|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Kici kici miau miau
|
Dot.: Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIII
ja ostatnio bardziej w ciuchy ide
|
|
|
|
#752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i co tu robić tylko nie pisz, że coś kupić na poprawę humoru ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
a która to zielona Bielenda...ta z migdałem? ja obecnie używam serum 10% migdała i b. lubię...szukam teraz czegoś z mocniejszym stężeniem 20-30% migdała coby się mocniej pokwasić...znacie może jakiś gotowce??? nie chcę sama kręcić
Edytowane przez becca Czas edycji: 2015-05-23 o 21:01 |
||
|
|
|
#753 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
A meseczki Bielendy tez własnie dobre i duuuzo tańśze niz Rexaline, takze wiesz
|
|
#754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To teraz czas na dodatki ![]() Czemu nie . A serio - ja czasem sobie robię tydzień lub dwa przerwy w kupowaniu i wtedy, jak już po takiej przerwie coś kliknę, wyrzuty sumienia są mniejsze. Za dużych przerw jednak nie robię, bo potem nałóg wraca ze zdwojoną siłą. Z Rexaline mam zestaw kupiony kiedyś na wyprzedażach w Sephorze. Krem do twarzy jest całkiem w porządku, krem pod oczy to dla mnie nic specjalnego, no i mam maskę Hydra Shock. To o niej mowa, że się tak dobrze sprawdza pod oczy? Ja maseczkę daję tylko na twarz, bo mnie troszkę szczypie zaraz po nałożeniu, ale jak poprawia stan strefy podocznej, to chętnie spróbuję. |
|
|
|
|
#755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie tez ostatnio wszystko podraznia nawet bawelniane waciki, a o jakimkolwiek peelingu moge zapomniec |
||
|
|
|
#756 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
to ta... jest też w zestawach, które często są w promocji... http://www.sephora.pl/Pielegnacja-Tw...ajaca/P1044003 sisleya nie miałam ale lepsza od sampar, która też fajna ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ight-mask.html mam kilka specjalistycznych maseczek pod oczy i rexaline bije je na głowę tą http://www.lange.fr/visage-prestige/...yto-actif.html i tą http://www.christianbreton.com/eng/products/detail/1017 Edytowane przez becca Czas edycji: 2015-05-24 o 09:47 |
||
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
A konkretnie, co kupujesz?
Mi już kosmetyki dawno przeszły, ciuchy i akcesoria niestety nie teraz dodatkowo mam fazę na buty, której wcześniej nie miałam.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
#758 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę warty uwagi produkt. Łatwy w aplikacji przez swoją oleistą formę. Kolejno, w combo z kojowym daje świetne rezultaty. Użyłam z polecenia Wizażanki i uwielbiam ten duet. Buzia miękka, napięta, skóra rozświetlona, zdrowy koloryt. Rewelacja! Misja : poprawianie obejścia, zakończona powodzeniem.![]() O tym zielonym serum z Bielendy też słyszałam wiele dobrego, muszę zerknąć czy to jest u mnie na wiosce. ![]() Cytat:
Btw, widziałaś nową kolaborację H&Mską?
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2015-05-24 o 11:23 |
||
|
|
|
#759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#762 |
|
Okrutna, podła i zła
|
|
|
|
|
#763 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Czasu jednak cięgle mi brak, a i wydatki bardziej kieruję w stronę potomka ![]() Chciałam zapytać Was czy zachwyt nad kosmetykami do włosów Living Proof cały czas trwa? (jeśli się pomyliłam to sorry) Szukam czegoś do włosów grubych i puszących się. Lubiłam John Masters Organics, ale wypróbowałabym coś innego. Ranko, napisz coś więcej o tej szczotce Luna Mini ![]() Czego używasz przy niej do mycia? |
|
|
|
#765 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
mam od stycznia. Kocham niezmiennie
|
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Niedawno skonczyl mi sie szampon Restore i z całą pewnością zakupię ponownIe, jak tylko trafi sie jakas zniżka. Niestety po innych szamponach z przyjaznymi skladami moje wlosy wyglądaja znacznie gorzej, takie jakies suche i sianowate.
Nad czym osobiscie bardzo ubolewam bo wolałabym nie zachwycac sie szamponem za ponad 120 zł Mam rownież szampon PhD, ale ten u mnie szału nie robi. Co phD 5 w 1 do stylizacji, to z pewnościa jest lepsze od drogeryjnych stylizatorów. Dodaje objętosci, odrobinę usztywnia , ale matowi mi wlosy czego nie lubię. Zresztą ja ogólnie nie lubię stylizatorów do wlosów
|
#767 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poczytam więcej i pewnie za jakiś czas się skuszę, tym bardziej, że moja kosmetyczka ma do końca roku zajęte terminy i udało mi się do niej wcisnąć tylko jeden raz (!), a przedtem chodziłam regularnie co 3 m-ce.Czy dobrze zrozumiałam, że każdy kolor szczoteczki oznacza przeznaczenie do innej cery? Cytat:
Ja się zastanawiam nad serią wygładzającą. U mnie też wszystkie kosmetyki z przyjaznymi składami poza dwoma konkretnymi JMO robią z włosów siano
|
||
|
|
|
#769 | |
|
Kici kici miau miau
|
Promocje w Sephora, Douglas i innych + OT - część XIII
Cytat:
Do Luny uzywam zeli np teraz AA eco, zel Clinique 1. Chcialabym moze kupic zel REN ale drogasny nieco. Co do Living Proof nie polecam szamponu no frizz bo wlosy i tak sa frizz. Restore jest swietny. A teraz chce kupic pH day czy jakos tak Edytowane przez ranka Czas edycji: 2015-05-24 o 13:11 |
|
|
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
Iliosku też bardzo lubię algowe maski Bielendy, ale juz wiecej nie zakupię
niestety jestem jakas wyjatkowa oferma i nie dosyć że wszystko uwalę przy ich nakladaniu, to potem nie potrafię ich ladnie sciągnąć z buzi . I to przyslania mi calą radośc z efektów dzialania
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z LP zasadniczo jestem zadowolona, zwłaszcza z szamponu i odżywki Restore. Włosy mam po tym zestawie miękkie i błyszczące, ale na dłuższą metę zauważyłam, że są jednak odrobinę obciążone. Lubię też Instant Texture Mist, do stylizacji, bo zwiększa objętość włosów, ale też nieco je usztywnia. Niektórych rzeczy jeszcze nie użyłam (PHD 5-in-1).Lunę mam tą wiekszą, różową, kupioną w cenie Luny Mini (dość długo w Douglasia była taka promocja). Ze swojej strony polecam. Myślę, że sprawdzi się zwłaszcza u tych osob, dla których Clarisonic okazał się zbyt "mocny". |
|
|
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie, jakie Pingwinku? ![]() Cytat:
nie znałam tej stronki zaraz sobie ją przejrzę ![]() Dziękuję
|
|
#773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki...jaki tani...już wiem, że kupię...a nie wiesz jakie jest konkretnie stężenie migdała? musi być dość wysokie skoro trzeba neutralizować... co do Bielendy to fajne ale na początek...na pewno nie będziesz mieć po nim takich efektów jak po tym co podałaś... ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
to tej https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ezo-serum.html ale macie fajnie z tą promocją... |
||
|
|
|
#774 | ||
|
PIP.
|
Cytat:
luna mini - wszystkie sa takie same, kolor wybierasz wg gustu ![]() Cytat:
ostatnio otwieram a on zdziwiony "o, dzis bez maseczki???" ![]() A używaliście tych olejków do mycia z bielendy? ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...-face-oil.html
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;51509803]Ciesze sie, ze jestes zadowolona
.[/QUOTE]
|
#776 |
|
Okrutna, podła i zła
|
A do kiedy jest ta promołszyn?
edit. ok widzę na stronce- do 26.05. Może uda mi się dorwać coś z Bielendy
Edytowane przez UNIKALNA1983 Czas edycji: 2015-05-24 o 18:42 |
|
|
|
#777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
|
|
#778 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Skusiłaś się na remedy ???
|
|
|
|
|
#779 |
|
Zakorzenienie
|
znacie sera/kremy z jaskółczą śliną??? podobno cuda robią....
jakiś czas temu ktoś zachwalał tu kosmetyki alva...twraz są na limango.pl (do jutra) z obniżką 50% i wysyłka jest za free niezależnie od kwoty |
|
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ba, nawet jej uzywałam, ale niestety nie zrobiła mi twarzy gejszy, a trochę śmierdziala, więc się jej pozbyłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

(zwłaszcza ta radość z wykończenia czegokolwiek
).

Buzia miękka, napięta, skóra rozświetlona, zdrowy koloryt. Rewelacja! Misja : poprawianie obejścia, zakończona powodzeniem.