Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-19, 12:51   #1111
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
dziewczyny tu polecały lateksowe
ale ja jak "pomacalam" ten ktory mamy i lateksowy tylko z innej firmy, to ten wydawal mi sie lepszy... twardszy na pewno
No właśnie ten lateksowy ponoć najlepszy... tylko tak się zastanawiam czy on nie będzie uczulać? Bo to jednak guma... i chyba średnio oddycha
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 12:51   #1112
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
na kartonie jest napisane Łóżeczko Ola i tak wpisalam w wyszukiwarke, ale wyskoczyly mo rozne loczeczka pod ta nazwa...

w kazdym badz razie my mamy takie jak na zdj

---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ----------

dziewczyny tu polecały lateksowe
ale ja jak "pomacalam" ten ktory mamy i lateksowy tylko z innej firmy, to ten wydawal mi sie lepszy... twardszy na pewno
Aha ładne, takie właśnie proste, nie wymyślate
ja właśnie się zdecyduję na tego Radka tylko mam dylemat co do koloru. I też planuję kupić materac albo gryka-kokos, albo-gryka-pianka-kokos, bo taki właśnie jest w zestawie z łóżkiem
Stary 2015-05-19, 12:53   #1113
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Wyczytalam gdzies, ze ten Bio Oil to sklad ma niezbyt fajny 😱
I go oddalam kolezance
Jestes zadowolona z niego???
Zreszta jedna dzieczyna u nas na wątku go uzywala w pierwszej ciazy i rozstepy wyszly na sam koniec
Z tym smarowaniem to chyba pic na wodę
hm... mam go dopiero trochę ponad tydzień więc na razie trudno coś o nim powiedzieć, zapach ok , konsystencja mi nie leży tak jak pisałam w poprzednim poście ale jak już kupiłam to zużyje
co do tych rozstępów to ja myślę że jak mają wyjść to i tak wyjdą, moja bratowa smarowała bez przerwy a i tak jej wyszły więc to chyba bardziej sprawa "skłonności" - ale smaruje co by potem nie mieć wyrzutów sumienia jak mi wyjdą
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 12:59   #1114
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
hm... mam go dopiero trochę ponad tydzień więc na razie trudno coś o nim powiedzieć, zapach ok , konsystencja mi nie leży tak jak pisałam w poprzednim poście ale jak już kupiłam to zużyje
co do tych rozstępów to ja myślę że jak mają wyjść to i tak wyjdą, moja bratowa smarowała bez przerwy a i tak jej wyszły więc to chyba bardziej sprawa "skłonności" - ale smaruje co by potem nie mieć wyrzutów sumienia jak mi wyjdą
podpisuję się pod tym też mam teraz bio olila, bo został mi po wcześniejszym stosowaniu i chcę go zużyć

idę robić obiad- u mnie dziś pulpety w sosie pomidorowym i puree ziemniaczane
Stary 2015-05-19, 13:06   #1115
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
mam tak samo, jakoś drugą ciąże o wiele trudniej mi przebrnąć - o wiele bardziej jestem zmęczona, brzuch jakiś taki większy mi się wydaje w porównaniu z pierwszą ciążą i jakoś niżej jest ...
i tak właśnie sobie myślę bo chciałabym trzecie dziecko że jakoś tak się ta perspektywa oddala...
to tak jak mi... Trójka dzidziusiów było by super ale jak dziecko to gorzej ... w trzeciej ciąży chyba bym plackiem musiała leżeć.... Też mam sporo większy brzuch, zeszłam z wagi i już widzę że brakuje mi 1kg by być jak z Mają do porodu... A przecież przytyję na pewno więcej jeszcze niż 1kg.

A ja już mam jeziorko z głowy. Pojechałam do byłych teściów bo miałyśmy jechać z nimi, zjadłam obiad i dzidzia tak bardzo mi główkę wypycha aż płakać mi się chce z bólu... Nie wiem co on tam robi... ćwiczy stawanie na głowie czy co no i wróciłam do domu, będę odpoczywać bo czuję jak by mi brzuch chciało rozerwać... a oni pojechali...
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 13:06   #1116
moniska139
Zadomowienie

Martulka spore wyzwanie z tą przeprowadzką, ale zawsze będziesz mieć towarzystwo i kogoś do pomocy

Beaciorq jaki masz zgrabny brzuszek
Na obiad zrobiłam spaghetti a młody jadł makaron ze śmietana i cukrem... ciężko dzień dziś będzie. Od rana ma paskudny humor i o wszystko placze.
Zastanawiam się czy czymś się nie strułam. Od wczoraj latam do ubikacji co chwilę.

I nospę forte w szpitalu dawali trzy razy dziennie. Więc taka ilość powinna być bezpieczna.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 13:06   #1117
MsLullaby
Zakorzenienie

Ja wciągnęłam talerz frytek i oczywiście po niezdrowym jedzeniu czuje się do d.upy a na obiad uszka z mięsem i barszcz czerwony

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-19, 13:09   #1118
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Aha ładne, takie właśnie proste, nie wymyślate
ja właśnie się zdecyduję na tego Radka tylko mam dylemat co do koloru. I też planuję kupić materac albo gryka-kokos, albo-gryka-pianka-kokos, bo taki właśnie jest w zestawie z łóżkiem

no z tych, które my mieliśmy do wyboru w sklepie, to gryka-pianka-kokos wydał się najfajniejszy tzn najwygodniejszy, bo był odpowiednio twardy (ale nie za bardzo) i najmniej się odkształcał przy naciśnięciu

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 13:10   #1119
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Hej

Ja od początku ciąży super się czuję, zero dolegliwości, a tu dziś mnie zaczęło w krzyżu boleć chyba tak już będzie
mnie krzyże jeszcze nie bolą... i jestem bardzo zadowolona z tego bo pamiętam jak mnie łupalo w pierwszej ciąży... ale czasem dzidziuś chyba się od kręgosłupa odpycha nóżkami i wtedy jest ZUO
Stary 2015-05-19, 13:12   #1120
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ten lateksowy ponoć najlepszy... tylko tak się zastanawiam czy on nie będzie uczulać? Bo to jednak guma... i chyba średnio oddycha
nie słyszałam nic na ten temat, więc nie pomogę...

a tak w ogóle, to czy możliwe to jest, że Mały kopie, lub wkłada nogę pod żebra? Ja wiem, że jest od nich "odizolowany", ale czasami czuje, jakby mi władował stópkę właśnie pod zebra z prawej strony no chyba, ze to takie wrazenie tylko

Igorek

Stary 2015-05-19, 13:15   #1121
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
A ja już mam jeziorko z głowy. Pojechałam do byłych teściów bo miałyśmy jechać z nimi, zjadłam obiad i dzidzia tak bardzo mi główkę wypycha aż płakać mi się chce z bólu... Nie wiem co on tam robi... ćwiczy stawanie na głowie czy co no i wróciłam do domu, będę odpoczywać bo czuję jak by mi brzuch chciało rozerwać... a oni pojechali...
Biedna moja na szczęście grzeczna i nie dokucza mamusi :P

Cytat:
mnie krzyże jeszcze nie bolą... i jestem bardzo zadowolona z tego bo pamiętam jak mnie łupalo w pierwszej ciąży... ale czasem dzidziuś chyba się od kręgosłupa odpycha nóżkami i wtedy jest ZUO
Już mi przeszło nie wiem czy źle spałam czy co, ale bolało tylko z rana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-19, 13:16   #1122
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
A co do rozstępów to nie wiem co powiedziec... Ja mam cały bezuch, caluteńki... W rozstępach...
Ja miałam 3 kropki z lewej i 3 kropki z prawej strony pępka. Już są paski...

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
teraz wyszły mi takie pręgi czerwone na brzuchu, że w żadnej sposób ich nie zakryję, wstawiłabym zdjęcie, ale nie ma się czym chwalić. Nie powiem, że się tym nie przejmuje, ale co poradzę? wyszły to wyszły, smaruję dalej, a po ciąży planuję robić peeling kawowy.
Nie przejmuj się nimi !
Też mam taki plan..
Stary 2015-05-19, 13:18   #1123
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
nie słyszałam nic na ten temat, więc nie pomogę...

a tak w ogóle, to czy możliwe to jest, że Mały kopie, lub wkłada nogę pod żebra? Ja wiem, że jest od nich "odizolowany", ale czasami czuje, jakby mi władował stópkę właśnie pod zebra z prawej strony no chyba, ze to takie wrazenie tylko
Jasne, Bartek mnie tak tłukł ze 2 miesiące aż do porodu, Adrian czasem też kopie ale póki co nie tak jak jego starszy brat

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-19, 13:21   #1124
MsLullaby
Zakorzenienie

Mms tak jest mniej więcej twój synek ułożony wiec nawet tu łatwo zobaczyć ze wystarczy ze nogę wyprostuje i masz po żebrach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1432038052503.jpg (50,7 KB, 1 załadowań)

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-19, 13:21   #1125
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Jasne, Bartek mnie tak tłukł ze 2 miesiące aż do porodu, Adrian czasem też kopie ale póki co nie tak jak jego starszy brat
To u mnie odwrotnie. Młody był spokojny i nie szalał jak ten mały szogun jak nie w pęcherz to wypina się i to tak że boli.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 13:22   #1126
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
To u mnie odwrotnie. Młody był spokojny i nie szalał jak ten mały szogun jak nie w pęcherz to wypina się i to tak że boli.
U mnie w obu przypadkach szaleństwo w brzuchu

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-19, 13:24   #1127
majka242007
Zakorzenienie

martulka0991 dacie radę trudne decyzje ale potem z górki będzie powodzenia. Przed samym porodem ciężko ci na pewno będzie ogarnąć całą przeprowadzkę.

Cytat:
kurcze nie zazdroszczę ci przeprowadzki już kilka razy się przeprowadzałam i na razie mi wystarczy na jakiś czas - to całe pakowanie miliona rzeczy to koszmar jest....
nooo... spakować cały dom to jest wyzwanie... Ale przy okazji ile zbędnych rzeczy można wyrzucić...

Cytat:
Dziewczyny ile razy dziennie mozna brać no spe? Tak mi sie ten brzuch stawia ze szkoda gadac a jak wzięłam rano to tak lepiej chwilowo było...
nie znam się i co idę do lekarki to zapominam zapytać... W pierwszej ciąży pamiętam że był zakaz brania nospy bo jest rozkurczowa i i lekarka i położna mi mówiły że może przyśpieszyć poród... Teraz no juz po tylu latach widzę że lekarze Wam mówią że można brać... Muszę dopytać co moja na to powie... Pewnie to samo co wam... Kiedyś już przed porodem jak miałam mocniejsze bóle przepowiadające położna kazała brać letnią kąpiel i nalać 50ml winka czerwonego i się relaksować w kąpieli - skorzystałam z tego kilka razy i pomagało. Ale to już przed samym porodem było...

mms_22 gratuluję udanych zakupow

beaciorq fajniutki brzucholek
Stary 2015-05-19, 13:32   #1128
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
martulka0991 dacie radę trudne decyzje ale potem z górki będzie powodzenia. Przed samym porodem ciężko ci na pewno będzie ogarnąć całą przeprowadzkę.

nooo... spakować cały dom to jest wyzwanie... Ale przy okazji ile zbędnych rzeczy można wyrzucić...

nie znam się i co idę do lekarki to zapominam zapytać... W pierwszej ciąży pamiętam że był zakaz brania nospy bo jest rozkurczowa i i lekarka i położna mi mówiły że może przyśpieszyć poród... Teraz no juz po tylu latach widzę że lekarze Wam mówią że można brać... Muszę dopytać co moja na to powie... Pewnie to samo co wam... Kiedyś już przed porodem jak miałam mocniejsze bóle przepowiadające położna kazała brać letnią kąpiel i nalać 50ml winka czerwonego i się relaksować w kąpieli - skorzystałam z tego kilka razy i pomagało. Ale to już przed samym porodem było...

mms_22 gratuluję udanych zakupow

beaciorq fajniutki brzucholek

No spy nie powinno sie brać przed samym porodem bo za bardzo moze rozluźnić ale na wcześniejszym etapie ciazy to mi nawet lekarz pozwalał w razie czego brać jak byłam z juniorem w ciąży czyli 6 lat temu
O winie nie słyszałam no i w sumie potrzeby nie było widzieć bo i tak bym nie wypiła natomiast no spa spokojnie tylko dziekuje dziewczyny co do ilości bo nie byłam pewna

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 13:32   #1129
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

To tak jak ja
Smarowanie napewno nie zaszkodzi
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-19, 13:33   #1130
roxana_lu
Zakorzenienie

Tez mam bio oila i w sumie nic więcej nie mam na brzuchu... Albo inaczej, mam tego tyle, ze nawet nie widze

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-19, 13:35   #1131
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mam bio oila i w sumie nic więcej nie mam na brzuchu... Albo inaczej, mam tego tyle, ze nawet nie widze
No to piona

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-19, 13:36   #1132
heroine86
Zakorzenienie

Lepiej wziąć nospę niż "walczyć" z bólem
Stary 2015-05-19, 13:41   #1133
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
No to piona

Przynamniej sie przejmować nie musimy, ze nam sie cos pojawi

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Lepiej wziąć nospę niż "walczyć" z bólem

Tez tak uwazam

Synuś i Córcia
Stary 2015-05-19, 13:42   #1134
vea7
Zakorzenienie

asienka, super, ze się prześwietlenia uda uniknąć

natalia, nie musi być wiele dobrych opinii, ale ważne, żeby były z dobrych źródeł Ale zbierania danych nie będę Cię uczyła, bo podejrzewam, że umiesz to robić i to świetnie
Co do rota, już pisałam, wieloletnie doświadczenie i autorytet ordynatora mnie przekonały. I powiem tak, nie wiem jak by Janek przeszedł bez szczepienia, ale w żłobku kilka razy było już rota, które u Żuka za każdym razem kończyło się lekką biegunka i marudzeniem, ale kilka maluchów trafiło do szpitala - wszystkie były nie szczepione...

Fajnie, prosto o szczepieniach i ogólnie pielęgnacji maluchów jest w książce "Pierwsze 2 lata życia dziecka. Poradnik dla rodziców" wydanej przez Medycynę Praktyczną.
Książka jest napisana bardzo praktycznie i przystępnie, ale całkowicie przez lekarzy i to dobrych Warto sobie kupić i mieć

Brawa za wizytę i glukozę

roxana, oj bardzo Na mnie działa jak płachta na byka, bo siedzę sobie na grupie Fejsbukowej i głupoty jakie mamy piszą czasami w temacie, poparte o zgrozo wypowiedziami lekarzy jeżą mi włosy wszędzie
Oj, dla mnie to zdecydowanie temat zamiast kawy - denerwuję się natychmiast i na długo
Gratuluję ocen

Sylwiakoppe

fiona, fiu, fiu, Malutka już nie taka malutka, a teraz będzie jeszcze szybciej rosła Świetnie, ze i u Ciebie wszystko gra

kasperka normy = centyle, jak już dziewczyny napisały
Możesz sobie zobaczyć, gdzie jest Twój dzieć - na wydruku z usg poza zdjęciami masz też taki "slajd" z rożnymi pomiarami i na nim jest taka kreska z kropką - ta kropka wyznacza w którym miejscu skali (a więc jak się na tle swoich rówieśników przedstawia) jest Maluch

heroine Lepiej późno niż wcale
No, to numer Wam Gwiazda zrobiła
Niekoniecznie Ja mam na 100% Pannę Natalię, a wyglądam jak zwykle, w sumie nawet cera mi się poprawiła
Lateks to nie guma Większość materacy lateksowych jest naturalna lub naturalna z domieszką sztucznego. Oddychają świetnie

moniska, nieee... Natalka kopie aż miło

beaciorq spokojnie możesz robić z tego samego przepisu białe i zielone Jak nie chce Ci sie z sosami walczyć, to najprostszy możliwy: jogurt+koperek, dużo koperku+troszkę czosnku (ja używam w proszku, bo mniej śmierdzi)+sól i pieprz. Do tego ugotowane szparagi, pokrojone świeże warzywa: ogórek, pomidor, może być kalarepka czy co tam masz i bagietka z masłem
Bardzo fajna książka i bardzo mądry i fajny autor

Mirabelka, spoko, Panna w niebieskim spokojnie może paradować, a chłopiec w różowym...hmm.. w sumie ponoć róż to nowa czerń

Niespodziewajka, też kończę na 2
Z tym, że mnie na pierwsze już było trudno namówić

NOK, bo sama wada nie jest przeciwwskazaniem

mms, nic tak nie poprawia humoru, jak udane zakupy

Byłam dzisiaj na glukozie i przeżyłam
W sumie nawet trochę się zdziwiłam, bo w pierwszej ciąży musiałam się lekko zaprzeć, żeby toto wypić, a teraz lajcik. Przeszkadzał mi tylko posmak drewnianego mieszadełka. Za to na okoliczność glu i tego co za oknem - najpierw gorąco i duszno, teraz ciepło i deszcz mam migrenę jak stad nad morze i zdycham
Żeby było piękniej, coś mi w korzonki wlazło i wczoraj wieczorem nie byłam się w stanie ruszyć, a dzisiaj jak paralityk łażę Za to internistka jak mnie zobaczyła, to sama z siebie wypisała zwolnienie pytając tylko czy na tydzień czy na dwa

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-19, 13:48   #1135
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
heroine Lepiej późno niż wcale
No, to numer Wam Gwiazda zrobiła
Niekoniecznie Ja mam na 100% Pannę Natalię, a wyglądam jak zwykle, w sumie nawet cera mi się poprawiła
Lateks to nie guma Większość materacy lateksowych jest naturalna lub naturalna z domieszką sztucznego. Oddychają świetnie
Hej
No bo to takie zabobony raczej
Hehe, no popatrz, tak wyczytałam ale net wszystko przyjmie

Super, że już po glukozie
Stary 2015-05-19, 14:01   #1136
mms_22
Zakorzenienie

Cytat:
Mms tak jest mniej więcej twój synek ułożony wiec nawet tu łatwo zobaczyć ze wystarczy ze nogę wyprostuje i masz po żebrach
Dzięki no to jak mówię mężowi, że czuję nóżkę pod żebrami, to mi nie wierzy

Igorek

Stary 2015-05-19, 14:02   #1137
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
no z tych, które my mieliśmy do wyboru w sklepie, to gryka-pianka-kokos wydał się najfajniejszy tzn najwygodniejszy, bo był odpowiednio twardy (ale nie za bardzo) i najmniej się odkształcał przy naciśnięciu
Dziękuję za informację my nie mamy kiedy podjechać do sklepu, bo Łukasz za późno wraca i chyba będę zamawiać przez internet, chociaż nie powiem, że chciałabym sobie podotykać
Stary 2015-05-19, 14:03   #1138
MsLullaby
Zakorzenienie

Mój tż wróci dziś z pracy po 23 ale jutro ma wolne

Adrianek
30.07.2015
Stary 2015-05-19, 14:09   #1139
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj na glukozie i przeżyłam
W sumie nawet trochę się zdziwiłam, bo w pierwszej ciąży musiałam się lekko zaprzeć, żeby toto wypić, a teraz lajcik. Przeszkadzał mi tylko posmak drewnianego mieszadełka. Za to na okoliczność glu i tego co za oknem - najpierw gorąco i duszno, teraz ciepło i deszcz mam migrenę jak stad nad morze i zdycham
Żeby było piękniej, coś mi w korzonki wlazło i wczoraj wieczorem nie byłam się w stanie ruszyć, a dzisiaj jak paralityk łażę Za to internistka jak mnie zobaczyła, to sama z siebie wypisała zwolnienie pytając tylko czy na tydzień czy na dwa
że tak dobrze przeszłaś i już masz za sobą no w końcu odpoczniesz
Stary 2015-05-19, 14:10   #1140
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Wstalismy , zjedlismy i sie nudzimy . Czekamy na TŻeta ..

Nie wiem jak to bedzie jak sie Młoda urodzi , że niby ja w dzien spac nie bede mogla ??? jak sie nie zdrzemne to jestem nieżywa caly dzien ..

Cytat:
Dziewczyny ile razy dziennie mozna brać no spe? Tak mi sie ten brzuch stawia ze szkoda gadac a jak wzięłam rano to tak lepiej chwilowo było...
Ja nospy nie biorę . Mam wrazenie że ona nie pomaga , jak mi sie brzuch spina to pomaga zmiana pozycji lub rozchodzenie..

Cytat:
tzn zaglądałam tu ze 2 razy wczoraj chyba, ale nie mogłam jakoś się wbić... wczoraj nie miałam jakoś humoru, ale dzisiaj się wyżalę za to
podłamałam się trochę, bo w niedzielę po kąpieli zauważyłam u siebie 3 małe ale czerwone rozstępy na d.p.e fakt, faktem są w takim miejscu, ze nawet jak ubiore stroj kapielowy, to raczej nie bedzie ich widac, ale denerwuje mnie to, ze sa
ale żeby tego było mało - dopatrzyłam się też jednego na prawej piersi... ledwo go widac, bo jakis taki blady, ale kilka dni temu na pewno go nie mialam
U mnie cisza , ani jednego . W pierwszej ciazy wyszly mi trzy na biodrach ale to dlatego ze szybko sie w nich rozeszlam i popuscilo ale brzuch czysty , teraz tez . oby tak do konca .
Dużo tu maja tez geny , u mnie w rodzinie nikt nie mial do tego sklonnosci a za to moja kuzynka jest w pierwszym trymestrze brzuch niewidoczny a juz mam skore lekko pociachana ..
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości