobotami i czasem niedzielami... I szczerze nienawidzę tego czasu, a synek ma się urodzić w sezonie:/ Juz jesteśmy umówieni ze Tż weźmie 2tyg urlopu ale już kręci że to dopiero jak wrócę do domu i może tydzień a nie dwa, a co jak będę miała cesarke i będę potrzebowała stałej pomocy na początku? Więc z tego mojego tez taki pracuś, ale teraz na szczęście nie ma sezonu i pracuje tylko po 8h + soboty i jest super

byłam na warsztatach mamo to ja, mi się podobało, Tż zanudzony dostałam dużo próbek, ale niestety nic nie wygrałam, zrobiłam śliczna laurke, ale bardziej postawiłam na wygląd niż na treść, a wygrały tylko długie wiersze, rymowanki. Wiec niestety moje starania poszły na marne.

Dziś coś pogoda średnia, a jedziemy z Tż odebrać skuter bo chciał na urodziny wiec oby tylko nie padało!
Ja kupuję z 2 do szpitala a potem w domu wykorzystam
Stary 2015-05-13, 08:37   #3670
czarownica_tea
Zakorzenienie

Owieczka- niestety czasami panie w labie chcą byc mądrzejsze od wszystkich. Ale na chamstwo w stosunku do siebie trzeba reagować gwałtownie i stanowczo. Nawet jak sie lekarz pomylił to jaka w tym wina pacjenta?? Masz gdzies blisko bardziej przyjazne laboratorium?? A i jeszcze jedno pytanie masz miec swoją glukozę?? Bo u mnie dają.

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Stary 2015-05-13, 08:43   #3671
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Witam z rana.
Dziś coś mnie skręca w żołądku zaraz idę się kąpać bo po południu do gina. I napewno dostane skierowanie na glukozę fuuuuj. Poprostu nie nawidze tego. Juz pięknie mi brzuszek odstaje, tż codziennie naciera mnie oliwką; ) i jak mały w tym czasie puknie w brzuszek to taki podekscytowany.

Wogole dopiero ogarnelismy się z prezentami slubnymi i wam powiem ze jestem na maxa zadowolona. Bo było mało rzeczowych, tylko od osób których nie było i to takie przydatne jak ręczniki koc sztućce pościel . A zamiast kwiatów mnóstwo książek kucharskich ) winko i czekoladki, mimo że nie pisałam w zaproszeniach co bym chciała goście się wykazali.
No to super prezenty i fajnie ze zamiast kwiatów inne rzeczy które się wykorzysta!

Owieczka co do laba to brak słów :/
Stary 2015-05-13, 08:59   #3672
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ridja devojka Pokaż wiadomość
Mój zwykle nie. Nie chodzi o to, że ja mam cieżko rozpakować 5 rzeczy, ale mnie wkurza jak sobie najpierw zasiądzie przed kompem a ja mam coś robić. Niby korona mi z głowy nie spadnie ale zawsze jak mu się tak zdarzy to go opieprzę

Meneq, nie wiem czy to co piszesz bardziej mnie wkurza czy smuci, trochę jak kobieta która pisze, że jej mąż ją biję, ale ona się pogodziła. Albo, że ma kochankę, ale może ją kiedyś rzuci.

Troche ostro podsumowalas ;-) Bo rzeczywiscie liczyc na niego nie moge, ale jednoczesnie dorazna krzywda mi sie nie dzieje. Nie mam, gdzie tego zglosic, rozwiesc sie z tego powodu przynajmniej na tym etapie nie rozwiode. Ba kolezanki, ktore znaja nasza relacje stwierdzaja, ze tak kochajacego, dobrego i oddanego meza i ojca szukac ze swieca mozna. Stale probuje z nim rozmawiac, cos zmienic, ale to nie ja a on musi zaczac chciec zmian. Ma niewielkie pole manewru, ale ono istnieje. Moze jestem naiwna, ale nadzieja umiera ostatnia.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:01   #3673
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Owieczka- niestety czasami panie w labie chcą byc mądrzejsze od wszystkich. Ale na chamstwo w stosunku do siebie trzeba reagować gwałtownie i stanowczo. Nawet jak sie lekarz pomylił to jaka w tym wina pacjenta?? Masz gdzies blisko bardziej przyjazne laboratorium?? A i jeszcze jedno pytanie masz miec swoją glukozę?? Bo u mnie dają.

Wiesz co, opieprzyłabym te baby gdyby nie to że byłam głodna, zmęczona i naprawdę już nie chciało mi się kłócić. Stwierdziłam że i tak ich nie przegadam a nie mam siły na awantury.
Właśnie z innym labem jest problem, nie mam innego blisko domu ale już umówiłam się z mężem że mnie podwiezie w piątek do centrum więc może jakoś dam radę.
Co do glukozy to będę dzwonić tam gdzie chcę zrobić bo nie wiem sama a nigdzie nie ma informacji.
Stary 2015-05-13, 09:01   #3674
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Witam z rana.

To super
My też dostaliśmy bardzo dużo przydatnych rzeczy of osób które nie były na weselu. Zamiast kwiatów prosilismy o alkohol 😆
Stary 2015-05-13, 09:03   #3675
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Ja juz po wizycie. Jak na ostatnią wizytę w 2008 roku to zęby zdrowe jak dzwon. Tylko plomba mi w jednym się ukruszyla i kamień mam do ściągnięcia
Stary 2015-05-13, 09:07   #3676
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja juz po wizycie. Jak na ostatnią wizytę w 2008 roku to zęby zdrowe jak dzwon. Tylko plomba mi w jednym się ukruszyla i kamień mam do ściągnięcia
Woow tyle lat i nic do zrobienia? Super! Ja też nic do zrobienia nie mam, ale na wizytę tak raz w roku idę. Za to nigdy nie miałam kamienia usuwanego, nawet nie wiem jak to wygląda :p
Stary 2015-05-13, 09:09   #3677
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Woow tyle lat i nic do zrobienia? Super! Ja też nic do zrobienia nie mam, ale na wizytę tak raz w roku idę. Za to nigdy nie miałam kamienia usuwanego, nawet nie wiem jak to wygląda
Ja mam mocne zęby i wszystkie swoje ☺
Kamień miałam już ściągany to teraz będzie szybciej nachodził na szkliwo.
Stary 2015-05-13, 09:12   #3678
mamcia092015
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
Ja mam za 2 godz wizytę I jednego zęba do leczenia tzn zmiany plomby ;(

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Kurczę teraz ja nie mogę tych buziek wstawiać
mamcia092015 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:12   #3679
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:

Lekarz jest konowałem, a babki z laboratorium wiedzą wszystko najlepiej- standard. Co za ludziska. A skoro twierdzą, że to przestarzałe badanie, to chyba wszyscy lekarze są zacofani, bo chyba wszystkie ciężarne je wykonują.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2015-05-13, 09:25   #3680
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

patrze na tych wszystkich niezbędnikach do szpitala i piszą żeby staniki 2 do karmienia wziąć, a czy nie jest wygodniej bez stanika ?

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:32   #3681
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Co do glukozy to będę dzwonić tam gdzie chcę zrobić bo nie wiem sama a nigdzie nie ma informacji.
Kciuki, żeby się udało U mnie wisi kartka w jakich godzinach przyjść na glukozę, ale i tak idę się tam dopytać czy mam mieć swoją itp. itd. I od razu pójdę do rejestracji w przychodni, bo jak się zapisywałam do niej to mi podali jaką położną wpisać i muszę się o to dopytać, żeby wiedzieć czy coś zmieniać czy nie...

Jestem strasznie niewyspana. Mąż wstawał przed 7 bo ma dzisiaj zabieg na przegrodę nosową, więc się obudziłam. A potem mnie informował co i jak, więc nie udało mi się zasnąć
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:34   #3682
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aakkzzii Pokaż wiadomość
patrze na tych wszystkich niezbędnikach do szpitala i piszą żeby staniki 2 do karmienia wziąć, a czy nie jest wygodniej bez stanika ?

Owszem jest. I moze bedziesz sie mogla bez nich obejsc, ale co jezeli wkladki laktacyjne bedziesz nosic musiala?
Stary 2015-05-13, 09:42   #3683
aakkzzii
Zakorzenienie

GG do aakkzzii

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Owszem jest. I moze bedziesz sie mogla bez nich obejsc, ale co jezeli wkladki laktacyjne bedziesz nosic musiala?
no fakt okej

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

a lepsza koszula na ramiączka do porodu czy z krótkim ? chyba wziąć taką i taką

wymianki
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1112886
aakkzzii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:43   #3684
czarownica_tea
Zakorzenienie

U mnie sie zaczęło od ukruszonej plomby . I niestety skończyło na wierceniu a po ciazy chyba kanałowo.

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

Aakkzzii- do porodu to najgorsza bo i tak niewiele z niej zostanie

Stary 2015-05-13, 09:45   #3685
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Czytałam, że właśnie kładzenie się po jedzeniu i jak się ma zgagę pogarsza sprawę i trzeba leżeć możliwie najwyżej w nocy, to sobie chociaż nakładź poduszek ile możesz, mała ulga ale zawsze

A co to babkę obchodzi skąd jesteś, możesz być i z Warszawy, jak odbierasz osobiście to ona nic wysyłać nie musi i nie ma czym się stresować, co za dziwna kobieta...

A właśnie się zastanawiałam nad swoją paczką, dziewczyna wzięła 10zł za przesyłkę, to powinno priorytetem dojść, prawda? A pewnie będzie zwykłą, bo nawet na poczcie trzeba sobie zarobić... Nie lubię tego u niektórych sprzedawców na all, tych cen za przesyłkę a najbardziej mnie wkurza ten tekst jak coś kupuję w necie, żeby paczkę sprawdzić przy kurierze. Ostatnio kurier dał mi paczkę i nawet do widzenia nie zdążyłam powiedzieć i już go nie było, nawet mi nie dał kartki do podpisu, że odebrałam przesyłkę, to jak mam przy nim otwierać i sprawdzać paczkę? Biec za nim w ciąży na bosaka i go wrócić? Zwłaszcza, że jakby tak przy każdym się zatrzymywali i czekali, to bym żadnej przesyłki nie dostała tak szybko, bo by zdążyli rozdać z 5 dziennie...

Oo to bym Twojej teściowej nie lubiła, jako częsty najemca

Ja nogi miałam zawsze w miarę, tyłek średni niestety, ale do wyrobienia, kwestia systematyczności (prócz rozstępów, bo tego trudniej się pozbyć niż cellulitu), do tej pory było spoko a ostatnio się przyjrzałam i się przestraszyłam. Ale lato idzie i mimo wszystko trzeba się wziąć za siebie, może sylwetki sobie nie wyrobię, ale obiecałam sobie być na tyle zadbana, na ile to tylko możliwe.

Straszne to jest. Tak jakbyś w ogóle nie mogła na nim polegać... To ja nie wiem, zresztą ciężko coś doradzić nie znając Was ani kultury, w której żyjecie a on w domu rodzinnym też tak miał, tatę pracoholika?
Jedno tylko co widzę, że można zmienić - to jak ma wrócić wcześniej, to ma się dokładnie określić ile wcześniej, będziesz przynajmniej tyle wiedziała

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

To zależy za jaką przesyłkę tyle wzięła. Jeżeli za paczkę, a nie list polecon to rqczej za zwyklą, bo kosztuje na poczcie 9,50.

Z babką od wanienki udało mi się w końcu dogadać i mąż dzisiaj jedzie odebrać, ale nie rozumiem tej nadgorliwości.

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
no fakt okej

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Ja chyba kupię z krótkim rękawkiem. Mam obecnie ogromny biust i nie chciałabym, żeby jeszcze on był na wierzchu podczas porodu. Wystarczy golizny

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ja od razu po umówieniu się zapisuję w kalendarzu w telefonie. Ale też mam o tyle dobrze, że w przypadku lekarzy i tak mi wysyłają dzień przed sms z przypomnieniem. I akurat do wizyt pamięć mam absolutną...

Życzę powodzenia! Ja ostatnio dopiero po wygranej aukcji zauważyłam, że z mojego miasta. Dzisiaj odebrałam ubranka. Zapłaciłam 45 zł za 35 sztuk (body, pajacyki, spodenki)

Udało się z nią dogadać super cena za tyle ciuszków ! A jak ze stanem rzeczy ?

Stary 2015-05-13, 09:47   #3686
Kissmisiaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamcia092015 Pokaż wiadomość
Ja mam za 2 godz wizytę I jednego zęba do leczenia tzn zmiany plomby ;(

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Kurczę teraz ja nie mogę tych buziek wstawiać
U mnie był mały ubytek w zębie wiec bez znieczulenia.
Kartę ciąży mam podbita i dentystka mówiła ze mogą mi w ciąży dziąsła krwawic wiec poleciła płyn do płukania Listerin bez alkoholu.
Stary 2015-05-13, 09:49   #3687
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez AaaMarta Pokaż wiadomość
Udało się z nią dogadać super cena za tyle ciuszków ! A jak ze stanem rzeczy ?
Ogólnie dobrze. Wiadomo, że używane i czasami troszkę zmechacone w kilku miejscach, ale jestem bardzo zadowolona. Z trzech paczek ciuszków z allegro wyrzuciłam zaledwie trzy sztuki
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 09:54   #3688
AaaMarta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ogólnie dobrze. Wiadomo, że używane i czasami troszkę zmechacone w kilku miejscach, ale jestem bardzo zadowolona. Z trzech paczek ciuszków z allegro wyrzuciłam zaledwie trzy sztuki

To super, że tak dobrze trafiłaś

Stary 2015-05-13, 09:54   #3689
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
no fakt okej

Ja rodzilam w bluzce z krotkim rekawem; miedzy "skurczami" bylo mi bardzo zimno, wiec tym bardziej sie ciesze, ze byl jakikolwiek rekaw
Stary 2015-05-13, 09:59   #3690
Małgosia89
Zakorzenienie

Jak mnie wk... baba z urzedu. Tepa c..pa. no po prostu zaraz wyjde z siebie. Nie wiem po ch... ona tam siedzi jak na zadne pytanie nie umie odpowiedziec i jeszcze z ryjem na mnie. No az sie poryczalam

Nasz mały cud...

Małgosia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości