|
|
#3841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Cytat:
Ja w Oilatum kąpię. Cytat:
Hania masz wizytkę mowisz, dopytałabyś swojego lekarza kiedy po cc mozna ćwiczyć brzuchy bo ja swojego nie dopytałam? ![]() Cytat:
to duże wsparcie Ja co prawda 2 razy używałam butelki ale jak narazie się sprawdziła i nic nam bokami nie leciało i malutka ssała, mamy butelki Dr Browna.
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
Mamusie - najlepsze życzenia z okazji naszego dzisiejszego święta! Dużo radości i spełnienia w roli mamy
![]() Rosario - podejrzana sprawa z Tż. Jeżeli wczesniej wychodził do sklepu to pewnie zarzucił jakiś browarek :/ Boleczka - super, że tak dobrze żyjesz z bratem ![]() Pavlinecka - Ty sobie nic nie wkręcaj. My tez mieliśmy sucha skórę na początku. Trwało to chwilkę bo kapiemy w oilatum więc szybko się natluscila. Jesteś najlepszą mamą dla Zuzi ![]() Kupiłam jakiś czas temu w smyku 5pak bodziakow bez rękawków rozm.62 i chyba ich wcale nie założę. A takie duże mi się wydawały :/
Żona mojego męża to fajna babka Edytowane przez Majka232 Czas edycji: 2015-05-26 o 02:40 |
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
Witamy sie nocnie
Michas pojadl, niby skonczyl a teraz tak jeczy i steka ze szok... ---------- Dopisano o 02:55 ---------- Poprzedni post napisano o 02:48 ---------- Troche popodginalismy nozki i alez teraz dźwięki odchodza... az sie boje zagladac do tego pampersa :p W ogole to zauwazylam ze Michasiowe kupki sa coraz bardziej zapachowe, jeszcze nie smierdza ale cos juz czuje, tez tak macie? |
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówię jej że gdzie taka dupcia ładna a takie kasztany sadzi to się śmiała ze mnie .... Mamuśki wszystkiego najlepszego z okazji dnia matki! samych pięknych bezbolesnych musztardowych kupek u maluchów
|
|
|
#3845 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 1
Cytat:
No wlasnie ja jestem przewrażliwiona na punkcie mojego dziecka - ciagle mi sie wydaje, ze robię cos nie tak ;/ i boje sie, ze jej zaszkodzę. Sprawdzę dokładnie jak rano włączę komputer - wstawię link, brałam od sprzedawcy, gdzie kiedyś spora czesc kupowała rzeczy do szpitala itp. ---------- Dopisano o 04:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:14 ---------- Cytat:
Zuzia nie ma wyboru a ja znow nie mam w co jej ubierać bo wszystko za duże ;/ w Tesco zamiast kupic body to kupiłam rampersa ;p wczoraj w Pepco byłam i chciałam jakis bluzeczek z rękawem dłuższym kupic a tu wsYstko juz letnie. Tylko lata nie widać---------- Dopisano o 04:21 ---------- Poprzedni post napisano o 04:19 ---------- Ach i dzien matki dzis i moje imieniny ;p to dlatego moja córa jak nigdy 3.30 i dźwięki wydaje 2 pampersy, 60 ml mleka odciagnietego i 15 min piersi pozniej dalej w lozku jakies nerwy odstawia. Ale ja sie noe ruszam nie nie, niech spi! Wszystkiego najlepszego Mamusie ;*---------- Dopisano o 04:31 ---------- Poprzedni post napisano o 04:21 ---------- Postarała i usnęła ide łapać troche snu - do poczytania rano
|
||
|
|
|
#3846 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzcie mi czy to że facet wypije sobie jedno piwko to jest źle? Tylko ja mam takie myślenie? Chodzi o jedno piwko nie o nachlanie się czy coś Cytat:
no wychodził, niby zadzwonił w drodze powrotnej i rozmawiał ze mną ale no już nie wiem... :/Cytat:
tak "pachnie"Synus jest dziś dla mnie laskawy wstal ok 4:20 zjadł cycka i dalej w kime kurcze tak dziwnie że mi się spać nie chce tyle godzib to ja dawno nie pospalam idę jeszcze w kimke dopóki śpi i mały ma dzień dobroci dla zwierząt (no krowa dojna jestem co nie ;D)
|
|||
|
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
WSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA ja od 3 nie śpię poszłam spać niedługo po Ali i jak się obudziła 2:30 to przebrałam, nakarmiłam i śpi dalej a ja już wyspana poćwiczyłam, wykąpałam się, wyrollowałam, pazurki zrobione, zakupy w tesco kliknięte i nadrabiam wątek
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
VIOLKA jak mi się nie zapomni to zapytam!
My kolejne cycowanie mały pospal prawie 3 godz znów wczoraj po kąpieli nie posmarowalam go oliwka bo juz nie wiem z czego ma ta wysypke, najgorsze jest to ze ona schodzi mu na klatkę piersiową i brzuszek. Wczoraj dzwoniłam do położnej i poleciła pić calcium zobaczymy czy pomoże. Martwię się co to może być...Wszystkim mamuśkom wszystkiego najlepszego! Wiele z nas pierwszy raz w życiu świętuje dziś Oby nasze dzieci w tym szczególnym dniu były grzeczne i spokojne! Miłego dnia kochane!
|
#3849 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nastawilam pranie które trzeba bedzie wywiesic :/ Moj synek uwielbia robić kupki w czysty pampers. Teraz mamy takie zużycie pieluch jak nigdy Cytat:
![]() Hanka - może to potówki. ---------- Dopisano o 06:12 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Noc spoko. Mały zjadł 19.30 potem leżał, chwilke podrzemal i o 21.30 znów jedliśmy a wcześniej obsikal wszystko dookoła, przed 19.30 zresztą też łącznie ze mną. Potem jedliśmy o 2 i teraz o 5. Aktualnie lezy w łózeczku i coś gada
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Rosario to nic takiego ze pieo wypije. Jak jeszcze nie bylam w ciazy to czesto po pracy gdy wracalismy o jednej godzinie 22/23 ktores z nas wstepowalo na zakupy i z mezem pilismy po piwku i czipsy. Teraz jesli juz to on sam pije piwko i ja nie widze w tym nic zlego. Wole aby wypil piwo w domu niz lazil gdzieś.
Oj no tak dzien matki... to dlatego Michas dzis taki cudowny. Jedyna pobudka przez cala noc o 3 i teraz spi a ja juz leze i czekam na jakies znaki pobudki. Az mi tak dziwnie :p Najlepszego mamusie ![]() ---------- Dopisano o 06:26 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ---------- Majka u nas tez pampki ida w zastraszającym tempie. Czasami przewijam, juz leci fontanna ledwo podłoże swiezy, za chwile kupka przy jedzeniu i juz kolejny. ![]() ---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Zamówilam Michasiowi slonia w smyku skoro darmowa dostawa ![]() http://www.smyk.com/tiny-love-slonik...y-dla-dzieci-p |
|
|
|
#3851 |
|
Zadomowienie
|
Cora z okazji dnia matki wlasnie na mnie ulala
Najlepszego Dziewczyny@ |
|
|
|
#3852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas też jakiś "zapach" zaczął się pojawiać ![]() Cytat:
podziwiam za te cwiczenie w nocy , zawzięta bestia jesteś![]() ---------- Dopisano o 06:43 ---------- Poprzedni post napisano o 06:38 ---------- Kurde wkurza mnie ta apka czasem, jak wiecej postów zacytuję to potem ciężko na ten ostatni odpisać bo mi tam zjada linijki grrr U nas dzisiaj pobudki 2 i 6 20- elegancko ![]() Samych wspaniałości z okazji naszego święta mamki !!! 🌻
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
Amelka znów walczy z kupka.... Muszę mleko zmienic... Tylko dziwne że nagle po zwiększeniu porcji jej się coś dziać ze sranuem zaczęło.... Dostaje kropelki... Ja już nie wiem... Nie jej znów pomAgać termometrem....
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem sama czy to potowki! potem strzele fotkę to oceńcie doswiadczone mamki! Boję się że to jakaś skaza białkowa lub inne uczulenie na coś co jem. Cytat:
Dziewczyny ubranka w smyku wychodzą większe czy mniejsze w stosunku np do f&f?
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pojadl jednego cycusia i spi dalej ![]() ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Hanka co do rozmiaru np spiochy 56 smyka sa wielkoscia jak 62 u mnie w porównaniu do c&a. |
|
|
|
|
#3856 |
|
Zakorzenienie
|
My cycujemy znow a moje dziecko ktoś dzis do zegarka podłączył chyba tak regularnie sie budzi ;/ nie da dzis mamie pospać nie nie ;> i usiłuje jesc z zamknięta buzia ;/ nie chce mi pyszczka otworzyć i płacz, ze cycek nie wchodzi. Skad to dziecko pomysły bierze?
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze czekam i czekam az Maly sie obudzi bo wiem ze jak pojde robic śniadanie to zaraz będzie wolal a on spi z otwartymi oczkami. |
|
|
|
|
#3858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe pewnie tak u mnie pojadla 15 min i spi obok piersi a ja siku chce. Jak ja odłożę bedzie ryk bo nie skończyła ale jak sie zsiusiam w lozko to tez nie za dobrze ;/
|
|
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkim Wam tez najlepsze życzenia. A mi smutno bo maz zapomniał o dniu matki i moich imieninach..(no bo synek ze nie pamięta to wybaczam,miał mu przypomnieć) A dodatkowo mnie wkur.wia od 3dni bo zamiast mi pomoc to się zajmuje soba-w ogóle nie pomysli a na koniec sie dowiem ze on zmęczony jest |
|
|
|
|
#3860 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja wstaje chociaż mi się nie chce ale tz z malym już na dole śniadanie szykują. Mały jak zawsze od 5 pobudka i tak co godzinę bo mu się przypomina ze jednak glodny.
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
My jemy sobie, po 5h od poprzedniego jedzonka
![]() Ja jednak usnęłam nad ranem, z laptopem włączonym..ale miałam tyle pocytowane i wcięło wrrr U nas krostki ciut mniejsze, wczoraj wykapalismy w słabym roztworze nadmanganianu potasu i ta buźkę tez przemyłam, zobaczymy jak dalej bedzie.. Pavlineczka i Koperko-najlepsze życzenia z okazji imienin ![]() Viola-ja mężowi na dzien ojca chce sprawić koszulkę z napisem 'super tata' albo cos w podobie a córę ubiorę w bodziaka 'córeczka tatusia ' i nagramy jakis filmik z życzeniami Majka-ale sie uśmiałam z Twojego synka, boski jest !!! padlabym i ja z takiego prezentu ![]() A co do kuponów to na stronce lifestyle co jakis czas sie pojawiają nowe, oni chyba analizują nasze zakupy i w miarę tematyczne sa ja niestety z dziecięcych rzeczy mam tylko chusteczki nawilżane ;(Blackberry-współczuje Wam tych problemów z brzuszkiem, oby było dobrze ! ![]() Sonia chyba posłuchała na dobre M i nas opuściła
|
#3862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Żeby aktywowac rabat trzeba kupić produkt dzieciowy. Pewnie na ich stronie jest opisane
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam oczywiście
![]() Cashmere-wszystkiego naj naj z okazji wczorajszej rocznicy ![]() A co do prezentu na dzien dziecka to myślałam o macie, od mojej mamy córa dostanie książeczki dla maluszków, a ten szczeniaczek to od jakiegoś wieku jest? Widziałam na smyku siostrzyczkę sZczeniaczka i funkcje sa podzielone na konkretne miesiące, chyba ze cos pokręciłam bo w nocy to przeglądałam
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
PAVLINECKA, KOPERCO wszystkiego najlepszego z okazji imienin!
Wklejam Wam fotkę wysypki mojego Filipka napiszcie czy macie podobną? Właśnie posmarowalam to bephantenem a w aptece dziś kupie ten nadmanganian i wykapiemy go w tym dziś. Oby pomogło!
|
#3865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ooo moj codziennie zmęczony - wczoraj po 20 juz spał, a ja do 23.30 ... Jeszcze dzis jego ciotka, ktora miała przyjechać po 15 a bedzie zaraz z jakas koleżanka ale on nie moze jej powiedziec, zeby nie przyjeżdzała tak z rana bo sie obrazi . A to, ze ja mam ☠☠☠☠☠☠☠nik w domu i jestem w piżamie to nie ważne. Ważne, ze jego to ominie... Trudno. Mała po 10 min z cyckiem rzeczywiście usnęła - na srodku niepodzielonego lozka, wiec zaraz pewnie wstanie i tyle z wizyty ich bedzie. I jeszcze mi niunia w pampki nie zmienionym usnęła ;/ co z nia zrobic? |
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No moze ![]() Póki co aktywowałam ich program 'mamy dzieci' i tez jakies kupony maja być. Narazie rabat 3% na zakupy i sie zbiera dalej jak w rosku Używała któraś z Was olejku do twarzy evree?na wizażu ma super opinie i mnie kusi ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- Cytat:
![]() no i u nas krostki dodatkowo zaczerwienione były, dziś po tym nadmanganianie ciut lepiej. Niczym nie smarowałam już. Przemyłabym jeszcze ale muszę się zorientować czy można pod rząd, nie wiecie przypadkiem?
|
|
#3867 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. U nas to taka jakby kasza manna pod skórą. Skora taka leciutko chropowata. Czasem jest lekko zaczerwienione. Ubieram lżej, przykrywam cienszym kocem, niczym nie smaruje, tylko szyję mąka zasypuje i jest ciut lepiej. Cytat:
Ja miałam odwiedki od 13 do 19 bo po kuzynke nie miał kto przyjechac... ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tak to wyglada :/ ImageUploadedByWizaz Forum1432624253.521797.jpg
|
#3869 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego mamusie
i solenizantka imieninowym rowniez ![]() Madzix wariatko po nocach buszujesz ![]() My karmienia 00.30, 5.00 i 9.00 pogoda znowu dramat...
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Najlepszego mamusie! ![]() Ja sie ogarniam na dzien mamy do szkoly bo na 11 jest Martyne zostawie z tesciowa bo za duzo ludzi tam bedzie. A na 14.20 szczepienie.ROSI wypicie jednego piwa nie jest tragedia ale picie go codziennie to jak dla mnie juz choroba. Wszystko jest dla ludzi ale w umiarze. Twoj tz ma z tym problem bo tak mial nie pic i co? Radlery pije.. malo voltow ma ale ma! Pozwolilas mu na to to teraz masz. Ja mam ojca alkoholika i wiem jak to wyglada.. ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- MADZIX ja bym tez chetnie z ff zamowila ale na sklepie internetowym jest malo rzeczy
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

nakarmiłam, przewinelam i lezy obrażona ze smokiem w łóżeczku, bo chciała jeszcze, a ze mm teraz poszło, to nie dostanie wiecej. Czasem mam wrażenie, ze ile jej nie dam, tyle zje 

no wychodził, niby zadzwonił w drodze powrotnej i rozmawiał ze mną ale no już nie wiem... :/
tak "pachnie"
Ślubujemy: 21.10.2017
poszłam spać niedługo po Ali i jak się obudziła 2:30 to przebrałam, nakarmiłam i śpi dalej a ja już wyspana