|
|
#4201 | ||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar LVI
Cytat:
Cytat:
?2.czyżbym wyczuwała zjadliwe żądło ironii w Twoim poście ? 3.rozumiem że opierasz się na zdaniu amerykańskich producentów w/w sosu , którzy uznali , że keczup w pizzy to porcja warzyw zalecana dzieciom
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4202 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Dobre!
|
|
#4203 | ||
|
BAN stały
|
Obawiam się, że z żelatyny, syropu g-f i barwników
![]() Cytat:
Ależ nie śmiałbym! ![]() Cytat:
Pisałem odnośnie potasu i likopenu, który z ketchupu/koncentratu/przetworów pomidorowych przyswaja się kilkukrotnie lepiej, niż z surowych pomidorów ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- |
||
|
|
|
#4204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
List mam z 5 i już się między nimi gubię...2 A widziałaś ten mój? http://www.artdonatella.com/2013/03/...-polishes.html Jakby mi ktoś z pół roku temu powiedział ,że będę miała różowe paznokiecie to bym go wyśmiała...Co robi smutek z człowieka? Rozwesela paznokcie ![]() ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
To Be Honest Diane Pernet Paczula na smole...
|
|
#4205 |
|
Nindżopesz
|
Ciekawe
![]() Ale ostatnio nie wchodzą mi zapachy smoliste więc nie będę się zabijać o próbkę. |
|
|
|
#4206 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja jakos wolę poczciwe hantelki po 3 kg na jedna łapę, a i tak monsz narzeka od roku, ze moje ramiona fe, ze jak pudzian, ze zostawi mnie jak będe miala je jeszcze większe, zebym przestala ramiona cwiczyć - ło jezu juz słuchac tego sie nie da Maruda stara i tyle ![]() No coś w tym stylu - boli - czujesz, ze zyjesz 3. Ja akurat nie pastelowy, bo mialam tako mocniejszy nieco. W sumie chcialam kupić jakieś neony, ale szkoda mi kasy
|
|
#4207 |
|
Wtajemniczenie
|
ponadrabiam choć troszeczkę
|
|
#4208 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- miałam odlew, bylejakie jakieś to było, nawet w porównaniu z cytrynowym Messe ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- poka |
|
|
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze że jutro ochłodzenie wolę bliżej 20 niż bliżej 30 stopni Nie mam siły dziś na nic
|
|
|
|
|
#4210 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Byłam wczoraj na meczu piłkarskim, pierwszy raz w życiu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4211 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Niemniej kliknęłam Isos a FI jeszcze potestuję do następnej wypłaty. |
|
|
|
|
#4212 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4213 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście u nas wczoraj była moja pogoda IDEALNA - ciepło plus ciepły wiatr. Zero duchoty, zero potu, omdleń, zero problemów, no bueno!!!! 300 dni w roku a reszta deszcz tak bym mogła żyć. Cytat:
Będzie pięknie!2. Powiem tak, dopiero dziś odpakuję na spokojnie i powącham wszystko, serio byłam zajęta na maksa, ale też i towarzyskimi spotkaniami do 3 nad ranem Baaaaaardzo kojącymi serce etc. Bratnie dusze i te sprawy.Ale jedno wrażenie miałam, po rozcięciu koperty, boooooooooosz jak to pięknie pachnie. Także cholipa ten tego, obawiam się czy czasem mnie an szyprową stronę nie przegnie. Choć w sumie, czego tu się obawiać .Zapach tej "amunicji" jest nieziemski!!!!!! Ja nie wiem, tak chyba pachnie luksus? 3. Może. Mnie jednak chodziło też o to, że mimo mycia i antyp., ludzie, po całym dniu pracy etc. na mieście, w takiej puszce jak bus/tramwaj, się zwyczajnie pocą. Mimo porannego mycia. Po iluś tam godzinach,w takich warunkach bywa hardcore. Zwłąszcza jesli chodzi o młodzież i tzw wiek średni Starsi się nie lubią myć, to prawda. To nie jest kwestia niemycia się, lecz tego, że szczelna pucha komunikacyjna jest pocogenna, no i zapieprzanie ileś tam godzin w biurach, pracach, w szkołach robi swoje. Cieszę, się, że nie muszę korzystac, ale jak korzystałam z kom miejskiej, to jakoś taki wielki hardcore, zdarzał się tylko jak weszła jakaś jedna, ewidentnie "zależała" osoba, jakiś pijaczko-menelik etc. Jesli macie tak codziennie to współczuję. ![]() Cytat:
Czy dobrze kojarzę, że Ju się nim mocno zachwycała kiedyś. |
|||
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() i jak się podobało? Cytat:
w mieście było nie do zniesienia, siedziałam w miejscu i się pociłam dopiero wieczorem było fajnie i wtedy poszliśmy na Mariacką kocham ciepłe wieczory ![]() A propos Mariackiej to byliśmy wczoraj w kolejnej włoskiej knajpie - Basiliana i pyszną pizzę mają Dzień dobry |
|
|
|
|
#4215 | ||||
|
Panaroja
|
snad przerażenia wszystkowiedzącym fisażem - zrobiłam sobie czerwonej antychoresterorowej cherbaty , łotwieram fisaż i so wizę ? Reklama czerwonej cherbaty u góry
mają podgląd w mojej prywatnej kuchni bo żadnych cherbat w sieciuni nie szukałam oraz snad rozpoczętego właśnie urlopu Cytat:
![]() 2.nooo , mam nadzieję 3.poważnie - przy okazji podjętych działań na rzecz odtłuszczenia amerykańskich didów postanowiono wycofać pizze i insze takie ze szkolnych sklepików a zastąpić je owocami i warzywami (5 porcji dziennie ) , i wtedy producenci pizzy wystąpili ze stwierdzeniem żę sos pomidorowy w pizzy zawarty jest przecież z pomidorów zatem liczy się jako jedna z 5 porcji warzyw nie wiem jak to się skończyło , ale wytłumaczenie zaiste rewelacyjne ![]() jeżeli idzie o likopen i potas to zdrowiej jednakowoż zwykły sok pomidorowy - mniej chemii 4. Cytat:
2.zupełnie fajny ja mam nr 240 ale na zdjęciu jest mniej róziowy niz naprawdę https://www.google.pl/search?q=pierr...12%3B972%3B648 a na studiach będąc miałam taki neonowy oczoyebny , o taki mniej więcej https://www.google.pl/search?q=neono...ml%3B900%3B900 ![]() Cytat:
mój małż na szczęście lubi kobiety wysportowane z zarysowanym mięśniem i bez tłuszczu ( z tym u mnie najgorzej akuratnie pokaż swojemu małżu zdjęcie jakiejś baby z pelikanami na ramionach i powiedz mu , że jeżeli chce , żebyś tak wyglądała to proszę bardzo , możesz nie ćwiczyć ramion 2.za neonami nie przepadam , miałam fazę we wcześniejszej młodości tera wolę pastele .Cytat:
i mamy tak nie tylko codziennie ale kilka razy dziennie ![]() 2.owszem małż ze Śnieżką na rodos pojechali , będę mogła spokojnie posprzątać , poprać etc.przyjemności dnia wolnego kobiety pracującej ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4216 |
|
Nindżopesz
|
Co nie znaczy, że z niej korzysta
507 cudnie daje mrozem, palce sinieją |
|
|
|
#4217 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki wielkie za namiar Cytat:
|
||
|
|
|
#4218 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ale generalnie jakiś przewiew jest , więc nie ma zaduchu robiącego pocenie aż tak jak kiedyś .
|
|
|
|
#4219 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja nie lubie zbiorowisk, Najlepsze efekty sama wykręcam. Wtedy się spokojnie skupiam na poprawnym wykonywaniu, a tak to wszystko mnie potrafi rozproszyć ![]() Ja uwielbiam cwiczyć z hantlami. Mama ogólnorozwojowe ćwiczenia więc kazda partia miesni jest w robocie. No i zmeiniam treningi. A jak dorzucę bieganie, to jzu w ogóle wsio pracuje ![]() Wczoraj sie spierałam z małzem, bo ja mówiłam ze cwicze fitness, a on ze to nei fitness, tylko siłowe, a ja mówię, ze niby z czego sie skłąda fitness? Z siłowych i cardio, a on swoje ze nie, bo ja mam ciezkie cwiczenia, a fitness jest lekki Powiedziałam mu, ze chyba pomylił fitness z joga ![]() Ha ha, pelikany On chyba woli pelikany niz ramiona z miesniami A propo fotki Twojego ideału sylwetki - jak patrze na ta Panią, to ja mam w sumie taki sam typ odkąd ćwicze ![]() 2.Ale ja neony chciałam tylko na nogi i tylko na lato. Normalnie i tak nie maluje niczego. Paznokcie rak raz na ruski rok i mam tez sporo pasteli. 3. Czyli tzw. samo zycie
|
|
#4220 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wczoraj było full miejsc zajętych w ogródku, bo wiadomo, pogoda zachęcała, za to w środku pustki
|
||
|
|
|
#4221 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle, teraz jak wejszłam na ich stronkę fb, to mi fotki przypomniały, żeśmy ją już brali pod uwagę Tymbardziej dzięki, że dałaś cynk, że już sprawdzona Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-04 o 13:15 |
|
|
|
|
#4222 | |||
|
BAN stały
|
Poszukam wieczorem
I jak? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4223 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie rozparcelowałam przesył od Neski - i wiecie co, miałą rację!!! Naprawdę poprawiło mi to humor. Musielibyście widzieć moją minę jak to rozcinałam, jak malutka dziewczynka rozrywająca papier na prezentach gwiazdkowych
![]() Dzięki Nes Napiszę szczegóły w PW, ale już nie mogę się powstrzymać AE - bomba! rewela! Nie dziwię się Ju, że go uwielbia. Zapach wehikuł czasu, ale jaki esencjonalny, nie czuję perfumianej sztuczności, czuję ogród i jakiś syrop !!!!!!! Jak dobrze, że mnie "zmusiłaś" do poznania go AE, stanowi dla mnie fenomen zapachu z cyklu Blonde, Versace. Uwielbiam wąchać, wręcz inhaluję się nim (Blonde), ale nie jestem chyba gotowa na noszenie go. Chyba bym nie umiała. AE jest faktycznie słodko-gorzki, i względem In White, to są chyba jednak 2 różne zapachy. Choć może gdzieś tam podobne,w typie, ale jednak, mocno inne. Ale bredzę AE - ja ten zapach znam! tzn, nie te perfumy, ale ten zapach. Z dzieciństwa. Ciekawa jestem co odpowiada za słodki syrop w nich. Bosz, jak się cieszę, że nie uległaś moim, "eeeee szkoda fatygi, pooooo cooooo, na cooooo, i tak nie będzie moooooooje, nie ma seeeeeeeeeeensu" Jesteś kochana! I przepadłam w Femme, Rochas!!! A co! Ja pierdykam ale mi się ostatnio perfumowo dużo odkrywa. Jednak, jak podejrzewałam, wszystko z poprzedniej dekady i dalej Wyjątek Madonna.---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- No i według "moich" prawideł meteorologicznych, przyjszło do nas nocą No nie ejst tak? No nie jest?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-06-04 o 13:32 |
|
|
|
#4224 |
|
Zakorzenienie
|
No więc jestem
![]() Zadowolona i już wypoczęta - mimo traumatycznej podróży. Obrazy nietknięte bezpieczne u mnie w domku Więc i mnie nosi na nowy zapach - w Hiszpanii kupiłam słynne czarne mydło. Ta firma (teraz Henkel ) robi poza tym tylko dezodorant - a ja bym dała wszystko za wodę czy perfumy tak pachnące.W poszukiwaniach trafiłam na coś rewelacyjnego - Adidas Active Bodies Wąchałam wszystko po kolei w Sephorze najpierw, potem w Rossie i to mnie wręcz przygwoździło - pierwszy zapach A. z 1990go roku. Ogoniasty, trwały - tani. Jedyny minus to paskudniasty flakon
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Pogrubione Absolutnie się zgadzam
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
Bry!
impreza super, tego mi było trzeba jak puścili starocie i rock and rolle to mało nie zeszłam na parkiecie tak się wyskakalam
|
#4227 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co do meczu- moje dziecko poznało wiele nowych słów, niekoniecznie cenzuralnych
Plus wyjazd z parkingu zajął nam jakieś 45 min, w tym 5 min auta szukaliśmy, bo było ciemno Ale ludzi ponad 25 tyś, ekstra stadion http://pl.wikipedia.org/wiki/PGE_Arena_Gda%C5%84sk i fajna atmosfera- dużo rodzin z dziećmi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4228 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() I nie trzeba nic dorzucać żeby całe cielsko pracowało - ćwiczenia za odważnikami autentycznie angażują wszystko od stóp do głów bez ruszania się z miejsca joga potrafi być ciężka , zwłaszcza jak się nie ma gumianej elastyczności ![]() pokaż mu 70-letnie pelikany przerost formy to jest taki jak na pierwszym zdjęciu tutaj http://powerworkout.blog.pl/2014/10/...kodzi-zdrowiu/ 2.aaa to insza inszość też mam pomarańczowo-łososiowy neon na lato ale jakoś nie mogę się do niego tak do końca przekonać ![]() 3. dwie szafy zrobione i pół mieszkania odkurzone , pranie się pierze Cytat:
2. Cytat:
przed reformulacją był ładniejszy , trwalszy i bardziej ogoniasty nie chcę Cię martwić , teraźniejszy jest już spaprany ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|||||
|
|
|
#4229 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Machneu z balkonu i znad kryminału i kieliszka białego wina
Co się ćwiczy na pelikany? Nie,żebym miała,profilaktycznie pytam.
|
#4230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nawet mój Gucio zna więcej - a nie ma 7 lat Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.

?
? 

Będzie pięknie!
w mieście było nie do zniesienia, siedziałam w miejscu i się pociłam
mają podgląd w mojej prywatnej kuchni
bo żadnych cherbat w sieciuni nie szukałam 

Jak dobrze, że mnie "zmusiłaś" do poznania go
Absolutnie się zgadzam