![]() |
#1 |
bzzzzzzz bzyczy pr±dzik w jej obwodach
|
Elizabeth Arden, nowy tusz rimmel, b³yszczyk Rimmel, tusz Manhatan, eyeliner i Hipp
nieaktualne
Do oddania mam: DOK³ADKA! -NOWY tusz Rimmel Magnif'eyes czarny (raz ma¼niêty na pó³ oka ![]() -roz¶wietlaj±cy korektor loreal touche magique (wyg³adza i tuszuje oznaki zmêczenia) odcien ciemniejszy -oko³o 15ml effaclaru k (opakowanie zastêpcze, oryginalna tubka sie "przeciê³a") -nowa probka 5ml effeclaru nawilzaj±co matuj±cego -próbka czekoladowych sypkich cieni rhea ennkaa -szminka rimmla 001 nude pink ubytek 30% -szminka avon pout ubytek 40% -koncówka kremu pod oczy dax cosmetics -po³owa próbki dicanealu w tubce 5ml -mleczko do demakijazu soraya oko³o 30% z 200ml Ralph Lauren Cool (pojemnosc moze sie zmienic bo nadal uzywam) (oryginalna pojemnosc 50ml) leci do spray Elizabeth Arden 5th avenue (oryginalna pojemnosc 15ml) ennkaa Full Volume liquid lipcoulour (80%) Lavish 050 Manhattan Illumnate Deep Black Mascara (uzywana przez miesi±c) Quick stroke eyeliner Carrol (u¿yty 3 razy) Hipp Oliwka pielêgnacyjna (80%) Szukam: -jesiennych sweterków M -spodni 38/40 -butow 40 (raczej zimowych) -nowej bielizny 80C/L -perfum -stroju jednoczêsciowego M -próbek/odlewek wysokich filtrów -lakierów do paznokci -paletek cieni -bi¿u -aptecznego toniku normalizuj±cego -wody termalnej -pêdzli do cieni i pudru -peelingu enzymatycznego Edytowane przez virtual_reality Czas edycji: 2007-09-19 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ralph Lauren Elizabeth Arden + b³yszczyk Rimmel, tusz Manhatan, eyeliner i Hipp
podk³ad jest jasny , ale nie az tak jasny , ja mam cere naturalno-jasn± i jak nie ejste opalona jets idealny , ale niestety wola³abym go wymieniæ na cos czego naparwde potrzebujê
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ralph Lauren Elizabeth Arden + b³yszczyk Rimmel, tusz Manhatan, eyeliner i Hipp
no niestety podk³ad juz wymieni³am
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
Szkoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Witaj znajdziesz cos u mnie za perfumy??
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722
![]() |
#12 |
KWC
|
Pure Purple Hugo Boss- jakie¶ 27 ml z 30 ml + tusz Lancome Fatale w kolorze brazowym ( zosta³o trochê, gdzie¶ na miesi±c malowania) za Ralpha?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
spray bardzo chêtnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
znajdziesz cos u mnie ?
To sa kosmetyki: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...22#post4483722 a to ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...14#post1702114
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#16 |
|
Zrobi³am spora dok³adke, zapraszam po postu 1!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
co¶ u mnie za:
-NOWY tusz Rimmel Magnif'eyes czarny (raz ma¼niêty na pó³ oka ) zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
|
odpisalam u Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
BAN sta³y
|
Interesuj± mnie:
-NOWY tusz Rimmel Magnif'eyes czarny Elizabeth Arden 5th avenue [w tej kolejnosci] a z Twojego watku ksiazkowego: *Nazywam siê czerwieñ (ok³adka miêkka) Orhan Pamuk *Anio³owie. Rozwa¿ania teologiczne [równie¿ w tej kolejnosci ![]() Zapraszam, rozejrzyj siê u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
BAN sta³y
|
Szczerze mowiac bardziej interesuj± mnie Nazywam siê czerwien i tusz Rimmela ale 5th avenue te¿. Mo¿e co¶ byæ dobra³a w którym¶ z moich w±tków? Ubrania s± na pierwszych 4 stronach, poza tym robiê bizuteriê na zamówienie, gdyby Ciê to interesowa³o. Jesli nie uda Ci siê nic wybrac, moze dogadamy siê w kwestii dwóch pierwszych rzeczy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:08.