Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-18, 12:04   #3091
fartuch
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Napisane przez marta1881 Pokaż wiadomość
Poluję na używkę, ale cholerka rozchodzą się jak ciepłe bułeczki...
mi udało się dorwać używkę za dwie stówy w super stanie, ale codziennie polowałam na olx, jak tylko się pojawiło to siup szybko za telefon

Ja właśnie piekę dwa chlebki, odkąd jestem w ciąży staram się piec bo zdrowo a zresztą ciężko w sklepie znaleść dobry chleb Potem chyba upiekę bułeczki maślane, chodzą za mną od kilku dni. Jutro mam wizytę, chyba poproszę moją gin, żeby mnie tam wymasowała i przyśpieszyła poród
Stary 2015-05-18, 12:04   #3092
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fartuch Pokaż wiadomość
mi udało się dorwać używkę za dwie stówy w super stanie, ale codziennie polowałam na olx, jak tylko się pojawiło to siup szybko za telefon

Ja właśnie piekę dwa chlebki, odkąd jestem w ciąży staram się piec bo zdrowo a zresztą ciężko w sklepie znaleść dobry chleb Potem chyba upiekę bułeczki maślane, chodzą za mną od kilku dni. Jutro mam wizytę, chyba poproszę moją gin, żeby mnie tam wymasowała i przyśpieszyła poród

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:06   #3093
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość

was też taki leń dopada?

Ostatnie 2 tyg to MEGA LEN nic mi sie nie chce, ciezko mi sie zmobilizowac zeby cos zrobic. Potrafie przelezec albo przespac na kanapie pol dnia. Nie wiem czy to taka reakcja organizmu przed porodem czy po prostu zwykly len. Wogole ostatnio to mam jakies takie do du.....y dni. Wszystko na nie
Aika213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:06   #3094
201710041131
Konto usunięte

Dziękuję wszystkie za opinie nt. łóżeczka, chyba je wezmę, dziś mam troszkę lepszy humor choć nie wiem czy i kiedy mi się poprawi (babcia ) i mogę zrobić zakupy jak człowiek. Chociaż ZUS zalega mi od piątku z kasą...

Anutka super, że wychodzisz

Do torby zostało spakować tylko wodę, dokumenty, telefon, ipada i ładowarki (ale to już w dniu porodu). Jestem gotowa
201710041131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:07   #3095
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Ja póki co poluje na monitor oddechu z 2 płytkami leżaczek po porodzie..jak sie uda
Stary 2015-05-18, 12:08   #3096
201710041131
Konto usunięte

Cytat:

was też taki leń dopada?
Jeszcze dziś nic nie zrobiłam oprócz kanapek do pracy dla tż. Jestem tak leniwa, że nie chce mi się przycisku na odkurzaczu włączyć ,żeby posprzątał...
Stary 2015-05-18, 12:08   #3097
mehja
Zakorzenienie

Kejti też bym się przestraszyło jakby mi coś tak pociekło

Millygirl laktatora nie biorę do szpitala, jak okaże się potrzebny to tż dowiezie

Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość
Idziemy do domku
Później Was nadrobie
ale fajnie!
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:08   #3098
fartuch
Zakorzenienie

laski a bierzecie klapki pod prysznic plus kapcie czy tylko pod prusznic ? np japonki?
Stary 2015-05-18, 12:12   #3099
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:
Ja póki co poluje na monitor oddechu z 2 płytkami leżaczek po porodzie..jak sie uda
a to też udało nam się upolować Angelcare ale ten niższy model ac300 bojaże.. w ogóle mało rzeczy kupiliśmy nowych. chyba w sumie nic nie mamy nowego albo po kimś albo używki...
Stary 2015-05-18, 12:13   #3100
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
laski a bierzecie klapki pod prysznic plus kapcie czy tylko pod prusznic ? np japonki?
ja biore i kapcie i klapki pod prysznic

Położna mi powiedziała, że do szpitala trzeba tez wziąć ręczniczek z kapturkiem dla dziecka. Zaskoczyła mnie bo nie pomyślałam o tym. Zorientujcie się czy u was też trzeba

I pytałam ją o ten ból brzucha na dole- taki ucisk mam od wczoraj ale powiedziała, że to normalne i będzie coraz gorzej i mocniej boleć
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:14   #3101
kejtiCe
Zakorzenienie

Cytat:
pod prysznic japonki i do chodzenia kapcie

Też mam lenia, ogromnegoooooooo...
22.06.2015
kejtiCe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:15   #3102
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aika213 Pokaż wiadomość
Ostatnie 2 tyg to MEGA LEN nic mi sie nie chce, ciezko mi sie zmobilizowac zeby cos zrobic. Potrafie przelezec albo przespac na kanapie pol dnia. Nie wiem czy to taka reakcja organizmu przed porodem czy po prostu zwykly len. Wogole ostatnio to mam jakies takie do du.....y dni. Wszystko na nie
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Jeszcze dziś nic nie zrobiłam oprócz kanapek do pracy dla tż. Jestem tak leniwa, że nie chce mi się przycisku na odkurzaczu włączyć ,żeby posprzątał...

ufff to nie jestem sama tak sobie też tłumacze, że to organizm się tak domaga wypoczynku przed porodem a ja wcale leniem nie jestem

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:19   #3103
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Biore dwie pary japonek, nie lubię kapci
Cytat:
a to też udało nam się upolować Angelcare ale ten niższy model ac300 bojaże.. w ogóle mało rzeczy kupiliśmy nowych. chyba w sumie nic nie mamy nowego albo po kimś albo używki...
Używki dobra rzecz ja kupiłam używaną huśtawkę, matę edukacyjną i używany mam laktator
Cytat:
ufff to nie jestem sama tak sobie też tłumacze, że to organizm się tak domaga wypoczynku przed porodem a ja wcale leniem nie jestem
a ja mówię, że drzemie we mnie dzikie zwierze......leniwiec:brz ydal: kurcze, należy nam się lenistwo!
Stary 2015-05-18, 12:21   #3104
fartuch
Zakorzenienie

Cytat:

Używki dobra rzecz ja kupiłam używaną huśtawkę, matę edukacyjną i używany mam laktator
oo laktator mam nowy. to jedyna rzecz, chciałam też używkę ale jak princesika napisała że kupiła mega śmierdzący egzemplarz to sobie odpuściłam

Chciałabym jeszcze kupić z używek adaptery do wózka, chustę do noszenia no i też jakąś matę
Stary 2015-05-18, 12:27   #3105
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
oo laktator mam nowy. to jedyna rzecz, chciałam też używkę ale jak princesika napisała że kupiła mega śmierdzący egzemplarz to sobie odpuściłam

Chciałabym jeszcze kupić z używek adaptery do wózka, chustę do noszenia no i też jakąś matę
Ja mam po bratowej, więc "sprawdzony", z adapterami do wózka mamy problem, bo cięzko je dostać do baby design.
Chustę używaną chyba też po porodzie kupie, a później marzy mi się Tula

Miałam się dzis umówic z lekarką na ktg a ta menda nie odbiera i nie odpisuje na sms
Stary 2015-05-18, 12:37   #3106
haniula1803
Rozeznanie

dzień dobry

QUOTE=Aika213;51439225]Ostatnie 2 tyg to MEGA LEN nic mi sie nie chce, ciezko mi sie zmobilizowac zeby cos zrobic. Potrafie przelezec albo przespac na kanapie pol dnia. Nie wiem czy to taka reakcja organizmu przed porodem czy po prostu zwykly len. Wogole ostatnio to mam jakies takie do du.....y dni. Wszystko na nie [/QUOTE]

Tez tak mam dzisiaj wstałam po 6 ( jak codziennie w tygodniu) odwiozlam core do szkoły zrobiłam małe zakupy w drodze powrotnej i o 9.30 znów zapakowalam się do łóżka, spałam do 12.30 a leżę do tej pory nie mogę się zmobilizować do najmniejszej czynności do tego w kibelku byłam już kilka razy na 2 moli mnie i jakoś tak dziwnie się czuje, mała napiera na szyjkę wizyta w piątek mam nadzieje ze dotrwam

Co to karuzeli nie kupuje ale jedna z cioc obiecała ze kupi tylko mam wybrać jaka chce ale nie mam do tego głowy. Termometr kupiłam jakiś w ludlu ale go jeszcze nie sprawdzałam. A no i też mam coraz większe obawy czy sobie poradzę z maluchem i organizacja całego życia naszej 4 , boje się też godziny 0 kiedy to będzie, gdzie itd. Chciałbym być juz po
haniula1803 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:38   #3107
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Biore dwie pary japonek, nie lubię kapci

a ja mówię, że drzemie we mnie dzikie zwierze......leniwiec:brz ydal: kurcze, należy nam się lenistwo!
do porodu dobrze mieć skarpetki na stopach, bo jest zimno, ale u Ciebie cesarka to może inaczej się odczuwa. Bo japonki już się nie sprawdzą jak skarpety na nogach ja mam pod prysznic japonki, a na sale zwykłe klapki

gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 12:39   #3108
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
a rodzina nie przyjeżdża was odwiedzić po porodzie?
Przyjeżdża, w sumie 2-3 tyg odwiedzin będzie. A potem będziemy musieli radzić sobie sami.

Cytat:
Ja znowu slyszalam, ze do ucha lepszy bo on mierzy temperature wewnetrzna ,a nie tak jak termometry na podczerwien, temperature zewnetrzna i ze mozna w uchu mierzyc noworodkowi. Tak jak mowisz, miejmy nadzieje, ze dlugo nie bedzie nam potrzebny.

Do wody nie mam, bede sprawdzac dlonia.
Ja się opieram na wiadomościach z sr tylko. I tak mówili że kanał słuchowy noworodka jest zbyt płytki i ten termometr nie mierzy dokładnie, tylko nie wiem do którego miesiąca. A temperaturę sprawdza się najlepiej na brzuszku, bo on będzie rozgrzany w razie czego i ewentualnie tam termometrem na podczerwień. Natomiast położna polecała na początku mierzenie w pupie tym zwykłym. Zobaczymy co powie moja położna po porodzie, bo czasami ile ludzi tyle opinii.
Cytat:
Znajomi powiedzieli, że jestem panikara, bo kupuję Angelcare. No, jestem najwidoczniej, trudno, ale chcę mieć. Kupiłam też używany, za 260zl z wysyłką do de, AC401, nie mam pojęcia jaka jest różnica. Też ma dwie płytki, ale jest bez pudełka i bez instrukcji. Od tej dziewczyny chciałam też chustę tula, ale już musiałam się ograniczyć...

Na drugie śniadanie zrobiłam ala pancakes, z bananami, twarogiem, lnem, czarnym sezamem i cynamonem. Korzystam z twarogu póki mogę, po ciąży pewnie znowu koniec z laktozą. Teraz małe ilości o dziwo nic nie szkodzą. Tylko mleka nadal nie mogę.

Szuu ty też pisałaś o laktozie. Gdzie kupujesz jogurty do swoich deserów owocowych?
Stary 2015-05-18, 12:40   #3109
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja kupilam chuste z Tula, moze dzis przyjdzie i sie wczoraj nasluchalam od bratowej jak to dziecko nie bedzie lubiec tej chusty i napewno nie bede w niej nosic i ze tulko bedzie umeczone w tej chuscie. Za to napewno moje dziecko pokocha BabyBjorn ( ktore dostalam od niej) i tylko w tym bede nosic. Tylko, ze BabyBjorn jest wsiadlem, dziecko w nim wisi i wogole ulozenie bioderek jest nijakie. Nawet dziecka nie zamierzam wkladac do tego.
Sproboje w chuscie a jak juz bedzie siedziec to kupie nosidlo Tula.
Stary 2015-05-18, 12:41   #3110
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
ja biorę tylko japonki w domu prawie nie chodze w kapciach, to do szpitala tym bardziej nie wezmę

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość
ja biore i kapcie i klapki pod prysznic

Położna mi powiedziała, że do szpitala trzeba tez wziąć ręczniczek z kapturkiem dla dziecka. Zaskoczyła mnie bo nie pomyślałam o tym. Zorientujcie się czy u was też trzeba

I pytałam ją o ten ból brzucha na dole- taki ucisk mam od wczoraj ale powiedziała, że to normalne i będzie coraz gorzej i mocniej boleć
o ręczniczku nie słyszałam...
Stary 2015-05-18, 12:46   #3111
Princesika
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam po bratowej, więc "sprawdzony", z adapterami do wózka mamy problem, bo cięzko je dostać do baby design.

Miałam się dzis umówic z lekarką na ktg a ta menda nie odbiera i nie odpisuje na sms
Marta ja do baby design kupowalam na stronie tomi.pl i koaztowaly 49 zl
Stary 2015-05-18, 12:47   #3112
Aika213
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Przyjeżdża, w sumie 2-3 tyg odwiedzin będzie. A potem będziemy musieli radzić sobie sami.

Ja się opieram na wiadomościach z sr tylko. I tak mówili że kanał słuchowy noworodka jest zbyt płytki i ten termometr nie mierzy dokładnie, tylko nie wiem do którego miesiąca. A temperaturę sprawdza się najlepiej na brzuszku, bo on będzie rozgrzany w razie czego i ewentualnie tam termometrem na podczerwień. Natomiast położna polecała na początku mierzenie w pupie tym zwykłym. Zobaczymy co powie moja położna po porodzie, bo czasami ile ludzi tyle opinii.

Znajomi powiedzieli, że jestem panikara, bo kupuję Angelcare. No, jestem najwidoczniej, trudno, ale chcę mieć. Kupiłam też używany, za 260zl z wysyłką do de, AC401, nie mam pojęcia jaka jest różnica. Też ma dwie płytki, ale jest bez pudełka i bez instrukcji. Od tej dziewczyny chciałam też chustę tula, ale już musiałam się ograniczyć...

Na drugie śniadanie zrobiłam ala pancakes, z bananami, twarogiem, lnem, czarnym sezamem i cynamonem. Korzystam z twarogu póki mogę, po ciąży pewnie znowu koniec z laktozą. Teraz małe ilości o dziwo nic nie szkodzą. Tylko mleka nadal nie mogę.

Szuu ty też pisałaś o laktozie. Gdzie kupujesz jogurty do swoich deserów owocowych?

Dokladnie, ile ludzi tyle opini. Czasem to zwariowac idzie.
Ja swoj Angelcare kupilam na wyprzedazach w styczniu i tez sie bede czula z nim spokojnie. Tez mam AC401 ale mam chyba jedna plytke.

Musze sie za uzywana mata edukacyjna rozpatrzec, ale to mam jeszcze czas.
Stary 2015-05-18, 12:53   #3113
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupilam chuste z Tula, moze dzis przyjdzie i sie wczoraj nasluchalam od bratowej jak to dziecko nie bedzie lubiec tej chusty i napewno nie bede w niej nosic i ze tulko bedzie umeczone w tej chuscie. Za to napewno moje dziecko pokocha BabyBjorn ( ktore dostalam od niej) i tylko w tym bede nosic. Tylko, ze BabyBjorn jest wsiadlem, dziecko w nim wisi i wogole ulozenie bioderek jest nijakie. Nawet dziecka nie zamierzam wkladac do tego.
Sproboje w chuscie a jak juz bedzie siedziec to kupie nosidlo Tula.
Wisiadło..uhh ile osób z tym chodzi! na samą myśl krocze mnie boli najlepiej nie słuchac nikogo i robic tak, jak nam się podoba!
Ja zamierzam Tule zakupić z becikowego i wsadzac synka jak zacznie siadac
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja biorę tylko japonki w domu prawie nie chodze w kapciach, to do szpitala tym bardziej nie wezmę

o ręczniczku nie słyszałam...
Ja w ogóle chodzę bez kapci,bez skarpet...
ja ręcznik chyba w razie czego zapakuję...
Stary 2015-05-18, 12:54   #3114
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie, ile ludzi tyle opini. Czasem to zwariowac idzie.
Ja swoj Angelcare kupilam na wyprzedazach w styczniu i tez sie bede czula z nim spokojnie. Tez mam AC401 ale mam chyba jedna plytke.

Musze sie za uzywana mata edukacyjna rozpatrzec, ale to mam jeszcze czas.
Dokładnie. Idzie zwariować.
Oo to jak nie znajdę instrukcji obsługi na necie, to wiem gdzie będę pisać ))
Nie mam zielonego pojęcia jaka jest różnica między jedną a dwoma płytkami, jedna przecież na takie maleństwo wystarczy...
Stary 2015-05-18, 13:01   #3115
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Wisiadło..uhh ile osób z tym chodzi! na samą myśl krocze mnie boli najlepiej nie słuchac nikogo i robic tak, jak nam się podoba!
Ja zamierzam Tule zakupić z becikowego i wsadzac synka jak zacznie siadac

Ja w ogóle chodzę bez kapci,bez skarpet...
ja ręcznik chyba w razie czego zapakuję...
hmm, jeszcze dowiem się jak to jest z ręczniczkiem gdzieś przeczytałam, ze noworodka myją dopiero w 2 dobie życia, u was też tak?
Stary 2015-05-18, 13:01   #3116
201710041131
Konto usunięte

Cytat:
Bjere Takie kapcie-balerinki z biedry mam, po szpitalu je wywalę żeby sobie nie przynosić syfu do domu

Cytat:
Napisane przez mehja Pokaż wiadomość

U mnie na stronie nic nie ma o ręczniku to nie biorę Najwyżej Tż dowiezie i tak będzie codziennie w szpitalu bo do pracy

Cytat:

Ja kupuję normalne Bakomy bez mleka w proszku i nic mi nie jest, w sumie po takich zwykłych z mlekiem w proszku też nic mi nie było Ja tylko nie mogę mleka, śmietany, maślanki i kefirów, jogurty jem normalnie Ale ja nie miałam biegunek po laktozie więc u mnie to nie taka ciężka postać, po prostu kotłowało mi się strasznie w brzuchu, miałam wzdęcia-bardzo bolesne i gazy, albo właśnie wzdęcia i bez gazów ale wtedy to aż piszczałam z bólu brzucha. Także ja nie trzymam jakoś specjalnie diety bezlakt. - jak coś ma śmietanę to jem, u rodziców jakiś budyń na normalnym mleku też zjem, byle takie rzeczy na wieczór, bo jak rano to mam cały dzień z głowy W domu sobie robię wszystko na mleku z obniżoną zawartością laktozy no i na jogurtach

Wiecie co, znalazłam tego iphona, pisałam wam. I odezwał się przez Biuro Rzeczy Znalezionych typek taki, pisze mi, że to jego dziewczyna zgubiła, ale nie jest w stanie opisać mi tego telefonu, pisze, że dziewczyna wyjechała do Anglii i nikt nie ma z nią kontaktu itp. No ☠☠☠☠a Coś kręci ,nie? Chyba na policję zaniosę ten telefon, bo od piątku nikt oprócz tego gnojka się nie zgłosił. Tylko wiem, że oni nie szukają właścicieli i tel. trafi gdzieś na dno szuflady i szkoda mi bo chciałam być uczciwa, ale nie oddam gnojkowi telefonu jak nawet nie wie co było na tapecie
Stary 2015-05-18, 13:02   #3117
ultraviolwt188
Raczkowanie

kaczuszka
ja tez mam takie obawy jak i Ty

Marei wiadomo jak to turki to juz jest duza ingerencja ja spotkałam sie tylko z tym czy masz umowę na stałe.

kurde jak mi sie nic nie chce chata do góry nogami stoi a ja jem 2 loda wodnego nie mam siła nic plecy mnie bolą

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Dziewczyny macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o wakacje z takimi maluszkami? chciałabym pojechać tak wrzesień-październik na wakacje, w kraje europejskie np. Włochy, Hiszpania lepsze będzie jest auto czy samolot?
Stary 2015-05-18, 13:12   #3118
Aika213
Wtajemniczenie

Mamusie Czerwcowe 2015 - cz. VII - szczęśliwa

Cytat:
Nie mam zielonego pojęcia jaka jest różnica między jedną a dwoma płytkami, jedna przecież na takie maleństwo wystarczy...

Pewnie, jak cos to pisz to zrobie Ci zdjecia instrukcji
Tez sie nad tym zastanawialam. Moze ze jak dziecko spi w koszu Mojzesza albo w gondolii i w lozeczku to nie trzeba przekladac plytki tylko ma sie plytke i tu i tu i tylko kabelek sie przepina.

---------- Dopisano o 12:12 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ----------

Cytat:
Napisane przez ultraviolwt188 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny macie jakieś doświadczenia jeśli chodzi o wakacje z takimi maluszkami? chciałabym pojechać tak wrzesień-październik na wakacje, w kraje europejskie np. Włochy, Hiszpania lepsze będzie jest auto czy samolot?

Ja bym poleciala samolotem a na miejscu wypozyczyla samochod. Z mojego doswiadczenia z podrozowania z siostrzenica wynika im dziecko mniejsze tym latwiej podrozowac. Ja jest male to cala podroz przespi na rekach potem zaczyna sie bieganie lub raczkowanie po samolocie i wchodzenie pod fotele teraz prawie 3 latka siedzi grzecznie, oglada bajki, rysuje albo cos tam wykleja.
Zreszta to ciezko powiedziec bo jak dziecko bedzie mialo chorobe lokomocyjna i bedzie wymiotowac w aucie to wtedy ta opcja odpada.

Edytowane przez Aika213
Czas edycji: 2015-05-18 o 13:17
Stary 2015-05-18, 13:17   #3119
alkamor
Zakorzenienie

GG do alkamor

Hello

Rano czytałam trochę wizażu jak zobaczyłam co napisałam wczoraj to się popłakałam ze śmiechu. No ale nie ma to jak słownik w tel

Byłam dzisiaj w aptece po coś na te zatoki. Dała mi jakiegoś psiukacza do nosa... Zobaczymy...bo oczywiście wszystko inne niedozwolone w ciąży

Niewiem kto pytał ale u mnie też jest napisane żeby dla malucha mieć ręcznik

Mate edukacyjna zamierzam kupić po porodzie.jak się da to używke rainforest.

Nalazilam się dzisiaj i idę się zdrzemnac

Aaaa..wczoraj moje dziecko pomagało mi wstać z łóżka.. Usiadłam i sapie sobie a mój Kuba do mnie "mamo ale jak urodziny to już nie będziesz taka gruba??"

Maja
alkamor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-18, 13:18   #3120
marta1881
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę bardziej przyszłościowo. Chcę tego używac do roku czasu, to chyba jedna płytka nie załapie?U mojego brata dwa razy monitor się włączył,z czego malutka raz zsunęła się praktycznie na szczebelki i chyba maszyna nie łapała..Chcę ten monitor dla własnego spokoju
Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
hmm, jeszcze dowiem się jak to jest z ręczniczkiem gdzieś przeczytałam, ze noworodka myją dopiero w 2 dobie życia, u was też tak?
U mnie nie myją w ogóle. Chyba że na wyraźną prośbę mamy,a tak tylko wycierają
Cytat:
Napisane przez szuuu Pokaż wiadomość
Bjere Takie kapcie-balerinki z biedry mam, po szpitalu je wywalę żeby sobie nie przynosić syfu do domu

Wiecie co, znalazłam tego iphona, pisałam wam. I odezwał się przez Biuro Rzeczy Znalezionych typek taki, pisze mi, że to jego dziewczyna zgubiła, ale nie jest w stanie opisać mi tego telefonu, pisze, że dziewczyna wyjechała do Anglii i nikt nie ma z nią kontaktu itp. No ☠☠☠☠a Coś kręci ,nie? Chyba na policję zaniosę ten telefon, bo od piątku nikt oprócz tego gnojka się nie zgłosił. Tylko wiem, że oni nie szukają właścicieli i tel. trafi gdzieś na dno szuflady i szkoda mi bo chciałam być uczciwa, ale nie oddam gnojkowi telefonu jak nawet nie wie co było na tapecie
Ściemia! dobrze wiesz,co z nim zrobią na policji...Próbowałaś znaleźć właściciela, ale się nie udaje, ja bym go zatrzymała, a nóż widelec na fb pojawi się info,że ktos zgubil
Cytat:
Pewnie, jak cos to pisz to zrobie Ci zdjecia instrukcji
Tez sie nad tym zastanawialam. Moze ze jak dziecko spi w koszu Mojzesza albo w gondolii i w lozeczku to nie trzeba przekladac plytki tylko ma sie plytke i tu i tu i tylko kabelek sie przepina.
Dwie płytki są w łóżeczku pod materacem, położone wzdłuż

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości