![]() |
#421 | ||||
Zadomowienie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :) cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Veiovis ![]() ![]() Chciałam jeszcze dodać, że przyszła dziś mp4 cała ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Chociaż wiem, że z przyzwyczajenia za szybko się naciska nieodpowiednie przyciski... Wróciłam z jazd i tak mi namieszali, że masakra. Wyszło na to, że jeździłam 2h, a w domu mnie nie było od 10 do 14.20 :P. Miałam okazję być w ośrodku egzaminacyjnym i sobie oglądałam egzamin na placu. Jestem zrozpaczona ile osób oblewa!! Chyba z 80% nie zdaje. ![]() Ale dzisiaj sobie pośmigałam sporo. I nauczyłam się ruszać z ręcznego. Na początku było ciężko... ![]() Ale to dopiero i tak moje początki ![]()
![]() |
#423 | ||
Zakorzenienie
|
Blaque:Ja ide tez po szarlotke zaraz i jeszcze mama robi bułeczki drożdzowe z marmoladą i w całym pokoju pachnie
![]() A tusz bym chyba wzieła,ale najpierw przeczytaj wszystkie komantarze. Cytat:
![]() A brzuch odkąd biore tabletki boli tylko troche z czego się ciesze,bo mam okropne bóle w czasie okresu.... Cytat:
![]() I jak dobrze sie sprawuje ta twoja mp4?? Ja zrobiłam przemeblowanie pokoju chcecie zdjęcia?? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Przeczytalam wszystko co napisalyscie
![]() ![]() ![]() ale za to zrobilam obiecane fotki pokoju ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#426 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
cd
![]() mam nadzieje ze sie podoba ![]() lece na jazdy, nie piszcie za duzo! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Durga, zawsze możesz tu pisać
![]() Ja właśnie za to lubie ten wątek. Cokolwiek nie napiszesz, jest tu tyle zrozumienia, że nikt Cie nie wyśmieje, wręcz przeciwnie ![]() ![]() Pewnie! ![]() Dziewczyny, wróciło mi chyba...W sensie W. podoba mi sie dalej. Dzisiaj na wypłacie jak go zobaczyłam ![]() Ale chyba wiem dlaczego. ![]() Bo dowiedziałam sie, że dobrze mu sie gada tez z taką inną koleżanką(ona ma chłopaka wiec bez podtekstów) i ona mu sie przypomniała, że W. będzie jej korki z matmy dawał. No i mnie to ukłuło... I poczułam, że dalej muszę walczyć. W ogóle to ja głupia jestem, że kręci mnie coś jak jest dla mnie nie dostępne ![]() Im bardziej muszę walczyć, tym bardziej tego chce, a jak już coś mam i nie muszę sie o to starać, to mi przestaje zależeć... ![]() W każdym razie jutro W. zachodzi po mnie(bo będzie u cioci która mieszka klatkę obok) i idziemy razem na miejsce w którym spotkamy sie ze wszystkimi współpracownikami i idziemy imprezować ![]() Uhahana-dlatego doskonale rozumiem jak taka rzecz potrafi zminić, zepsuć nastrój ; ] EDIT: Super_karo- mimo, że ja za fioletem nie przepadam, uważam że ślicznie wyszło ![]()
![]() |
#428 |
Zadomowienie
|
Karo - ja w "cd" nie widze zadnych zdjec
ale bradzo mi sie podoba wzor na scianie . kupowalas szablon czy sama robilas?
#429 |
Zakorzenienie
|
najpierw ultimatum Bourne'a (hehe, luuubie takie filmy) a potem georgia rule
![]() ![]() Karo ale mi sie podoba Twoj pokoj ![]() marta6704 dawaj fotki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Zakorzenienie
|
IW-to nie będzie płaszczenie się przed nim. No coś ty. Powiesz, że chesz porozmawiać i tyle.
ines-i jak mp4? ![]() marta-to daj mi trochę bułek ![]() super karo-po prostu suuuuper! ![]() Krówka-3mam qciuki!! Żeby wszystko było po Twojej myśli i się zaczęło dziać na imprezie ![]() ![]() ![]() Kochane ja spadam na miasto do koleżanki połazić chwilę po ciuchach a później na babską posiadówę.. ![]() Do usłyszenia ![]()
![]() |
#431 |
Konto usunięte
|
Super Karo śliczny pokoj (choć na początku pomyślałam że te ściany troche blade jak dla nie ale gdy zobaczyłam te kwiatki to bardzio mi sie spodobało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#432 |
Zakorzenienie
|
Super Karo:Śliczny ten twój pokój i te kwiaty wyszły bardzo fajnie.Miałam wczesniej ten sam odcień fioletu co ty
![]() O to mój pokój ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Zakorzenienie
|
Marta-fajowska bambusowa, czy coś w tym stylu
![]() ![]()
![]() |
#434 |
Wtajemniczenie
|
Super Karo bardzo ładny pokój, taki spokojny i stonowany
![]() Marta podoba mi się wiklinowa półeczka, lubię takie ![]() Krówka i masz rację kochana, działaj póki sie da ![]() Ja teraz lecę do miasta kupić prezent na urodziny dla szczesciolatka, w sensie dla brata TŻa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#435 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo ja lubie kupywac prezenty dla takich dzieci (dla chrześniaczki,braciszka ciotecznego i własnego brata) takie dzieci ucieszą sie z każdej zabawki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#436 |
Konto usunięte
|
Marta ja też lubie takie szafeczki i wogole mable z wikliny, rattanu i takich tworzyw
![]() ![]() I kolejne kosmetyczne pytanie.... Czy gdy nałożycie już podkład to nakładacie potem na to puder sypki lub prasowany? ![]() Ja chyba załuję wczorajszych zakupow...tzn podkład wydaje mi sie za bardzo bezowy i jakos tak sztucznie wyglądam (ale mzoe to dlatego z enigdy go nie uzywałam) a roz za ciemny (choć wziełam najjaśniejszy z możliwych a na chodziłam sie po sklepach jak nie wiem ) i po kilku godzinach od zrobienia makijarzu wyglądam okropnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ten sześciolatek to Cię pewnie musi bardzo lubić ![]() Ja tez już lecę, dzisiaj z Plackami mała imprezkę, a muszę też w pokoju trochę posprzątać, pa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |
Zakorzenienie
|
Marta ladniutki pokoik
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Wtajemniczenie
|
I już wróciłam, zdążyłam się z TŻem pokłócić w międzyczasie
![]() Małemu kupiłam piłkę do nogi, bo od TŻa dostał strój piłkarski ![]() A TŻet obraził się czy co o co takiego: stoimy w tym sklepie przy tych piłkach i on do mnie wybierz jakąś, ja do niego lekko podniesionym głosem, że jak ja mam piłkę wybrać skoro nawet nigdy piłki do nogi w rękach nie trzymałam, a do mnie na to, nie krzycz na mnie i tak się rozmowa skończyła ![]() Durga ja zawsze jeszcze nakładam puder, bo inaczej to zawsze mi się buzia świeci. A co do podkładu to myślę, że to kwestia przyzywczajnia, bo ja już długo nie używałam podjładu, ostatnio użyłam i też się głupio czułam. Krówka to miało być w sensie, że działaj coś póki on nie jest zajęty itp. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#440 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Durga z tego, co napisałaś, wiemy już więcej o tej sprawie i powiem szczerze, że pisałaś wtedy, że wszystkie byśmy Cię na pewno potępiły i w ogóle, a wydaje mi się, że taka urok tego wieku, że uczucia czasem sa co najmniej dziwne. A w doradzaniu najlepsza nie jestem... Cytat:
![]() ![]() ![]() Kochana jesteś, ale to już pewnie mówiłam =) Spróbuję się nie przejmować, a z inicjatywą... kurde, mimo że ostatnio trochę śmielsza się zrobiłam, to jakoś... no nie wiem, to wszystko mnie onieśmiela... Powiem jedno: ślicznie ![]() Masz jeszcze te szablony, czy wyrzuciłaś? W ogóle robiłaś ręcznie? Coś pamiętam, że miałyście z mamą malować... super wyszło ![]() Cytat:
![]() I cieszę się, że mnie rozumiesz. ![]() Cytat:
KONIECZNIE! ![]() W ogóle, to byłam na zakupach. Nie kupiłam prawie nic ![]() Layla dzięki za podrzucenie pomysłu z tymi ramiączkami, wykorzystałam ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie takie, jak chciałam ![]() ![]() A teraz norma, za półtorej godziny mam być na przystanku po koleżankę, a jeszcze siedzę w majtach i staniku, w stanie niewykąpania i nieubrania i w ogóle ![]() Trzymajcie kciuki, żebym jakoś się wyrobiła, he ![]()
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Matko... pierwsze 10 minut bez pesymistycznego myślenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
hehe, zawsze to cos!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No bo to była naprawde skomplikowana sytuacja. Ja wiem ze taki urok młodości ale pewne rzeczy są niewybaczalne po prostu... Dzięki za rady co do podkładu ![]() Teraz nie nałożyłam pudru i zobaczymy co bedzie za kilka godzin ![]() I jeszcze jedno... Czy przed nałozeniem podkładu smarujecie się kremem nawilżajacym lub jakimś na dzień czy tak na goła-suchą skóre? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
krówka jakbym czytala o sobie...
![]() ![]() super_karo ![]() marta fajnie ze masz lustro w pokoju. Moi rodzice powiedzeli ze lustra do pokoju mi nie kupia bo bede sie caly czas w nim przegladac i pindrzyc. Jak na obecna chwile przegladam sie w szybie od witryny (ładny obciach ![]() ![]() kupilam sobie dzis kolczyki zlote (nieprawdziwe) za cale 4,90 w trollu. Sa takie sobie ale za 4,90 to az zal przejsc obok hihih ![]() Edit A zapomnialam napisac ze widzialam dzis znow mojego pieknego ale siedzialam w samyym przodzie autobusu a on z samego tylu ;( durga ja zawsze nakladam na podklad sypki puder bo po nim buzia sie nie swieci i roz sie dluzej trzyma. Na pewno przyzwyczaisz sie do nowego look'u ![]()
#445 |
Wtajemniczenie
|
Druga ja zawsze przedtem używam kremu nawilżającego
![]() Myślę, że przyzwyczaisz sie do tego podkładu i wszystko będzie ok. |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Cześć kochane
![]() ![]()
#448 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (tylko zeby nie bylo na mnie potem, bo ostatnio Ci doradzilam ten miss sporty i nie podpasowal) ![]() Cytat:
![]() skad wzielas ten szablon z kwiatkiem? Cytat:
![]() i niby czemu niby 'kreci' Cie niedostepne? jak dla mnie to.. to jest na wyciagniecie reki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
i wiem o co Ci chodzi z tym podkladem, ja tak mam jak uzyje jakichs ciezszych podkladow mojej mamy, jak mam wieksze problemy z cera to jej podkradne czasem lancome czy tam diora. a moj ulubiony maybelline wonder finish jest raczej lekki i go nie czuje na twarzy. juz przestalam wierzyc ze kiedys bede miec ladna cere zeby bez dyskomfortu wyjsc z 'gola' twarza. doslownie nic mi nie pomaga na te cholerne zaskorniki. Cytat:
![]() w kazdym razie blahy powod, na pewno bedzie dobrze. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
finezja witamy ![]() aaa, po 14 mialam pojechac do mamy do pracy i potem mialysmy isc tam do galerii do dajszmana i pozniej na obiad.. no i jestem juz wyszykowana, nawet buty ubrane mam i.. nagle dzwonek do drzwi. tz ![]() no i.. bylam tam u mamy dopiero kolo 16 ![]() dobrze, ze byl, bo wlasnie tego bylo mi trzeba.. ![]() jedyny minus to to, ze strrrraszny burdel mialam w pokoju. ciuchy, kosmetyki na wierzchu, jakies rzeczy na ziemi ![]() te pumy przecenili na 239, juz nie sa tak masakrycznie drogie, ale nie wiem dalej czy je kupie. w dajszmanie przymierzalam botki na jesien, dziwne troche i z czubem, ale o dziwo mi sie podobaja.. tylko ze sa na malej szpilce, ok 4 cm.. ale co tam, 4 cm wiecej bede miec swiat sie nie zawali ![]() bylam na sajgonkach ![]() Ps. usunelam niektore emoty.
![]() |
#449 | ||
Zadomowienie
|
ok, działa.
![]() tylko mam pyt ![]() ![]() ![]() Super karo i Marta ładnie wyszło po zmianiach ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#450 |
Konto usunięte
|
Dziękuje za odpowiedzi co do kremu
![]() ![]() Laylaaa ja też nie mam idealnej cery,tzn włąsciwie moge wyjsć z goła twarzą na ulice itd ale i tak czuje dyskomfory jak nie mam na sobie choćby korektora czy na strefie T pudru... Co to są Sajgonki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.