![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Cześć
![]() Po wczorajszym dniu,błagam o sierpień!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj postaram się być z Wami ![]() Miłego dnia ![]() Edytowane przez dd1dd Czas edycji: 2015-05-28 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Rozeznanie
|
Hej laski
![]() ![]() Lulla wózek mega mi sie podoba , sliczny jest ![]() ![]() dd1dd ja też błagam o sierpień ![]() ![]()
#2463 |
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Przepraszam że mnie nie bylo ale nie miałam Internetu ![]() Nie jestem wstanie was teraz nadrobić ale sie postaram ![]() Widziałam nowe mamy takze również witam ![]() LULLA gratuluje zakupu wózka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zadomowienie
|
Witajcie, ja wlasnie wrocilam z porannych spozywczych zakupow ;-) wciagam kanapki ze swiezym ogorkiem ;-) dzis piore kolorowe ciuszki malego bo wczoraj pralam biale i suszarki zbraklo :-P
Lulla gratuluje zakupu ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:24 ---------- Mnie wczoraj z nerwow tak brzuch twardnial i bolal ze zaraz po pracy wskoczylam do lozka i wstawalam tylko do lazienki, dzis rano lepiej ale dzis wiem ze mam ciezki dzien w pracy wiec musze juz sie nastawic psychicznie :-P ale dam rade, juz niedlugo ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | ||
Zakorzenienie
|
MsLullaby bardzo ładny wózeczek
![]() roxana_lu czy ty jeździsz suwem? bo coś mi się tak kojarzy... Nie masz bazy wmontowanej fabrycznie w samochód? Ja mam z przodu pasażera i z tyłu za kierowcą... Wmontowane są bazy fabrycznie w siedzenie... na ,,klik,, dzięki za podpowiedzi co do pościeli do wózka... Tak szukam na jesień ale też np sprawdzi się do auta do fotelika na podróż , a podusię chcę... nie wiem po co... do kompletu ![]() Witam się w nowym dniu i witam nową mamusię... ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- leż ![]() ![]()
![]() |
#2466 |
Zadomowienie
|
Majka, ja nie lubie prasowac zwlaszcza jak jest cieplo, a dzis pogoda do prasowania idealna ale jak patrze na te ciuszki to zelazko sie wrecz usmiecha ;-) tylko nie wiem czy dzis sie wyrobie ze wszystkim ;-) wiec moze prasowanie bedzie dopiero jutro bo jutro wolniejszy dzien.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Raczkowanie
|
Witam się z rana
![]() woda na kawkę się gotuje więc zaraz siadam i nadrabiam co tam po południu się działo ![]() u mnie dziś przedpołudnie przyjemności - kawka śniadanko a potem fryzjer - nareszcie bo już mi włosy we wszystkie strony stoją ![]()
#2468 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale wyboru nie było, wiec muszę się dostosować ![]() Mi też... ![]() Cytat:
![]() Współczuje wizyty na IP - niestety stres tak może działać ![]() Na szkołę rodzenia jeszcze nie jest za późno ![]() ![]() ![]() Co do leków, zależy co Ci przypisali - Pimafucin rzeczywiście drogi, ale Clotrimazol już zdecydowanie tańszy, a w ciąży też dozwlony i skuteczny ![]() No i gratuluję Córy ![]() Cytat:
![]() Błąd cytowania, ja swoją napisałam i oddałam i nawet obroniłam jakieś 6 lat temu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ooo... tez fajne ![]() Z tym, ze ja bym chciała tylko nad jego łóżeczko i raczej nie od samego dołu - pokój maluchów i tak bezie wąski, więc nie chcę go dodatkową warstwą zmniejszać. Chodziło mi też o takie, które będzie do odczepienia i wyprania, bo mam wizję małych, utytłanych łapek odbitych na tym cudeńku ![]() Ooo... super, że rośnie, oby tak dalej ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | ||
Zakorzenienie
|
Oł jeee... świetny jest
![]() Cytat:
![]() Jeśli tylko jest możliwość radzę bazy brać ! Współczuje wiercenia i łączę się w bólu - w pracy za oknem coś dzisiaj burzą ![]() Cytat:
Dzisiaj będzie lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem przyzwyczajona do "niańczenia" bo to nie pierwszy raz, a jej starszego brata, mojego chrześniaka miałam praktycznie od urodzenia, bo mieszkaliśmy razem, także opieka nad dzieckiem mi nie straszna. Grzeczna, grzeczna, nauczyła się pluć i pluła mi tym jabłkiem ![]() Cytat:
![]() Ja już ogarnęłam śniadanie, pranie i kolejną pracę na niedzielne zaliczenie i zmykam na drzemkę, bo oczy mi się zamykają. ![]()
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny ja od kilku lat mam problemy z jelitami i żołądkiem i chyba bebechy mi się buntują po tej ilości leków, w szczególności, że nie mam nic osłonowego na nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2472 |
Zadomowienie
|
Ale wy szybko wstajecie
![]() ![]() Wczoraj lezalam caly dzieb, dzisiaj trzeba sie wziąć w garsc i porobic cos konkretnego ![]() Na razie maly ma czkawke, ja lece sie zaraz myc a pozniej na miasto pozalatwiac kilka spraw ![]()
#2473 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mozęsz spróbować chociaż w 34 tc to chyba jeszcze się sporo do porodu i chyba może się jeszcze owinąć miejscówka w Gdańsku super mogę z czystym sercem polecać Cytat:
też nie wyobrażam sobie nic nie zwiedzać i nie rozumiem tego zbytnio np. jechać do egiptu i nie widzieć piramid, a w bardziej cywilizowanych krajach dla mnie najlepszym rozwiązaniem było wynajęcie autka Cytat:
bardzo fajny pomysł z tymi poduchami ok tyle zdążyłam doczytać uciekam zaraz bo się spóźnie do fryzjerki buziaki
![]() |
#2474 | ||
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Dzięki dziewczyny ![]() ![]() Ale dzisiaj śpiący dzień, masakraa.. Chociaż jak patrzę za okno to nawet słonko wyszło ![]() Moje dziecko dzisiaj pojechało na wycieczkę klasową, jechali do ZOO i Afrykarium do Wro ![]() Cytat:
![]() Noo to całkiem sporo rzeczy jak 9 kartonów ![]() ![]() Super, gratuluje ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Zakorzenienie
|
Witam się mega chora i bez sił, już wczoraj było słabo ale dziś to tragedia
![]() |
#2476 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Lula - świetny wózek. Ja kupiłam bardzo podobny taka sama kolorystyka ale bebetto luca ![]() Zdrówka Ci zyczę ![]() NOK84 - pochwal się nową fryzurką dd1dd oby dzisiaj było już lepiej ![]() Niespodziewajka25- ja też marzę o sierpniu ![]() Ja ostatnio czuje sie kiepsko zarówno psychicznie jak i fizycznie. Wczoraj wieczorem sobie trochę popłakałam także dzisiaj humor trochę lepszy. Odliczam dni do zwolnienia bo w pracy tez mi coraz gorzej wysiedzieć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Witam się i ja ze słabym samopoczuciem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |||
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ogólnie to znacie może jakieś domowe sposoby na anemię? Jakieś konkretne warzywa/owoce? Ja już mam dość brania tabletek z żelazem, a i tak anemia jest ciągle. No i jeszcze trochę się chwaląc ![]() Edytowane przez ladybird1395 Czas edycji: 2015-05-28 o 08:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() MsLullaby zdrówka ![]() Kasperka, co jest? ![]() Jutro to już nic nie będzie z dzisiejszej oferty ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2480 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn o czym mówimy ? ![]() W samochodzie mam wbudowany system isofix w fotelach ale to sa takie dwa bolce o ktore zaczepiasz baze (taka jak na zdjęciu np). Chyba wlasnie z tym Ci sie pomyliło bo watpię, ze fabrycznie baze miałabys w samochodzie - wtedy bys nie miała jak siedziec jako pasażer na przednim siedzeniu ![]() Natomiast nad czym najbardziej ubolewam - nie mam systemu isofix w jeepie bo to zbyt stary model wiec bazy nie zaczepie a to moje "podstawowe" auto do jazdy. Mieliśmy próbować zainstalować ten system gdzies u mechanika ale pojawiła sie kwestia, ze prawdopodobnie na jesień samochód nowy kupimy wiec bez sensu na 2-3 miesiące to robic ![]()
![]() |
#2481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2482 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam szans poleżeć do 8. Ba, nie dałoby rady do 7:00 - uroki bycia mama juz jednego szkraba ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2484 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2485 |
Zakorzenienie
|
#2486 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie mow juz o wakacjach ![]() Bo mi sie tak chce... ![]() ![]()
![]() |
#2487 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2489 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 |
Zakorzenienie
|
No tak, zapomniałam o wołowinie
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:31.