|
|
#3601 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Na razie i tak mam zapasy Bielendowe ![]() A ja własnie unikam zeli do mycia, mamy strasznie twarda wode wysuszona mam ciagel skóre na wiór :/ No jednym słowem, co kto lubi i musi
|
|
#3602 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3603 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Tak, tak, niech zyje Winter
Eeee, nie doceniasz Gryxława chyba
|
#3604 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3605 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Ale Bourjois chyba droższy? Ja ostatnio szukam tańszych zamienników tych drozszych sprawdzonych
|
#3606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no nie boję się, zapas mam. No i nie każdemu odpowiada. Ja już niczego nie szukam. Kupuję na promocji 3 butle. i tak od promo do promo się bujam Chyba, że mowa o tonikach, jakoś niczego specjalnego nie zaznałam z ich strony dlatego schodzę na niską półkę cenową - Melisa coś tam ziel herbata póki co. Żaden szał, ale nie szkodzi a tańszy niż inne żadne sząły
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 22:58 |
|
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wogle ostatnio jestem opóżniona kosmetycznie... Oblukam tą Mixę dziś, o ile nie zapomnę ![]() Po nocy z kremem Rival jestem zachwycona. Gęba mięciutka, gladziutka i nawilżona jak pupcia niemowlaka
|
||
|
|
|
#3608 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Bardzo lubię Garniera, ale kupuję tylko jak jest w promo w Biedrze.
|
|
|
|
#3609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzień dobry znad soczku |
|||
|
|
|
#3610 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ewusia, w czerwcu idziemy ze znajomymi tu
http://www.walkout.pl/oczywiście do psychiatryka
|
|
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hhhhhhhm psychiatryk i mnie kusi, ale boję się, że bym nie wyszła
|
|
|
|
|
#3612 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wiesz, że to najbardziej prawdopodobne? ![]() No więc - to jest (podobno) wilk ![]() Już nieee ![]() Betty mi podpowiedziała |
|
|
|
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dołożylam dziś jeszcze 2 z Tolpy, 2 x pastę Ziaja manuka i 2 Rival któych wczoraj nie namierzyłam. Ale już wiem,że z tym jednym się pokochmy i zostanie na dłużej. Reszta się okaże ![]() I tak sobie myślałam w tym Rossmanie, Boże niech im tylko nie przyjdzie do głowy zrobić - 40 na włosowe kosmetyki
|
|
|
|
|
#3614 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3615 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3616 |
|
BAN stały
|
Znad spaghetti bolognese
|
|
|
|
#3617 |
|
Piers do przodu
|
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3618 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3619 | ||||||
|
Panaroja
|
snad wody mineralnej
![]() Cytat:
bikini na stanie nie mam ![]() Cytat:
a to rzeczona tuberoza się z mojego nadgarstka ulatnia w formie kadzidełka po tuberozie śladu nie zostało . Przedreformulacyjne Poison to jedna z bardzo niewielu moich traum zapachowych - po aplikacji śmierdziało mi toto na skórze przez dwie doby mimo szorowania 2. również niestety ![]() Cytat:
męt by mi nie przeszkadzał szczerze mówiąc , zawsze przy piciu można zamknąć oczy coby widać nie było ![]() 2. ![]() Cytat:
2.po wypiciu trzeba odpocząć bo to menczy ![]() 3. no to faktycznie ![]() Cytat:
taktaktak Cytat:
biedaku ale czy chociaż daje to życie szpitalne jakieś pozytywne skutki ?Miało padać , nie pojechaliśmy na rodos , nie pada , zimno , fuj Śnieżka kupiła "Podlaską przyprawę do kurczaka" z kurkumą , która jak wiadomo jest od stuleci tradycyjnie hodowana w tym regionie i zwyczajowo dodawana do potraw takie np zsiadłe mleko z kartoflami i kurkumą albo babka kartoflana z kurkumą czy kurkumowy sękacz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#3620 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zamówiłam sobie Anais Anais w e glamurze
Prawie nisza
|
|
|
#3621 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
------------------------------------------------------------------------------- Znad kielonka malutkiego jajkówki, wyjątkowo mnie naszło dzisiaj - chyba pogoda mnie dobiła ![]() Do Rossa nie pojechałam, ale do wtorku promo, wiec w poniedziałek moze cuś jeszcze ustrzele. Łaziłam za to w tym bezfiszbiniaku Intimissimowym i bardzo dobrze mi sie w nim łazi
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niemniej jednak wciąż bliżej niż dalej co nie? Ściskam. To poślę Ci w ząłączniku coś na pocieszkę. ![]() Rozumiem ) ![]() Dlaczego fotki w zał po kliknięciu się nie pojawiają ? Zatytułowałabym to zdjęcie - Koci Most.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-23 o 19:39 |
|
|
|
|
#3623 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3624 |
|
Panaroja
|
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#3625 | |||
|
BAN stały
|
Znad sandwichy (i paru słów "prawdy" usłyszanej przypadkiem
) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cóż za ignorancja! Nie od dzisiaj wiadomo przecież, że Podlasie kurkumą, kolendrą i curry stoi
|
|||
|
|
|
#3626 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() mnie coś trafia jak kierowcy na żółtym przed przejściem dla pieszych zamiast zwalniać cisną gaz daję słowo, strzelałabym za takimi albo jak się taki zagapi i właduje na pasy, piesi mają zielone, zaczynają iść i obchodzić samochód wkoło, a wtedy ten się odgapia i cofa ![]() Cytat:
na moje oko maseczki nie są objęte przeceną dlatego, że stoją w dziale "maseczki" a nie "pielęgnacja twarzy" Cytat:
ja się nad czytnikiem zastanawiałam jakiś rok temu, ostatecznie nic z tego nie wyszło... Cytat:
ja jestem cienka w tym temacie, nie rozumiem recenzji, takich rzeczy jak np. to że system się wiesza... co to znaczy w praktyce, że np. piszę smsa i telefon się zawiesza i trzeba włączyć i wyłączyć ![]() pomysł ze sprawdzaniem aukcji bomba ![]() a powerbanka nawet mam, dostałam w prezencie ![]() Cytat:
![]() ale jak za mondre, wklejasz tekst, klikasz i masz dopiero się dopatrzyłam, że jesteś Panaroja a ja prawdę mówiąc się wolę teraz niż kiedyś, mimo wszystko pamiętamy ![]() Cytat:
![]() ale z drugiej strony, nie jest napisane że to "tradycyjna" przyprawa, nie? więc wsio gra, taki podlaski fusion ![]() rzeczywiście, ja mam zamiast foty reklamę ![]() ---------- Dopisano o 07:50 ---------- Poprzedni post napisano o 07:36 ---------- Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||
|
|
|
#3627 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, wybory dziś
|
|
|
#3628 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3629 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() ![]() Piękny jest, muszę odlewkę odgrzebać bo dawno nie używałam jakoś .... Zrobilam sobie listę miceli do przetestowania. Bielenda, Eveline, Mixa, Tołpa...nigdy nie używalam, może to błąd? Widzę że jednak większość ludzi używa....jakieś typy oprocz powyższych są warte uwagi ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

a niby dla wrazliwych tez sie nadaje 

prawie tydzień bez kompa, ciężko było oj ciężko

Trzymaj się
a to rzeczona tuberoza się z mojego nadgarstka ulatnia w formie kadzidełka 
Kretynka, czy jak?!
Jak mozna tak ryzykować?!
No pecha mam