![]() |
#1111 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Dot.: toksyczny trójkąt
Najsmutniejszy wątek na wizażu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1112 |
.
|
![]() |
#1113 |
Konto usunięte
|
Dziewczyno... Co Ty najlepszego zrobilas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1114 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Szkoda mi ciebie, serio. I dziecka mi szkoda. Sent from my mind using the Force. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1115 |
Zakorzenienie
|
Strasznie smutne...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1116 |
Raczkowanie
|
Od początku wszystko przeczytałam i bardzo się rozczarowalam
Zalozylas wątek, po to by pomóc ci w bardzo ciężkich chwilach,a na koniec taki numer. Przepraszam ale nie wiem skąd się biorą na świecie tacy ludzie jak ty i twój były mąż ? Teraz dopiero powinien się ktoś tym zainteresować Jednym słowem patologia! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1117 |
Zadomowienie
|
Myslicie, ze to byl błąd?
Myślę, ze nikt tego nie wie. Ludzie schodzą się w różnych okolicznosciach, po różnych wydarzeniach. Nie to, ze się tlumacze, ale tak czulam. Żeby dac szanse. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1118 |
... choć nie Westwood
|
Oczywiście, ze tak czulas. Bo byłaś odrzucona, spragniona milosci i uwagi. Tylko problem w tym, ze nie zawsze powinno sie kierować uczuciani. Pchasz sie po raz kolejny w TOKSYCZNA relacje. Juz zapomnialas wszystkie krzywdy? Nagrywanie, szpiegowanie? Nagle to idealny tatus? Yhyyyym.
Jak dla mnie to Ty masz jakis syndrom sztokholmski...
![]() |
![]() |
#1119 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizaz niech sobie gada, od tego jest. ![]() Każdy jest inny a i Ty tutaj wylewałaś głównei swoją złość, a jak było naprawdę... było jak było. Teraz macie szansę albo to definitywnie zakończyć z hukiem jak nie wyjdzie, albo jakoś się dogadać, dorosnąć, ułozyć ze sobą. Bylebyście to wszytko co się stało przegadali i sobie wtbaczyli a nie zamietli pod dywan.
![]() |
![]() |
#1121 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym dodała do tego, co napisała Cava, żebyście przy następnych ewentualnych problemach (a na pewno jakieś kłótnie będą przy takiej przeszłości związku) zaczęli myśleć o dziecku. Bo z tego, co do tej pory pisałaś, to bywało z tym różnie. Mały jest coraz starszy i będzie lepiej rozumiał, co się wokół niego dzieje i pamiętał.
![]() |
![]() |
#1122 |
Raczkowanie
|
Autorko, przed podjęciem decyzji trzeba było sobie swój wątek przeczytać od nowa w całości, by chyba zapomniałaś przez co przeszłaś przez szanownego ex-Mężusia i jego cudną rodzinkę.
Mam nadzieję, że niedługo znów się na nim boleśnie nie sparzysz, osobiście nigdy w życiu nie zaufałabym ponownie komuś takiemu. Mimo wszystko życzę Ci powodzenia i wytrwałości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1123 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem jak teraz wyglada Wasz zwiazek. Czy jest wielka milosc i proba nadrobienia straconego czasu, wynagrodzenia sobie wszystkiego, czy usilna proba doszukania sie w tym wszystkim szczescia..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1124 |
Zadomowienie
|
Podczytuje ten wątek od bardzo dawna i w sumie jestem zdziwiona, ale byłabym bardziej gdyby autorka nie napisała parę miesięcy wcześniej posta o tym jak jej facet znalazł sobie nową laskę. Oczywiste jest że to właśnie w tym momencie autorka pękła już całkiem, no bo jak to, ona siedzi w domu z dzieckiem, obecnie nikogo nie ma, a jej ex, kawał gnoja, zabawia się z nową dziewczyną i nawet dzieckiem się nie interesuje. Pewnie w tej właśnie chwili poczuła się jakby przegrała, to ona została na lodzie. Dlatego coś jej podpowiedziało że jak go "odbije" to w końcu wygra.
Tylko autorko co właściwie? I z kim? Z nową laską? Przecież ona nie ma pewnie nawet 1 % pojęcia jaki jest ten facet. Gdyby przeczytała Twój wątek od deski do deski, pewnie uciekłaby przerażona i z krzykiem. Dlatego Twojego sposobu myślenia kompletnie nie jestem w stanie zrozumieć. Przecież to Ty sama na własnej skórze się przekonałaś jaki obrzydliwy potrafi być, jaki z niego kawał świni, a świadomie i z pełną premedytacją weszłaś w ten związek? Bo wygrałaś, nie wiadomo z kim i co? Ja rozumiem że byłaś wściekła, że na razie to jemu zaczęło się układać, że to niesprawiedliwe, ale karta kiedyś by się odwróciła. Tylko Ty już w to przestałaś wierzyć i nie dałaś sobie szansy się o tym przekonać. Moim zdaniem autorko zwyczajnie się poddałaś, pozwoliłaś żeby głupie emocje wzięły górę nad rozsądkiem. Każda kobieta która jest w związku z takim typem jak opisany tutaj facet, jest przegrana. ---------- Dopisano o 11:23 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Pod koniec lutego autorka dowiedziała się o nowej dziewczynie, od dwóch miesięcy mieszkają razem, czyli w marcu był wielki powrót. To chyba oczywiste co było powodem tej decyzji. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1125 |
... choć nie Westwood
|
Obawiam sie emma, ze masz całkowitą rację...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 |
Zakorzenienie
|
coz, uwazam ze autorko zle robisz.
ten facet nie zasluzyl zebys z dziecko do niego wrocila. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1127 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1128 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1129 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1131 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Niby przezylas sporo przez rok poprzedni,a niestety postepujac w ten sposob, wrecz sobie gwarantujesz kilka jeszcze ciekawszych w nerwacje lat. I to nie oznacza,ze nie macie probowac - alez probujcie i zycze szczescia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1132 |
Zakorzenienie
|
Nie dziwi mnie, że Autorka wróciła do faceta. Nie wiem czemu Was tak to dziwi, w wielu jej wypowiedziach, nie tylko między wierszami, widoczna była nadzieja na powrót, liczne próby nawiązania kontaktu, zwrócenia na siebie jego uwagi, nawet za pomocą dziecka. Wiem, z własnego doświadczenia, że rozstanie z rozsądku to podwójna walka - z facetem i ze sobą, żeby nie wrócić, żeby uczucie umarło. A ta miłość nie mija jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki, w momencie rozstania. To jest proces. Trzeba być bardzo silną.
Autorko, jak to jest żyć pod jednym dachem z wrogiem? Jak sobie z tym radzisz, że wiesz, że zmieszał cię z błotem, kopał jak przysłowiowego leżącego, olewał dziecko...a teraz je z Tobą smaczny obiad w sobotnie popołudnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
A ja tam rozumiem. Dlaczego ma ja obchodzic co o tym mysli jego matka? On chcial wrocic i prxypuszczam, ze nie uzgadnial tego z matka tylko ja poinformowal. Problem nie przestal istniec, ale wiele osob ma okropne tesciowe, jednak mimo to mozna swietnie razem zyc, a tesciowej do swojego zycia nie wpuszczac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1134 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1135 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1136 |
plum plum
|
Autorko, poczytuję ten wątek od jakiegoś czasu i też dziwi mnie Twój powrót do eksa, a w sumie nie powinien.
Nie zaciskaj zębów, mów, co Ci leży na wątrobie. Jak chcecie naprawdę mieć zdrowy związek, to macie masakrycznie dużo rzeczy do omówienia, ustalenia i przegadania. On się musi starać, jak jasna cholera, bo nie tylko opuścił Ciebie, ale też małego. I choćby ze względu na synka nie patrz przez palce.
![]() |
![]() |
#1137 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i myślę, że gdybym napisała tutaj o zamiarze powrotu to bym tego nie zrobiła. Dlatego też nie chciałam pisać, nawet rodziców postawiłam przed faktem dokonanym. Chociaż zdania między rodzicami były raczej podzielone. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1138 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1139 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1140 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale moje życie to nie są oni, to już jest historia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.