Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-05-21, 12:16   #3541
Arrianna
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXVI

Cytat:
Napisane przez ruskieklopsy Pokaż wiadomość
Jest jeden flakon, nowy, folia, przeterminowany, a w tle na zdjeciu pistolet XD za 75zł.
Wait... WHAT?!
Arrianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 12:17   #3542
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
https://uk.secure.oriflame.com/FragranceGuide_Apr2011_BW _WEB.pdf
O DZIĘKI CI
i mój się znalazł- Mariah Carey albo lacoste. Dziękidzięki <3
Dokładnie o to mi chodziło
Bardzo proszę, dziewczyny u mnie zamawiały zgodnie z tą rozpiską i były bardzo zadowolone, bo nie zawsze miałam próbki

P.S Link nie działa, ale jak ktoś chce zobaczyć to wpiszcie w google ''oriflame fragrance guide pdf''

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2015-05-21 o 12:24
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 12:28   #3543
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
aktor z serialu Supernatural
na koniec jednego odcinka kiedyś był taki bonusik
https://www.youtube.com/watch?v=BvfVEm6qkG0

Haha to i to: https://www.youtube.com/watch?v=pej5kLHYOxY przekonało mnie do oglądania
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 12:51   #3544
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
A mi się podoba... Pięknie umalowane oczy. Pomadka też spoko.
Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
chyba sama sobie odpowiedziałaś? Tzn mówię za siebie i swoje otoczenie. W rossmanie/hebe kupujemy raczej rzeczy do makijażu, które często się wymienia (maskary np) ewentualnie jakieś kredki, konturówki, lakiery do paznokci. Pielęgnacji praktycznie w ogóle, a pielęgnacji mamy nieporównywanie więcej niż kolorówki.

a tak btw to uczestniczyłam ostatnio w ciekawych badaniach konsumenckich w których sprawdzano wiedzę młodych Polek o składach kosmetyków. zasób wiedzy (trafnych sądów) wyszedł niemal odwrotnie proporcjonalny do przekonania o jej posiadaniu. największą skłonność do szkodliwych/bezsensownych decyzji miały kobiety operujące nazwami substancji, półproduktów itd. trochę przerażające
Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Mnie się ten pigment podoba akurat, nie wiem jak wygląda na żywo, ale w kamerze efekt jest ładny. Co do kresek, to mam mieszane uczucia. Podoba mi się to przejście między turkusem a błękitem, ale dołożenie tej czarnej jakoś do mnie nie przemówiło.

Zdaję sobie z tego sprawę, ba, w mojej pielęgnacji nie ma praktycznie nic drogeryjnego poza płynem micelarnym i tonikiem, ale na razie nie stać mnie, żeby wydać kilka dych na naprawdę mocno wybielający produkt, zwłaszcza że na gwałt tego nie potrzebuję. A jeśli mówisz o braku tłumu, o którym wspomniałam, to mam wrażenie że jednak większość przeciętnych kobiet idzie do drogerii i nie eksperymentuje z eko czy dermokosmetykami, kupują to co zobaczą w magazynach i w reklamach. Więc to nie jest tak, że wszystkie olały promocję, bo kupują Sylveco albo Pharmaceris.

U mnie były wszystkie poza tym a akurat chciałam wypróbować. A może któraś używała tego serum ale w wersji z retinolem? Możecie coś na jego temat powiedzieć?
Obawiam się, że Cattivo może mieć sporo racji. Oczywiście nie ma na myśli nas, prawda?
Jednak jak patrzę na spore grono znanych mi kobiet, to pielęgnacja leży i kwiczy. Mają po prostu jakiś tam jeden krem, używany od przybytku do przybytku, a kosmetyków kolorowych mnóóstwo. Złuszczanie? A czo to? Peeling? Krem pod oczy? FILTR? CO?
Wydaje mi się też, że tak jak zauważyła Cattvo wiele z nich nie eksperymentuje z markami eko, ponieważ nie mają pieniędzy/świadomości i kupują byle jaki produkt z drogerii, zazwyczaj wierząc ślepo w obietnice producenta.
Pierwszym lepszym z brzegu przypadkiem jest moja mama, kupuję jej kosmetyki z fajnym składem, dostosowane do jej skóry, mówię masz, używaj tak i tak. Przyjeżdżam po jakimś czasie, a kosmetyk jak stał tak stoi. Ciężko jest mi w niej wyrobić nawyk regularnego stosowania niektórych specyfików, a nie mieszkam z nią niestety i nie mogę jej pilnować.

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Mam za sobą kilka opakowań lekkiego kremu brzozowego - mój ulubiony krem ever. Może nie pachnie zabójczo ale jego zawartość jest zbawienna dla mojej cery
A mi zupełnie nie przypasił. Miał tępą konsystencję, ciężko mi się go rozprowadzało, a skóra po jego nałożeniu wyglądała okropnie, podkreślał wszystkie zaczerwienienia i niedoskonałości. No ale co skóra, to opinia. Dlatego ja czasem nie patrzę na zdanie innych, tylko kupuję to, co wydaje mi się być dla mnie odpowiednie, bo nawet jak 20 osób przede mną powiedziało, że coś jest bublem, to dla mojej skóry może być zbawieniem.

Edytowane przez 2011607111034
Czas edycji: 2015-05-21 o 12:57 Powód: poprawiam przecinki i powtórzenia, żeby było ładnie.
2011607111034 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 12:53   #3545
beznadziejniak
Łotewa

Stylizacje i reklama zabiegu... nie oglądam dalej po tym jak zaczęła od tego, że opowie o zabiegu ale nie pokaże efektów
Stary 2015-05-21, 13:03   #3546
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

https://instagram.com/p/26u-CRJyde/ ciężkie decyzje #nie zobaczycie nic z naszego życia prywatnego

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:07   #3547
chocaholic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
https://instagram.com/p/26u-CRJyde/ ciężkie decyzje #nie zobaczycie nic z naszego życia prywatnego
Stary 2015-05-21, 13:18   #3548
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
Mam za sobą kilka opakowań lekkiego kremu brzozowego - mój ulubiony krem ever. Może nie pachnie zabójczo ale jego zawartość jest zbawienna dla mojej cery
Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Chodzi ci o ten w słoiczku czy lekkiego? Mialam oba i ten lekki dale jeszcze rade, ale ten w sloiczku juz nie bardzo Mam mieszana.
Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak macie tłustą/mieszaną skórę, to bierzcie lekki nagietkowy

Dzięki dziewczyny za opinie Też mam cerę mieszaną, ostatnio bardzo alergiczną i wysuszoną z podejrzeniem AZS Będę brzózki używać na noc, a na dzień muszę poszukać czegoś lżejszego, dziś mam Hydra Vegetal z YR i jest lepiej, ale znowu tam skład nie jest fajny Ten nagietkowy nadaje się pod makijaż?

#problemypierwszegoswiata

Mój portfel dziś srogo ucierpiał w Rossmannie Nie mieli ani serum z vit. C z avy ani tego z Bielendy Na otarcie łez kupiłam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...eauty-oil.html, używa któraś?

6827

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Rozumiem, że na wesele?
6856

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:25   #3549
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość
Obawiam się, że Cattivo może mieć sporo racji. Oczywiście nie ma na myśli nas, prawda?
Jednak jak patrzę na spore grono znanych mi kobiet, to pielęgnacja leży i kwiczy. Mają po prostu jakiś tam jeden krem, używany od przybytku do przybytku, a kosmetyków kolorowych mnóóstwo. Złuszczanie? A czo to? Peeling? Krem pod oczy? FILTR? CO?
Wydaje mi się też, że tak jak zauważyła Cattvo wiele z nich nie eksperymentuje z markami eko, ponieważ nie mają pieniędzy/świadomości i kupują byle jaki produkt z drogerii, zazwyczaj wierząc ślepo w obietnice producenta.
Pierwszym lepszym z brzegu przypadkiem jest moja mama, kupuję jej kosmetyki z fajnym składem, dostosowane do jej skóry, mówię masz, używaj tak i tak. Przyjeżdżam po jakimś czasie, a kosmetyk jak stał tak stoi. Ciężko jest mi w niej wyrobić nawyk regularnego stosowania niektórych specyfików, a nie mieszkam z nią niestety i nie mogę jej pilnować.
Moja mama ma podobnie. Najchętniej wchodzi do drogerii, idzie do półki z kosmetykami dla jej przedziału wiekowego i tam czyta co producent wypisuje na opakowaniach i na tej podstawie wybiera. Ewentualnie korzysta z próbek dołączanych do gazet i jeśli jej się sprawdzą, idzie po pełne opakowanie. Dopiero ja pokazałam jej lepsze kosmetyki, przestawiłam na bardziej naturalną pielęgnację, ale poza tym kremem brzozowym z Sylveco, który po prostu musi mieć, ona woli drogeryjne kosmetyki, bo tak wybrać jest o wiele prościej.

Naprawdę nie każdy ma ochotę śledzić blogi i edukować się w sprawie pielęgnacji, wiele kobiet pozostaje przy kremie na dzień/na noc, toniku i żelu do mycia twarzy - i to tych, które kojarzą z reklam. Takie rzeczy jak kwasy czy filtry dla wielu są abstrakcją. Wbrew pozorom nie każda kobieta za zaprogramowaną pasję do kosmetyków.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-05-21 o 13:29
Stary 2015-05-21, 13:35   #3550
201705230905
Konto usunięte

Cytat:
"Najlepiej by bylo wziac wszystkie i sprobowac" - oj Bałtek, Bałtek, ten co alkohol mało kiedy pije
201705230905 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:38   #3551
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość

Dzięki dziewczyny za opinie Też mam cerę mieszaną, ostatnio bardzo alergiczną i wysuszoną z podejrzeniem AZS Będę brzózki używać na noc, a na dzień muszę poszukać czegoś lżejszego, dziś mam Hydra Vegetal z YR i jest lepiej, ale znowu tam skład nie jest fajny Ten nagietkowy nadaje się pod makijaż?

Mój portfel dziś srogo ucierpiał w Rossmannie Nie mieli ani serum z vit. C z avy ani tego z Bielendy Na otarcie łez kupiłam: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...eauty-oil.html, używa któraś?

6827

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Rozumiem, że na wesele?
6856
Odnośnie pogrubionego - u mnie sprawdza się pod makijaż jak mało co. Nie świecę się przez calutki dzień. Rewelacyjnie się utrzymuje. A miewam gorsze momenty w życiu dotyczące tłustości skóry
fableux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:57   #3552
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
aktor z serialu Supernatural
na koniec jednego odcinka kiedyś był taki bonusik
https://www.youtube.com/watch?v=BvfVEm6qkG0
Moja koleżanka wczoraj przyszła ze zdjeciami z tym człowiekiem - przytulali się, a ona załamana, bo "wyszła jak w ciąży". Tematyka serialikowa nie dla mnie, ale ponoć to super hiper popuralne osoby - rzecz z przytulaniem miała miejsce na konwencie dla fanatyków. Jakby kto więcej ich kochał, jedźcie tam - dotykać można, i słowa mówić, i zabawa przednia
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 13:58   #3553
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Moja mama ma podobnie. Najchętniej wchodzi do drogerii, idzie do półki z kosmetykami dla jej przedziału wiekowego i tam czyta co producent wypisuje na opakowaniach i na tej podstawie wybiera. Ewentualnie korzysta z próbek dołączanych do gazet i jeśli jej się sprawdzą, idzie po pełne opakowanie. Dopiero ja pokazałam jej lepsze kosmetyki, przestawiłam na bardziej naturalną pielęgnację, ale poza tym kremem brzozowym z Sylveco, który po prostu musi mieć, ona woli drogeryjne kosmetyki, bo tak wybrać jest o wiele prościej.

Naprawdę nie każdy ma ochotę śledzić blogi i edukować się w sprawie pielęgnacji, wiele kobiet pozostaje przy kremie na dzień/na noc, toniku i żelu do mycia twarzy - i to tych, które kojarzą z reklam. Takie rzeczy jak kwasy czy filtry dla wielu są abstrakcją. Wbrew pozorom nie każda kobieta za zaprogramowaną pasję do kosmetyków.
Inną kwestią jest to, że nie każda potrzebuje. Są kobiety (znam takie), które mają przepiękną cerę, aksamitną, zero niedoskonałości, skóra dziecka i im wystarczy byle jaki krem, nawet nivea, bo jakby było mało, to jeszcze nic ich nie zapycha.
Ale mam też koleżanki, którym przydałoby się zmienić najlepiej całą pielęgnację, ale po co, skoro korektor wszystko zakryje.

Kobieta nie musi mieć zaprogramowanej pasji do kosmetyków. Ale powinno się mieć zaprogramowane dążenie do w miarę ładnej skóry twarzy. W miarę możliwości/zasobności portfela oczywiście. Chodzi mi o kobiety, które traktują pielęgnację po macoszemu, a kupują coraz to nowsze podkłady, korektory, róże, bronzery, etc. Ale tutaj wkraczam na grząski grunt, ponieważ wiem, że bardzo ciężko jest zniwelować np. trądzik (sama się z nim borykam) i wtedy dobry korektor i kryjący podkład jest największym sprzymierzeńcem. Nie mam na myśli takich przypadków, ale łatwo jest kogoś ocenić nie znając całej historii.
Stary 2015-05-21, 14:11   #3554
paulina800
Rozeznanie

6827

Wczoraj je kupiłam i dopiero jeden jedyny raz miałam nałożony na twarz. Rano czoło bardzo się swieciło, na reszcie nawet fajnie się wchłonał ale tłusta warstewka pozostała. Nie wyobrażam sobie nakładać go sobie pod podkład.
Stary 2015-05-21, 14:21   #3555
anlaya
Zakorzenienie

Makeup Maxi podobał mi się do momentu tej wielkiej przesady z kreskami, mam wrażenie, że stara się trochę uciec od wizerunku "ten sam makijaż oka co tydzień" i zapędza się w kozi róg poprzez udziwnianie, a nie róźnorodność, pomysłowość...

Oglądam od jakiegoś miesiąca trochę wiecęj zagranicznych youtuberek i uważam, że nasz polski YT (z małymi wyjątkami) jest daleko w tyle, jeśli chodzi o technikę, pomysłowość, różnorodność.

Dziewczyny, polecicie coś fajnego z Rossmana? Chodzi o krem do twarzy, dobry pod podkład, nawilżająco-matujący, taki, który nie zrobi krzywdy (nie zapcha, nie wysuszy)?
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 14:42   #3556
RudeOne
Użyszkodniczka

Mały offtop, ale jaram się niesamowicie, bo w poniedziałek idę na zakładanie aparatu orto Moje marzenie po tyyyyylu latach czekania nareszcie się spełni, Jestem przygotowana na ból, łzy i wszelkie niedogodności (pewnie później będę Wam wylewać żale, jak to mnie zęby nie bolą itp )

A póki co nauka do ostatniego egzaminu idzie jak krew z nosa, ktoś jeszcze ma sesję? Ktoś połączy się w bólu?
Stary 2015-05-21, 14:42   #3557
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

Kobieta nie musi mieć zaprogramowanej pasji do kosmetyków. Ale powinno się mieć zaprogramowane dążenie do w miarę ładnej skóry twarzy. W miarę możliwości/zasobności portfela oczywiście. Chodzi mi o kobiety, które traktują pielęgnację po macoszemu, a kupują coraz to nowsze podkłady, korektory, róże, bronzery, etc. Ale tutaj wkraczam na grząski grunt, ponieważ wiem, że bardzo ciężko jest zniwelować np. trądzik (sama się z nim borykam) i wtedy dobry korektor i kryjący podkład jest największym sprzymierzeńcem. Nie mam na myśli takich przypadków, ale łatwo jest kogoś ocenić nie znając całej historii.
Nie każdy ma czas na to i nie każdego tak naprawdę aż tak mocno to interesuje, ale wtedy i przy kolorówce w sumie powinno być tyle samo osób Część kobiet nie drąży tematu, tylko idzie do drogerii i mając trądzik wybiera kosmetyki do cery tłustej, jak się stan skóry poprawi to ok, jak nie to hajda, lecimy po korektor i podkład. Tak jest po prostu najprościej, najbliżej, może nikt im nie powiedział, że warto spróbować inaczej. Zresztą rozpoczynając ten temat chodziło mi głównie o kobiety chcące zakryć wszelkie wady skóry makijażem, nie zwracające uwagi na pielęgnację, w imię jakiejś źle zrozumianej idei dobrego wyglądu - typu "po co się starać, jeśli i tak tego nie widać/można to zakryć". Dokładnie tak samo jest z rozpoczynaniem ćwiczeń i diety przed latem, bo będzie widać brzuch w kostiumie; zimą jest zakryty to może być trzęsący się i otłuszczony.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-05-21 o 14:48
Stary 2015-05-21, 14:44   #3558
zagubiona_ja_
Rozeznanie

http://www.callmeblondieee.pl/kosmet...nna-zakupy-40/

CMB i jej bełkot pozujący na wielki styl i oryginalne słownictwo
zagubiona_ja_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 14:57   #3559
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość
Makeup Maxi podobał mi się do momentu tej wielkiej przesady z kreskami, mam wrażenie, że stara się trochę uciec od wizerunku "ten sam makijaż oka co tydzień" i zapędza się w kozi róg poprzez udziwnianie, a nie róźnorodność, pomysłowość...

Oglądam od jakiegoś miesiąca trochę wiecęj zagranicznych youtuberek i uważam, że nasz polski YT (z małymi wyjątkami) jest daleko w tyle, jeśli chodzi o technikę, pomysłowość, różnorodność.

Dziewczyny, polecicie coś fajnego z Rossmana? Chodzi o krem do twarzy, dobry pod podkład, nawilżająco-matujący, taki, który nie zrobi krzywdy (nie zapcha, nie wysuszy)?
#wspomnienia #złotaepokawizarzu

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

Cytat:
Nie każdy ma czas na to i nie każdego tak naprawdę aż tak mocno to interesuje, ale wtedy i przy kolorówce w sumie powinno być tyle samo osób Część kobiet nie drąży tematu, tylko idzie do drogerii i mając trądzik wybiera kosmetyki do cery tłustej, jak się stan skóry poprawi to ok, jak nie to hajda, lecimy po korektor i podkład. Tak jest po prostu najprościej, najbliżej, może nikt im nie powiedział, że warto spróbować inaczej. Zresztą rozpoczynając ten temat chodziło mi głównie o kobiety chcące zakryć wszelkie wady skóry makijażem, nie zwracające uwagi na pielęgnację, w imię jakiejś źle zrozumianej idei dobrego wyglądu - typu "po co się starać, jeśli i tak tego nie widać". Dokładnie tak samo jest z rozpoczynaniem ćwiczeń i diety przed latem, bo będzie widać brzuch w kostiumie; zimą jest zakryty to może być trzęsący się i otłuszczony.

Co do kolorówki (dookoła której tłumy) - widzicie efekty tego zakupowania na ulicach? Bo ja nie. Wibo rozświetlacz wykupiony w obrębie granic państwowych, a jedyną osobą, u której zobaczyłam piękne rozświetlenie, była Munia. I to nie w czasie rzeczywistym widziałam - kto wie, czy #divarozświetlenia istnieje naprawdę
Nie mówię nawet o mocnym makijażu, o zwyczajnym, naturę podkreślającym mówię. #niewidzem
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-05-21, 15:06   #3560
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Zdaję sobie z tego sprawę, ba, w mojej pielęgnacji nie ma praktycznie nic drogeryjnego poza płynem micelarnym i tonikiem, ale na razie nie stać mnie, żeby wydać kilka dych na naprawdę mocno wybielający produkt, zwłaszcza że na gwałt tego nie potrzebuję. A jeśli mówisz o braku tłumu, o którym wspomniałam, to mam wrażenie że jednak większość przeciętnych kobiet idzie do drogerii i nie eksperymentuje z eko czy dermokosmetykami, kupują to co zobaczą w magazynach i w reklamach. Więc to nie jest tak, że wszystkie olały promocję, bo kupują Sylveco albo Pharmaceris.
ale przecież wtedy tym bardziej wejdą i kupią krem, a nie będą przebierać w kolorach i macać jak kolorówkę, prawda?

Mogę też powiedzieć, że przynajmniej na tej kilkusetosobowej grupie która była badana świadomość i stosowanie podstawowej (ochrona przeciwsłoneczna, nawilżenie) pielęgnacji była bardzo duża (z tym, że były to kobiety młode). Niestety jest nadspodziewanie dużo Kaś D, które zapewne czytały cośtam w internecie o kwasach i innych cudach, a w efekcie sobie szkodzą, co pokazuje jak słabym pomysłem jest zdobywanie wiedzy z blogów i for.
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 15:07   #3561
moniak85
w krainie snu i marzeń

GG do moniak85

Cytat:

mam ten olejek. bardzo fajny używam na noc, aby dać powera skórze. kiedyś praktykowałam 1 kropelkę zmieszaną z podkładem i równiez dawał radę
moniak85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 15:11   #3562
chocaholic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Mały offtop, ale jaram się niesamowicie, bo w poniedziałek idę na zakładanie aparatu orto Moje marzenie po tyyyyylu latach czekania nareszcie się spełni, Jestem przygotowana na ból, łzy i wszelkie niedogodności (pewnie później będę Wam wylewać żale, jak to mnie zęby nie bolą itp )
będzie warto poza tym, może nawet nie będzie bólu ani łez, każdy odczuwa noszenie aparatu inaczej
Stary 2015-05-21, 15:17   #3563
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez chocaholic Pokaż wiadomość
będzie warto poza tym, może nawet nie będzie bólu ani łez, każdy odczuwa noszenie aparatu inaczej
Pewnie, że sprawa indywidualna, samego aparatu się nie obawiam, nie mogę się go doczekać jedyne, co mnie przeraża to usuwanie górnych czwórek

Stary 2015-05-21, 15:30   #3564
2011607111034
Konto usunięte

Cytat:
Pewnie, że sprawa indywidualna, samego aparatu się nie obawiam, nie mogę się go doczekać jedyne, co mnie przeraża to usuwanie górnych czwórek
Ja miałam usuwaną górną lewą czwórkę, dasz radę! Efekt jest tego wart.
Stary 2015-05-21, 15:36   #3565
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Hania i piekna szminka z wibo ciekawe ktora to?

https://instagram.com/p/28o5PytP7x/?...=digitalgirl13
Stary 2015-05-21, 15:38   #3566
diorentynka
Zadomowienie

Cytat:

Może trochę zbyt prywatne, więc jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj, ale na jakie koszta się nastawiasz? Bo sprawdałam ten temat i ceny są taaaaaaaak rozbieżne. Góra i dół, czy tylko jedna szyna?
Stary 2015-05-21, 15:40   #3567
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Witam po maturach :x
Dziewczynyyy...ten rossmann znowu zabija promocjami :'( Przychodzę z zapytaniem o krem do twarzy. Jakiś lekki, ale dość nawilżający. Na razie sprawdził się u mnie krem Himalaya, znacie coś podobnego? Zuzyłam kilka opakowań i chyba czas na cos nowego.
Ledwo wracasz po maturach i od razu o krem pytasz.

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja juz konczę tubkę, kocham go bardzo bardzo uzywam na noc, bo wchłania się dluzszą chwilę, jest gęsty i tresciwy, ale absolutnie nie zapycha jak sie skonczy to pewnie kupię kolejny, co rzadko mi się zdarza. Przetestowalam juz duzo tresciwych kremów i po wszystkich efekt byl taki sam: wypryski. Teraz uzywam go na skinoren, daje super ulgę, uwielbiam go. Naprawdę widzę róznicę
Cytat:
Napisane przez PlantsOnMyPlate Pokaż wiadomość
Ja testuje od jakiś 4 dni bo dostałam próbke w aptece. Ładnie nawilża, nie jest wodnisty i sprawia wrażenie treściwego. Pozostawia delikatną warstewke ochronną, ale nie ma mowy o lepieniu czy innych tłustych koszmarkach. Suchych skórek nie widać mimo, że mam nawrót atopii na twarzy. Podkład rozprowadza się po nim idealnie. Jak na razie nie zapchał i nie zapowiada się, zeby miał zrobić mi jakąkolwiek krzywdę. Mój dermatolog polecał go, więc nie tylko mi się sprawdza
Więc pewnie przy okazji przetestuję. Teraz mam Flos Lek Emoleum. Na początku aż poznikały skórki ale teraz chyba już nie działa tak dobrze. Sprawdzam też czy działa u mnie aknegennie. Ale to chyba była wina mydła laurowego.

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Miałam dużo różnych zapachów Ori. Nie wszystkie trafione, wiadomo. Ale niektóre piękne, oryginalne jak na markę katalogową i trwałe. Do dziś pamiętam jak z 10 lat temu obudziłam się w środku nocy z uśmiechem na ustach, czując coś cudownie miodowo-cytrynowego. A to były Northern Lights, którymi psiknęłam się wiele godzin wcześniej. Oczywiście musieli je wkrótce wycofać
Nie mówcie mi o perfumach. Moje najukochańsze wycofali jakieś 8 lat temu. Od ponad 10 lat mam jeden flakonik z resztką. Tak, psikam się nią na wyjątkowe okazje. I o dziwo wciąż pachnie tak samo i krzywdy mi nie zrobiło.
Cytat:
Napisane przez kiziamizia91 Pokaż wiadomość
To typowe:p fajne rzeczy zwykle szybko wycofuja ja z tych katalogowych perfum mam sentyment do little black dress i pure blanca(?) od avon
Z Avonu uwielbiam today tomorrow always. Ale z tego co pamiętam tych zapachów jest 3. Każdy z wyszczególnionym jednym wyrazem w nazwie. Ale może coś pokręciłam. W każdym razie jeżeli jets tak jak pisze, to lubię któryś z tych trzech ale nie wiem który.
Nie wiem czy ktoś mnie zrozumiał
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 15:40   #3568
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Wibo rozświetlacz wykupiony w obrębie granic państwowych, a jedyną osobą, u której zobaczyłam piękne rozświetlenie, była Munia.

jeszcze Ilcia!
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 15:47   #3569
201607111040
Konto usunięte

Cytat:

6856
Ten jest super https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-du-teint.html
Ja jutro ide podbic rossman

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość

Co do kolorówki (dookoła której tłumy) - widzicie efekty tego zakupowania na ulicach? Bo ja nie. Wibo rozświetlacz wykupiony w obrębie granic państwowych, a jedyną osobą, u której zobaczyłam piękne rozświetlenie, była Munia. I to nie w czasie rzeczywistym widziałam - kto wie, czy #divarozświetlenia istnieje naprawdę
Nie mówię nawet o mocnym makijażu, o zwyczajnym, naturę podkreślającym mówię. #niewidzem
Mi wibo robi za cien na powieki, jako rozswietlacza polecam ten z Eveline Zero drobinek, a kolor taki ecru.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-05-21, 15:48   #3570
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez diorentynka Pokaż wiadomość
Może trochę zbyt prywatne, więc jeśli nie chcesz, nie odpowiadaj, ale na jakie koszta się nastawiasz? Bo sprawdałam ten temat i ceny są taaaaaaaak rozbieżne. Góra i dół, czy tylko jedna szyna?
Góra i dół i u mnie cena jest lekutko kontrowersyjna jak się wszystko policzy, a tylko dlatego, że zdecydowałam się na leczenie w Irlandii (liczyłam wszystko i nie ma sensu latać do PL zakładać aparat, a do tego najbliższy orto, który podjąby się leczenia po innym orto jest 80km od mojego miejsca zamieszkania :/ ). Zdecydowałam się tylko dlaego, że mam opcję płacenia w ratach tygodniowych/miesięcznych/kwartalnych/ ile chcę, przy czym minimalna kwota to 200e miesięcznie (płacę za max 24 miesiące leczenia, nawet jeśli będzie trwało dłużej). W tej kwocie mam wliczone wszystkie zdjęcia, odciski, wizyty, aparat (góra i dół, mogę wybrać czy porcelanowy, czy metalowy) a także wizyty po zdjęciu aparatu przez rok bodajże. Łączny koszt przyprawia o zawrót głowy, ale tylko taka opcja mi obecnie pasuje.
Ale się rozpisałam

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości