Scent Bar LVI - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-03, 16:07   #4201
Parabelka
Panaroja

Dot.: Scent Bar LVI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Czy ktoś mógłby mi obrzydzić Full Incense? Się waham bo cenowo lepsza opcja niż Isos i bardziej to kościelne, z drugiej na lato chyba nie bardzo i jednak dość słodkie. Ale kurcze, ładne... Najlepiej kupić oba... W sumie...
ja Ci na pewno nie obrzydzę bo sama bym kciała mieć
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Znad hiperglikemii po przeżarciu się litewską gararetkom

Zawsze mnie to tak jakoś w dobry nastrój wprowadza, tj. paczenie na to

Ketchupy są zdrowe
1.a z czego litewska gararetka że taka suodka ?
2.czyżbym wyczuwała zjadliwe żądło ironii w Twoim poście ?
3.rozumiem że opierasz się na zdaniu amerykańskich producentów w/w sosu , którzy uznali , że keczup w pizzy to porcja warzyw zalecana dzieciom

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 16:14   #4202
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
3.rozumiem że opierasz się na zdaniu amerykańskich producentów w/w sosu , którzy uznali , że keczup w pizzy to porcja warzyw zalecana dzieciom

Dobre!
Stary 2015-06-03, 16:32   #4203
gryx82
BAN stały

Cytat:
1.a z czego litewska gararetka że taka suodka ?
Obawiam się, że z żelatyny, syropu g-f i barwników
Cytat:
2.czyżbym wyczuwała zjadliwe żądło ironii w Twoim poście ?

Ależ nie śmiałbym!
Cytat:
Serio tak uważają? Pisałem odnośnie potasu i likopenu, który z ketchupu/koncentratu/przetworów pomidorowych przyswaja się kilkukrotnie lepiej, niż z surowych pomidorów Oczywiście ważny jest skład ketchupu i wielkość spożycia, no ale to się samo przez się rozumie

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 17:00   #4204
neska951
Zakorzenienie

Cytat:
1.to paskudne uczucie a listę rzeczy do wzięcia zrobiłaś i odhaczasz ?
2.mnie cholera nic nie usprawiedliwia taki słitaśny róziowy w stylu heloł kiti
1 No właśnie zupełnie jak sraczka List mam z 5 i już się między nimi gubię...
2 A widziałaś ten mój?
http://www.artdonatella.com/2013/03/...-polishes.html
Jakby mi ktoś z pół roku temu powiedział ,że będę miała różowe paznokiecie to bym go wyśmiała...Co robi smutek z człowieka? Rozwesela paznokcie

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:

Fata kiedyś wąchałam - pustka w głowie znaczy nie urzekło, reszty nie znam ale już się chyba zdecydowałam: Full Incense albo Isos. FI jeszcze muszę potestować czy mnie nie męczy.
Sprawdzałam dzisiaj Embers - zabiło mnie słodyczą, Cynefin i Silvan - jakoś tak bez szału.
A ten znasz?
To Be Honest Diane Pernet
Paczula na smole...:love :
Stary 2015-06-03, 17:18   #4205
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
A ten znasz?
To Be Honest Diane Pernet
Paczula na smole...:love :
Ciekawe
Ale ostatnio nie wchodzą mi zapachy smoliste więc nie będę się zabijać o próbkę.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 17:35   #4206
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
2.a tym https://www.youtube.com/watch?v=8LpdQPb9GZk
jak człeka nic nie boli to już nie żyje , powiadasz ?
3.niebieski pastelowy też mam , ale jeszcze waham się czy go użyć
2. a to pokatujesz się troszkę, fakt Ja jakos wolę poczciwe hantelki po 3 kg na jedna łapę, a i tak monsz narzeka od roku, ze moje ramiona fe, ze jak pudzian, ze zostawi mnie jak będe miala je jeszcze większe, zebym przestala ramiona cwiczyć - ło jezu juz słuchac tego sie nie da jak cwiczę ogólnorozwojowo to co, mam co drugie cwiczenie pomijac, czy jak ? Maruda stara i tyle
No coś w tym stylu - boli - czujesz, ze zyjesz

3. Ja akurat nie pastelowy, bo mialam tako mocniejszy nieco. W sumie chcialam kupić jakieś neony, ale szkoda mi kasy

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 17:56   #4207
tricolor
Wtajemniczenie

ponadrabiam choć troszeczkę
Stary 2015-06-03, 21:47   #4208
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
tyle że nie incensa, ale za to spieprz jest

---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Czy ktoś mógłby mi obrzydzić Full Incense?
miałam odlew, bylejakie jakieś to było, nawet w porównaniu z cytrynowym Messe

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Znad hiperglikemii po przeżarciu się litewską gararetkom
poka

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-03, 23:12   #4209
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie, dlaczego nie znoszę upałów - mózg mi się gotuje, a ciało chce omdlewać

dobrze że jutro ochłodzenie wolę bliżej 20 niż bliżej 30 stopni

Nie mam siły dziś na nic

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 07:56   #4210
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Byłam wczoraj na meczu piłkarskim, pierwszy raz w życiu

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 08:41   #4211
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
miałam odlew, bylejakie jakieś to było, nawet w porównaniu z cytrynowym Messe
Jednak obrzydzenie nie poszło
Niemniej kliknęłam Isos a FI jeszcze potestuję do następnej wypłaty.

Stary 2015-06-04, 08:41   #4212
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 10:28   #4213
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie, dlaczego nie znoszę upałów - mózg mi się gotuje, a ciało chce omdlewać
Plus jest taki, że przed chwilą odebrałam telefon z prośbą o przesunięcie czyszczenia uzębienia - przynajmniej mam pewność, że nie odlecę na fotelu denta z piaskiem w gardle

Na szczęście u nas wczoraj była moja pogoda IDEALNA - ciepło plus ciepły wiatr. Zero duchoty, zero potu, omdleń, zero problemów, no bueno!!!! 300 dni w roku a reszta deszcz tak bym mogła żyć.

Cytat:
Joł baru snad sraczki przedwyjazdowej
I mega różowego lakieru na paznokciach ... Nie wiem co mi odbiło , zupełnie nie mój klimat a jednak...

Niecierpliwie czekam na opinie AE zabieram na wakacje
Będzie pasować do suchości i klimatu
A w efekcie poszukiwań trochę się podłamałam , musiałam powywalac wiele sampli bo powysychały.....

Może i tak być ,jednak czuć różnice jak jest świeży pot + dezodorant czy jakaś woda .No czuć że ktoś się spocił ale ten zapach nie jest taki jadowity... A takie mega nieprzyjemny zapach + nieprane ubranie pachnie inaczej... Ale na 100% nie jestem pewna, nie chcę skrzywdzić osób które się pocą bo jak tak nie jest jak napisłam to niestety ... Niewiele można zrobić jak ktoś kasy nie ma...
1. Będzie pięknie!

2. Powiem tak, dopiero dziś odpakuję na spokojnie i powącham wszystko, serio byłam zajęta na maksa, ale też i towarzyskimi spotkaniami do 3 nad ranem Baaaaaardzo kojącymi serce etc. Bratnie dusze i te sprawy.
Ale jedno wrażenie miałam, po rozcięciu koperty, boooooooooosz jak to pięknie pachnie. Także cholipa ten tego, obawiam się czy czasem mnie an szyprową stronę nie przegnie. Choć w sumie, czego tu się obawiać .
Zapach tej "amunicji" jest nieziemski!!!!!! Ja nie wiem, tak chyba pachnie luksus?

3. Może. Mnie jednak chodziło też o to, że mimo mycia i antyp., ludzie, po całym dniu pracy etc. na mieście, w takiej puszce jak bus/tramwaj, się zwyczajnie pocą. Mimo porannego mycia. Po iluś tam godzinach,w takich warunkach bywa hardcore. Zwłąszcza jesli chodzi o młodzież i tzw wiek średni Starsi się nie lubią myć, to prawda. To nie jest kwestia niemycia się, lecz tego, że szczelna pucha komunikacyjna jest pocogenna, no i zapieprzanie ileś tam godzin w biurach, pracach, w szkołach robi swoje. Cieszę, się, że nie muszę korzystac, ale jak korzystałam z kom miejskiej, to jakoś taki wielki hardcore, zdarzał się tylko jak weszła jakaś jedna, ewidentnie "zależała" osoba, jakiś pijaczko-menelik etc. Jesli macie tak codziennie to współczuję.

Cytat:
4.ale to nie było o niemytych , tylko o mytych pocących się na bieżąco bez obstawy chemicznej

ale tacy stanowią wyjątki , nie da rady żeby pół każdego tramwaju miało nadmierną potliwość
Rozumiem Reszta j.w. do Neski.

Cytat:
ja Ci na pewno nie obrzydzę bo sama bym kciała mieć
Czy dobrze kojarzę, że Ju się nim mocno zachwycała kiedyś.

Cytat:
Napisane przez tricolor Pokaż wiadomość

ponadrabiam choć troszeczkę
Dasz radę zostać na troszeczkę dłużej ?
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 11:28   #4214
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

i jak się podobało?
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
Na szczęście u nas wczoraj była moja pogoda IDEALNA - ciepło plus ciepły wiatr. Zero duchoty, zero potu, omdleń, zero problemów, no bueno!!!! 300 dni w roku a reszta deszcz tak bym mogła żyć.
zazdroszczę w mieście było nie do zniesienia, siedziałam w miejscu i się pociłam dopiero wieczorem było fajnie i wtedy poszliśmy na Mariacką kocham ciepłe wieczory szkoda że przed takim wieczorem zazwyczaj musi być niemożliwie upalny dzień
A propos Mariackiej to byliśmy wczoraj w kolejnej włoskiej knajpie - Basiliana i pyszną pizzę mają

Dzień dobry

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-06-04, 11:29   #4215
Parabelka
Panaroja

snad przerażenia wszystkowiedzącym fisażem - zrobiłam sobie czerwonej antychoresterorowej cherbaty , łotwieram fisaż i so wizę ? Reklama czerwonej cherbaty u góry mają podgląd w mojej prywatnej kuchni bo żadnych cherbat w sieciuni nie szukałam
oraz snad rozpoczętego właśnie urlopu
Cytat:
Obawiam się, że z żelatyny, syropu g-f i barwników

Ależ nie śmiałbym!

Serio tak uważają? Pisałem odnośnie potasu i likopenu, który z ketchupu/koncentratu/przetworów pomidorowych przyswaja się kilkukrotnie lepiej, niż z surowych pomidorów Oczywiście ważny jest skład ketchupu i wielkość spożycia, no ale to się samo przez się rozumie

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

1.poka
2.nooo , mam nadzieję
3.poważnie - przy okazji podjętych działań na rzecz odtłuszczenia amerykańskich didów postanowiono wycofać pizze i insze takie ze szkolnych sklepików a zastąpić je owocami i warzywami (5 porcji dziennie ) , i wtedy producenci pizzy wystąpili ze stwierdzeniem żę sos pomidorowy w pizzy zawarty jest przecież z pomidorów zatem liczy się jako jedna z 5 porcji warzyw nie wiem jak to się skończyło , ale wytłumaczenie zaiste rewelacyjne
jeżeli idzie o likopen i potas to zdrowiej jednakowoż zwykły sok pomidorowy - mniej chemii
4.
Cytat:
1 No właśnie zupełnie jak sraczka List mam z 5 i już się między nimi gubię...
2 A widziałaś ten mój?
http://www.artdonatella.com/2013/03/...-polishes.html
Jakby mi ktoś z pół roku temu powiedział ,że będę miała różowe paznokiecie to bym go wyśmiała...Co robi smutek z człowieka? Rozwesela paznokcie
1.ja zrobiłam na razie jedną ale chyba niepełną
2.zupełnie fajny ja mam nr 240 ale na zdjęciu jest mniej róziowy niz naprawdę https://www.google.pl/search?q=pierr...12%3B972%3B648
a na studiach będąc miałam taki neonowy oczoyebny , o taki mniej więcej https://www.google.pl/search?q=neono...ml%3B900%3B900
Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
2. a to pokatujesz się troszkę, fakt Ja jakos wolę poczciwe hantelki po 3 kg na jedna łapę, a i tak monsz narzeka od roku, ze moje ramiona fe, ze jak pudzian, ze zostawi mnie jak będe miala je jeszcze większe, zebym przestala ramiona cwiczyć - ło jezu juz słuchac tego sie nie da jak cwiczę ogólnorozwojowo to co, mam co drugie cwiczenie pomijac, czy jak ? Maruda stara i tyle
No coś w tym stylu - boli - czujesz, ze zyjesz

3. Ja akurat nie pastelowy, bo mialam tako mocniejszy nieco. W sumie chcialam kupić jakieś neony, ale szkoda mi kasy
1. a wiesz , jakie to fajne jest ? godzina i masz zrobiony trening na caluteńkie ciało od pięt po czubek głowy i to taki że językiem podłogę fedrujesz trudno uwierzyć , ale to naprawdę robi dobrze na absolutnie wszystkie mięśnie , przy czym nie robi pudziana - chyba że facet chce na masę trenować , to insza rzecz i specjalnie pod masę się układa trening , ale tak normalnie nie ma mowy o rozroście , a siła , wydolność i sprawność idzie jak złoto . I znakomicie działa jako uzupełniający trening przy innych dyscyplinach - przy bieganiu takoż
mój małż na szczęście lubi kobiety wysportowane z zarysowanym mięśniem i bez tłuszczu ( z tym u mnie najgorzej akuratnie ) i cieszy się jak goopi jak mi jakiś zarys mięśnia się pojawi , nawet ostatnio zaczął do mnie mówić "mój bicepsiku" a mój osobisty ideał sylwetki to takie cuś http://www.centrumkb.pl/elzbieta-lojszczyk/ niestety nieosiągalne
pokaż swojemu małżu zdjęcie jakiejś baby z pelikanami na ramionach i powiedz mu , że jeżeli chce , żebyś tak wyglądała to proszę bardzo , możesz nie ćwiczyć ramion
2.za neonami nie przepadam , miałam fazę we wcześniejszej młodości tera wolę pastele .
Cytat:
Może. Mnie jednak chodziło też o to, że mimo mycia i antyp., ludzie, po całym dniu pracy etc. na mieście, w takiej puszce jak bus/tramwaj, się zwyczajnie pocą. Mimo porannego mycia. Po iluś tam godzinach,w takich warunkach bywa hardcore. Zwłąszcza jesli chodzi o młodzież i tzw wiek średni Starsi się nie lubią myć, to prawda. To nie jest kwestia niemycia się, lecz tego, że szczelna pucha komunikacyjna jest pocogenna, no i zapieprzanie ileś tam godzin w biurach, pracach, w szkołach robi swoje. Cieszę, się, że nie muszę korzystac, ale jak korzystałam z kom miejskiej, to jakoś taki wielki hardcore, zdarzał się tylko jak weszła jakaś jedna, ewidentnie "zależała" osoba, jakiś pijaczko-menelik etc. Jesli macie tak codziennie to współczuję.

Czy dobrze kojarzę, że Ju się nim mocno zachwycała kiedyś.
1.obecnie większośc puch komunikacyjnych ma już klimę , więc nie jest tak strasznie gorąco , ale umyty rano jak sie zdeozodoryzuje po myciu nie będzie w ciągu dnia - nawet jak sie spoci - tak strasznie śmierdział , jak niezdezodoryzowany , o to mię się roschodzi , bo oni śmierdzą również poza tramwajem , np na przystanku i mamy tak nie tylko codziennie ale kilka razy dziennie
2.owszem

małż ze Śnieżką na rodos pojechali , będę mogła spokojnie posprzątać , poprać etc.przyjemności dnia wolnego kobiety pracującej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-06-04, 11:44   #4216
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
1.obecnie większośc puch komunikacyjnych ma już klimę
Co nie znaczy, że z niej korzysta 507 cudnie daje mrozem, palce sinieją ale 509 i 512 już łaskę robi. Czasem co najwyżej ktoś ogarnięty otworzy szyberdach. W tramwajach tych nowych dla odmiany puszczają lodowaty przeciąg na wysokości gardła i jak nie siądę to katar gwarantowany.

Stary 2015-06-04, 11:48   #4217
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
zazdroszczę w mieście było nie do zniesienia, siedziałam w miejscu i się pociłam dopiero wieczorem było fajnie i wtedy poszliśmy na Mariacką kocham ciepłe wieczory szkoda że przed takim wieczorem zazwyczaj musi być niemożliwie upalny dzień
A propos Mariackiej to byliśmy wczoraj w kolejnej włoskiej knajpie - Basiliana i pyszną pizzę mają

Dzień dobry
No szkoda, bo faktycznie ciepłe wieczory to ejst coś co kocham najbardziej, wtedy wszystko pachnie, perfumy leżą najlepiej

Dzięki wielkie za namiar o take coś mi chodziło, wkrótce się wybierzemy. Jak z miejscami? Non stop full? Długo się czeka?

Cytat:

1.obecnie większośc puch komunikacyjnych ma już klimę , więc nie jest tak strasznie gorąco , ale umyty rano jak sie zdeozodoryzuje po myciu nie będzie w ciągu dnia - nawet jak sie spoci - tak strasznie śmierdział , jak niezdezodoryzowany , o to mię się roschodzi , bo oni śmierdzą również poza tramwajem , np na przystanku i mamy tak nie tylko codziennie ale kilka razy dziennie
1.Współczuję.
Stary 2015-06-04, 11:52   #4218
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Co nie znaczy, że z niej korzysta 507 cudnie daje mrozem, palce sinieją ale 509 i 512 już łaskę robi. Czasem co najwyżej ktoś ogarnięty otworzy szyberdach. W tramwajach tych nowych dla odmiany puszczają lodowaty przeciąg na wysokości gardła i jak nie siądę to katar gwarantowany.
to fakt - często nie umią ustawić tego tak , żeby działało jak czeba ale generalnie jakiś przewiew jest , więc nie ma zaduchu robiącego pocenie aż tak jak kiedyś .

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-06-04, 11:57   #4219
Corii
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C

Cytat:
a wiesz , jakie to fajne jest ? godzina i masz zrobiony trening na caluteńkie ciało od pięt po czubek głowy i to taki że językiem podłogę fedrujesz trudno uwierzyć , ale to naprawdę robi dobrze na absolutnie wszystkie mięśnie , przy czym nie robi pudziana - chyba że facet chce na masę trenować , to insza rzecz i specjalnie pod masę się układa trening , ale tak normalnie nie ma mowy o rozroście , a siła , wydolność i sprawność idzie jak złoto . I znakomicie działa jako uzupełniający trening przy innych dyscyplinach - przy bieganiu takoż
mój małż na szczęście lubi kobiety wysportowane z zarysowanym mięśniem i bez tłuszczu ( z tym u mnie najgorzej akuratnie ) i cieszy się jak goopi jak mi jakiś zarys mięśnia się pojawi , nawet ostatnio zaczął do mnie mówić "mój bicepsiku" a mój osobisty ideał sylwetki to takie cuś http://www.centrumkb.pl/elzbieta-lojszczyk/ niestety nieosiągalne
pokaż swojemu małżu zdjęcie jakiejś baby z pelikanami na ramionach i powiedz mu , że jeżeli chce , żebyś tak wyglądała to proszę bardzo , możesz nie ćwiczyć ramion

za neonami nie przepadam , miałam fazę we wcześniejszej młodości tera wolę pastele .

małż ze Śnieżką na rodos pojechali , będę mogła spokojnie posprzątać , poprać etc.przyjemności dnia wolnego kobiety pracującej
1. A sama cwiczysz czy chodzisz na zbiorowe cwiczonka?
Ja nie lubie zbiorowisk, Najlepsze efekty sama wykręcam. Wtedy się spokojnie skupiam na poprawnym wykonywaniu, a tak to wszystko mnie potrafi rozproszyć
Ja uwielbiam cwiczyć z hantlami. Mama ogólnorozwojowe ćwiczenia więc kazda partia miesni jest w robocie. No i zmeiniam treningi. A jak dorzucę bieganie, to jzu w ogóle wsio pracuje
Wczoraj sie spierałam z małzem, bo ja mówiłam ze cwicze fitness, a on ze to nei fitness, tylko siłowe, a ja mówię, ze niby z czego sie skłąda fitness? Z siłowych i cardio, a on swoje ze nie, bo ja mam ciezkie cwiczenia, a fitness jest lekki Powiedziałam mu, ze chyba pomylił fitness z joga
Ha ha, pelikany On chyba woli pelikany niz ramiona z miesniami
A propo fotki Twojego ideału sylwetki - jak patrze na ta Panią, to ja mam w sumie taki sam typ odkąd ćwicze Ale mój sie upiera, ze to jest przerost formy

2.Ale ja neony chciałam tylko na nogi i tylko na lato. Normalnie i tak nie maluje niczego. Paznokcie rak raz na ruski rok i mam tez sporo pasteli.

3. Czyli tzw. samo zycie

Live long and prosper
🖖🏻
Corii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 12:19   #4220
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
oraz snad rozpoczętego właśnie urlopu

Cytat:
tez planuję dziś sprzątanie
Cytat:

Dzięki wielkie za namiar o take coś mi chodziło, wkrótce się wybierzemy. Jak z miejscami? Non stop full? Długo się czeka?
Czeka się zaskakująco krótko jak na to że panowie kręcą pizze na bieżąco, ale takie cienkie ciasto się chyba szybko piecze
wczoraj było full miejsc zajętych w ogródku, bo wiadomo, pogoda zachęcała, za to w środku pustki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Stary 2015-06-04, 13:13   #4221
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Czeka się zaskakująco krótko jak na to że panowie kręcą pizze na bieżąco, ale takie cienkie ciasto się chyba szybko piecze
wczoraj było full miejsc zajętych w ogródku, bo wiadomo, pogoda zachęcała, za to w środku pustki
Thnx

W ogóle, teraz jak wejszłam na ich stronkę fb, to mi fotki przypomniały, żeśmy ją już brali pod uwagę

Tymbardziej dzięki, że dałaś cynk, że już sprawdzona

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-06-04 o 13:15
Stary 2015-06-04, 13:29   #4222
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
poka
Poszukam wieczorem
Cytat:
I jak?
Cytat:
U nas tak wiało wczoraj, że mimo 25 stopni było chłodno
Cytat:
3.poważnie - przy okazji podjętych działań na rzecz odtłuszczenia amerykańskich didów postanowiono wycofać pizze i insze takie ze szkolnych sklepików a zastąpić je owocami i warzywami (5 porcji dziennie ) , i wtedy producenci pizzy wystąpili ze stwierdzeniem żę sos pomidorowy w pizzy zawarty jest przecież z pomidorów zatem liczy się jako jedna z 5 porcji warzyw nie wiem jak to się skończyło , ale wytłumaczenie zaiste rewelacyjne
Nie wiem dlaczego, ale jakoś szczególnie mnie to nie dziwi - USA i ich odkrycia
Cytat:
jeżeli idzie o likopen i potas to zdrowiej jednakowoż zwykły sok pomidorowy - mniej chemii
Racja
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 13:31   #4223
rachell111
Zakorzenienie

Właśnie rozparcelowałam przesył od Neski - i wiecie co, miałą rację!!! Naprawdę poprawiło mi to humor. Musielibyście widzieć moją minę jak to rozcinałam, jak malutka dziewczynka rozrywająca papier na prezentach gwiazdkowych Szybciej szybciej, comoooooooooooon Obłęd w oczach, morda się śmieje

Dzięki Nes

Napiszę szczegóły w PW, ale już nie mogę się powstrzymać

AE - bomba! rewela! Nie dziwię się Ju, że go uwielbia. Zapach wehikuł czasu, ale jaki esencjonalny, nie czuję perfumianej sztuczności, czuję ogród i jakiś syrop !!!!!!! Jak dobrze, że mnie "zmusiłaś" do poznania go

AE, stanowi dla mnie fenomen zapachu z cyklu Blonde, Versace. Uwielbiam wąchać, wręcz inhaluję się nim (Blonde), ale nie jestem chyba gotowa na noszenie go. Chyba bym nie umiała. AE jest faktycznie słodko-gorzki, i względem In White, to są chyba jednak 2 różne zapachy. Choć może gdzieś tam podobne,w typie, ale jednak, mocno inne. Ale bredzę

AE - ja ten zapach znam! tzn, nie te perfumy, ale ten zapach. Z dzieciństwa. Ciekawa jestem co odpowiada za słodki syrop w nich. Bosz, jak się cieszę, że nie uległaś moim, "eeeee szkoda fatygi, pooooo cooooo, na cooooo, i tak nie będzie moooooooje, nie ma seeeeeeeeeeensu" Jesteś kochana!

I przepadłam w Femme, Rochas!!! No przepadłam, toż to jest po całości, 100% FEMME!!!!! Dziś się nim zleję A co!

Ja pierdykam ale mi się ostatnio perfumowo dużo odkrywa. Jednak, jak podejrzewałam, wszystko z poprzedniej dekady i dalej Wyjątek Madonna.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ----------

Cytat:
U nas tak wiało wczoraj, że mimo 25 stopni było chłodno
No i według "moich" prawideł meteorologicznych, przyjszło do nas nocą
No nie ejst tak? No nie jest?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2015-06-04 o 13:32
Stary 2015-06-04, 13:49   #4224
justynaneyman
Zakorzenienie

No więc jestem
Zadowolona i już wypoczęta - mimo traumatycznej podróży. Obrazy nietknięte bezpieczne u mnie w domku

Więc i mnie nosi na nowy zapach - w Hiszpanii kupiłam słynne czarne mydło. Ta firma (teraz Henkel ) robi poza tym tylko dezodorant - a ja bym dała wszystko za wodę czy perfumy tak pachnące.
W poszukiwaniach trafiłam na coś rewelacyjnego - Adidas Active Bodies Wąchałam wszystko po kolei w Sephorze najpierw, potem w Rossie i to mnie wręcz przygwoździło - pierwszy zapach A. z 1990go roku.
Ogoniasty, trwały - tani. Jedyny minus to paskudniasty flakon

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 13:53   #4225
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No więc jestem
Zadowolona i już wypoczęta - mimo traumatycznej podróży. Obrazy nietknięte bezpieczne u mnie w domku

Więc i mnie nosi na nowy zapach - w Hiszpanii kupiłam słynne czarne mydło. Ta firma (teraz Henkel ) robi poza tym tylko dezodorant - a ja bym dała wszystko za wodę czy perfumy tak pachnące.
W poszukiwaniach trafiłam na coś rewelacyjnego - Adidas Active Bodies Wąchałam wszystko po kolei w Sephorze najpierw, potem w Rossie i to mnie wręcz przygwoździło - pierwszy zapach A. z 1990go roku.
1. wreszcie się z Tobą nie mijam

2. Pogrubione Absolutnie się zgadzam W mojej rodzinie zawsze był obecny. Stał sobie w łazience na pralce
Stary 2015-06-04, 14:21   #4226
Maja102
Zakorzenienie

Bry! dopiero wstałam impreza super, tego mi było trzeba jak puścili starocie i rock and rolle to mało nie zeszłam na parkiecie tak się wyskakalam W piątek tez idziemy
Stary 2015-06-04, 14:29   #4227
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Co do meczu- moje dziecko poznało wiele nowych słów, niekoniecznie cenzuralnych

Plus wyjazd z parkingu zajął nam jakieś 45 min, w tym 5 min auta szukaliśmy, bo było ciemno

Ale ludzi ponad 25 tyś, ekstra stadion http://pl.wikipedia.org/wiki/PGE_Arena_Gda%C5%84sk
i fajna atmosfera- dużo rodzin z dziećmi

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-04, 14:54   #4228
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez Corii Pokaż wiadomość
1. A sama cwiczysz czy chodzisz na zbiorowe cwiczonka?
Ja nie lubie zbiorowisk, Najlepsze efekty sama wykręcam. Wtedy się spokojnie skupiam na poprawnym wykonywaniu, a tak to wszystko mnie potrafi rozproszyć
Ja uwielbiam cwiczyć z hantlami. Mama ogólnorozwojowe ćwiczenia więc kazda partia miesni jest w robocie. No i zmeiniam treningi. A jak dorzucę bieganie, to jzu w ogóle wsio pracuje
Wczoraj sie spierałam z małzem, bo ja mówiłam ze cwicze fitness, a on ze to nei fitness, tylko siłowe, a ja mówię, ze niby z czego sie skłąda fitness? Z siłowych i cardio, a on swoje ze nie, bo ja mam ciezkie cwiczenia, a fitness jest lekki Powiedziałam mu, ze chyba pomylił fitness z joga
Ha ha, pelikany On chyba woli pelikany niz ramiona z miesniami
A propo fotki Twojego ideału sylwetki - jak patrze na ta Panią, to ja mam w sumie taki sam typ odkąd ćwicze Ale mój sie upiera, ze to jest przerost formy

2.Ale ja neony chciałam tylko na nogi i tylko na lato. Normalnie i tak nie maluje niczego. Paznokcie rak raz na ruski rok i mam tez sporo pasteli.

3. Czyli tzw. samo zycie
1.zaczynałam sama , jak sie trochę wzmocniłam poszłam na grupę , grupa jest mała - kilka osób , a instruktor układa fajne różnorodne treningi , no i ponieważ tutaj podstawą jest prawidłowa technika , której się od pierwszego razu nie opanuje , instruktor jest niezbędny poza tym tam nie ma co rozpraszać - pusta sala i kilka osób z odważnikami plus instruktor i kuniec
I nie trzeba nic dorzucać żeby całe cielsko pracowało - ćwiczenia za odważnikami autentycznie angażują wszystko od stóp do głów bez ruszania się z miejsca
joga potrafi być ciężka , zwłaszcza jak się nie ma gumianej elastyczności
pokaż mu 70-letnie pelikany
przerost formy to jest taki jak na pierwszym zdjęciu tutaj http://powerworkout.blog.pl/2014/10/...kodzi-zdrowiu/
2.aaa to insza inszość też mam pomarańczowo-łososiowy neon na lato ale jakoś nie mogę się do niego tak do końca przekonać
3. dwie szafy zrobione i pół mieszkania odkurzone , pranie się pierze
Cytat:

AE - bomba! rewela! Nie dziwię się Ju, że go uwielbia. Zapach wehikuł czasu, ale jaki esencjonalny, nie czuję perfumianej sztuczności, czuję ogród i jakiś syrop !!!!!!! Jak dobrze, że mnie "zmusiłaś" do poznania go
AE, stanowi dla mnie fenomen zapachu z cyklu Blonde, Versace. Uwielbiam wąchać, wręcz inhaluję się nim (Blonde), ale nie jestem chyba gotowa na noszenie go. Chyba bym nie umiała. AE jest faktycznie słodko-gorzki, i względem In White, to są chyba jednak 2 różne zapachy. Choć może gdzieś tam podobne,w typie, ale jednak, mocno inne. Ale bredzę
AE - ja ten zapach znam! tzn, nie te perfumy, ale ten zapach. Z dzieciństwa. Ciekawa jestem co odpowiada za słodki syrop w nich. Bosz, jak się cieszę, że nie uległaś moim, "eeeee szkoda fatygi, pooooo cooooo, na cooooo, i tak nie będzie moooooooje, nie ma seeeeeeeeeeensu" Jesteś kochana!

I przepadłam w Femme, Rochas!!! No przepadłam, toż to jest po całości, 100% FEMME!!!!! Dziś się nim zleję A co!
1.
2. Femme jest BOSKA
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
No więc jestem

dobrze że szczęśliwie dotarłaś
przed reformulacją był ładniejszy , trwalszy i bardziej ogoniasty nie chcę Cię martwić , teraźniejszy jest już spaprany
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Bry! dopiero wstałam impreza super, tego mi było trzeba jak puścili starocie i rock and rolle to mało nie zeszłam na parkiecie tak się wyskakalam W piątek tez idziemy

Cytat:

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2015-06-04, 15:44   #4229
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Machneu z balkonu i znad kryminału i kieliszka białego wina Bosssz,jak bym chciała mieć urlop...!

Co się ćwiczy na pelikany? Nie,żebym miała,profilaktycznie pytam.
Stary 2015-06-04, 17:38   #4230
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
1. wreszcie się z Tobą nie mijam

2. Pogrubione Absolutnie się zgadzam W mojej rodzinie zawsze był obecny. Stał sobie w łazience na pralce
Ja go wąchałam wczoraj pierwszy raz! I bardzo mi się spodobał od pierwszego niuchnięcia - zdystansował mnostwo wysokopolkowych perfum

Cytat:

Plus wyjazd z parkingu zajął nam jakieś 45 min, w tym 5 min auta szukaliśmy, bo było ciemno

Ale ludzi ponad 25 tyś, ekstra stadion http://pl.wikipedia.org/wiki/PGE_Arena_Gda%C5%84sk
i fajna atmosfera- dużo rodzin z dziećmi
Win, twoje dziecko przypuszczam ze zna znacznie więcej niecenzuralnych słów, niż Ci się wydaje
Nawet mój Gucio zna więcej - a nie ma 7 lat

Cytat:
dobrze że szczęśliwie dotarłaś
przed reformulacją był ładniejszy , trwalszy i bardziej ogoniasty nie chcę Cię martwić , teraźniejszy jest już spaprany
Zapewne - ale ja znam tylko tę wersję i wg mnie jest super

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości