Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 117 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-20, 23:25   #3481
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
http://www.ideachampions.com/weblogs..._five-2496.jpg

Już wstawiam. Ale ostrzegam, że na zdjęciach mam zupełnie nieogarnięte włosy. Jak się postaram to mam fajne loczki a tutaj po prostu mam bałagan i rozwalony skręt. Na jednym widać od jakiego mniej więcej odcienia zaczynałam. Jaśniejszy blond przy końcach po bardzo ciemny blond w odrostach. Henna dała głębszy i wielotonowy kolor niż pokazuje zdjęcie. Na żywo to naprawdę jak Merida. Ciemniejsze, nieco wiśniowe rudości na odrostach a reszta taka jak na obrazku.

Korzystając z tematu włosów, mam pytanie, czy istnieje jakiś lakier do włosów który w miarę utrwali fryzurę ale nie zniszczy włosów? Orientuje się któraś z was w tym temacie? Do tej pory unikałam takich bajerów bo tyle się mówiło, że to zło. Ale może przez lata coś się zmieniło na rynku?

Nie wiem co ludzie z tym efektem syrenki. Przecież to delikatne holo jest a nie jakaś syrenka. Wszędzie już się uparli na te syrenkę a ja chyba jedyna nazywam to holograficznym efektem.

ale śliczne sprężynki

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Wydałam dziś zdecydowanie za dużo pieniędzy na szmatach...
[/COLOR]

a ja na kosmetyki w Rossmannie z osiem dych poszło... Ale mam pielęgnacji na najbliższe 6-9 miesięcy.

Cytat:
Napisane przez paniaw Pokaż wiadomość
Mnie Szusza przeraża tym swoim szeptaniem papaaaa na koniec filmiku. Kojarzy mi się to z psychopatą nękającym ofiarę
o chrystusie, też tego nienawidzę! Najczęściej ucinam końcówkę byleby nie słyszeć tego niemego "paaaaaa"

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Największą manię rozmiaru ma Hania i jej zaden lekarz nie jest już w stanie pomóc Zresztą ... czy ona nadal chodzi na siłownie bo coś cicho ostatnio XD
moim zdaniem większą ma Karola, Hania to tylko od czasu do czasu o tym wspomni (od dłuższego czasu w ogóle nic na ten temat nie mówi), a Karola atakuje w każdym haulu z choies.

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Byłam dziś na łowach w Rossmannie, trochę to... smutne?, że przy promocji na kolorówkę nie można było się dopchać do szaf, a teraz pustki, kilka osób na krzyż. Czy ja żyję pośród ludzi którzy wolą zakrywać niedoskonałości niż je likwidować?

Polecicie coś wybielającego z Rossmanna? Wiem, że w ofercie pewnie nie będzie nic robiącego szału, ale szukam czegoś, co choć trochę zadziała.

No co Ty - ja byłam dziś w trzech: dwa rano, są po drodze do pracy i jeden po pracy w duuuużym centrum handlowym. Rano pusto, ale już części rzeczy brakowało, a za to wieczorem tłumek był konkretny. Ale plus był taki, że panie ekspedientki chodziły non stop i dokładały towar, to był duży Rossmann. A poza tym Rossmann średnio się chwali tą promocją - nie mają ani facebooka, ani nawet wczoraj nic nie było na rossnecie Ja sama o tych promocjach dowiaduję się totalnie z przypadku, przez forum i to tutaj, bo na rossmannowe już prawie nie zachodzę.

Cytat:
Napisane przez Hadilan Pokaż wiadomość

Pytałam o to samo na wątku rossmannowym. Chyba jedyną sensowną opcją jest serum z wit. C Avy Bo np. seria Wybielanie Lirene jest na parafinie. Niby różany olejek Evree pomaga na przebarwienia, jednak pewnie to nic spektakularnego. Witamina C jest na pewno skuteczniejsza. Tylko potrzebny jest tutaj spory Rossmann, u mnie tego serum nie ma. Musiałabym jechać do Wawy. Zastanawiam się, czy jest na dw. Wileńskim, albo w Mariocie?

Dawaj na priv, w tym moim dużym Rossmannie jest Ava.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Czy, według Was, najnowszy makijaż Maxi jest "świeży i dzienny"? Dla nie to bardziej Sylwester z koszmarów sennych, albo inna studniówka w kopalni soli w Wieliczce (koszmar senny nr 2).
Mi się podobało do momentu jak nie zaczęła robić kresek :/ A ten pigment w kąciku to już w ogóle tragedia, jak by jej tam ptak na... robił. Ja bym widziała zwykłą lekko roztartą kreskę (czarną, fioletową, brązową, szarą, może z delikatnymi drobinkami, ale nie brokatem)
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 23:39   #3482
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
o chrystusie, też tego nienawidzę! Najczęściej ucinam końcówkę byleby nie słyszeć tego niemego "paaaaaa"
zaintrygowałyście mnie i musiałam włączyć końcówkę filmu (normalnie nie docieram do końca, więc omijało mnie pożegnanie). faktycznie trochę creepy

edit: a właściwie to żadnych filmów nie oglądam do końca - zawsze wyłączam 20 sekund przed końcem i pomijam pożegnania typu "napiszcie czy wam się podobało, dajcie kciuka w górę i zasubskrybujcie kanał. papaaa "

Edytowane przez peach_passion
Czas edycji: 2015-05-20 o 23:44
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 23:52   #3483
201607131110
Konto usunięte

Historie o kurierach

Tak w ogóle, muszę powiedzieć, że kocham Hean - bardzo dobre produkty, ekspresowa wysyłka, do tego przy zamówieniu podczas promocji -20% dostałam 3 gratisy - lakier do paznokci, cień trio i genialny błyszczyk do ust w przepięknym kolorze.

#podjaranie #polecanie
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-20, 23:58   #3484
pesstka90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Historie o kurierach

Tak w ogóle, muszę powiedzieć, że kocham Hean - bardzo dobre produkty, ekspresowa wysyłka, do tego przy zamówieniu podczas promocji -20% dostałam 3 gratisy - lakier do paznokci, cień trio i genialny błyszczyk do ust w przepięknym kolorze.

#podjaranie #polecanie
przy jak dużym zamówieniu? ;>

pesstka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 00:02   #3485
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pesstka90 Pokaż wiadomość
przy jak dużym zamówieniu? ;>
stówka - z koleżanką robiłyśmy jedno zamówienie. Przy mniejszych dostawałam np. lakier do paznokci ; )
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 00:19   #3486
_Summer_
Zadomowienie

kupilam ten olejek rozany z evree, dzis nalozylam pierwszy raz, pieknie pachnie, ale ja jestem fanka rozanych zapachow, dla kogos moze to byc minus. za to mi serum z bielendy nic specjalnego nie zrobilo szczerze mowiac

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

w ogóle poznałam dziewczyne na koncercie, pieknie pachniala, zapytalam sie co to, powiedziala, ze oriflame, psiknela mnie raz, a to bylo w piatek, do dzis mi kurtka pachnie intensywnie, ale juz sie nigdy nie dowiem co to dokladnie za zapach
macie jakies doswiadczenia z perfumami oriflame?
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 00:42   #3487
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
za to mi serum z bielendy nic specjalnego nie zrobilo szczerze mowiac

---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ----------

w ogóle poznałam dziewczyne na koncercie, pieknie pachniala, zapytalam sie co to, powiedziala, ze oriflame, psiknela mnie raz, a to bylo w piatek, do dzis mi kurtka pachnie intensywnie, ale juz sie nigdy nie dowiem co to dokladnie za zapach

mi po serum z bielendy wyskoczyło kilka podskornych gul, więc dałam sobie spokój

a nie zwróciłaś uwagi na buteleczkę jak Cię psikała? zajrzyj do katalogu, może coś skojarzysz
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 02:13   #3488
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Byłam dziś na łowach w Rossmannie, trochę to... smutne?, że przy promocji na kolorówkę nie można było się dopchać do szaf, a teraz pustki, kilka osób na krzyż. Czy ja żyję pośród ludzi którzy wolą zakrywać niedoskonałości niż je likwidować?

Polecicie coś wybielającego z Rossmanna? Wiem, że w ofercie pewnie nie będzie nic robiącego szału, ale szukam czegoś, co choć trochę zadziała.
chyba sama sobie odpowiedziałaś? Tzn mówię za siebie i swoje otoczenie. W rossmanie/hebe kupujemy raczej rzeczy do makijażu, które często się wymienia (maskary np) ewentualnie jakieś kredki, konturówki, lakiery do paznokci. Pielęgnacji praktycznie w ogóle, a pielęgnacji mamy nieporównywanie więcej niż kolorówki.

a tak btw to uczestniczyłam ostatnio w ciekawych badaniach konsumenckich w których sprawdzano wiedzę młodych Polek o składach kosmetyków. zasób wiedzy (trafnych sądów) wyszedł niemal odwrotnie proporcjonalny do przekonania o jej posiadaniu. największą skłonność do szkodliwych/bezsensownych decyzji miały kobiety operujące nazwami substancji, półproduktów itd. trochę przerażające

Edytowane przez roseplum
Czas edycji: 2015-05-21 o 02:17
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 05:49   #3489
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Przepraszam. Musiałam.

Też musiałam
#promowanie

https://www.youtube.com/watch?v=jF0ed9XIm4k jak nieesia dba o domowy budżet

https://www.youtube.com/watch?v=WOuXU3kG70c chat makeup u Karoliny Zientek

Edytowane przez Munkaa
Czas edycji: 2015-05-21 o 06:11
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 07:11   #3490
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

Miałam dużo różnych zapachów Ori. Nie wszystkie trafione, wiadomo. Ale niektóre piękne, oryginalne jak na markę katalogową i trwałe. Do dziś pamiętam jak z 10 lat temu obudziłam się w środku nocy z uśmiechem na ustach, czując coś cudownie miodowo-cytrynowego. A to były Northern Lights, którymi psiknęłam się wiele godzin wcześniej. Oczywiście musieli je wkrótce wycofać
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 07:34   #3491
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Miałam dużo różnych zapachów Ori. Nie wszystkie trafione, wiadomo. Ale niektóre piękne, oryginalne jak na markę katalogową i trwałe. Do dziś pamiętam jak z 10 lat temu obudziłam się w środku nocy z uśmiechem na ustach, czując coś cudownie miodowo-cytrynowego. A to były Northern Lights, którymi psiknęłam się wiele godzin wcześniej. Oczywiście musieli je wkrótce wycofać
To typowe:p fajne rzeczy zwykle szybko wycofuja ja z tych katalogowych perfum mam sentyment do little black dress i pure blanca(?) od avon
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 08:30   #3492
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Mi się podobało do momentu jak nie zaczęła robić kresek :/ A ten pigment w kąciku to już w ogóle tragedia, jak by jej tam ptak na... robił. Ja bym widziała zwykłą lekko roztartą kreskę (czarną, fioletową, brązową, szarą, może z delikatnymi drobinkami, ale nie brokatem)
Mnie się ten pigment podoba akurat, nie wiem jak wygląda na żywo, ale w kamerze efekt jest ładny. Co do kresek, to mam mieszane uczucia. Podoba mi się to przejście między turkusem a błękitem, ale dołożenie tej czarnej jakoś do mnie nie przemówiło.

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
chyba sama sobie odpowiedziałaś? Tzn mówię za siebie i swoje otoczenie. W rossmanie/hebe kupujemy raczej rzeczy do makijażu, które często się wymienia (maskary np) ewentualnie jakieś kredki, konturówki, lakiery do paznokci. Pielęgnacji praktycznie w ogóle, a pielęgnacji mamy nieporównywanie więcej niż kolorówki.

Zdaję sobie z tego sprawę, ba, w mojej pielęgnacji nie ma praktycznie nic drogeryjnego poza płynem micelarnym i tonikiem, ale na razie nie stać mnie, żeby wydać kilka dych na naprawdę mocno wybielający produkt, zwłaszcza że na gwałt tego nie potrzebuję. A jeśli mówisz o braku tłumu, o którym wspomniałam, to mam wrażenie że jednak większość przeciętnych kobiet idzie do drogerii i nie eksperymentuje z eko czy dermokosmetykami, kupują to co zobaczą w magazynach i w reklamach. Więc to nie jest tak, że wszystkie olały promocję, bo kupują Sylveco albo Pharmaceris.

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość

U mnie od groma, nikt się nie zainteresował
U mnie były wszystkie poza tym a akurat chciałam wypróbować. A może któraś używała tego serum ale w wersji z retinolem? Możecie coś na jego temat powiedzieć?
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 09:26   #3493
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmmm Pokaż wiadomość
Ja alantana dermoline zdecydowanie nie polecam - zapycha po jakimś czasie i pod makijaż tez nie bardzo - po godzinie już się świeciłam (mam cerę mieszaną, suche policzki i tłusta strefa T). Zdecydowanie za to polecam (choć nie z rossa) krem z białego jelenia - mam znaczne skłonności do zapychania i praktycznie tylko ten nie robi mi żadnej krzywdy, a do tego nawilża (choć spektakularnego nawilzenia nie ma, ale na wiosnę i lato jest idealny), świetnie nadaje się pod makijaz - rękami i nogami bedę go bronić

Miałam już raz Alantan i dobrze go wspominam, używałam na dzień pod makijaż i wszystko było ok, tylko, że wtedy miałam uczulenie i jakieś podrażnienia, więc fajnie mi łagodził. Ten biały jeleń brzmi fajnie, poczytałam o nim i chyba go kupię. Zdradź mi tylko, gdzie go kupiłaś? Bo czytam, że ciężko go znaleźć.

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 09:35   #3494
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość

Miałam już raz Alantan i dobrze go wspominam, używałam na dzień pod makijaż i wszystko było ok, tylko, że wtedy miałam uczulenie i jakieś podrażnienia, więc fajnie mi łagodził. Ten biały jeleń brzmi fajnie, poczytałam o nim i chyba go kupię. Zdradź mi tylko, gdzie go kupiłaś? Bo czytam, że ciężko go znaleźć.
jest na allegro
Stary 2015-05-21, 10:08   #3495
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
jest na allegro
Jak tylko na allegro to szukam dalej, bo potrzebuję coś, co można kupić stacjonarnie. Dzięki za info

Szusz

Pani Kasia

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 10:17   #3496
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zagubiona_ja_ Pokaż wiadomość
Oglądam kulinarny filmik Bogusi bo od antybiotyków mega zgłodniałam
Czy tylko mi zaciąganie Bartka pod koniec słów/ zdań kojarzy się z osobami drinkniętymi ?
Nie tylko tobie mi tez.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy któraś z Was używała może serum z Bielendy z kwasem migdałowym i laktobionowym do cery tłustej i mieszanej?

Dokładnie to:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html

Czaję się na nie już od jakiegoś czasu, bo ma dobre opinie, no i jeszcze na promocji w Rossmannie cenowo wypadłoby naprawdę korzystnie.
Ja uzywalam, mam pol butelki jeszcze i pojdzie w kosz bo sie przeterminuje. Mialam po tym wysyp, wiec uzywalam tylko punktowo a tak nie jestem w stanie tego zuzyc przed koncem terminu
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 10:20   #3497
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Jak tylko na allegro to szukam dalej, bo potrzebuję coś, co można kupić stacjonarnie. Dzięki za info

Szusz

Pani Kasia
Ja kupilam swoj w care4 u mnie w miescie jest tez w galerii osobne stanowisko białego jelenia

I polecam ten krem nawilza, jest lekki i przynajmniej mnie nie zapycha
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 10:22   #3498
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
A już było tak pięknie

Wsio jasne

A któraś z was używała ten krem? U mnie skóra jest znacznie odwodniona mimo litrów spożywanej wody i kremów na facjatę. Myślałam nad tym: http://www.physiogel.pl/produkty/kre...wilzajacy.html
Ja juz konczę tubkę, kocham go bardzo bardzo uzywam na noc, bo wchłania się dluzszą chwilę, jest gęsty i tresciwy, ale absolutnie nie zapycha jak sie skonczy to pewnie kupię kolejny, co rzadko mi się zdarza. Przetestowalam juz duzo tresciwych kremów i po wszystkich efekt byl taki sam: wypryski. Teraz uzywam go na skinoren, daje super ulgę, uwielbiam go. Naprawdę widzę róznicę
Stary 2015-05-21, 10:22   #3499
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Witam po maturach :x
Dziewczynyyy...ten rossmann znowu zabija promocjami :'( Przychodzę z zapytaniem o krem do twarzy. Jakiś lekki, ale dość nawilżający. Na razie sprawdził się u mnie krem Himalaya, znacie coś podobnego? Zuzyłam kilka opakowań i chyba czas na cos nowego.

ruskieklopsy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 10:24   #3500
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Witam po maturach :x
Dziewczynyyy...ten rossmann znowu zabija promocjami :'( Przychodzę z zapytaniem o krem do twarzy. Jakiś lekki, ale dość nawilżający. Na razie sprawdził się u mnie krem Himalaya, znacie coś podobnego? Zuzyłam kilka opakowań i chyba czas na cos nowego.

ja kończę właśnie Natura Siberica w wersji do skóry wrażliwej. Bardzo, bardzo fajny. Lekki, nawilża, opakowanie airless.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 10:27   #3501
Adamantium01
Karo

u mnie w końcu w rossie pojawił się ten iluminator z wibo i po zesłoczowaniu muszę stwierdzić, że dla mnie wygląda identyko jak mery lou

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 10:28   #3502
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
kupilam ten olejek rozany z evree, dzis nalozylam pierwszy raz, pieknie pachnie, ale ja jestem fanka rozanych zapachow, dla kogos moze to byc minus. za to mi serum z bielendy nic specjalnego nie zrobilo szczerze mowiac

a nie ma gdzies u ciebie stoiska z ori? to bys powąchala kilka
Stary 2015-05-21, 10:29   #3503
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
u mnie w końcu w rossie pojawił się ten iluminator z wibo i po zesłoczowaniu muszę stwierdzić, że dla mnie wygląda identyko jak mery lou
U mnie od dwóch(!) a nawet więcej miesięcy nie ma go w dostawach. Serio, obpytałam pięć rossmannów w mojej okolicy i jakimś zrządzeniem losu nie dowożą go mimo zamawiania D:

e: jeden nawet ostatnio miał generalny remont i jechały ciężarówy z produktami jedna po drugiej... ale rozświetlacza nie uświadczysz.
Może uznali, że nie ma sensu rozświetlać twarzy która zaraz będzie przykryta warstwą wungla? Ślunsk nie może być glam : (

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-05-21 o 10:34
Stary 2015-05-21, 10:34   #3504
Adamantium01
Karo

oh krejzolki
http://www.pudelek.tv/video/Siostry-...hardkoru-8856/

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 10:36   #3505
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
nieźle im wychodzi te podbijanie świata.
nie mam pojęcia kto to.
kto to?
HardkoroweHodakoskie?

Stary 2015-05-21, 10:43   #3506
kiziamizia91
Koteł

Madzik gościnnie
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 10:46   #3507
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Własnie- jestem nie w temacie- dlaczego Madzik nie nagrywa i wio do Niemiec?: O Tak...z dnia na dzień?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 10:46   #3508
201703241651
Konto usunięte

Cytat:

Opisz wygląd flakonu. Jestem konsultantką, może pomogę w odszukaniu
Perfumy mają akurat spoko, jeśli chodzi o zapachy. Są różne, ale większość jest ładnych. Takie do psikania na co dzień Trwałość już od skóry zależy, ja mam wrażenie, że nic się mnie nie trzyma, ale szaliki i kurtki długo mi pachną My Red by Demi Moore na przykład
Odruch wymiotny miałam od różowych Mirage, bo nie cierpię róży w dużych ilościach (za to wersja zielona - bajka, zapach trudny, taki leśny, mech, drzewa, naprawdę bardzo ciekawy jak na firmę katalogową), Rock Passion i trochę przy Lovely Betty, po prostu nie lubię czuć mocnego, mokrego zielska w perfumach... Super są My Red, Amber Elixir, Pretty Swan (takie ciepłe, przy skórze), Lovely Garden takie mleczne, a ja lubię mleko, Incontro, Fire, Air, Vip Night są cytrusowe, owocowe, fajne na lato... Muszę jeszcze wypróbować ich bestsellery, czyli Enigmę i Love Potion (czekolada...). Ostatnio na kartce zapachowej spodobały mi się Maskarada, śliwkowe takie
201703241651 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 10:49   #3509
ruskieklopsy
tuńczyk duńczyk <><

Ja długo szalalam za perfumami pewnymi, ciągle je gdzieś czułam, niuchałam na ulicy, zawsze zbyt zawstydzona zeby spytać jaki to...Aż w końcu odkryłam na półce u mojej babci, taki z super pufką do psikania, niebieski, Princess jakaśtam z oriflame <3 ....ale jak na złość oriflejmu brak tutaj : /
o, te!

Edytowane przez ruskieklopsy
Czas edycji: 2015-05-21 o 10:52
Stary 2015-05-21, 10:53   #3510
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość

Madzik gościnnie

Nie wiem co to za dziewczyna ale zaciąga w taki sposób dziwny ;-:

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Własnie- jestem nie w temacie- dlaczego Madzik nie nagrywa i wio do Niemiec?: O Tak...z dnia na dzień?
Dlaczego nie nagrywa - nie wiadomo :c ale pojechała do pracy, szykuje ślub i w ogole
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości