|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
. Jakoś tak "przeładowali" te zdjęcia. Pojedyncze rzeczy są super .Możesz sprawdzić na stronie liste sklepow, moze jest jakis we Wrocławiu ale sie na niego nie natknelas. W Warszawie maja tylko jeden sklep.
|
|
#4712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
mam wyniki badań
nie wiem co jest grane ale strasznie brzmi:zmiany zwyrodnieniowe krążka międzykręgowego L5/S1. Uwypuklina krążka międzykręgowego L5/S1 z zaznaczonym uciskiem na worek oponowy. Rozległa torbiel pajęczynówki w odcinku L5-S4 ze ścieczeniem kości krzyżowej. ![]()
|
#4714 |
|
Rozeznanie
|
Sweet
Swoją drogą mogliby to pisać zrozumiałym językiem Dobra dziewczynki ja się żegnam i jadę na wieś (zmęczyć się fizycznie, żeby wypocząć psychicznie
|
#4715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
#4717 | |||
|
Zakorzenienie
|
aaaa o matko ale ze mnie głupek jest
![]() nie nie, Ty kumasz dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
poczekaj co lekarz powie ![]() kama,misiaczku udanych włajaży!! jestem zmasakrowana ![]() mam nowego kolege na silowni,dzis mnie tak wymeczyl ze to koniec ![]() mowil ze ladnie sie ustawiam do cwiczen, ze malo kto umie tak pupe wypiąć i myslal ze robie w tym roku mature )i powiedzial ze duzo dzwigam jak na kobiete o rany ide pod prysznic i JESC!!!!!!!!!!
|
|||
|
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() narazie staraj się nie przejmować, musisz te wyniki skonsultować z lekarzem i wtedy dopiero sie okaze czy jest sie czym martwić. Oby nie
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam do podrzutka, milego weekendu
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki i wzajemnie ![]() Brrr... Zima idzie . A dziś szef wspaniałomyślnie mi oświadczył, że jak chcę trochę wolnego to nie ma problemu rychło w czas!Teraz to ja nie chcę wolnego, po co mi wolne na siedzenie w domu... Kupiłam sobie dzis wdzianko na siłownię. Tzn bluzkę bo dół jakiś mam a bluzkę chciałam mieć pod kolor butów .
|
#4722 |
|
Zadomowienie
|
To ja się żegnam, dla wszystkich mocne uściski i całusy
Do napisania za tydzień
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miłego wypoczynku
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
dzień doberek!!!
znowu spać nie mogłam dzisiaj tylko do 5:30ktosiek wczoraj wrócił z Chorwacji, przywiózł mi w prezencie fajne kolczyki, wogóle że chyba dobrze się stało że pojechał na te wakacje i nie widzieliśmy się przez 2 tygodnie, mogłam sprawdzić czy będzie mi go brakowało, no stwierdzam że tęskniłam i jestem teraz na tak dla tego związku ![]() ...zobaczymy co będzie dalej....
|
|
#4725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję Ci z tym spaniem, ja właśnie teraz wstałam bardzo się cieszę, że wkońcu się przekonałaś, tak myślałam, że tak będzie, a kolczyków dlaczego nie pokazałaś?
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
oj zdjęć chyba nie będzie, bo brat jedzie jutro na wakacje i już aparat gdzieś zwinął
|
|
#4727 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ale naspamowałyście, ponad 10 stron nadrabiałam! Byłam 2 dni u Bachy A wczoraj kupiłam łaptopa (albo tiptopa jak to mówi mój dziadek ). Fajny jest. Oreganka to faktycznie dobrze, że pojechał ![]() Ines czekam na PW z linkiem!
|
#4728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tęsknota chyba najlepiej pokazuje czy Ci na kimś zależy czy nie ![]() Też się dziś nie wyspałam bo mój sąsiad z góry imprezował całą noc. Mam nadzieje że teraz odsypia to ja puszczę swoją muzykę na full . Szkoda tylko, że nie mogę mu "poskakać po głowie" jak on mnie Cytat:
. Pw już wysyłam.
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines przeładna jesteś. Taka dziewczęca, naturalna. A włoski to z tych co zdążyłam pooglądać to najbardziej podobają mi się wyprostowane (ja ogólnie mam fioła na punkcie prostownicy) z grzywką na bok.
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję ![]() Tez mam fioła na punkcie prostownicy to najwspanialsze urządzenie do włosów jakie wymyślono
|
|
#4731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja do was pisze z pracy z podrzutkiem sie scielam z samego rana ![]() ehhh tesknie chyba za jakims intensywnym uczuciem czuje ze to juz nie to samo
|
||
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli Cię to pocieszy to ja z moim też się dzisiaj zetne. Mielismy jechac na zakupy a on....................... . chyba jeszcze śpi!!! To nie pierwszy raz, kiedy cos planujemy, ja w tym celu wstaje rano i poslusznie sie szykuje, a jak chce sie umowic na konkretna godzine to on ani nie odpisuje ani nie odbiera jak dzwonie. Opadły mi ręce, cycki i wszystko co sie da. A to on chcial jechac do maximusa. Teraz niech sobie jedzie autobusem. ![]() Niewiele ponad miesiąc temu byla podobna akcja z wypadem nad zalew. Obudzil sie wtedy o pierwszej i jeszcze byl zdziwiony ze czemu ja nie chce jechac tak pozno. Powiedziałam mu wtedy, że więcej mu takich akcji nie daruję. I proszę, długo nie musiałam czekać.
|
|
#4733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my sie scielismy, bo on uznal ze wszystko (nie wazne co, bo to glupota..) to moja wina-oczywiscie jak zwykle, rzygam juz wiecznymi pretensjami, co sie nie stanie to jest moja wina, a ja nawet jak mu pokazuje, ze to nie jest moja wina (oczywiscie nie zawsze, ale ile do cholery mozna byc winnym wszystkiemu ) to nawet mnie nie chce wysluchac nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam |
|
|
|
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez nie wiem jak długo wytrzymam taki brak szacunku dla moich planów i czasu... Było o to juz tyle kłótni... Ostatnia skończyla sie prawie rozstaniem (nawet spakowałam jego manatki z mojego pokoju ).Ach jaki był wtedy załamany, jak przepraszał, jak mu zależało... Minął miesiąc i znowu to samo. Nie mam już siły po prostu, znowu mam rozpiep****ą sobotę przez niego, bo przez tego Maximusa zrezygnowalam z wyjazdu z mamą na wieś. Navi, nie wiem o co chodzi twojemu Podrzutkowi, ale z tego co opowiadasz, on sie czasami zachowuje jak rozpieszczone dziecko . Nie pozwol żeby wiecznymi pretensjami wprowadził Cię w jakieś poczucie winy...
|
|
#4735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak sie z kims umawia (na dodatek z Toba) to powinien sobie 5 budzikow nastawic, zeby nie zaspac ![]() Cytat:
a najlepsze, ze nie dalej jak ze 2 tygodnie temu mial do mnie pretensje o cos, a teraz zrobil dokladnie to samo, ale teraz to oczywiscie nie o to chodzi i w ogole ![]() jasne.. a czego to ja sie nie dowiaduje przy takich okazjach... np dzis sie dowiedzialam, ze zalezy mi tylko na seksie
|
||
|
|
|
#4736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia dlaczego sie nie odzywa ![]() Cytat:
Przyznaj się, niezła nimfomanka musi z Ciebie być
|
|
#4737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hahah prosze Cie, po prostu mnie to rozlozylo na lopatki ![]() jeszcze mam gdzies blad i nie moge go namierzyc chyba sie dzis spije na tym panienskim ![]() edit: ufff znalazlam ten blad... |
|
|
|
|
#4738 |
|
Wtajemniczenie
|
Navi nimfomanka, no nieźle
Eh faceci... Navi Twój podrzutek rzeczywiście rozpieszczony się wydaje Ale to pewnie taka przejściowa kłótnia, może da się mu przetłumaczyć cos?
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
O widzę że nie tylko u mnie kłótnie
ja też się pokłóciłam, ehhhh...
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie da mu sie przetlumaczyc.. przejsciowa to moze i tak, ale nie pierwsza i nie ostatnia ![]() oj aneczko ciesz sie tą wolnoscią poki mozesz ![]() oj sweet witamy w gronie pokloconych ![]() a wam o co poszlo? glupota czy cos powazniejszego? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.

. Jakoś tak "przeładowali" te zdjęcia. Pojedyncze rzeczy są super
.
nie wiem co jest grane ale strasznie brzmi:

poczekaj co lekarz powie