|
|
#3241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ~ Miranda Kerr ~ Część III
Cytat:
no taka stylizacja to każdym by potrząsnęła A to kilka znalezionych przeze mnie stylizacji marynarka/trencz z trampkami - niektóre fajne
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-05-28 o 18:51 |
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Znalezione na VogueMexico.com - zdjęcie zrobione podczas Louis Vuitton Dinner - lubię czarno-białe fotki
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
teorema i co znalazłaś kostium kąpielowy?
Kora Organics patrząc na takie zdjęcia można się rozmarzyć morze, plaża, a tu za chwilę do pracy trzeba wychodzić - dobrze, że chociaż weekend za chwilę
|
#3244 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Z innej beczki: widziałam śliczną długą spódnicę w cętki, które nawet lubię, bo są wakacyjne. ![]() http://ebutik.pl/product-pol-147481-...nica-maxi.html Kupię sobie na wyjazd i może poczuję się jak Miranda [która kiedyś pojwiła się na plaży w tunice w cętki W ogóle lubie ten sklep na takie właśnie wakacyjne, tanie ubrania, które zaloże max. kilka razy w roku. Ceny mają śmieszne w porównaniu z innymi sieciówkami.
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2015-05-29 o 10:35 |
||
|
|
|
#3245 |
|
Rozeznanie
|
Oj dawno, ale miałam taki natłok obowiązków, że jakoś nie dawałam rady dłużej pobuszować w internecie. U mnie małe zmiany na razie rzuciłam dotychczasową pracę i mam nadzieję znaleźć coś lepszego
Znowu zbliża mi się sesja i robię praktyki w szpitalu, ale teraz bez pracy mogę chociaż chwilę odetchnąć ![]() Co do włosów ja ostatnio z bardzo długich ciachnęłam się lekko za ramiona i nie żałuję Myślę nad delikatnymi refleksami na lato, efektami postaram się pochwalić
|
|
|
|
#3246 |
|
Rozeznanie
|
Kora
|
|
|
|
#3247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego wypoczynku wam życzę ![]() U mnie na zakupowej liście - biały żakiet, letnie sukienki i spódnice, sandały na koturnie i jakieś fajne materiałowe spodnie (w kwiaty lub pastelowe) oraz torebka ![]() Cytat:
![]() Koniecznie pochwal się co wymyśliłaś na włosach, mnie znów kusi żeby trochę rozjaśnić. Miranda zachęca na instagramie do używania kosmetyków Kora, a ja tymczasem donoszę ![]() o moim odkryciu kosmetycznym https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...micelarny.html najlepszy micel jaki miałam - dobrze oczyszcza i nie podrażnia ani nie uczula, do tego świetny, naturalny skład. W ogóle, jeśli lubicie naturalną pielęgnacje, warto przyjrzeć się kosmetykom firmy Sylveco - polska marka, produkująca eko kosmetyki, naturalne, krótkie składy, hypoalergiczne. U mnie sprawdziło się kilka ich produktów. A wy coś ciekawego ostatnio kosmetycznie znalazłyście?
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-05-31 o 11:19 |
||
|
|
|
#3248 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz w skrocie: u mnie piekna pogoda, a samo Alicante jest cudowne, jedno z najladniejszych miast, jakie odwiedzilam Co do Kory: Lily rowniez poleca krem tej marki jako jeden z ulubionych: Day and Night Creme http://www.vogue.com/866398/lily-ald...eauty-routine/ Przyjrze sie tej marce Sylveco. Masz dluga liste zakupowa u mnie na lato tylko drobiazgi juz, za to zbieram na jesienne wydatki, bo znacznie bardziej podoba mi sie moda jesienno-zimowa. I w sezonie jesennym wlasnie ide z torbami ![]() Kosmetycznie niewiele mnie ostatnio zachwycilo, niestety.
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2015-06-01 o 21:21 |
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
relaksuj się tam ![]() Zrób jakieś zdjęcia widoków i nam tu wklej. Ja też w sumie wole jesienne stylizacje, ale z drugiej strony jestem ogromnie ciepłolubna i nie tęsknię za jesienno-zimową pogodą, za wyjątkiem babiego lata. W temacie kosmetycznym to pewnie wypróbowałabym Korę, gdyby była dostępna w PL za sensowną kwotę. Od jakiegoś czasu zdecydowanie preferuje naturalne kosmetyki, jak najmniej chemii, jak najwięcej natury. Cieszy mnie, że sporo polskich firm produkuje dobre eko kosmetyki. Co prawda cenowo nie zawsze są atrakcyjne - Organique np. jest drogi, ale bardzo lubię ich peelingi i masła do ciała. Zaletą Sylveco są przystępne ceny, poza ich płynem micelarnym, mogę polecić lekki krem brzozowy oraz balsam myjący do włosów z betuliną. Pamiętacie sesję Mirandy dla Glamour US: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2921 a dokładnie chodzi mi o zdjęcie z czerwoną szminką - bardzo mi się ten odcień podobał Pomadka jest już dostępna u nas - ja skusiłam się na nią w promocji w Hebe. Po na razie krótkim testowaniu jestem zadowolona, chociaż szminka ma i wady. Jeśli chodzi o kolor to rzeczywiście jest śliczny - przyjemny odcień żywy, będzie pasował większości dziewczyn. Jednakże żeby osiągnąć ładny efekt trzeba produkt nakładać pędzelkiem. Szminka niestety jest kiepsko wyprofilowana i przez to trochę trudno ją bezpośrednio ładnie nałożyć, natomiast aplikowana pędzelkiem daje piękny efekt i kolor. Szminka ślicznie pachnie, choć dla mnie to sprawa drugorzędna. Co do trwałości to jeszcze się nie wypowiem, muszę poobserwować. A tak na marginesie to trudno znaleźć naturalne kosmetyki kolorowe. Znacie jakieś?
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-06-02 o 10:34 |
|
|
|
|
#3250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety nie kojarze naturalnych kosmetykow kolorowych.
|
|
#3251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się okazuje Miranda inspiruje nie tylko nas , spójrzcie co zamieściła na swoim instagramie ikona modelingu Cindy Crawford ("@mirandakerr was our inspiration!"):https://instagram.com/p/3cUyWOzLVH/?...=cindycrawford Poniżej nowe zdjęcie Clear:
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-06-03 o 18:09 |
|
|
|
|
#3252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Corka Cindy wyglada do niej podobnie, ale chyba na modelke tych czasow sie nie nadaje ![]() Za dwa dni wracam z urlopu. Podsumowujac, jest tu pieknie i pogoda cudowna, ale na dluzsza mete nie da rady wytrzymac. W tym upale denerwuje mnie wszystko: rozpuszczone wlosy, obraczka na placu, lepkie rece od filtrow, zar od ulicy i piasek w kazdym mozliwym miejscu W Polsce podobno tez cieplo, ale na pewno nie takie tropiki jak tutaj ![]() Jak spedzacie dlugi weekend?
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2015-06-04 o 19:08 |
|
|
|
|
#3253 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, kiedy odkryłam książkę Mirandy w Empiku - nawet nie wiedziałam, że jest w tłumaczeniu ![]() Pozdrawiam i miłego weekendu |
|
|
|
#3254 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hiszpański upał na pewno bez porównania większy, ale ja nie mam problemów z gorącem, raczej gorzej znoszę zimno więc chętnie bym się z tobą zamieniła zwłaszcza, że nad morzem jesteś chyba powinnam urodzić się na południu Europy Jak byłam na wakcjach w Hiszpanii to pogoda bardzo mi odpowiadała, nie odczuwałam także alergii (niestety jestem uczulona na pyłki traw, które teraz dają mi w kość)A oni tu już w ogóle inne odczucia termiczne mają, w Barcelonie przy ponad 30stopniowym upale ludzie normalnie w marynarkach, garniturach chodzili, ale ty jesteś w jeszcze bardziej gorącym rejonie więc faktycznie długi spodnie niekoniecznie. Kupiłaś sobie jakieś ciuchy?Ja będąc w Hiszpanii skusiłam się na klika rzeczy, ale nie w sieciówkach, które są dostępne i u nas, tylko w mniejszych miejscowych butikach. Najfajniejszą rzecz jaką sobie przywiozłam to pierścionek, taki fajny potrójny Cytat:
O książce Mirandy pisałyśmy na wątku jakiś czas temu. Ja na razie nie kupiłam, przyznam, że po przejrzeniu w Empiku nieco mnie rozczarowała, ale na lubimyczytać.pl zbiera dobre recenzje. Może kiedyś jak gdzieś ją przecenią do -70% to się skuszę . Jak przeczytasz podziel się z nami wrażeniami.Tymczasem doczytałam się w plotkarskich newsach, że Orlando zabrał Flynna do Australii, gdzie kręci kolejną część Piratów z Karaibów. Pojawiły się spekulacje czy Miranda do nich dołączy...tak na margineisie to coś nam ucichła ostatnio - żadnego newsa, żadnego zdjęcia więc kto wie
|
|
#3256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wam się takie buty podobają, które ma na tym zdjęciu Miranda - teraz chyba są modne, wypatrzyłam takie wcześniej u innej modelki Any Beatriz Barros i mi się spodobały, wydają się wygodne, rozważam zakup, tylko czarnych
|
|
#3257 |
|
Rozeznanie
|
Te buty niestety odstraszają mnie tą podeszwą
![]() Z zestawu podobają mi się spodnie i ten topik
|
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ta podeszwa taka jak w każdych espadrylach.Mam teraz spore wydatki więc pewnie odpuszczę sobie te buty, rzadko bym w nich chodziła, a staram się kupować z głową - te buty to raczej chwilowy kaprys. Co prawda butów w kobiecej szafie nigdy dość ale wypatrzyłam szpilki, które bardziej mi się przydadzą no i wciąż szukam sandałów na koturnie - mój must have tego lata âď¸ Jak wam mija weekend - u mnie praca/relaks pół na pół ![]() poniżej dowód jak photoshopem można zeszpecić
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-06-05 o 19:25 |
|
|
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
A propos Clear to rusza kolejna promocja Clear, tym razem w Rosji - Miranda jako ambasadorka Clear jedzie do Moskwy już 16.06., w ramach promocji m.in. spotka się ze zwycięzcami konkursu. (info vk.com)
P.S. Wkrótce ukaże się również reklama Clear, którą Miranda kręciła podczas pobytu w Azji.
|
#3261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Rosji gorączka wśród fanów na przyjazd Mirandy, okazuje się, że ma ta m spore zaplecze fanów ![]() poniżej okładka rosyjskiej edycji magazynu Grazia Tymczasem uciekam na grilla ![]() A wam jak mija długi weekend?
|
|
#3262 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Uff, w koncu jestem w domu. A tu też gorąco, no i nie ma bryzy
Cytat:
ale jeśli ktoś kiedyś ją kupi, to dajcie znac, co sądzicie.Cytat:
Po prostu mój organizm nie daje rady w takich warunkach, nie za bardzo mam siłę się tez opalać. Ale południe Europy też kocham i też bliżej mi do takich klimatów niż dziwnej polskiej pogody, szczegolnie ostatnio.Nic nie kupowałam sobie w Hiszpanii. Ogólnie przyznam, że nie kręca mnie w ogole zakupy ciuchowe ostatnio, a już kompletnie nie właśnie na wyjazdach, w tłoku itp. Nigdy sobie w związku z tym nie przywoże nic z wyjazdów :-( Trochę szkoda. Kiedyś chciałam sobie z kazdego odwiedzonego miejsca przywozić lokalną bizuterię, ale jakoś mi się nigdy jeszcze nie udało zrealizować tego planu ![]() Będzie kolejna część Piratów... ciekawe, myślalam, że to już koniec ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Fotki z Alicante wkleję pozniej, bo dopiero zaczynam dochodzić do siebie
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miejmy nadzieję, że w związku z eventem Clear w Rosji Miranda dostarczy nam jakiś fajnych inspiracji modowych Wiem, że można wygrać wejściówkę na spotkanie z Mirandą, oby zwycięzca podzielił się potem fotkami ze spotkania. Szczerze mi też się znudziły zakupy ciuchowe ostatnio tzn. nic mi się praktycznie nie podoba, zrobiłam z koleżanką małą rundkę po sklepach i nic nie mogłam dla siebie wybrać albo jak mi się coś podoba to ma zaporową cenę no nie dla nie coś takiego Zauważam też, że mi się nie chce tak chodzić po sklepach, oglądać, nudzi mnie to, a kiedyś to uwielbiałam. Zaczynam woleć zakupy przez internet, ale minus jest taki, że nie można dotknąć, przymierzyć. Co do upałów to ja po prostu lepiej się czuje jak jest ciepło, źle znoszę zimę, tzn. jest mi zimniej niż wszystkim pozostałym osobom mój organizm nie jest przystosowany do polskich zim, natomiast upały znosi bez żadnych problemów jedynie alergia w czerwcu mi dokucza.Czyżby najmodniejsza torba sezonu mi się bardzo taki model podoba:http://www.glamour.es/moda/tendencia...ambrosio/21623
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-06-08 o 14:33 |
|
|
|
|
#3264 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziś trochę chłodniej i przyznam, że podoba mi się ta odmiana.
Zgadzam się co do zakupów.. ja też wolę wszystko kupić w necie, niestety buty i ubrania bardzo trudno bez mierzenia, więc nadal trzeba się fatygować do sklepu. ![]() Na lotnisku nie było nic do czytania, czego bym nie znała, i z braku laku kupiłam polskie Harper's Bazaar. Powiem szczerze, że kompletnie nie rozumiem ceny tegoż magazynu. To niewiele więcej niż Elle, no mają ładne sesje zdjęciowe, ale bez przesady. Przez lata miałam dostęp do zagranicznego HB, więc polska wersja nie robi na mnie żadnego wrażenia. Cena sztucznie wywindowana. Wklejam kilka fotek z Alicante, jeśli ktoś rozważa urlop tamże, to polecam z czystym sercem. Na lotnisku w Alicante był też salon Swarovskiego, weszłam poparzeć na duże zdjęcia Mirandy ( ) i na biżuterię i kolejny raz mnie uderza brak odpowiedniej relacji ceny do wyglądu tych błyskotek. Nie kupiłabym Już prędzej Pandora w moim guście, choć skutecznie się oparłma modzie na charmsy, nie mam ani bransoletki, ani nic na sznureczku w tym typie.Torba sezony bardzo fajna, szczególnie ta czarna z czerwoną podszewką
Edytowane przez teorema Czas edycji: 2015-06-08 o 19:08 |
|
|
|
#3265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do polskiej edycji HB to zgadzam się z tobą, kupiłam raz jeden numer 1 i nie przekonali mnie, kolejne numery zdarzało mi się przeglądać i nic mnie nie zachęciło żeby kupić. Mało własnych sesji robią, dużo przedruków, a i poruszane tematy średnio ciekawe. Ja się na Pandorę skusiłam i bardzo lubię moją bransoletkę Również byłam w salonie Swarovskiego, obejrzałam ich ofertę i niektóre modele mi się podobają, a niektóre nie. Ceny chyba rzeczywiście wygórowane. Z drugiej strony znajoma z pracy ma bransoletkę Swarovskiego Stardust: http://www.swarovski.com/Web_PL/en/5..._Bracelet.html i wygląda bardzo dobrze w zestawieniu z eleganckimi ubraniami dobrze pasuje. Cena jest jednak za wysoka. teorema a jak powrót do pracy po urlopie - bardzo ciężki było?
|
|
#3266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pokażesz swoją bransoletkę? Moja teściowa zakochała się w Pandorze i co jakiś czas dostaje od nas jakiś drobiazg stamtąd do kolekcji. Wlaśnie te Stardusty widziałam na wystawie. Jasne były całkiem ładne, choć akurat ja jestem zupełnie nie bransoletkowa (przeszkadza mi w pisaniu na klawiaturze). Ja jeszcze nie pracuję.. jestem na urlopie wypoczynkowym do lipca, a w maju skończył mi się dopiero urlop macierzyński Tak więc w pracy nie byłam już baaardzo długo. Tęsknię za pracą. Wlaśnie mnie olśniło, że wypadałoby odświeżyć garderobę w zwiazku z powrotem do pracy!
|
|
#3267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o garderobę do pracy, obowiązuje cię dresscode czy niekoniecznie? A ja uwielbiam pierścionki, kolczyki i bransoletki też . Mi moja branso nie przeszkadza w pisaniu na klawiaturze, też się tego obawiałam, ale niepotrzebnie.Mogę wkleić moją pandorę, ale na razie nie mam zbyt wielu charmsów, mam swoją wizję jak ma wyglądać , mam nadzieję, że uda mi się uzbierać kolekcję. Zdjęcie postaram się wrzucić wieczorkiem.Tymczasem Miranda wreszcie pojawiła się publicznie była gościem na the Stella McCartney Spring 2016 Resort Presentation in New York City 8.06.2015 r.: P.S. Jak wam się podobają jej buty - teraz bardzo modne? video: http://iconosquare.com/p/1003387795588637681_1730720375 http://www.dailymail.co.uk/video/tvs...dress-NYC.html artykuł: http://www.elle.es/star-style/alfomb...ey-resort-2016
Edytowane przez PinkVanille Czas edycji: 2015-06-09 o 11:39 |
|
|
|
|
#3268 |
|
Rozeznanie
|
A cóż to
![]() ![]() Reunited with @sebastian_faena |
|
|
|
#3269 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

). Ale ostatnio gdzieś widziałam marynarkę, spódnicę i paskudne sportowe buty, i mn,ą wstrząsnęło estetycznie
))
morze, plaża, a tu za chwilę do pracy trzeba wychodzić
- dobrze, że chociaż weekend za chwilę
[która kiedyś pojwiła się na plaży w tunice w cętki

no nie dla nie coś takiego