Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon! - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-17, 19:07   #4141
Majelka
Wtajemniczenie

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 44- nasz sezon!

dziewczynki pomóżcie mi z aliexpress. macie tam konto dolarowe? bo się nczytałam żeby nie płacić swoją kartą bo to niebezpieczne i dodatkowo jest podwójne przewalutowanie
Majelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 19:11   #4142
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Platanoides Pokaż wiadomość
Pati my będziemy mieć dwie całkiem różne obrączki, każdy wybrał sobie taką jaką chciał. Nie widzę tu żadnego problemu
jeśli się nie dogadamy to ustaliliśmy, że my też będziemy mieć dwie różne obrączki tylko grawer ten sam

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 19:19   #4143
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majelka Pokaż wiadomość
haha też mam kilka takich osób i założyłam , że ich nie będzie, ale widzę wszystko się może zdarzyć

jakie drzewka będziecie mieli dla rodziców? bo my się ciągle wahamy czy drzewka (tylko totalnie nie wiemy jakie ) czy zwykłe bukiety i dla mam bransoletki a dla ojców spinki do krawatów z grawerem

pięknie

druga fajna ale pierwsza ma dla mnie za bardzo ulizaną grzywkę co psuje caly efekt
Bonsai najpewniej . Początkowo myśleliśmy o cytrusowym .
Cytat:
dziewczynki pomóżcie mi z aliexpress. macie tam konto dolarowe? bo się nczytałam żeby nie płacić swoją kartą bo to niebezpieczne i dodatkowo jest podwójne przewalutowanie
Yyyyyy.... to ja nie pomogę, ja tylko podałam nr karty kredytowej i w 2 minuty zapłaciłam i zamówiłam wszystko . Płaciłam kredytowa z UK, pobrało mi w przeliczeniu całkiem normalne kwoty

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-05-17, 20:15   #4144
ania9o
Zakorzenienie

Właśnie dzwoniła teściowa do TŻ i nie może pojąć dlaczego wódkę zawieźliśmy do moich rodziców a nie do nich. Jakby to rzeczywiście miało jakiekolwiek znaczenie... Tzn. dla nas ma bo u moich rodziców nie trzeba było tego wwozić na 5 piętro tylko kartony stoją w parterowym domku.
No i zapytała czy mamy już zaproszenia a mamy je od lutego i mówiliśmy, że już są Normalnie robi kobieta postępy

Edytowane przez ania9o
Czas edycji: 2015-05-17 o 20:16
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 20:24   #4145
Platanoides
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
boski ten wianek!
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
Świetna fryzura, taka lekka, jakby naturlana, nie przesadzona..eż bym chciała taką..chyba postawie na rozwiane loki mysle o czyms takimZałącznik 5981711

Załącznik 5981712
Cytat:
haha też mam kilka takich osób i założyłam , że ich nie będzie, ale widzę wszystko się może zdarzyć

jakie drzewka będziecie mieli dla rodziców? bo my się ciągle wahamy czy drzewka (tylko totalnie nie wiemy jakie ) czy zwykłe bukiety i dla mam bransoletki a dla ojców spinki do krawatów z grawerem

pięknie

druga fajna ale pierwsza ma dla mnie za bardzo ulizaną grzywkę co psuje caly efekt
Cytat:
Napisane przez deksterowa Pokaż wiadomość
Podoba mi się!
Zrobiłam sałatkę i taak bardzo chcę ją zjeść :P Ale czekam na koleżankę...
dziekuje ja tez jestem bardzo zadowolona trwalo to cale 30 min, idealnie
Platanoides jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 20:28   #4146
asia1905
Zakorzenienie

Cześć my rozstaliśmy kolejne zaproszenia. Jeszcze 4 tygodnie i skończymy
asia1905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 20:30   #4147
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia1905 Pokaż wiadomość
Cześć my rozstaliśmy kolejne zaproszenia. Jeszcze 4 tygodnie i skończymy
mi zostało 7 weselnych do rozdania i kilka na sam ślub

Stary 2015-05-17, 20:41   #4148
201711281230
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MartusiaWu Pokaż wiadomość
czeka się tak długo, bo to najlepszy jubiler w mieście, rok temu już o tej porze w ogóle nie przyjmowali zamówień. My zamawialiśmy w lutym, przymiarka w maju, odbiór w czerwcu. Jak byliśmy na przymiarkę, równo z otwarciem salonu to już 5 par czekało na mierzenie pod drzwiami.
ale na pewno są inni jubilerzy w mieście, czy nawet w okolicach i nie ma się poddawać po jednym czy tam nawet dwóch. Poza tym mam takie pytanie, (nie odbierajcie tego jako atak czy coś, bo serio nie wiem): na podstawie czego określa się najlepszego jubilera?

Cytat:
wybacz, ale niepoważny jest...
Ja tam rozumiem TŻ Pati. Jasne - jego tekst był kompletnie nie na miejscu. Ale jednak obrączka jest również dla niego i muszą się dogadać albo faktycznie mieć dwie inne

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
A co do Mogen David to wiem ze w małych też ale chodziło o jakąś lepsza cenę bo ja kupowalam w małym to placilam 25zl. Może znajdę taniej co?
U mnie w sklepie osiedlowym Mogen David kosztuje 18-20 zł, więc myślę, że spokojnie znajdziesz

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Na 102 dni przed slubem mamy garnitur do tego 3koszule: biała, smietankowa biel i taka niebieska na ślub kuzyna plus krawat i pasek nie było muszki w odpowiednim kolorze, ale zamowia do tego przemiła obsluga i dostalismy Martini na Nowa Drogę Życia dla wszystkich ze Śląska mogę polecić Centrum Mody Ślubnej w Bieruniu. Salon i obsługa rewelka

Cytat:

Gratuluję sukien, są cudne! garniturów, alkoholu i wszystkich załatwionych spraw!

Pati my będziemy mieć dwie całkiem różne obrączki, każdy wybrał sobie taką jaką chciał. Nie widzę tu żadnego problemu

wklejam wam zdjęcie mojej próbnej fryzury
201711281230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 20:41   #4149
viva91
na przekór do celu

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;51428032]
Ja stety-niestety jestem fanka klasyki u mężczyzn na obraczkach. Nie widziałam jeszcze pana żeby dwukolorowej nie wyglądał dziwnie. I może to rozwiązanie. Dla twojego P. gładka a Ty hulaj dusza[/QUOTE]
Prowokujesz, jak mi się uda to wstawię fotę łapska TŻ-a w dwukolorowej obrączce

Pati, doskonale Cię rozumiem, nie wiem czy pamiętacie, ale ja jakiś czas temu miałam podobną sytuację, no, ciut lepszą, bo TŻ już patrząc na fotki obrączek uznał, że to co mi się podoba, jemu się nie podoba. I też miałam kilka dni pod psem, bo nagle to co uzgodniliśmy legło w gruzach.

Ale spokojnie, w końcu dojdziecie do porozumienia I szukajcie innego jubilera, niemożliwe, żeby każdy musiał kilka miesięcy poświęcać na zrobienie pary obrączek - ok, nie są to klasyki, wymagają więcej czasu, ale ludzie My na swoje dwukolorowe obrączki czekaliśmy 1,5 tygodnia
Stary 2015-05-17, 20:49   #4150
kruella_de_mon
Zakorzenienie

a jesli macie nie-klasykę, czyli no z diamencikami itp to nie macie problemu z poszerzeniem ewentualnym itp? Tzn ja sie nie znam, ale slyszałam takie kwestie. Więc jak ktoras wie to moze mi powiedzieć, bo jestem ot tak ciekawa. A osobiscie bierzemy klasykę bo najtansze i w sumie bezproblemowe
kruella_de_mon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 20:50   #4151
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość

Pati, doskonale Cię rozumiem, nie wiem czy pamiętacie, ale ja jakiś czas temu miałam podobną sytuację, no, ciut lepszą, bo TŻ już patrząc na fotki obrączek uznał, że to co mi się podoba, jemu się nie podoba. I też miałam kilka dni pod psem, bo nagle to co uzgodniliśmy legło w gruzach.

Ale spokojnie, w końcu dojdziecie do porozumienia I szukajcie innego jubilera, niemożliwe, żeby każdy musiał kilka miesięcy poświęcać na zrobienie pary obrączek - ok, nie są to klasyki, wymagają więcej czasu, ale ludzie My na swoje dwukolorowe obrączki czekaliśmy 1,5 tygodnia
dlatego jutro robimy rundkę po jubilerach. Mam nadzieję, że coś wybierzemy i trochę mi się humor poprawi

Stary 2015-05-17, 20:52   #4152
oleandra123
Zadomowienie

[1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;51427160]super i jaka wódka w końcu?

nie znam

Super wyglądacie [/QUOTE]

on jest superpopularny w Hiszpanii, generalnie jak mowiesz, ze z Polski jestes, to wszyscy mowia: aaaa, to tak jak Darek Ogolnie mi sie nie podoba, ale wszyscy mysla ze w PL to takie ciacha po ulicach chodza
http://teleshow.wp.pl/gid,16153127,t...?ticaid=114e1c

Cytat:
Napisane przez chamra Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!

Co u Was?

Rzadko do Was zaglądam bo dopiero wracam pomału do rzeczywistości. Jak mi szybko zleciał ten ślub, wesele i podróż! Nie mogę uwierzyć, że to już po.. Pamiętajcie, bawcie się na parkiecie ile można, rozmawiajcie przy kącikach ze słodkościami ile można i nie patrzcie na to, że wszyscy czegoś od Was chcą

Ja jestem na etapie łóżeczek, fotleików, przewijaków i wózków. Od lipca będę mogła do Was zaglądać częściej, teraz nawet nie mam jak nadrabiać wątku.

Viv, foto dla Ciebie
Zamierzam sie zastosowac do tych rad Chyba im blizej slubu tym do wszystkiego na lajcie podchodze, myslac sobie, ze wlasnie, najwazniejszo to byc rodzina, przyjaciolmi, smiac sie, sciskac, bawic razem, bo te wspomnienia zostana a nie kolor przewodni (i mowi to osoba ktora nie moga sie zdecydowac przez pare miesiecy czy fuksja czy fiolet, a pozniej czy wszystkie odcienie beda do siebie pasowac

Cytat:
pokarało mnie...
zaprosiłam ciotkę z najmłodszą córką na wesele dla świętego spokoju (swojego ). byłam przekonana, że nie przyjdą. ba! część rodziny mi nawet powiedziała, żeby na nich nie liczyć, bo nigdy nie chodzą na wesela. więc spokojna wysłałam zaproszenie.

właśnie dzwoniła do mamy podziękować i potwierdzić. będą na pewno. mama śmieje się w głos.
U mnie bylo podobnie, choc akurat a bardzo chcialam zeby przyjechali, ale od razu zalozylam, ze nie przyjada, bo odleglosc, podroz, daleko itp i mnie mile zaskoczyli. Problem sie zrobil taki, ze nie wliczylam ich do "realnej" listy gosci i zrobilo mi sie niemal wiecej osob niz moj taras jest w stanie zmiescic wiec troche stresu bylo, ale juz wszystko jest pod kontrola.

Cytat:

Gratuluję sukien, są cudne! garniturów, alkoholu i wszystkich załatwionych spraw!

Załącznik 5981698Załącznik 5981699Załącznik 5981700
Super ten wianek, a bukiet bedzie jakos podobny?

Cytat:
Ja nie mam zandego dolarowego, tylko wpisalam numer karty i tyle, ale troche sie balam, wole Paypala jednak. Poki co jedna przesylka przysla w dobrym stanie, jedna sie anulowala bo nie wyslali w terminie paczki (kasa oddana na konto szybko) i na jedna czekam.

Cytat:
dziekuje ja tez jestem bardzo zadowolona trwalo to cale 30 min, idealnie
30 min fryzura??? Tylko? To super Ja mam wlosy tylko do ramion, a moja fryzura jest przewidziana na 2h , z fryzjerka jestem umowiona na 7.30

BARÇA wygrala Lige Hiszpanska

Edytowane przez oleandra123
Czas edycji: 2015-05-17 o 20:56
oleandra123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 20:57   #4153
agnieszka255
Zadomowienie

GG do agnieszka255

Cytat:
moj tZ placil normalnie swoja karta i poszlo ok
Stary 2015-05-17, 20:59   #4154
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spinne Pokaż wiadomość
U mnie w sklepie osiedlowym Mogen David kosztuje 18-20 zł, więc myślę, że spokojnie znajdziesz
o widzisz
To dobra wiadomość zawsze kilka złotych taniej
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:04   #4155
gr8ania
Zakorzenienie

zaraz wypluję płuca pocieszam się tylko, że złapało mnie w tym tygodniu a nie za tydzień

weekend połowicznie udany- byłam w kwiaciarni- ustaliłam bukiety i dekorację kościoła, byłam u organisty 300 pln nas skasował kościelnego nie zastałam, ustaliliśmy menu na sali. niestety nie udało mi się ogarnąć próbnej fryzury i makijażu- za tydzień w poniedziałek mam. i tak najbardziej cieszę się z sukni

dziś jeszcze zamówiłam albumy do zdjęć dla Rodziców i Chrzestnych, zamówiłam bieliznę i mam prawie wszystkie potwierdzenia
Stary 2015-05-17, 21:14   #4156
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Cytat:

pięknie

nie do mnie - ale się wypowiem - my dalismy drzewka cytrusowe w doniczce. Oprócz tego kosz z albumem ze zdjęciami od dzieciństwa do teraz i miejscem na zdjęcia ze ślubu, likierek, wódeczkę (złoty smirnoff) i jakieś słodycze z krakowskiego kredensu

Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Ej poka! Tzn pewnie to kwestia gustu, bo w pracy sporo facetów przychodzi to mam szansę zaobserwować
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:17   #4157
Justuus
Zakorzenienie

Gr8ania powrotu do zdrówka

My też mamy dwukolorowe i nam sie podobały od poczatku, tzn inny model dwukolorowego, ale źle wyglądały na palcu i u mnie i u TŻ

A my dziś na spacerku spotkaliśmy jelonka - stałam przed nim dobre 2 minuty a on nic... jadł sobie spokojnie 5 metrów ode mnie, popatrzył na mnie i dalej jadł... jestem oczarowana
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:32   #4158
MartusiaWu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spinne Pokaż wiadomość
ale na pewno są inni jubilerzy w mieście, czy nawet w okolicach i nie ma się poddawać po jednym czy tam nawet dwóch. Poza tym mam takie pytanie, (nie odbierajcie tego jako atak czy coś, bo serio nie wiem): na podstawie czego określa się najlepszego jubilera?
na podstawie lat pracy, opinii i podejścia do klienta
MartusiaWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:44   #4159
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Wywiało nas w tej Łodzi.
Znam parę która ma różne obrączki. Gdybyśmy nie mogli się zdecydować na jeden model to też mielibyśmy różne. Wygrała klasyka.

gr8ania organista z mojej parafii podał cenę 350.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:45   #4160
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 5981698Załącznik 5981699Załącznik 5981700
łądnie...oryginalnie... nigdy nie bylam na weselu gdzie mloda mialaby wianek przyczepiony jest do włosów?

Cytat:
moj brat ma, bo wlasnie strasznie duzo liczą za przewalutowanie. na ebayu normalnie,a alieepress jakies dziwne rzeczy.

Cytat:
Napisane przez gr8ania Pokaż wiadomość
zaraz wypluję płuca pocieszam się tylko, że złapało mnie w tym tygodniu a nie za tydzień

weekend połowicznie udany- byłam w kwiaciarni- ustaliłam bukiety i dekorację kościoła, byłam u organisty 300 pln nas skasował kościelnego nie zastałam, ustaliliśmy menu na sali. niestety nie udało mi się ogarnąć próbnej fryzury i makijażu- za tydzień w poniedziałek mam. i tak najbardziej cieszę się z sukni

dziś jeszcze zamówiłam albumy do zdjęć dla Rodziców i Chrzestnych, zamówiłam bieliznę i mam prawie wszystkie potwierdzenia
tylko wyzdrowiec i swietne wesele sie szykuje )

my rozdalismy dzis 6 zaproszeń czyli połowa w rodzinie K. reszta pocztą do niemiec...
i mamy jedną odmowe, nawet zaproszenia nie otworzyli i na wstepie przyznali ze ich nie bedzie, bo maja male dziecko i tak daleko nie pojada bez niego...
troche rozumiem ale zrobilo nam sie (mi) przykro
w ogole dziwnie bo to kuzyn k., wpadamy i ze tylko na chwile bo mamy troche do rozdania a On do nas z tekstem "o nie wiesz jak zapraszac... Twoj szwagier z flaszka przyjechał i ledwo wyszedł'

drugie zdanie to wlansie bylo ze nie przyjda...
no ale powiedzieli ze do potwierdzenia (31.07) jeszcze moze ogarna oddawanie malego do tesciow (nie probowali jeszcze) i moze wpadną

ale tak., nie dosc ze 20osob z rodziny K. to 2 odmowily
zgodnie z zasada - 10%

a i w ogole babcia K. (lat z 90) dala mu pudełeczko, kazala schowac... gupek tak zrobil, ja w samochodzie otwieram a tam obrączki..Jej i Dziadka zapewne... bedzie pamiątka rodzinna bo my juz mamy to tych na wymiane dawac nie bedziemy..

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2015-05-17 o 21:48
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 21:49   #4161
ania9o
Zakorzenienie

My właśnie wybraliśmy tego jubilera który istnieje odkąd pamiętam. Nawet mama kupowała mi tam złote kolczyki na komunie. Obsługa przesympatyczna. Jubilerem jest syn a rodzice, starsze małżeństwo obsługuje klientów. Wiem, że daliśmy za obrączki więcej niż u innych jubilerów. Ale ostatnio chciałam wejść do jednego to nie zostałam wpuszczona a pan sobie siedział za lada i "obluzyl" mnie przez próg. Z ciekawości chciałam zapytać ile by kosztowały nasze obrączki. Z odległości 5 metrów powiedział mi, że 1300 zł. Strasznie dziwnie się poczułam. Wiec wole mieć takie za 1700 a być potraktowana jak poważny klient. No i dodatkowo mamy zapewniony serwis w razie uszkodzenia czy powiększenia całkowicie za darmo.
O obraczkach z sieciowek nasluchalam się od znajomych wielu nieprzychylnych opinii i chyba nigdy bym się na nie nie zdecydowała.
ania9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 22:12   #4162
Kiciakowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
my rozdalismy dzis 6 zaproszeń czyli połowa w rodzinie K. reszta pocztą do niemiec...
i mamy jedną odmowe, nawet zaproszenia nie otworzyli i na wstepie przyznali ze ich nie bedzie, bo maja male dziecko i tak daleko nie pojada bez niego...
troche rozumiem ale zrobilo nam sie (mi) przykro
w ogole dziwnie bo to kuzyn k., wpadamy i ze tylko na chwile bo mamy troche do rozdania a On do nas z tekstem "o nie wiesz jak zapraszac... Twoj szwagier z flaszka przyjechał i ledwo wyszedł'

drugie zdanie to wlansie bylo ze nie przyjda...
no ale powiedzieli ze do potwierdzenia (31.07) jeszcze moze ogarna oddawanie malego do tesciow (nie probowali jeszcze) i moze wpadną
prawie 2 miesiące przed weselem potwierdzenie obecności, wow niektórzy później rozdają zaproszenia
Stary 2015-05-17, 22:14   #4163
aneta_91
Zakorzenienie

Melduję, że żyje po weekendzie.
Mamy ogarnięte ciasta, tort i transport dla gości
wiemy ile wina i piwa musimy kupić: 36 butelek wina na 2 dni z podziałem na półsłodkie i wytrawne i 150 butelek piwa.

Dodatkowo byliśmy na weselu u znajomych, fajnie było Tylko zgodnie z Tż mieliśmy uwagę, że winietki to must have Ciasta były na oddzielnym stole, wino też. Dodatkowo domowe naleweczki, kokosówka cudna Pmka suknia księżniczka, z czerwonym pasem z tyłu z kokardą i z przodu wysadzany kamieniami, dół tiulowy obszyty koronką czerwoną, welon, bukiet z kremowo-białych (ciężko stwierdzić) róż i jednej czerwonej, Pmek czerwona mucha i czerwone sznurówki, granatowy garnitur, ale nie taki żywy, tylko bardziej ciemny. Jak macie jakieś pytania co do reszty to śmiało, postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości
Stary 2015-05-17, 22:23   #4164
farbstiftka
Zadomowienie

u nas winietek chyba jednak nie będzie :/ w tym temacie się już poddaję, bo u mnie w rodzinie nikt tego nie rozumie i rodzice trują o tym od początku. A im bliżej ślubu tym bardziej mi to wszystko obojętne, zależy mi tylko by były okrągłe stoły ze względów czysto estetycznych.
farbstiftka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 22:28   #4165
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kiciakowa Pokaż wiadomość
prawie 2 miesiące przed weselem potwierdzenie obecności, wow niektórzy później rozdają zaproszenia
do 31.08 mam miec wszystko ogarniete tak bardzo jak sie da bo we wrzesniu mam glownie szkolenia w pracy i raczej urlop dopiero od srody od 12, kiedy to sie skonczy szkolenie w warszawie, przed slubem. wiec to byl rozsądny termin, żeby pozniej też ewetualnie dopraszac( ja z tych ), ogarnac rozmieszczenie w hotelach, transporty itp itd
gdybym mogla to robic we wrzesniu albo zyla w miejscu slubu to pewnie bym dala potwerdzenia do 15.08

Cytat:
Napisane przez farbstiftka Pokaż wiadomość
u nas winietek chyba jednak nie będzie :/ w tym temacie się już poddaję, bo u mnie w rodzinie nikt tego nie rozumie i rodzice trują o tym od początku. A im bliżej ślubu tym bardziej mi to wszystko obojętne, zależy mi tylko by były okrągłe stoły ze względów czysto estetycznych.
winietek nie, a podział na gosci? czy totalne bajlando i każdy gdzie chce?

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

aneta masz zdjecie PMki z czerwonym dołem sukni???

Edytowane przez sQuaara
Czas edycji: 2015-05-17 o 22:26
sQuaara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 22:29   #4166
Cherry_Muffin
nibyżona

wpadlam na chwile bo Tz z bratem pija piwko i gadaja

no to juz ostatnia prosta do slubu
chyba zaczyna do mnie dochodzic ze za tydzien o tej porze bede po poprawinach jako ŻONA
16.10.2017r. T ♥

Cherry_Muffin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-17, 22:33   #4167
aneta_91
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety nie mam, ale jak się coś pojawi to Ci podeślę na priv jeśli chcesz
Stary 2015-05-17, 22:35   #4168
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aneta_91 Pokaż wiadomość
Niestety nie mam, ale jak się coś pojawi to Ci podeślę na priv jeśli chcesz
to poprosze ciakawi mnie jak taka sukmnia moze wygladac

dobranoc
Stary 2015-05-17, 22:41   #4169
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
do 31.08 mam miec wszystko ogarniete tak bardzo jak sie da bo we wrzesniu mam glownie szkolenia w pracy i raczej urlop dopiero od srody od 12, kiedy to sie skonczy szkolenie w warszawie, przed slubem. wiec to byl rozsądny termin, żeby pozniej też ewetualnie dopraszac( ja z tych ), ogarnac rozmieszczenie w hotelach, transporty itp itd
gdybym mogla to robic we wrzesniu albo zyla w miejscu slubu to pewnie bym dala potwerdzenia do 15.08

winietek nie, a podział na gosci? czy totalne bajlando i każdy gdzie chce?

---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Bądź tylko przygotowana, że przez dwa miesiące niestety sporo może się zmienić.
Stary 2015-05-17, 22:42   #4170
magda_mjt
Zakorzenienie

Dziewczyny to macie jakieś opinie w sprawie usunięcia z kalendarza Malwiny_89 oraz Kissoflife (sorki, jeśli zrobiłam błędy w nickach)?

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości