Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-13, 20:06   #1801
Joanna XL
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Marta fajnie

U mnie już po kolacji - dziś same białka szynka z wieśniakiem (to chwyciłam - jestem sama z małą-normalnie miały być warzywa ale same nie chciały się uszykować). A6W też za mną - w planach jeszcze skalpel. Generalnie dobry dzień- dietetyczny

Jutro wolne u nas - więc biegam (mam nadzieję )
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 20:38   #1802
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
Tamlin skąd ja to znam. Rano czas nagli a tu nie idzie dzieciaka wyciągnąć z łózka. Jesli mogę coś podpowiedziec to dzieci lubią wszelkie wyścigi, czy z sobą nawzajem czy z czasem (minutnik). No i jakas mala nagroda na zachętę. Ja mowie np., ze jak sie ubiorą mogą już do śniadania włączyć bajki, ale najpierw ubieranie, które trwa zawsze najdłużej.

U mnie nic ciekawego. trening wczorajszy rewelacja! znów usłyszałam pochwały. Już od trzeciego sternika (sternik widzi najlepiej, bo stoi z tyłu). Nadal jestem beznadziejnie!!! zauroczona w ... O niczym nie myślę, nie śpię, ciagle z tyłu głowy ... niestety teraz już wiem, że beznadziejnie to wygląda, ale kumplowanie nam wychodzi super, wiec tym się pocieszam. Jest dużo śmiechu, żartów. A od dziś zaczynam przygodę z gitarą. Kupiłam używaną fajną. Ostatni raz grałam w wieku 16 lat.
Marta wyścigi nie wchodzą w rachubę. Mati jest na etapie, że albo wygra albo drze jadaczkę. Także dziękuję bardzo.
Będę nadal Paulę wykorzystywać żeby go z łóżka ściągała
Super, że tak fajnie na treningach. Wciągnęłaś się strasznie i w końcu robisz coś dla siebie. A jak J. na to???

Cytat:
Napisane przez Ashya_ Pokaż wiadomość
Witam w końcu wczoraj zholowałam auto do naprawy, stało poł roku no i już odebrałam wiec mogę się znowu wozić sama co tam że przy holowaniu 2 razy urwałam linę holowniczą, takie oto moje ukryte talenty
Spryciula

Cytat:
Napisane przez Mahila Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, można do Was?
Może gdy będę się gdzieś udzielać- szybciej pozbędę się ostatnich, bardzo lubiących mnie kilogramów
Ostatnie są najgorsze.

Cytat:
A ja się chwałę, że jednak nie zapomniałam tak zupełnie. Gram! Naprawdę gram i uważam że jak na pierwszy raz jest OK!
Super
Lubię gitarę, jak ktoś gra. Kiedyś mnie uczył jeden Jareczek ale jednak to nie dla mnie. Za to on grał i śpiewał cudnie i w ogóle byl cudny.

Idę spać.
Padam doslownie z nog.
Tylko jeszcze podsumowanie dnia. Poszło mi tak na 5-.
Jedzonko:
Ś: wieśniak, wędlina z indyka, kiełki i ogórek małosolny
II Ś: dwa jajka gotowane i ogórek małosolny
O: ogórkowa i kurak z zupy
K: twaróg z kiełkami, serem i wędliną, takie kanapki bez chleba no i ten minus parówka berlinka.
Ćwiczenia:
Secret i Skalpel II.

Teraz się odmeldowuję i idę spać
Stary 2015-05-13, 21:15   #1803
Ashya_
Zakorzenienie

Marta ruszalam powoli ale tyle obrotów dałam ze się urwala i anielskie włosie się zrobiło a za drugim razem karabinczyk rozwalilo
No mój też już staruszek 24 lata ma, starszy ode mnie no i w pon przegląd
Własne to jednak własne a nie tylko tata albo przyjaciółką mnie wozila jak trzeba było
No moje Menu powala dzisiaj czyli bułka z szynką sałatą i pomidorem oraz jedna kielbasa z cebulką i 2 małymi kromkami chleba

I mam teraz problem, bo chodzę non stop najarana i mam ochotę i co tu zrobić

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-05-13 o 22:38
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 21:26   #1804
Mahila
Zadomowienie

To i ja na dzisiaj:

Owsianka z wiórkami kokosowymi, bananem.
Kotlety z ziemniaków i tofu, surówka z białej kapusty, kalafior.
2 razowe kanapki z kotletem warzywnym i surowymi warzywami
Pieczone ziemniaki na ostro

65-60-55-50-45
Mahila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 21:56   #1805
bakus13
Rozeznanie

ehhhh troche padam Maz wraca jutro w srodku nocy wiec zrobilam wycieczke po nocy w te i z powrotem zeby graty zawiesc, bo inaczej sama jutro popoludniu sie nie zabiore. Zostala mi tylko sama torba ubraniowa do zabrania i jak odprowadze mala do przedszkola zakupy w jednej hurtowni ale szybko zleci, bo to tylko produkty swieze jak mleko, jogurty i takie tam ☠☠☠☠☠☠☠y.

hagie zaczelabym przygode z tym wazeniem ale juz drugi raz mam pecha w tym miesiace, ze towar z magazynu im sie nie podobal i zwracaja kazdemu gotowke, w dodatku sytuacja taka od dwoch roznych sprzedawcow. Kupie jutro normalnie w jakims sklepie skoro i tak bede jechac do hurtowni.

Smiagam spac, poniewaz wstaje wczesniej niz zwykle zeby szybko miec z glowy wszystko na powrot do domu i jeszcze w nim poodswiezac katy.
Stosunkowo dobrej
bakus13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-13, 22:36   #1806
blondi0602
Raczkowanie

ja też nawet dzisiaj ogarnęłam obyło się bez wpadek

Joasiu, nie wiedziałam, że niemcy tak świecą golizną

MArtuś, a co umiesz zagrać ?? gitara <3

MAhila, witam czy ja dobrze widzę ze dążysz do 45?
“Always, always, always believe in yourself, because if you don't, then who will, Sweetie? So keep your head high, keep your chin up, and most importantly, keep smiling, because life's a beautiful thing and there's so much to smile about.”

jeśli nic się nie zmieni - to nic się nie zmieni
blondi0602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 06:55   #1807
martolina1982
Zakorzenienie

no Ashya to jest problem! rozbudziłaś Kocicę mówię serio. eh eh może ktoś jeszcze by się nadał? "kolega" się na fb odznaczył w końcu czy nadal w związku. boze to dziecinada była.

trzymam kciuki za przegląd

Świnko
który to? Ten dziany starszy? Mówisz, że coś iskrzy? Fajosko Lubię gdy u was w sercu MAJ Tyle mojego, że się z wami pocieszę

Ja na gitarze to wcoraj sie nauczyłam 3 kawałków: Coma -Piosenka pisana nocą, Myslovitz "Chciałbym umrzeć z miłości" i Brodki jakąś, ale nie pamiętam tytułu. Także mam repertuar bardzo bogaty no ale wczoraj był pierwszy dzień grania.

Dziś trening Wiecie z czym mam problem? Z ciuchami Kurcze oni wszyscy maja takie fajne ciuchy sportowe, z tej tkaniny fajnej i 99% z 4F, a ja mam może z dwie bluzki takie a reszta to zwykła bawełna. A że się moczymy i przebieramy, a czasem niespodziewanie wpada siłownia to w zasadzie codziennie musze miec 3 komplety ciuchów i 3 pary butów. eh ja z torbami pójdę

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 07:02   #1808
Ashya_
Zakorzenienie

No właśnie wiem, ale jakoś wcześniej dałam sobie radę to teraz też dam już dawno odznaczył
ostatnio się z nim kłóciłam, po raz setny usłyszałam że przecież `nie jesteśmy razem` to się wkurzyłam totalnie i mówie że dobrze to wiem już się powtarzasz i usłyszałam że jestem niedojrzała bo studiuje mgr i nie pracuje jeszcze, co z tego że on robi byle co w jakiejś policealnej i tyra jako kelner, praca marzeń w końcu wyszło na to że mieliśmy się dzisiaj jakoś do południa spotkać(spoko może się wyżyje ) to mi napisał w nocy po robocie że nie da rady i się nie wyrobi i to w niedziele jak coś to mu odpisałam że nie mam czasu i że miło było go poznać kończę te dziecinne gierki, jak komuś zalezy to choćby skały srały da radę, nie to nie ja wiem że zasługuje na więcej Szanse swoją stracił i to nie jedną niech sobie małolate przygrucha co będzie ją mógł zwodzić jak mu się podoba A jak się biorę za siebie w końcu na dobre tory, poćwiczyć trzeba, pojeść i umysł oczyścić

Edytowane przez Ashya_
Czas edycji: 2015-05-14 o 07:04
Ashya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-14, 07:54   #1809
martolina1982
Zakorzenienie

Alleluja!

Mnie najbardziej pomagało zawsze w "odkochiwaniu się" obrzydzenie sobie faceta czyli szukałam jego największych wad. Wiadomo, ze jak ma się różowe okulary do pewnego momentu to się nie zauważa tego, ale z czasem to przychodzi łatwiej i można się z głowę złapać - z kim ja byłam

04.05.2017 start!
Stary 2015-05-14, 08:03   #1810
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Alleluja!

Mnie najbardziej pomagało zawsze w "odkochiwaniu się" obrzydzenie sobie faceta czyli szukałam jego największych wad. Wiadomo, ze jak ma się różowe okulary do pewnego momentu to się nie zauważa tego, ale z czasem to przychodzi łatwiej i można się z głowę złapać - z kim ja byłam
Najlepsze, że ja widzę, że on ma pełno wad ale ze mnie przecież głupi but o tak mam jak pomyśle o moich byłych, z kim ja byłam śmiech na sali
Stary 2015-05-14, 08:12   #1811
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry kochane

Ciężki dzień przede mną, Krop raczej dziś nie wróci, a mam zebranie u Pauli w szkole. Mam nadzieje, że mama z nimi zostanie. Znów mi zumba przejdzie koło nosa

Cytat:
I mam teraz problem, bo chodzę non stop najarana i mam ochotę i co tu zrobić
Królik

Cytat:
To i ja na dzisiaj:

Owsianka z wiórkami kokosowymi, bananem.
Kotlety z ziemniaków i tofu, surówka z białej kapusty, kalafior.
2 razowe kanapki z kotletem warzywnym i surowymi warzywami
Pieczone ziemniaki na ostro
Nie jesz mięsa?

Cytat:
No właśnie wiem, ale jakoś wcześniej dałam sobie radę to teraz też dam już dawno odznaczył
ostatnio się z nim kłóciłam, po raz setny usłyszałam że przecież `nie jesteśmy razem` to się wkurzyłam totalnie i mówie że dobrze to wiem już się powtarzasz i usłyszałam że jestem niedojrzała bo studiuje mgr i nie pracuje jeszcze, co z tego że on robi byle co w jakiejś policealnej i tyra jako kelner, praca marzeń w końcu wyszło na to że mieliśmy się dzisiaj jakoś do południa spotkać(spoko może się wyżyje ) to mi napisał w nocy po robocie że nie da rady i się nie wyrobi i to w niedziele jak coś to mu odpisałam że nie mam czasu i że miło było go poznać kończę te dziecinne gierki, jak komuś zalezy to choćby skały srały da radę, nie to nie ja wiem że zasługuje na więcej Szanse swoją stracił i to nie jedną niech sobie małolate przygrucha co będzie ją mógł zwodzić jak mu się podoba A jak się biorę za siebie w końcu na dobre tory, poćwiczyć trzeba, pojeść i umysł oczyścić
Co za frajer.
Nie no, Ashya Ty musisz na serio skończyć ta znajomość, bo on z Ciebie totalnego głupka robi.

Cytat:
Ja nie umiem tak, zawsze starałam się znaleźć to co złe, ale wiedziałam, że się oszukuję, bo jednak z jakiegoś powodu byłam z tą osobą.
Jedynie z eks mężem tego problemu nie miałam, bo w ciągu sekund przeszło mi wszystko, nawet nie musiałam szukac tych złych rzeczy. I przez ani jedną minutę nie zastanawiałam się czy dobrze robię.
Stary 2015-05-14, 08:15   #1812
Ashya_
Zakorzenienie

królika brak

że tak to nieładnie ujmę `☠☠☠☠☠☠☠ę taką znajomość`
Stary 2015-05-14, 08:27   #1813
martolina1982
Zakorzenienie

no ale chyba ręce masz dwie

04.05.2017 start!
Stary 2015-05-14, 08:31   #1814
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
no ale chyba ręce masz dwie
ano mam
Stary 2015-05-14, 09:01   #1815
tamlin111
Zakorzenienie

No i po problemie
W razie czego mam rabat do odpowiedniego sklepu z królikami, mogę oddac
Stary 2015-05-14, 11:30   #1816
Mahila
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondi0602 Pokaż wiadomość
MAhila, witam czy ja dobrze widzę ze dążysz do 45?
Dobrze widzisz, marzy mi sie wycwiczone 45 kg. Przy mojej budowie to chyba jedyba opcja zebym wygladala ladnie.

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Nie jesz mięsa?
Miesa, ryb, wiekszosci nabialu. Lece na wysokoweglowodanowym prawie-weganizmie.

65-60-55-50-45
Stary 2015-05-14, 11:37   #1817
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze widzisz, marzy mi sie wycwiczone 45 kg. Przy mojej budowie to chyba jedyba opcja zebym wygladala ladnie.
Co ćwiczysz? A ile masz wzrostu, że tak malutko chcesz ważyć i ta mając wyćwiczone ciałko?
Stary 2015-05-14, 11:45   #1818
Mahila
Zadomowienie

Cytat:
Co ćwiczysz? A ile masz wzrostu, że tak malutko chcesz ważyć i ta mając wyćwiczone ciałko?
Plywam, jezdze na rowerze, cwicze dywanowki i czasem biegam. Silownia nie jest niestety dla mnie. Chce miec szczuple, jedrne cialo.
Mam ledwo 160 cm wzrostu i nie podobam sie sobie teraz, gdy waze +\- 50 kg.

65-60-55-50-45
Stary 2015-05-14, 11:53   #1819
Ashya_
Zakorzenienie

Cytat:
Plywam, jezdze na rowerze, cwicze dywanowki i czasem biegam. Silownia nie jest niestety dla mnie. Chce miec szczuple, jedrne cialo.
W sumie malutkaś

Na klubie macie jak chcecie zobaczyć jak piszą imbecyle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-14, 12:15   #1820
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Przy takim wzroście 45 kilo? To niedowaga przecież.
Takiego czegos nie popieramy tutaj.
Stary 2015-05-14, 12:38   #1821
Mahila
Zadomowienie

Cytat:
Przy takim wzroście 45 kilo? To niedowaga przecież.
Takiego czegos nie popieramy tutaj.
Uwierz, ze przy takiej wadze daleko mi do zsglodzonego wygladu. Coz poradze, ze budowe taka a nie inna mam?

65-60-55-50-45
Stary 2015-05-14, 15:07   #1822
bakus13
Rozeznanie

tamlin jesli ma gdzies 150-156cm to najmniej moze zejsc do 45kg jesli finalnie chce wazyc 46-47kg ale jesli ma wiecej wzrostu to popieram twoje zdane i w tej chwili nowa kolezanka ma jaknajbardziej prawidlowa wage i jest daleko do lini nadwagi

tyle na biegu bo ide po dziecko i w droge
Stary 2015-05-15, 08:14   #1823
martolina1982
Zakorzenienie

Hej Jestem dziś w delegacji. Mam nadzieje szybko wrócić i juz rozpocząć weekend. Ostatnio przygniata mnie robota i atmosfera w niej. Wczoraj koleżanka z pracy przez pomyłkę wysłała SMS do mnie o mnie. To że smaruje mi tylek wiedziałam ale mieć namacalny dowód to jednak zabolało szczególnie ze ta druga do której kierowany był SMS dzień wcześniej zapewniała mnie o swej przyjaźni. Wiecie już tak obróbka taka znieczulica ze ani się nie popłakałam ani nic. Tylko taki coraz wwiększy kamień gdzieś w środku czuję.

Ashya Slonce ja ciebie rozumiem. Jestem taka sama! Nawet kosztem narzucania sie chce ciagle wierzyc ze moze siecos zmieni ze jednak nie wszystko skonczone. To chyba taka nasza uroda ze serce na dloni i tego samego oczekujesz. A tu dupa. Swiat pelen gier. Trzeba uciekac by onmogl gonic bo faceci lubia gonic kroliczka. Trzeba mowic Nie nie zalezy mi gdy tak naprqwde zalezy. Tez sie do tego nie nadaje.

Nos do góry Piękna Chwile ciep otrzyma ale końcu przejdzie.

04.05.2017 start!
Stary 2015-05-15, 08:40   #1824
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Jestem dziś w delegacji. Mam nadzieje szybko wrócić i juz rozpocząć weekend. Ostatnio przygniata mnie robota i atmosfera w niej. Wczoraj koleżanka z pracy przez pomyłkę wysłała SMS do mnie o mnie. To że smaruje mi tylek wiedziałam ale mieć namacalny dowód to jednak zabolało szczególnie ze ta druga do której kierowany był SMS dzień wcześniej zapewniała mnie o swej przyjaźni. Wiecie już tak obróbka taka znieczulica ze ani się nie popłakałam ani nic. Tylko taki coraz wwiększy kamień gdzieś w środku czuję.
Ale przykra sytuacja. One wiedzą, że wiesz o tym?

Siema laski.

Krop dziś wraca
Ale w poniedziałek znów jedzie, ale niby na dwa dni.

Mati dziś bez problemu wstał
Za to na Kropa ma focha, powiedział, że nie będzie z nim gadał bo sobie pojechał
Stary 2015-05-15, 08:45   #1825
Joanna XL
Zakorzenienie

No ja też rozumiem - z poprzednim facetem też próbowałam trochę na siłę (tj tłumaczyłam na plus ewidentne sytuacje , które świadczyły o tym że on nie chce).. To była taka sytuacja- dopóki nie byłam zainteresowana to on chciał, a jak ja chciałam to mu przeszło Tylko idiotkę z siebie robiłam Ale (i to Cię Ashya może pocieszy dziś jak go widzę(choć od jakiegoś roku już nie widuję) to dziękuję niebiosom że mnie nie chciał Utknęłabym strasznie - bo przez te osiem lat to ja jednak poszłam do przodu a on mam wrażenie się cofnął (nie w sensie pracowym bo tu jest ogarnięty -ale w takim ogólnym, intelektualnym chęci do życia- no nudziarz się z niego zrobił z którym nie bardzo mam o czym gadać)
Za to mój mąż ciągle jest dla mnie interesujący - i idziemy w tym samym kierunku... Także oby i Tobie los wynagrodził wszelkie beznadziejne przypadki jakimś fajnym factem

Ja wczoraj niestety popłynęłam Nie jakoś masakrycznie ale jednak Muszę się od dziś spiąć - zwłaszcza że mam lenia za skórą i w tym tygodniu jeszcze nie ćwiczyłam (poza A6W bo to robi się codziennie-i robię)... Codziennie sobie obiecuję że już dziś na pewno - i mamy piątek i nic

Wczoraj byłam strasznie bez sił (nie żebym usprawiedliwiała żarcie) i nie wiem dlaczego Nic się nie zmieniło -a ja w ogóle nie miałam siły się ruszyć... Oby dziś już było lepiej
Joanna XL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-15, 09:24   #1826
patisia123
Zakorzenienie

Marta, co tam te wredne małpy o Tobie napisały? Odgryzłaś się jakoś?
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-15, 09:27   #1827
tamlin111
Zakorzenienie

Joanna nie raz każdego takie dni dopadają.
A z ćwiczeń polecam to wydarzenie Ewki Ja po sobie widzę świetne efekty.
Stary 2015-05-15, 10:25   #1828
swinka94
Zadomowienie

Marta wiesz, że to spokojnie da się podciągnąć pod mobbing? I teraz jeszcze masz dowód... Jakby Ci jeszcze psychiatra wystawił zaświadczenie, że z powodu sytuacji w pracy przeżywasz chroniczny stres i ogólnie pogarsza ona Twoje zdrowie psychicznie to Twój pracodawca zabuliłby Ci niezłe odszkodowanie
Odpisałaś coś na tę wiadomość?

No i macie rację Marta i Joasia z tymi facetami. Niektóre z Was mogą pamiętać, jak prawie rok temu oszalałam na punkcie jednego bubka... Narcyz taki, bufon jakich mało, olewał mnie aż miło a jednocześnie ciągle robił jakieś aluzje itd. Erotoman gawędziarz jak to laMbria mawia
No i ostatnio znowu się uaktywnił to go spuściłam na drzewo kilka razy. Pisze teraz do mnie prawie codziennie a wczoraj dzwonił czy nie mam ochoty gdzieś wyjść w weekend.

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-15, 13:46   #1829
bakus13
Rozeznanie

TAMLIN podziel sie strona z zabawkami :d hehe a to mądre dziecko i focha strzela perfidnego od razu mówiąc za co. Swoim tez sie dlugo nie nacieszę bo tylko chyba do bardzo rannego poniedzialku ale zdaze go wykorzystać by Julce kupic to lóżko zawaliste.

Swinka jak sprawy z panem Grey ? :d

ASHYA hehe znajomość z króliczkiem jest bardzo fajna. Przynajmniej nie ma z nim niespodzianek przkrych ha ha ha no poza jedna jak nagle sie wyczerpie biedak :P

MARTA normalnie aż reka swędzi zeby jej przywalic

czekam na romatico ze strony męża i mam nadzieję ze się szybko doczekam. Dzis niestety zalatwila sprawy sluzbowe papierowe i ma przyprowadzić auto oraz ode mnie dostal listę zakupową i ciekawe czy będzie pamiętać. No a ja niestety tonę w wielkiej górze ubrań do upychania w polkach
Stary 2015-05-15, 16:34   #1830
martolina1982
Zakorzenienie

W sms były same bluzgi. Nie zacytuję.
dowodów dziś mi auto odjechalo. Zapakowana pod domem jak zwykle poszłam w kierunku klatki schodowej a facet jakiś krzyczy Proszę pani auto i eden je łapie. Samochód się cofnąć. Przejechał pół parkingu. Gdyby nie ten facet wjechał by w stojące auta. Nie wiem jakim cudem. Na biegu zostało a parking ppłaskijak sstół zero pochylenia. Się zestresowalam

Swinko ale oprocz sms-a nie mam zadnych dowodów. Ludzie wiedzą co się dzieje ale nie sądzę by w razie czego ktoś chciał się wtrącać wiec będzie słowoprzeciw ssłowu. Poza tym czy obgadywanie przez koleżankiw pracy to jjuż mobbing?

Wiedza ze wiem. Ta która pisała zachowuje się tak jak zwykle a ta druga nieśmiało zagaduje co tam u mnie ale nie odpisuje jej.

.

04.05.2017 start!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości