|
|
#3901 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LVI
To zależy, jakie kwasy... toniki przerobiłam o rozmaitym stężeniu - nic, peeling kwasem glikolowym - nic, serum z kwasami stosuję regularnie - po prostu ten konkretny Fitomed jest dla mojej skóry za mocny - to była druga próba zastosowania, na jakieś dwie minuty na twarz i zmyłam i nie dość, ze mam wściekle czerwone plamy to z czoła mi się limfa sączy, po prostu poparzenie...
|
#3902 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestem mocno zadowolona z tych litewskich minerałków, teraz zbieram kasę na duże opakowanie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3903 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3904 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A o czym wolałbys pisać? rzuć temat
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3905 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3906 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jakos kazdy rozumie ze gdy ktos przywoaze psa i go ciagnie za samochodem to zaczyna sie walka o zmiane w prawie , petycje zeby karac its..dlaczego wtedy nikt nie mówi-ok,to ja nie bije piesków a inni niech sobie robią co chca bo to ich sumienie . kazdy rozumie te walke,a walki o ochrone zycia (bo dla przeciwnikow aborcji to jest zycie) nie rozumieją..i ja tylko dodam ze nie jestem przeciwnikiem aborcji Cytat:
Cytat:
zniama planów? ![]() przelecialam was pobieznie, widze ze tematy wciagające, równiez o odkladaniu na starosc..ja sie zabieram od tego od od 7 lat...i nie moge sie zabrac..ogolnie odkladam kase na tzw czarna godzine zeby cos miec, no ale ta kasa moze zostac zpozytkowana np na wczasy albo remont..wiec osobnej kupki emeryturalnej nie mam... na zus nie licze...plan omawialismy ze znajomymi zeby na emeryture wyjwchac do tajlandzi i zyc z kasy z wynajmu mieszkania w krk
|
|
|
#3907 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A chcesz na zapas? Ja tego więcej nie użyję i będzie stała...
|
#3908 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3909 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znad soku pospałam dziś
|
|||||
|
|
|
#3910 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#3911 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
za Si dziękuje, ono owocowe chyba?
|
|
#3912 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
W takim razie chętnie przygarnę, dziękuję. Masz jeszcze mój adres?Tak, Si jest niby owocowe (porzeczka) a poza tym kffiatowe i damskie. |
|
|
|
|
#3913 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Bo bardzo łatwo jest decydować o tym, co jest moralne, a co nie, cudzym kosztem.
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2015-05-28 o 11:05 |
|
|
|
|
#3914 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3915 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Mam, ale mam również sklerozę. Jeśli możesz to przypomnij, przekopałam się przez pół skrzynki PW i ni mo....
|
#3916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Thnx, już się dowiedziałam 3. Nie. Tylko właśnie chodzi o to, żeby to było zgodnie z planem. A planu nie ma, a ja hormo nie zażywam. Póki co jestem w jeszcze czarniejszej d. niż byłąm . Ale absolutnie nie biadolę, to mój lajf i tylko ja poniosę konsewkencje moich wyborów. Wiem, że żałować będę każdej z decyzji. . Red - o boooosz, Ty utknęłaś ze Si )---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3917 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#3918 |
|
Mother of Cats
|
Co się właściwie później z nimi dzieje? Przytułki? Serio pytam.
|
|
|
|
#3919 |
|
Nindżopesz
|
Kcesz?
![]() To nie do końca tak. Znam wersję EDP i Intense z pobieżnych testów, podobały mi się w kategorii "no fajne, porzeczkowe, niby wieczorowe, mogłabym mieć odlew na Dziwne Dni". Ale capnęłam z wymiany EDT, które wg mnie nie ma już tej mocy i porzeczkowości, taki banał. |
|
|
|
#3920 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nawet nie wiem, niektóre domy dziecka zapewne.
|
|
|
#3921 |
|
Nindżopesz
|
Ad aborcji to ja pewnie bym nie zrobiła nawet po gwałcie (w połowie moje w końcu
chyba że gwałciciel jakiś nienormalny to strach o geny) ale po prostu szkoda tych dzieciaków katowanych później przez rodziców. Mniejsze zło, niech je zabiją zawczasu a nie męczą latami.
|
|
|
|
#3922 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Teraz rozumiem Twój powód poszukiwań. Właśnie sie złapałam na tym, że użyłam banał = nie podoba mi się. A przecież ja świadomie uwielbiam wiele banalnych zapachów. ![]() Także tak, Si, są uwielbiane przez otoczenie "nieperfumoholików" czyli tzw resztę społeczeństwa, bo takie przyjemne. I na kimś, faktycznie, ładnie pachną. Ale chyba jestem na etapie nielubienia "kwasków" więc po prostu są nie dla mnie. Kilka podejść robiłam. Teraz mam fazę "słodziaki tajm!!!!! " ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
![]() 2. |
||
|
|
|
#3923 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale EDT ma jakąś wkurzającą mnie nutę, taki landrynkowy chłód, kojarzy mi się Jose, które dla mnie jest całościowo ble. Może i EDP na dłuższą metę byłoby takie.Póki co udało mi się odkochać w Enchanted Forest - porzeczka cudna ale jakieś to mainstreamowo konfiturowe, ulepne, no nie czuję się w takich zapachach. Za to kupiłam w ciemno Grosellinę
|
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nieistotne. Ad Grosselina W razie co - sprzedasz |
|
|
|
|
#3925 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
a co innego jak złapie mnie w ciemnej alejce obśliniony Quasimodo.
|
|
|
|
|
#3926 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Względem słodkości to mnie się skończył Innocent
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3928 | |
|
BAN stały
|
Znad makaronu z jajem
Nieee, no co Ty Zresztą sam nie wiem, którą wersję znam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

Ty tak na serio? 
)

Wskazaniem są tylko poważne wady genetyczne - pytanie czy np. brak rąk czy nóg? Bo ostatnio brak mózgu nie był wystarczający... Więc to takie mydlenie oczu IMO. Jeszcze rozbroił mnie tekst brzmiący mniej więcej tak: "badania są wykonywane po to, żeby rodzice mogli oswoić się z wadą dziecka i przeorganizować sobie czas by móc zająć się jego opieką po porodzie". Śmiech
. Ale absolutnie nie biadolę, to mój lajf i tylko ja poniosę konsewkencje moich wyborów. Wiem, że żałować będę każdej z decyzji.
Ale nieistotne.
W razie co - sprzedasz