Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-21, 07:32   #1501
roxana_lu
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
Macie rację! Muszę być silna dla mojej małej królewny dziękuję!

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 07:33   #1502
sandeo
Zadomowienie

Cześć ja te wstałam bez humoru... Pogoda dobija i bez kawki sie nie obedzie
Stary 2015-05-21, 08:00   #1503
martulka0991
Zadomowienie

Witajcie laleczki :-* ja dzis sie obudzilam ok 8, juz po sniadanku jeszcze troche i bede sie ogarniac ;-)
KASPERKA, powodzenia na wizycie, kciuki :-* my tez jedziemy poogladac nasza juz chyba niemala kruszyne
Dd1dd, oczywiscie musisz byc silna, dzielna i usmiechnieta, masz dla kogo :-*
martulka0991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 08:06   #1504
majka242007
Zakorzenienie

Witam mamusie

Tyle się nacytowalam i napisałam a tu przerwa techniczna i post wsiąkł

Powodzenia na wizytach

A ja dziś miałam w nocy skurcz w lydce pierwszy raz... ależ krzyczałam TZ oszalał minę miał jak by ducha zobaczył, zaczął biegiem masować, oszalał myślał że rodzę hehehe

A dziś mam leniwy dzionek... Wczoraj latalam na szmacie do wieczora i dziś nic procz obiadku nie robię... Wysprzątane wszystko co możliwe łącznie z szafkami w kuchni ... prawie jak na święta haha
Tylko zastanawiam się czy okna myć
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 08:06   #1505
martulka0991
Zadomowienie

Dzoewczyny, widze ze u wiekszosci spadek formy... Pewnie pogoda tak miesza... Ja wczoraj zaczelam brac nospe i leze kiedy tylko moge, wtedy czuje sie ok a jak chodze to juz niekoniecznie. A decyzja juz podjeta... wyprowadzka, tylko jeszcze zastanawiamy sie czy czerwiec czy lipiec. A u rodzicow trzeba bedzie remoncik zrobic zeby wykonczyc pokoik dla maluszka. Ale bedzie miala wlasny wiec lepiej niz tu w kawalerce
Stary 2015-05-21, 08:08   #1506
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
na 25.08 ..a w którym tc byłaś?

Tak w ogóle bardzo dziękuję za wszystkie słowa pocieszenia jesteście kochane
Panikuję ale to normalne,pół nocy nie spałam jeszcze ta pogoda dołuje mnie bardziej od samego rana

Życzę Wam miłego dnia
Teraz Ci dokladnie nie powiem bo ja nie wiem jak to liczyć dokladnie ale bylam równy tydzień temu od wczoraj a termin mam na 22 ;D
Tak wogole to dzień dobry
Ja juz jestem posrana bo dzisiaj ten dentysta ((
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 08:09   #1507
NOK84
Raczkowanie

Witam się i ja w ten deszczowy i pochmurny dzień

Ja kompletnie dziś nie wyspana cała noc burze przechodziły i jakoś tak mnie bez przerwy budziły, a wczoraj posadziłam sobie kwiaty w ogrodzie i na balkonie, rano nawet mi się nie chciało patrzeć co z nich zostało :/

Kawka zrobiona biorę się za nadrabianie
NOK84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 08:18   #1508
martulka0991
Zadomowienie

A tak w ogole to wiecie co, bylam u mamy i naszla mnie taka ochota na prawdziwego piernika takiego na miodzie i smietanie, przekladanego powidlami... I co??? Zrobilam wyszedl super, tak wyrosl a taki pyszny... Az sobie kawalek zabralam ze soba ;-) a dzis sobie go szamie i popijam wloskie cappuccino dostalam od mamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1432192722885.jpg (47,8 KB, 7 załadowań)
Stary 2015-05-21, 08:24   #1509
kasperka
Zakorzenienie

Roxi, natalia, martulka dziekuje za kciuki
martulka trzymam za Ciebie rowniez kciuki , odezwij sie po wizycie
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 08:25   #1510
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dziekuje :-* odezwe sie, odezwe ale bede tam szla z lekiem przed waga, no ale poprostu sie nie da no normalnie nie da sie ograniczac, moj maz wczoraj frytki smazyl po 20 i wez tu nie tknij... :-P
Stary 2015-05-21, 08:28   #1511
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Ja również trzymam za was wszystkie kciuki i czekam zaś na relacje
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 08:39   #1512
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez asienka_182 Pokaż wiadomość
Ja również trzymam za was wszystkie kciuki i czekam zaś na relacje
Dziekuje moje relacje beda wieczorem, bo po 16 bede dopiero po pracy wiec zanim dojade to wizyta bedzie wieczorem ;-) ale jak wyjde to relacja sie pojawi ;-)
Stary 2015-05-21, 08:40   #1513
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Teraz Ci dokladnie nie powiem bo ja nie wiem jak to liczyć dokladnie ale bylam równy tydzień temu od wczoraj a termin mam na 22 ;D
rozwieje Wasze wątpliwości
Dominika-dd1dd asienka ma ten sam dzień planowanego porodu co ja i jeśli była tydzień temu na wizycie ( środa)to miała dokładnie 25 tydzien 4 dni

---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
Dziekuje moje relacje beda wieczorem, bo po 16 bede dopiero po pracy wiec zanim dojade to wizyta bedzie wieczorem ;-) ale jak wyjde to relacja sie pojawi ;-)
Powdzenia nw izycie i czekamy na wieści
Stary 2015-05-21, 08:43   #1514
NOK84
Raczkowanie

Widzę że było o chusteczkach nawilżanych ja wczoraj wdepłam do rossmanna i były pampers sensitive 4 - pak za 19 zł więc wziełam przyz Zuzi też je miałam na początek i były ok
A i tesco jest promocja na wszystkie ciuchy dziecięce, kocyki itp. -30% jakby któraś miała ochotę

Cytat:
A teraz głupie pytanie zadam
Gdzie kogę kupić takie patyczki z ogranicznikiem ???
Aaaaaa i jeszcze jedno ...co to jest szczoteczka na palec???
takie patyczki np. w rossmanie mają i chyba w każdym większym markecie, a szczoteczka na palec służy do czyszczenia dziąsełek z resztek pokarmu i do masażu jak idą pierwsze ząbki

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O, czyli to może było to

Ale fajne rzeczy tam są muszę kupić jakieś kocyki te Minky są fajne, ale one nie są całkowicie z bawełny, nie? Tak teraz patrzę na te bawełniano-bambusowe na lato chyba w sam raz, co?
Buuu, nie ma u mnie Netto a te z Rossa dobre są?
A ja ostatnio w smyku widziałam wisiały kocyki i wielkimi literkami na paczce pisało jestem naturalnum minky - 100% bawełny - ale od razu mówię że ja tam się na tych minky nie znam, więc nie wiem czy to tylko taki chwyt reklamowy czy rzeczywiście tak jest

Cytat:
Dzień dobry,łącze się z płaczkami naszymi dzisiaj Wasze dzidzie ładnie przybierają a moja się ociąga dostałam leków,zastrzyk już mi mąż zrobił, te d-dimery mi wysokie wyszły, więc będę brać leki na rozrzedzenie krwi,kwas foliowy na receptę,leki na podtuczenie mojej córy... No ogólnie 8 leków,wydałam prawie 5 stow ale to nieważne. Nogi mi już puchną.Ech,termin porodu przesunięty znowu. Mała waży 880g głowa mi pęka
kochana trzymam kciuki na pewno mała nadrobi szybciutko
chociaż mój mały w 24 tc miał 670g i lekarz mówił że bardzo ok, żadnych leków nie brałam , zresztą Zuzia urodziła się 3300 ale w 42tc więc jakby się urodziła gdzieś na poziomie 38tc to była by naprawdę drobniutka

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
wstyd mi się przyznać ale mam taką ochotę wyłożyć się na leżaku i wypić piwko redds żurawinowe i do tego ...dymek z cienkiego papierosa ( jestem osobą niepalącą) nie wiem skąd taka zachcianka może dlatego,że zakazane albo widać,że chłopak w brzuchu no nic poczekam sobie jeszcze

och... to za mną chodzi już jakiś czas wytrawne czerwone wino - no normalnie mnie skręca jak widzę butelki na półce ..... uwielbiam..... ale jeszcze daleko do tego żeby można było się napić...

co do remontów to u nas też w planie remont korytarza koniec czerwca - początek lipca więc też się szykuje że wszędzie syf będzie
Stary 2015-05-21, 08:44   #1515
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
To mieliscie intensywnie ale tez bym sie cieszyla, ze na swoje ide a wy wynajmujecie, czy kupiliscie ?

na boku sie poloz moj ma podobne teksty

Zycze duzo sily nie bede juz pocieszac bo wiem ze i tak swoje przezywasz jestem z Toba myslami

Bylam w biedronce, bo od dzis sa ciuchy ciazowe i dla maluchow wzielam sobie legginsy i spodnie dresowe, te dresowe rewelacyjne, legginsy tez ok. No i dla malego wzielam 3pak bodow za 22,90zl. Zaszalalam z rana, teraz po drugim sniadaniu ide na drzemke

Też się właśnie wybieram do biedronki, ale chciałam zerknąć jeszcze na gazetkę i widziałam, że koszule nocne są niedostępne, a dresów, ani legginsów nie ma już w tej gazetce, więc nie wiem, czy opłaca mi się jechac...:/
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 08:59   #1516
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Witam się po paru dniach. W niedziele dostałam mega zatrucia albo nie wiem co to było. Ale ścieło mnie na 3 dni. Mąż chciał mnie zabrac do szpitala ale naszczęście mineło. Dzisiaj już dobrze ale siedzę w pracy a tak mi się nie chce

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 09:02   #1517
NOK84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Witam się po paru dniach. W niedziele dostałam mega zatrucia albo nie wiem co to było. Ale ścieło mnie na 3 dni. Mąż chciał mnie zabrac do szpitala ale naszczęście mineło. Dzisiaj już dobrze ale siedzę w pracy a tak mi się nie chce

oj to dobrze że już wszystko ok

oj ja też w pracy ale dziś totalnie nie mam zacięcia - koszmarny leń ze mnie dzisiaj
Stary 2015-05-21, 09:14   #1518
beaciorq
Zadomowienie

Witam sie z bolem glowy ;p czyli standard od jakiegos tygodnia.. nie moglam znieść tych upalow dzisiaj u nas na szczęście chlodno i pohmurno
Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
wstyd mi się przyznać ale mam taką ochotę wyłożyć się na leżaku i wypić piwko redds żurawinowe i do tego ...dymek z cienkiego papierosa ( jestem osobą niepalącą) nie wiem skąd taka zachcianka może dlatego,że zakazane albo widać,że chłopak w brzuchu no nic poczekam sobie jeszcze
oijj tak tak i nie myslec o niczym ;p
Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Od kilkunastu lat mam tachykardię napadową i jakiś czas temu do szpitala trafiłam (już w ciąży) i mimo dokumentacji z Polski chcą u siebie mnie przebadać. W sumie wszystkie dokumenty mam przetłumaczone, no ale się uparli. W sumie dobrze, że pod kontrolą jestem to przynajmniej w razie czego nie będą już tak panikować i będą wiedzieć jakie leki mi podać.

Współczuję Wam wszystkich remontów. My w lipcu przenosimy się z kawalerki na domek. I tam wszystko do malowania, łazienki do odnowienia. Ale już się znajomi zapowiedzieli, że pomogą no i od landlorda będziemy mieli pracowników, więc mam nadzieję, że szybko się uwiną. Żebyśmy przed porodem zdążyli;d
u nas miesiac sama lazienke robili z deweloperskiego stanu a jak remomt to pewmie jeszcze dluzej chyba ze nie wymieniacie wszystkiego
Cytat:
Powodzenia na wizycie
Ja już wykąpana i zauważyłam, że ogolenie nóg to wyczyn już powoli się robi. I mam dziwnie wychodząc z wanny (wstając), że mi się słabo jakos robi. Hmm chyba będę TŻ wołać.
A póki co Dobranoc Dziewczyny
u mnie to samo moj tz nigdy nie widział mnie w tak zaniedbanym stanie moze nie zazada rozwodu, ale ja chwytam za maszynke dopiero przed wizyta
Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Ja co bym nie miała na sobie i ważyła kolejne 70 kg więcej, to tż nie odstraszę. Światła nie musi być, no i jak mi powiedział: jak ci się nie chce to na boku się połóż korzysta póki może bo wie co po porodzie będzie. Niekończący się celibat
jakbym mojego słyszała ty nic nie rob tylko sobie lez
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a w tych dużych tesco jest promocja na ciuszki dziecięce - 30%, ale nie wiem do kiedy...
e gdyhy dali 50, -to mozenbym sie pofatygowala
Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Witam mamusie

Tyle się nacytowalam i napisałam a tu przerwa techniczna i post wsiąkł

Powodzenia na wizytach

A ja dziś miałam w nocy skurcz w lydce pierwszy raz... ależ krzyczałam TZ oszalał minę miał jak by ducha zobaczył, zaczął biegiem masować, oszalał myślał że rodzę hehehe

A dziś mam leniwy dzionek... Wczoraj latalam na szmacie do wieczora i dziś nic procz obiadku nie robię... Wysprzątane wszystko co możliwe łącznie z szafkami w kuchni ... prawie jak na święta haha
poczekaj do 9 mca jak bedziesz chciała porod przyspieszyc
Cytat:
Dzoewczyny, widze ze u wiekszosci spadek formy... Pewnie pogoda tak miesza... Ja wczoraj zaczelam brac nospe i leze kiedy tylko moge, wtedy czuje sie ok a jak chodze to juz niekoniecznie. A decyzja juz podjeta... wyprowadzka, tylko jeszcze zastanawiamy sie czy czerwiec czy lipiec. A u rodzicow trzeba bedzie remoncik zrobic zeby wykonczyc pokoik dla maluszka. Ale bedzie miala wlasny wiec lepiej niz tu w kawalerce
najlepiej jak najwcześniej
Cytat:
trzymam kciuki!

POWODZENIA NA DZISIEJSZYCH WIZYTACH
a ja lece się ogarnąć i doprowadzić do stanu uzytkowego
beaciorq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 09:17   #1519
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry Mamusie

Cytat:
Cześć laseczki

przyznaję, że trochę ostatnio zaniedbuję wizaż i czytam piąte przez dziesiąte.... ale chociaż mało piszę, to staram się być w miarę możliwości "na czasie"...

U mnie ostatnio jakiś spadek formy ale to chyba przez to, ze od dwoch dni w ciagu dnia jest gorąco, wręcz duszno, a w nocy burze

w dodatku, skoro jesteście w temacie remontów, to u nas też trwa remont kuchni i syf dookoła kuchnia chwilowo jest przeniesiona do przedpokoju, i w tym bałaganie ciężko się ogarnąć no ale wiem, że lepiej teraz niż w wakacje...

a żeby tego było mało, to w weekend kończę kurs ang (po którym jestem głupsza niż byłam ), ale mam duuuużo papierkowej roboty, żeby to zaliczyć

no, to sobie ponarzekałam
Każdy czasem musi ponarzekać domyślam się, że te remonty to nic przyjemnego, ciągły syf i sprzątanie na bieżąco nic ni daje, a człowiek tylko poku.wiony chodzi ale dacie radę, wszystkie niech Wam te małe istotki w brzuszkach dodają siły

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Ja co bym nie miała na sobie i ważyła kolejne 70 kg więcej, to tż nie odstraszę. Światła nie musi być, no i jak mi powiedział: jak ci się nie chce to na boku się połóż korzysta póki może bo wie co po porodzie będzie. Niekończący się celibat
O matko, jakbym swojego słyszała

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja dzis wstałam z dołującym humorem... Taki mnie dołek złapał, taka rozbita jestem dobrze chociaz, ze TŻ dzis ma dzien wolnego to chociaz nie bede sama... Jedziemy zaraz na jakies zakupy spożywcze, obiadek przygotuje i bede sobie dzisiaj leżeć.
Odpuszczam sobie dzis pisanie pracy, wczoraj napisałam 16 stron wiec moge sobie na jeden dzien z nia zerwać, zreszta i tak bym chyba nic nie napisała

Dzis u nas na obiadek zupa krem z białych szparagów, podudzia z kurczaczka z piekarnika, młode ziemniaczki i mizeria. a na kolacje planuje machnąć salatke Cezar...
Pięknie Ci wczoraj poszło dzisiaj należy Ci się odpoczynek

Ale menu ja uwielbiam piec i gotować, ale ostatnio coś mi pomysłów brakuje i weny... mam wrażenie, że w kółko to samo przygotowuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 09:18   #1520
martulka0991
Zadomowienie

Dziewczyny, moj maz ostatnio w biedronce kupil chusteczki nawilzane dodatkowo z plastikowym pojemnikiem. Chyba jest promocja, no i jeszcze zakupil papier toaletowy nawilzany tez z pojemnikiem plastikowym.
A do kiedy ta promocja w tesco na ciuszki?
Stary 2015-05-21, 09:20   #1521
fiona27
Zakorzenienie

Hej
Cytat:
Tych bialych 20szt. kolorowych 5 szt. i flanelowych tez 5 szt.
Cytat:
Tak, jutro podglądamy nasze maleństwo
Sporo masz tych pieluch, albo ja mam za mało
Kupiłam 10 zwykłych( 5 białych, 5 kolorowych) i 5 flanelowych.
Cytat:
Powodzenia na wizycie
Ja już wykąpana i zauważyłam, że ogolenie nóg to wyczyn już powoli się robi. I mam dziwnie wychodząc z wanny (wstając), że mi się słabo jakos robi. Hmm chyba będę TŻ wołać.
A póki co Dobranoc Dziewczyny
Dla mnie obecnie wyczynem jest ogolenie Bożeny Ile to trzeba się nagimnastykować przed lusterkiem

Cytat:
a w tych dużych tesco jest promocja na ciuszki dziecięce - 30%, ale nie wiem do kiedy...
Od 20-23.05 jest promocja. Gdyby ktoś nie miał u siebie tesco to jest sklep online i dostawa jedyne 9,9 zł Ciuszki mają ładniutkie i tanie. Rabat wskakuje od kwoty 30 zł .

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
KASPERKA trzymam kciuki za wizytę

Dzis u nas na obiadek zupa krem z białych szparagów, podudzia z kurczaczka z piekarnika, młode ziemniaczki i mizeria. a na kolacje planuje machnąć salatke Cezar...
Ja to Cie podziwiam, że tak Ci się chce wymyślać z tymi obiadami.
Cytat:

na boku sie poloz moj ma podobne teksty

Zycze duzo sily nie bede juz pocieszac bo wiem ze i tak swoje przezywasz jestem z Toba myslami

Bylam w biedronce, bo od dzis sa ciuchy ciazowe i dla maluchow wzielam sobie legginsy i spodnie dresowe, te dresowe rewelacyjne, legginsy tez ok. No i dla malego wzielam 3pak bodow za 22,90zl. Zaszalalam z rana, teraz po drugim sniadaniu ide na drzemke
Na boczku ? Mój małżonek też często tak mówi hehe.

Też byłam w biedronce i kupiłam prześcieradło Myślałam nad bodziakami, ale tyle juz tego mam.... a jesczze kusi mnie zamówić coś z f&f, bo tanioszka wychodzi z rabatem i takie tam wszystko ładne
Cytat:
Kciuki za Ciebie i Kasperke
Cytat:
Hej Dziewczyny

Bidulka, ale dobrze, ze już przeszło

Dd1dd dziewczyny już wszystko napisały co i ja bym napisała, więc powtarzać nie będę. Widocznie córcia będzie z tych mniejszych, ale też wcale nie jest powiedziane, że nie nadrobi zaległości, bo ma jeszcze sporo czasu

No i współczuje remontów, ale też wiem jak to jest, jak człowiek wprowadza robi wszystko na ostatnią chwilę, bo sama wprowadziłam się do nowego domu około miesiąc przed porodem i całą ciążę siedziałam na budowie żeby skończyć na czas. Na koniec trzeba było wszystko posprzątać, a człwiek schylić się nawet nie mógł.
Stary 2015-05-21, 09:21   #1522
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Odpuść te okna lepiej... chyba, że nie musisz wysoko sięgać to wtedy tak ale ostrożnie

Jeszcze raz kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty Kochane
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2015-05-21, 09:25   #1523
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Hej kochane , coś się u nas ruszyło . Przycisnęłam Tżeta, poruszyłam niebo i ziemię i wychodzi na to że od poniedziałku będzie miał prace , taka normalną na umowę 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu . Kasa też całkiem fajna A ta swoją ''budowlankę'' bedzie sobie robił po godzinach .. odrazu humor lepszy Zaczyna się wszystko układać wreszcie

Dziś lecę na zakupy niemowlęco ciążowo biedronkowe A na obiadek zrobiłam sos chrzanowy z jajkiem i ziemniaczkami .. mniaaaam
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 09:29   #1524
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Hej kochane , coś się u nas ruszyło . Przycisnęłam Tżeta, poruszyłam niebo i ziemię i wychodzi na to że od poniedziałku będzie miał prace , taka normalną na umowę 8 godzin dziennie 5 dni w tygodniu . Kasa też całkiem fajna A ta swoją ''budowlankę'' bedzie sobie robił po godzinach .. odrazu humor lepszy Zaczyna się wszystko układać wreszcie

Dziś lecę na zakupy niemowlęco ciążowo biedronkowe A na obiadek zrobiłam sos chrzanowy z jajkiem i ziemniaczkami .. mniaaaam
Super
Stary 2015-05-21, 09:29   #1525
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę, wierzę w Ciebie

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
Ja kompletnie dziś nie wyspana cała noc burze przechodziły i jakoś tak mnie bez przerwy budziły, a wczoraj posadziłam sobie kwiaty w ogrodzie i na balkonie, rano nawet mi się nie chciało patrzeć co z nich zostało :/
Daj spokój, ja wczoraj wieczorem tachałam stolik i krzesełka z balkonu, bo tak zaczęło wiać i padać a zaraz przeszło

Cytat:
A tak w ogole to wiecie co, bylam u mamy i naszla mnie taka ochota na prawdziwego piernika takiego na miodzie i smietanie, przekladanego powidlami... I co??? Zrobilam wyszedl super, tak wyrosl a taki pyszny... Az sobie kawalek zabralam ze soba ;-) a dzis sobie go szamie i popijam wloskie cappuccino dostalam od mamy
Ale kusisz z rana a ja jeszcze śniadania nie jadłam :P

Cytat:
Napisane przez NOK84 Pokaż wiadomość
A ja ostatnio w smyku widziałam wisiały kocyki i wielkimi literkami na paczce pisało jestem naturalnum minky - 100% bawełny - ale od razu mówię że ja tam się na tych minky nie znam, więc nie wiem czy to tylko taki chwyt reklamowy czy rzeczywiście tak jest
Hehe, bo oni tak piszą :P z jednej strony jest 100% bawełny, a z drugiej "mięciutki plusz 100% Minky"- cokolwiek to znaczy
Stary 2015-05-21, 09:33   #1526
roxana_lu
Zakorzenienie

Wróciłam z zakupów, w lidlu dorwałam bodziaki 17.99zl za dwie sztuki a w biedronce koszule ciążowa. body były dopiero od rozmiaru 68 wiec nie brałam

Lece machnąć ten obiadek co bede miała pozniej spokoj

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 09:36   #1527
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Dziewczyny

Ojej, dobrze, że już wszystko okej

Cytat:
Dziewczyny, moj maz ostatnio w biedronce kupil chusteczki nawilzane dodatkowo z plastikowym pojemnikiem. Chyba jest promocja, no i jeszcze zakupil papier toaletowy nawilzany tez z pojemnikiem plastikowym.
No właśnie, czaiłam się na to, a w końcu nie poszłam do Biedry ciekawe czy jeszcze są

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Super
Stary 2015-05-21, 09:44   #1528
martulka0991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
No właśnie, czaiłam się na to, a w końcu nie poszłam do Biedry ciekawe czy jeszcze są
Moj Ł. Mowil ze u nas bylo ich duzo, ale trzeba szukac ich na koszykach a nie na dziale dzieciecym.
Stary 2015-05-21, 09:44   #1529
Aliczka88
Zadomowienie

Witam z rana.
Humor tez średni. Spać mi się chce. Wszystko mnie denerwuje.
Czuje się jak wieloryb.
Chyba Zjem goralka 😀
Dziewczyny a ja się Was zapytam o karmienie. Bo czytam na internecie jadłospis dla kobiet karmiących i pisze kanapka z sałata, pomidorem i szynka albo tuńczyk . Jakieś brzoskwinie, ogórki i pomidory.
Czy Wy tak jadlyscie? Ja z tego co pamiętam to tylko chleb z szynka, miodem, serkiem białym. Zupy lekkie. bałam się jeść owoce i warzywa. jak było u Was? I zamierzacie jeść takie rzeczy?

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 09:55   #1530
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Moj Ł. Mowil ze u nas bylo ich duzo, ale trzeba szukac ich na koszykach a nie na dziale dzieciecym.
O, to jest nadzieja, że jeszcze coś dorwę
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości