|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XXVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#3062 | |||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...wa-wersja.html Jeśli tak, to chyba wrócę się do Rosska. Cytat:
W tych kremach Alterra też jest na jakimś dalszym miejscu alkohol w składzie. Jak oceniacie te kremy - który lepszy orchidea czy granat? Cytat:
Oczywiście Manu. Oprócz tego Carrefour ul. Kolumny i CH Tulipan.
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-21 o 14:18 |
|||
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Drogie
ja mam dopiero próbki, kupiłam na allegro razem z próbkami tego osławionego serum na noc Kiehl's. Stacjonarnie tylko w Waszawie a tak to allegro.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
|
|
|
#3066 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez.
|
#3067 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny pytalyscie o zestawy Bielendy. Faktycznie nie ma, ale sa kremy luzem, nawet 2 rodzaje
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie wpada mi zamowienie babci, potrzeba jej pare rzeczy i cenowo gemini pokonało doz i nawet Allegro
wiec moze zamówię Ave przez gemini w związku z tym mam pytanie. Kupowaliście serie rewitalizująca z Avy ( na dzien , na noc i pod oczy) ? Jakie ceny w Ross ? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-na-dzien.html
|
|
|
|
#3069 |
|
Raczkowanie
|
U mnie był- zmniejszone wypadanie włosów i pojawienie się babyhair. Włosy chyba szybciej nie rosły, ale ja nie farbuję i mam bardzo długie, więc ciężko zaobserwować widoczny wzorst.
A co do kremów, czy ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-matujacy.html jest dostepny w Rossmannie? Wydaje mi się, że kiedyś go widziałam, później szukałam i nie znalazłam. Gdy tata pójdzie do R. wolałabym dać mu pewne rzeczy do znalezienia Polecacie te krem do skóry mieszanej w kierunku suchej?
|
|
|
|
#3070 |
|
Raczkowanie
|
Czy znajdę w rossmannie treściwy krem pod oczy na noc z w miarę dobrym składem?
|
|
|
|
#3071 | ||
|
Makeup challenge winner
|
Cytat:
klapouszku29 Widzę, że sporo sprawdzałaś ceny. Gdzie najtaniej w necie serum punktowe na przebarwienia z Ava? I żeby w tej samej aptece był świetlik z Floslek (lub odpowiednik) oraz maść z witaminą A. Byłabym wdzięczna na namiary na tanią aptekę oprócz gemini. Cytat:
Fajny, treściwy jest Modelar z Tołpy. Sama używam do skóry suche mimo, że jestem sporo młodsza. http://tolpa.pl/modelar,k19
Art is never finished, only abandoned. Leonardo da Vinci Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2015-05-21 o 15:06 |
||
|
|
|
#3072 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja bardzo skromnie - tylko 40zł poszło kupiłam krem-żel z l`oreal ten różowy, całą serię alterry z białym winogronem, krem lival de loop na dzień spf 10 do mieszanej cery dojrzałej i poza promocją krem isany do loków miałam ochotę na więcej, ale mam aktualnie 6 kremów do twarzy, każdy ledwo napoczęty dziś idę z mamą jakieś prezenty dla niej kupić |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie wiem, mam jeszcze zapas
wlasnie dzis dobilam dna kolejnej tubki
|
#3075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez julietta83 Czas edycji: 2015-05-21 o 14:30 |
|
|
|
|
#3076 |
|
Wredny kotecek
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Mogliby zrobić za jakiś czas akcję na pielęgnację ciała i włosów
Rossmann mówię do was!
|
|
|
|
#3079 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może jakiś konkretny składnik Cię podrażnia, bo dla mnie to bardzo łagodny produkt ![]() Cytat:
![]() Podaję linki: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-C.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-antyUV.html Cytat:
![]() U mnie po starej wersji były mega efekty - mnóstwo baby hair, włosy rosły jak szalone, zagęściły się bardzo. W nowej wersji po zmianie składu nie działo się totaaaaalnie nic ![]() Cytat:
Makijaż na nim wygląda bardzo ładnie, skóra nie świeci się jak psu jajca. Można się przypudrować i wyjść do ludzi Obok Vichy i Pharmaceris to mój ulubiony filtr
|
||||
|
|
|
#3080 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja np go sobie bardzo chwalę
|
|
#3081 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Rossmann cz. XXVI
Cytat:
Masz u siebie drogerie jasmin ? Bo tam niedawno widzialam za ok 27 zł . Moze apteka słonik ? U nich tez w podobnej cenie. Chociaz na rossnet widze tą avę za ok 31 zł to na -40 byłoby taniej ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Dziekuje to juz ceny po obniżce ?
Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2015-05-21 o 14:43 |
||
|
|
|
#3082 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;51478610]
U mnie po starej wersji były mega efekty - mnóstwo baby hair, włosy rosły jak szalone, zagęściły się bardzo. W nowej wersji po zmianie składu nie działo się totaaaaalnie nic ![]() Ten krem Bielenda Bikini SPF50 jest świetny, nie wiedziałam że on jest tak tani w Rossmannie, muszę się wybrać!! Makijaż na nim wygląda bardzo ładnie, skóra nie świeci się jak psu jajca. Można się przypudrować i wyjść do ludzi Obok Vichy i Pharmaceris to mój ulubiony filtr[/QUOTE]nawet nie wiedziałam, że zmienili skład, z rok temu używałam krem Bikini rzeczywiście fajny, ale ma filtry przenikające, jeśli ktoś zwraca na to uwagę wczoraj kupiłam fluid do twarzy i dekoltu 30 spf SunOzon za 8,99 (nie wchodzi na promo) - ale to z myślą o urlopie, nie stosuję na co dzień tak wysokich filtrów, jest jeszcze 50 spf |
|
|
|
#3083 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;51478610]
Na BU są różne rodzaje serum z wit. C, w tym dwa w formie olejowej, stabilnej. Nie trzeba się martwić o kręcenie świeżej porcji regularnie ![]() Podaję linki: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-C.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-antyUV.html Ten krem Bielenda Bikini SPF50 jest świetny, nie wiedziałam że on jest tak tani w Rossmannie, muszę się wybrać!! Makijaż na nim wygląda bardzo ładnie, skóra nie świeci się jak psu jajca. Można się przypudrować i wyjść do ludzi Obok Vichy i Pharmaceris to mój ulubiony filtr[/QUOTE]dzięki a co do filtrów, to ja teraz będę chciała wypróbować Lirene , ponoć jest podobny do tego z Pharmaceris.
|
#3084 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;51478610]Coś Ty?? Mnie nigdy ta dwufaza nie piekła, nawet jak przegięłam i nalałam za dużo na wacik
Może jakiś konkretny składnik Cię podrażnia, bo dla mnie to bardzo łagodny produkt ![]() Na BU są różne rodzaje serum z wit. C, w tym dwa w formie olejowej, stabilnej. Nie trzeba się martwić o kręcenie świeżej porcji regularnie ![]() Podaję linki: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-C.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-antyUV.html Uwielbiam ten olejek Evree, a w dodatku jest mega wydajny ![]() U mnie po starej wersji były mega efekty - mnóstwo baby hair, włosy rosły jak szalone, zagęściły się bardzo. W nowej wersji po zmianie składu nie działo się totaaaaalnie nic ![]() Ten krem Bielenda Bikini SPF50 jest świetny, nie wiedziałam że on jest tak tani w Rossmannie, muszę się wybrać!! Makijaż na nim wygląda bardzo ładnie, skóra nie świeci się jak psu jajca. Można się przypudrować i wyjść do ludzi Obok Vichy i Pharmaceris to mój ulubiony filtr[/QUOTE]a lepszy evree różany czy ten rekonstruktor????? i gdzie one w ogóle stoją??? u mnie chyba nie ma
I chcę rozmawiać tylko serca biciem, I westchnieniami i całowaniami; I tak rozmawiać godziny, dni, lata, Do końca świata i po końcu świata. (A. Mickiewicz) Edytowane przez Gwiazda Wieczorna Czas edycji: 2015-05-21 o 14:57 |
|
|
|
#3085 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Mam go w koszyku w aptece Gemini, ale jeszcze mam prawie całą tubkę Pharmaceris, więc na razie nie kupuję ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Do twarzy miałam tylko rekonstruktor, do ciała wszystkie
|
||
|
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;51478912]Do tej pory się tym zbytnio nie przejmowałam, tzn. cośtam słyszałam, że niektóre składniki przenikają i szkodzą, ale nie zgłębiałam tematu. Poczytam o tym szerzej, dziękuję
Też czytam bloga MademoisselleEve Mam go w koszyku w aptece Gemini, ale jeszcze mam prawie całą tubkę Pharmaceris, więc na razie nie kupuję ![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Do twarzy miałam tylko rekonstruktor, do ciała wszystkie [/QUOTE]a fajny ten do ciała slim zielony????
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;51478610]Coś Ty?? Mnie nigdy ta dwufaza nie piekła, nawet jak przegięłam i nalałam za dużo na wacik
Może jakiś konkretny składnik Cię podrażnia, bo dla mnie to bardzo łagodny produkt ![]() Na BU są różne rodzaje serum z wit. C, w tym dwa w formie olejowej, stabilnej. Nie trzeba się martwić o kręcenie świeżej porcji regularnie ![]() Podaję linki: http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-C.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/serum-antyUV.html Uwielbiam ten olejek Evree, a w dodatku jest mega wydajny ![]() U mnie po starej wersji były mega efekty - mnóstwo baby hair, włosy rosły jak szalone, zagęściły się bardzo. W nowej wersji po zmianie składu nie działo się totaaaaalnie nic ![]() Ten krem Bielenda Bikini SPF50 jest świetny, nie wiedziałam że on jest tak tani w Rossmannie, muszę się wybrać!! Makijaż na nim wygląda bardzo ładnie, skóra nie świeci się jak psu jajca. Można się przypudrować i wyjść do ludzi Obok Vichy i Pharmaceris to mój ulubiony filtr[/QUOTE]Ja w tamtym roku zrobilam zapasik, bo placilam 6zl za olejek+krem
|
#3089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3090 | |
|
Konto usunięte
|
Tak
![]() Cytat:
![]() Napaliłam się jak szczerbaty na suchary, ubrałam, umalowałam żeby jechać po zapas Bielendy, a tego filtra nie ma na liście Jak nie wchodzi z promocją to nie mam po co jechać, bo to żadna "nagła potrzeba"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:49.

Co do odżywki Jantar, chodzi o tę popularną wcierkę? Nie używam innych produktów tej firmy, a chętnie kupiłabym zapas.

ja mam dopiero próbki, kupiłam na allegro razem z próbkami tego osławionego serum na noc Kiehl's. Stacjonarnie tylko w Waszawie a tak to allegro.

Może jakiś konkretny składnik Cię podrażnia, bo dla mnie to bardzo łagodny produkt 
Arkady, Renoma, Sky Tower- widziałyście je tam?