|
|
#3571 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
![]() Taki rodem z PRLu? |
|
|
|
|
#3573 |
|
BAN stały
|
Jaki kochany!
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie wytrzymałość baterii w erze powerbanków za 12$ zeszła na daleki plan po pierwsze wybieram system ios - dla mnie za drogi, chociaż chuop mi chciał sprawić wp - poniżej 8 nie warto, za to mniej prądożerny od antka i zwykle bardziej stabilny android - jadę na nim od wersji 1.5 ![]() telefon wybieram pod kątem łatwości zrootowania i wgrywania własnych modyfikacji jak już ogarnę system i jego wymagania, to czytam opinie na mgsm i telepolis (elektrodzie i forach systemowych) oraz sprawdzam ile jest na all wystawionych z potłuczonym wyświetlaczem ![]() niektóre niemal samoistnie pękają w kieszeniach... w praktyce jadę cały czas na htc, w domu było ich chyba już z 5 czy 6 casting na ostatni trwał chyba z 3 miesiące ale jestem w pełni zadowolona aparat mógłby mieć lepszy, ale mam 5 innych na stanie ![]() u mnie stygnie placek z rabarbarem i kruszonką
|
|
#3575 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3577 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Az sobie skopiowałam na dysk tą fotencję - co spojrzę, to mam banan na ryjku
|
#3578 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kożelanki w niedoli - to samo dziś miałam, przybijcie piątkę meteopatki. To froncik, ciśnionko spadało na łeb na szyję - ja zaległam pod kołderką, ale zregenrowałam się kawą i kąpielą w soli o zapachu melisy i jałowca by ISANA ![]() |
||
|
|
|
#3579 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mam nowy system, nową przeglądarkę, nowego antywira oraz nowe kwiatki na tarasie prawie tydzień bez kompa, ciężko było oj ciężko
|
|
#3581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak powtórzę się, ze wszystkich kothów, jestem największą fanką Behcia (od Red). On po prostu rozwala system swoim parciem na szkło Wszystke są słodkie bądź dumne i nonszalanckie, ale Behcio czyli Kot Behemot wygrywa, dziś z małżem potwierdziliśmy, że nigdy sie z fanclubu nie wypiszemy. Mimo, że mieliśmy naszą (już nieżyjącą ) Szarość, to jednak wyraz twarzy Behcia wygrywa w kategorii "brecht życia" ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
(tera temat tablety/smartfony na topie) Sama jestem niestety bliska podzielenia Twojego losu, ani tableta, a wir w kompiku mi się chyba wykluł. To już kwestia czasu. Dobrze że jest komp małża, Mam itd. Gratuluję nowości Polecasz? Jaki antywir? Przeglądarka? Bo dziwne komunikaty o run dll się pojawiają ja tego nie rozumiem, ale to nigdy dobrze nie wróżyło.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 21:39 |
||
|
|
|
#3582 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cristalee słabo pamiętam , znaczy pamiętam zamierzchłe zapewne przedreformulacyjne kiedy było zielonym szyprem , ale było to daaaaawno ![]() Cytat:
Cytat:
![]() 2.o bardzo ponurej wiktoriańskiej rzeczywistości znęcającej się na biednym chłopcem z ubogiej rodziny , szczegółów nie pamiętam bo moja dusza je wypluła ( i mam sklerozę) ![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
reagują podobnie czasowo, akurat jak zmiany. Jedni wcześniej, drudzy później. Ale wszystko podobne. Te moje omdlenia, od ponad 10 lat niezdiagnozowane i tajemnicze dla lekarzy, w końcu sama "zdiagnozowałąm", z pomocą bliskich, że zawsze jak już było najgorzej, nie miałam tlenu, odpływałam, lecz gdy tylko zaczynał padać deszcz, dosłownie po sekundzie zaczynało mi być lepiej. Tylko w sezonie wiosna/lato. Przewidywałąm swoim stanem deszcz, nawet w szpitalu, gdzie mie "diagnozowano" pierdyliard razy. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-05-22 o 21:45 |
|
|
|
|
#3584 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Padam na pysk , dziś bardziej niż zwykle ![]() Agnysko, ciągle szukasz wygodnych butow do biegania? Bierz NB, będziesz zadowolona jak i ja jestem. Dziś doszły moje, na żywo sa cuuudne, zgrabne, leciutkie, niesamowicie wygodne I na moim zadupiu nie ma w nich co drugiej osoby, specjalnie obserwowałam przez kilka ostatnich dni ![]() Gratuluję wszystkim nowych nabytków ![]() Wzbogaciłam się dziś promocyjnie o 5 kremów dopaszczowych, a mamę wzbogaciłam o dwa ![]() Jutro chyba capne jeszcze coś z pielegnacji, jakieś sera albo co...popatrzę i pomyślę
|
|
|
|
#3586 | ||||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() Ooo, coś czuje, ze to sprzed reformulacji to by mi sie podobało ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() Jakże tęsknie za czasami, keidy byłam młoda i głupia, ale na pewno nie meteopatka ![]() Ale to prawda z ta scisla zależnoscią człeka od pogody
|
|
#3587 | |||||
|
Panaroja
|
a już myślałam , że komuś wyprułeś
![]() a jak Ty swój zrobiłaś Cytat:
no paczaj , a wątpiłaś muszę sobie też zrobić w przyszedłym tygodniu . Jak nie zapomnę ![]() Cytat:
za mondre dla mnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o matko u mnie nic nie stygnie ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Rival de Loop i Aletrry, bo nic od nich nie miałam a sklady fajne..
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...achtcreme.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...achtcreme.html Ten ostatni juz rozdziewiczylam i jestem zadowolona( pierwsze, a raczej dugie wrażenie), prawdopodobnie bedzie świetnym nawilzaczem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...agescreme.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...isser-tee.html I dla mamy dwa zapasowe z AA nawilżający i regenerujący, bo jej służą , to niech ma ![]() Jutro wezmę na pewno serum jakieś z tego Rival i coś pewnie jeszcze, bo w sumie ignorowaląm a tu mile zaskoczenie, oby na dlużej
|
|
|
|
#3589 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.było piękne i mocarne , ech wszystko spaprzą , Boss wypuścił Woman w wersji edp bez czerwonej wstążeczki - taki szajs że żal ściska 3,jak człowiek był młody to - fogle się powtórzę eeech..... ![]()
|
|
|
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam 3 stroje bikini, chyba założę je wszystkie na raz
|
|
#3591 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja na razie Bielendę ciągle "odkrywam" Micele ma fajne, ale troszke bardziej agresywne chyba od Biodermy, bo o ile po Biodermie nic mnie w oczy nie szczypie przy demakijazu, tak przy Bielendzie, trochę i owszem a niby dla wrazliwych tez sie nadaje
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Co to za funfik ? ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Taaaa o klarowaniu....Toć się z takiego stanu nie da wyklarować... Dwa razy próbowałam , przez dwa poprzednie lata.Iiiii doszłam do w niosku że trza opracować metodę coby jak najmniej mętu wyprodukować...
|
#3593 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() 2. chyba wszystko sprzed reformulacji było lepsze - takie przynajmniej mam wrazenie, np. Dune, Poisony tyż A teraz pora chyba umierac ![]() 3. taaak... zycie
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi komp dedł ma amen, zeżarło mi częściowo windowsa, ni w lewo, ni w prawo, i trzeba było zrobić format disc a z moich nowości nic póki co Ci nie polecę, bo używam od chwili i nie mam zdania antywir jakiś avg ![]() przeglądarka mozilla (dla mnie to nowość ) pozwól, że nie podziękuję
|
|
|
#3595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
Jakoś mi ulżyło nagle....Znaczy umarłam już?...
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-05-22 o 22:16 |
||
|
|
|
#3596 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
póki co. Jak wszystko wróci do normy, to zrobię wrzutkę jakąś ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
1. Wypraszam sobie, on jest odpoczywający!!! 2. Tak, to nie dla mnie: herzklekoty Ale żelastwo z resztą zrobi swoje Grunt to brać, problem mój taki, ze ja nie znoszę brać supli, ja jem co chcem a że łądu i składu w tym nie ma to się nie dziwię że bywa słabo
|
|||
|
|
|
#3597 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Bo to było, pewno wtedy, jak mnie nie było - a dłuugo mnie nie było
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
Ale i tak rzadko na forum, głównie w prywatnym albumie |
|
|
|
#3599 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Aaaa, myslalam, ze tu
Ale nie przegladam albumów, wiec pewno bym też przeoczyła
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pierwsze wrażenie na tak, do tego mam ochotę przetestowac całą serię....no i w necie chwalą dość ![]() Miceli nie używam. Do demakijażu oliwka BD na platek, ( pięknie ściąga wszystko i nie podrażnia) potem mycie calości żelem czy co tam aktualnie używam, a najchętniej olejem z emuglatorem i tyle. No i jakiś tonik/hydrolat jak nie zapomnę i krem, ewentualnie olej albo i jedno i drugie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:48.

od razu mi lepiej 

prawie tydzień bez kompa, ciężko było oj ciężko
) Szarość, to jednak wyraz twarzy Behcia wygrywa w kategorii "brecht życia"
Polecasz? Jaki antywir? Przeglądarka? Bo dziwne komunikaty o run dll się pojawiają ja tego nie rozumiem, ale to nigdy dobrze nie wróżyło. 
Kretynka, czy jak?!

muszę sobie też zrobić w przyszedłym tygodniu . Jak nie zapomnę
Ale żelastwo z resztą zrobi swoje