![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Ostatnio dopadła mnie taka refleksja, że wiek 30 lat to jest taki mega dziwny. Patrzysz na młodych chłopaków, myślisz sobie noo przystojny, a po chwili do ciebie dociera, że jest np o 10 lat od ciebie młodszy i to prawie pedofilia
![]() ![]()
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z niskim żelazem i marną morfologią, oczywiście witaminy, ale tez i polubiłam się jeszcze bardziej z warzywami, szczególnie tymi zielonymi, nawet szpinakiem. Pijam napar z pokrzywy. Jadam orzechy. Jadam po kostce gorzkiej czekolady. I czuję się lepiej, mam nadzieję, że na badaniach tez będzie lepiej też lubię ubranka ze smyka za jakość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
#874 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#875 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#876 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
A, i Wrocław ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
Jejku ale dzisiaj sie slabo czuje jakos:/ Dobrze ze juz wieczor i zaraz do wyra. Moze jutro bedzie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#878 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#879 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz o co Ci chodzi? Kto Ci bledy wytyka? Wszystkie pasy, ktore ogladalam wydaja sie jakies takie slabo podtrzymujace, ale znowu jakby byl taki typowy gorset, to czy znowu ucisk na brzuch nie bylby za duzy? ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
Co oznacza, jak jest za malo? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#880 | ||||||||
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() Dzisiaj miałam jakiś kiepski dzień, nie zaglądałam w ogóle na wizaż, musiałam odpocząć do laptopa. Głowa mi cały dzień pękała, zaliczyłam tylko z Młodą plac zabaw, a tak to się leniłam jak mogłam. Dobrze, że obiad miałam z wczoraj, to na drzemce córy i ja wlazłam pod koc i 2 godziny przeleżałam z kawą i książką ![]() ![]() Popołudniu byliśmy z mężem i córą u teściowej, bo jutro mąż długo w pracy, więc nie będzie miał kiedy zajrzeć. W Młodą jakby tam szatan wstąpił, normalnie tak się okropnie zachowywała, jak nie ona. Psa ciągnęła z ogon, rozwalała jakieś rzeczy i nie chciała sprzątać, krzyczała i piszczała, no myślałam że mi para z uszu buchnie. Za karę szybciej się zebraliśmy i pojechaliśmy do domu. A teściowa była najlepsza, nagle wyciąga kartkę i zaczyna mi czytać imiona, które wybrała dla wnuka ![]() ![]() Widać, że kobiecina na rencie nie ma co robić ![]() Lecę was trochę nadrobić ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- petel, liluniek witajcie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z Twoim wiekiem to ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A są u córki w przedszkolu występy z okazji Dnia Mamy? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Może na taką partię trafiłam, ale już więcej tam nie kupuję. ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- No pięknie, ja wchodzę a tu wszystkie już pouciekały spać ![]() Dobrej nocy ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |||
Zakorzenienie
|
Ja nigdzie spać nie uciekłam, bo jeszcze mnie sen nie ogarnął
![]() Cytat:
![]() ![]() Mam też ze Smyka 3 używane body i wyglądają jak nowe, tylko im metki brakuje ![]() Cytat:
![]() Ja mam 23 i jak facet ma i wygląda na 20 lat to myślę "ładny chłopiec" ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak ja zazdroszczę tym z Was, które mają taki kontakt z lekarzami, że dzwonią, pytają i dostają odpowiedzi... Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#882 |
Wtajemniczenie
|
Znacie normy w ciąży TSH i ft4?
#883 |
Zakorzenienie
|
Fatal- sa takie same jak bez ciazy
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#884 |
Zadomowienie
|
Ja pierdziele, znowu pada! Za upałami też nie jestem, no ale te 22 na + i słoneczko to mogłoby by być! Mamy maj! Heloł!!
I jak tu wyjść, spacerować? Ehh..
#885 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A z Twoim nie ma szans się skotaktować ? Dziewczyny, czy Wy też tak macie, że wszystkie kosmetyki kończą Wam się w tym samym czasie ? to jest jakiś obłęd, skończyło mi się prawie wszystko w tym tygodniu i to bez znaczenia jaka pojemność, bo i np. tonik, który żuzywam w dwa miesiące i puder, który kupuję raz na 1,5 roku. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#886 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() 10 lat młodszy to może za dużo, ale już się łapię, że tacy 5 lat młodsi to też faceci, a jeszcze 5 lat temu to były dzieciaki ![]() Nawet męża mam młodszego - 2 lata ![]() Tak mówicie o wyjazdach to też mam ochotę straszną. Planowałam na początku czerwca właśnie okolice Helu, ale niestety mąż nie dostanie urlopu ![]() Zamiast tego pojechałam na tydzień urlopu do rodziców, w celach wyprawkowych. Wczoraj byliśmy oglądać wózki, 2 zrobiły na nas najlepsze wrażenie: Emmajlunga i Bexa Line. Duże gondole. Emmajlunga na nieskrętnych i trochę ciężko się składa spacerówkę, w ogóle taka trochę bardziej oldschoolowa (ten model, który wybrałyśmy). A ta Bexa bardzo fajna, ale produkują je dopiero od 2014 i mało jest opinii na necie, a jeśli są to są średnie i dotyczą poprzedniego modelu, a tamten faktycznie nie był fajny. Ten nowy Bexa Line 2015 ma i fajny design i się dobrze prowadzi, jest wysoki i leciutki. Składa się też wszystko fajnie, fajnie wykończony. Może wchodzą na rynek i się uczą na błędach? Chociaż trochę boję się zaryzykować ![]() Wybrałyśmy też fotelik, olaboga cena zabija, ale ma bardzo dobre wyniki w testach - Cybex Aton 3. No i jak porównywałyśmy z MaxiCosi to solidniejszy i ma kilka fajniejszych rozwiązań, chociażby regulowana wkładka, czy taki gondolkowy daszek (nie wiem jak to się nazywa) albo takie dodatkowe zabezpieczenia przed uderzeniem bocznym. W ogóle bardzo fajna babka nas obsługiwała, aż wzięłam namiary, żeby ją pochwalić jak będę składać zamówienie. Bo zamówienie postanowiłam złożyć pod koniec lipca, żeby nie tracić gwarancji. Jeszcze jakieś wózki pojadę obejrzeć, ale fotelika jestem pewna ![]() Dziś jedziemy na ciuszki i jeszcze jeden z wózkami, jak starczy czasu ![]() A z pierdółek kupiłyśmy rożek i smoczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakoś nie mogę spać - w nocy śpię dobrze, ale budzę się wyspana po 5-6 godzinach i najchętniej bym już wstała ale co ja będę robić w domu o 4 rano na przykład ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#888 |
Zadomowienie
|
Ja mam 26 i mi się wydaje ze ja widzę samych facetów 30+ i wydają mi się mega sexy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 |
Zakorzenienie
|
Wyobrazcie sobie. Wchodze do zusu a tu babka z moim wozkiem! Swoje zalatwilam teraz czekam na nia bo chce dotknac wozek i zobaczyc jak sie nim jezdzi. Bede czekac
![]()
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie ujrzałam denko w różu do policzków, w podkładzie zaraz się pojawi, tusz na wykończeniu, pewnie jeszcze pare rzeczy się znajdzie ![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Dostałam sms z DPD, że moje zamówienie z F&F będzie między 11-12. Już nie mogę się doczekać ubranek dla małego. Wczoraj kuzynka TŻ zaproponowała swoje ubranka po dzieciach. Sobie mówie skorzystam, bo nie wszystkie pewnie zniszczone i jeden karton mam już u siebie. A tam masa body w rozmiarze 50/56 czy 56 w ogóle nie zniszczonych. Ciekawa jestem pozostałych na pewno sobie coś wybiorę dla małego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
U mnie tak deszczowo ze aż nic się nie chce... Chyba zrobię dziś kapuśniak. Ostatnio od kiedy cały czas jem gotowanie to moje hobby
![]() ![]()
#895 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się z porannym bólem pleców
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Powinnam się przyzwyczajać, po przeprowadzce jak zajdę w drugą ciążę, to nawet maila nie będę miała do kogo napisać ![]() A z kosmetykami zazwyczaj mam tak, że kończą mi się w różnych odstępach czasu, ale teraz oba kremy, mleczko i olejek mi się kończą jednocześnie. Ale tym razem to jest na plus, bo tylko na to czekam ![]() Cytat:
Może musisz chodzić później spać, to później się obudzisz ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#896 |
Rozeznanie
|
To i ja się witam
![]() Dzisiaj na 18:00 wizyta, zobaczymy co tam u mojego Tymonka ![]() Mnie dzisiaj obudził kurier bo przyszła moja poduszka rogal, a w sumie to nawet dwie bo jedna dla mojej mamy, która jest po operacji kręgosłupa i tez powinna spać w takiej pozycji jak my ![]()
#897 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja miałam włączone TVP2 a tam góralska kapela z Kościeliska! ja chcę w góry!!
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#899 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dzisiaj afrykarium ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Zakorzenienie
|
To ja sie chwale łupami z wczoraj. Body, rampers krótki, spodenki sa z SH. Kaftaniki i body z dinozaurem ze Smyka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:40.