Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :) - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-06-09, 14:15   #3421
majka242007
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
O tak.skad ja to znam, wszyscy sie dziwia czemu nie chce 2 cc, tylko chce probowac sn :-D

Tak mi sie marzy by polozyli na mnie malutka a nie jak poprzednio po cc, pokazali na sekunde i przywiezli po 10 godz, to bylo gorsza trauma niz jakikolwiek bol porodowy...
Jak to po 10godz? Mi ja pokazali od razu. Wzieli na badania i szybko oddali, polozna przystawila do piersi lezalam z nia godzine albo dwie i zabrali zebym sie przespala. Potem przywiezli spowrotem..
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:15   #3422
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Mi po cc odrazu przystawili Małą do piersi i została ze mną całą noc wtulona. Teraz bede miała cc w innym szpitalu i mam nadzieje że tam nie będzie tak jak u Ciebie? Twój szpital ma takie zasady ze po cc zabieraja dziecko czy coś się działo że nie mogło z Toba zostać?

Ja tez teraz bede miała cc w innym szpitalu ale tez prawdopodobnie (jesli nie bedzie nagłych cesarek) to ja bede miała rano... Do wieczora mnie mysle spionizuja no i TŻ bedzie wiec sie bedzie malutka zajmował a pozniej juz w nocy to dam rade jak bede na nogi stanąć umiała a jak nie to bede ja miała przy sobie ciagle a bede dzwonic po pielęgniarki zeby mi przychodziły przewinąć dziecko jak sie czuć na siłach nie bede i juz. Nie pozwolę małej zabrać

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:16   #3423
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Ja tak szybko. Po usg, malutka dzisiaj współpracowac nie chciała musiałam chodzić, leżeć na boku itd... No ale poszło. Wszystko w porządku, zdrowiutka i w 31tc wazy 1390g

Gratulacje Roxi
Super, ze u Juleczki wszystko dobrze
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:18   #3424
MsLullaby
Zakorzenienie

Kasperka gratuluję wizyty, szkoda ze nie zobaczyłas maleństwa no ale jeszcze będziesz miała okazję nie raz
Ja mam położną za tydzień, modlę się żeby tż dostał wolne i został z Bartkiem bo z nim wizyty to ciężka sprawa gdy już mu się nudzić zaczyna

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:21   #3425
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez teraz bede miała cc w innym szpitalu ale tez prawdopodobnie (jesli nie bedzie nagłych cesarek) to ja bede miała rano... Do wieczora mnie mysle spionizuja no i TŻ bedzie wiec sie bedzie malutka zajmował a pozniej juz w nocy to dam rade jak bede na nogi stanąć umiała a jak nie to bede ja miała przy sobie ciagle a bede dzwonic po pielęgniarki zeby mi przychodziły przewinąć dziecko jak sie czuć na siłach nie bede i juz. Nie pozwolę małej zabrać
Ja identycznie planuje :-D oby nam sie dobrze wstalo to damy rade :-P

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ja tylko na chwilke...
Niestety nie wiem ile mały waży, musze czekac 20 dni do nastepnej wizyty...
Serduszko posłuchałam, z podwoziem też wszystko w porządeczku, godzinę znowu w gabinecie siedziałam i rozmawiałam z lekarką... Niestety nie dała się namówić na podglądanie
Super ze wszystko ok choc szkoda ze nie podgladalas sobie... Z drugiej str na usg juz malo co widac bo dzidzia duza.
Stary 2015-06-09, 14:22   #3426
magdowe
Zadomowienie

ankaaa206 . Trzymam kciuki zeby teraz wszystko poszło po Twojej myśli

roxana_lu bardzo długo Ci się goiło oby teraz było lepiej. Mi jak wychodziłam do domu po 2 dobie ściągneli szwy i wszystko było ok. Tylko wiadomo rana ciagneła jeszcze przez pare dni ale po 2 tygodniach nie pamiętałam ze miałam jakąś operację.

kasperka gratki za wizytę A Ty dopiero za 20 dni będziesz miała to usg III trymestru czy juz je miałaś?

majka242007 współczuje przezyć u dentysty. Ja mam wizytę w poniedziałek bo wypadły mi 2 koronki które robiłam w lutym A moja dentystka sie wczasuje. Jestem załamana tyle kasy na to wydałam. Ciekawa jestem tylko co teraz
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:23   #3427
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
O nie nie... To ja miałam cieżko. Ropa to mi sie lała bardzo długo. Zapalone to miałam, psiklam jakimś oxycortem, potem antybiotyk... Naprawde dopiero gdzies po 2 miesiącach zapomnieć mogłam o tej ranie... Rozmawiałam nawet z moim lekarzem o tym dzis i powiedział, ze moge miec tendencje do takiego gojenia i tylko błagać o to, zeby nie było powtórki z rozrywki (a moze byc)
O rywanolu czy jakos tak mowilam... To biedna faktycznie bylas... Ale moze kup sobie rywanol i stosuj jako opatrunek. To na bank ci rana niezaropieje... A taki opatrunek na pewno nie zawszkodzi a zapobiegac bedzie...
Stary 2015-06-09, 14:24   #3428
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Jak to po 10godz? Mi ja pokazali od razu. Wzieli na badania i szybko oddali, polozna przystawila do piersi lezalam z nia godzine albo dwie i zabrali zebym sie przespala. Potem przywiezli spowrotem..
No i szpital w ktorym rodzilam mial certyfikat szpitala przyjaznego matce i dziecku taaa.jasne, teraz jestem madrzejsza i niedopuscilabym do takieh sytuacji... no ale traume mam przez nich straszna, przez kilka miesiecy tak mnie trzymalo ze balam sie by ktos inny poza mna i tz bral mlodego na rece, mialam wizje ze mi go zabiora.

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:25   #3429
MsLullaby
Zakorzenienie

Po sn tez w Polsce się ściąga szwy? Mi tutaj takie założyli co się same rozpuszczaly

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:27   #3430
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
No i szpital w ktorym rodzilam mial certyfikat szpitala przyjaznego matce i dziecku taaa.jasne, teraz jestem madrzejsza i niedopuscilabym do takieh sytuacji... no ale traume mam przez nich straszna, przez kilka miesiecy tak mnie trzymalo ze balam sie by ktos inny poza mna i tz bral mlodego na rece, mialam wizje ze mi go zabiora.
A co z przystawieniem do piersi? Nie dali ci go?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Po sn tez w Polsce się ściąga szwy? Mi tutaj takie założyli co się same rozpuszczaly
Przy sn chyba rozpuszczalne daja ale pewna nie jestem
Stary 2015-06-09, 14:28   #3431
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
a nawet nie wiem :p ale pewnie standardowo "Odzież z USA" lub coś w tym stylu

u nas jest dużo tego typu sklepów, ale ten jest wyjątkowy pod względem jakości i czystości ubrań babeczka ma przebrane rzeczy, więc nic brudnego czy zniszczonego tam nie znajdziesz wiadomo, są rzeczy ładne i brzydkie (kwestia gustu), ale nie są zniszczone - nie wyglądają jak z taniego lumpeksu a bodziaki kupiłam po 3 zł
Super łowy! Ja u siebie nie mam takich sklepów... albo szukać nie umiem

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
mala nie taka mała..ma juz1,5kg jak nie wiecej ... ponoc wyrosnieta,lozyko ok, ale mozliwe ze urodze ciut wczesniej,nawet pod koniec lipca a przybralam przez miesiac 1kg takze nie jest zle,choc ciezko mi jakbym przybrala z 20kg a jest niecale 10 na plusie,dawno w ciazy nie byłam
Gratulacje Mała już niemała

Cytat:
Hej Dziewczyny

Ja właśnie odebrałam wyniki badań i hemoglobina spadła mi do 10. Ma któraś z Was taką? Boje się ze mój gin skieruje mnie do szpitala.
Ja ostatnio miałam 9,6, a norma od 11 czy 12 jest dzisiaj byłam na badaniach, zobaczymy ile będzie...
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:29   #3432
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
A co z przystawieniem do piersi? Nie dali ci go?

---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Przy sn chyba rozpuszczalne daja ale pewna nie jestem
Dali po 10 godz, mlody po znieczuleniu i tak ciagle spal, wiec zassal dopiero w 2 dobie

Julka
Stary 2015-06-09, 14:33   #3433
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Dali po 10 godz, mlody po znieczuleniu i tak ciagle spal, wiec zassal dopiero w 2 dobie
Paranoja... Nie daj sie teraz i drzyj dzioba jak bedzie trzeba :-D ja dzieki Mai duzo sie nauczylam a zwlaszcza tego ze nie warto chowac glowy w piasek, byc grzeczna i mila dziewczynka jak rodzice uczyli. Teraz jak o dobro dziecka chodzi to oooo niech mi tylko kto na drodze stanie hahaha
Stary 2015-06-09, 14:33   #3434
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
O tak.skad ja to znam, wszyscy sie dziwia czemu nie chce 2 cc, tylko chce probowac sn :-D

Tak mi sie marzy by polozyli na mnie malutka a nie jak poprzednio po cc, pokazali na sekunde i przywiezli po 10 godz, to bylo gorsza trauma niz jakikolwiek bol porodowy...
Masakra, oj zrobiłabym tam awanturę

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Teoretycznie zakładają rozpuszczalne, a w praktyce na kilka rat mi ściągali
Teraz jestem mądrzejsza - jeśli będą mnie szyli i się całe nie rozpuszczą (rozpuściła mi się część), to jadę do szpitala na zdjęcie - ściągała mi znajoma gin, potem położna, a potem lekarz pakietowy, a powinien szpital w ramach "reklamacji"

Aaa... kasperka, gratuluje wizyty

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

Edytowane przez vea7
Czas edycji: 2015-06-09 o 14:34
vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:37   #3435
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Paranoja... Nie daj sie teraz i drzyj dzioba jak bedzie trzeba :-D ja dzieki Mai duzo sie nauczylam a zwlaszcza tego ze nie warto chowac glowy w piasek, byc grzeczna i mila dziewczynka jak rodzice uczyli. Teraz jak o dobro dziecka chodzi to oooo niech mi tylko kto na drodze stanie hahaha
Teraz bym pewnie inaczej z nimi gadala, no ale bylo minelo i teraz nastawiam sie na przytulanie z mala. Po porodzie na watku majowym mam znajoma ktorej dziecko pokazali chyba po 14 godz od cc po prostu bez powodu... takze jest wiecej takich glupich szpitali

Julka
Stary 2015-06-09, 14:37   #3436
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ech, niby wyboru nie ma, niby nie ja pierwsza i nie ostatnia, a strach jest. Codziennie już o tym myślę. Nie że ryczę po kątach, ale myślę, że to też mocno wpływa na moje ogólne samopoczucie...
Jesooo, mam to samo... jak nie myślę to spoko, gorzej jak zacznę... ale odwrotu nie ma, urodzić trzeba

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
I mamy kolejny sukces , dziś pierwsza kupka wyladowala w kibelku . Wiem ze to sie moze dla was smieszne wydawac ale jestem tak dumna z syna ze musze sie pochwalic . Sam zawolal kazal wyjsc z lazienki spucil po sobie wode i zrobil papa No i brak wpadek dzisiaj , każde siku wylądowało tam gdzie wylądować miało . Teraz tylko mam problem co z tymi pieluszkami na noc , w nocy wiadomo ze robi mimowolnie bo pielucha ciezka jak sciagam wiec nie wyobrazam sobie mu nie zalozyc ..
Gratulacje dla Młodego

Cytat:
Taki... Jest wygodny naklada sie nad ciecie, fajnie uciska, oddycha pod nim skora bo ma takie przeswity. Kilka godz dziennie mozna w nim chodzic.
I to można od razu po porodzie założyć? Gdzie kupiłaś?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2015-06-09, 14:39   #3437
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Masakra, oj zrobiłabym tam awanturę

Teoretycznie zakładają rozpuszczalne, a w praktyce na kilka rat mi ściągali
Teraz jestem mądrzejsza - jeśli będą mnie szyli i się całe nie rozpuszczą (rozpuściła mi się część), to jadę do szpitala na zdjęcie - ściągała mi znajoma gin, potem położna, a potem lekarz pakietowy, a powinien szpital w ramach "reklamacji"

Aaa... kasperka, gratuluje wizyty

:dziekuje :
Podobno nie wyglądam zachwycająco
Jak weszłam do gabinetu to i lekarka i pielęgniarka pytały od razu co ze mną, czy mam teraz jakies stresujące sytuacje itd ...
Stary 2015-06-09, 14:43   #3438
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Jesooo, mam to samo... jak nie myślę to spoko, gorzej jak zacznę... ale odwrotu nie ma, urodzić trzeba

Gratulacje dla Młodego

I to można od razu po porodzie założyć? Gdzie kupiłaś?
Kupilam w aptece gemini. W szpitalu raczej nie pozwola zalozyc, bo niby sama masz sie obkurczac... Ale jak widze kolezanki ktore sie same obkurczaly, maja dzieci.po 3 latka i brzuch nadal wisi to ja dziekuje za takie obkurczanie. Wole pasem sobie pomoc a potem cwiczeniami. Zaloze od razu po powrocie do domku. Na godzinke lub dwie. I stopniowo bede zwiekszala sobie czas w nim. Zwlaszcza na spacerze jest w nim dobrze bo fajnie trzyma wszystko co trzeba w kupie i ladnie wyprostowana sie chodzi.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Jak weszłam do gabinetu to i lekarka i pielęgniarka pytały od razu co ze mną, czy mam teraz jakies stresujące sytuacje itd ...
Loj tam nie znaja sie albo zazdroszcza wygladu glupie pipy :-D
Stary 2015-06-09, 14:44   #3439
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tak szybko. Po usg, malutka dzisiaj współpracowac nie chciała musiałam chodzić, leżeć na boku itd... No ale poszło. Wszystko w porządku, zdrowiutka i w 31tc wazy 1390g
Super, że wszystko w porządku gratulacje

Cytat:
No... Fajnie, moze kiedys sie poznaja
Wrocilam od dentysty. Cale 50min mnoe meczyl. I kanaly nie skończone :-( a miał byc juz dzis koniec... W piatek lece znowu. Pod koniec maly juz tak mnie kopal, mi sie zrobilo slabo, duszno i ciaglo mnie na wymioty. Szybko mnie z fotela podnosili. Za dlugo na plecach chyba i stres do tego. Lekarz mnie opierniczyl ze nie mowie ze mi zle. Koncowke juz na siedzaco robil. Biedny az sie spocil hahaha
Współczuję... ja się właśnie muszę zapisać do dentysty już nie mogę tego dłużej odwlekać

Cytat:
Serduszko posłuchałam, z podwoziem też wszystko w porządeczku, godzinę znowu w gabinecie siedziałam i rozmawiałam z lekarką... Niestety nie dała się namówić na podglądanie
Szkoda, ale najważniejsze, że wszystko okej ja w czwartek mam wizytę, ale też bez usg...
Stary 2015-06-09, 14:45   #3440
natalia1011
Zadomowienie

Podczytuje Was caly czas ale mąż przyjechał i ciagle gdzies latamy razem i nie mam czasu pisac

Ja odebralam wyniki, hemoglobina 13,6 i bakterie w koncu nieliczne, czyli poprawa, a hemoglobine od poczatku mam na super poziomie
Cytat:
Super malutka rośnie wazne ze zdrowiutka ja juz sie nie moge doczekac wizyty

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:46   #3441
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
O rywanolu czy jakos tak mowilam... To biedna faktycznie bylas... Ale moze kup sobie rywanol i stosuj jako opatrunek. To na bank ci rana niezaropieje... A taki opatrunek na pewno nie zawszkodzi a zapobiegac bedzie...

Rywanol to stosowałam ciagle, potem dostałam jakies leki na receptę... A dajcie spokoj. Na sama mysl mnie ciarki przechodzą :P

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 14:47   #3442
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
majka242007 współczuje przezyć u dentysty. Ja mam wizytę w poniedziałek bo wypadły mi 2 koronki które robiłam w lutym A moja dentystka sie wczasuje. Jestem załamana tyle kasy na to wydałam. Ciekawa jestem tylko co teraz
Mi też się właśnie koronka rozwaliła i nie wiem co dalej z tym będzie tyle kasy poooszło...

Cytat:
Kupilam w aptece gemini. W szpitalu raczej nie pozwola zalozyc, bo niby sama masz sie obkurczac... Ale jak widze kolezanki ktore sie same obkurczaly, maja dzieci.po 3 latka i brzuch nadal wisi to ja dziekuje za takie obkurczanie. Wole pasem sobie pomoc a potem cwiczeniami. Zaloze od razu po powrocie do domku. Na godzinke lub dwie. I stopniowo bede zwiekszala sobie czas w nim. Zwlaszcza na spacerze jest w nim dobrze bo fajnie trzyma wszystko co trzeba w kupie i ladnie wyprostowana sie chodzi.
Dziękuję przede mną zakupy w gemini więc dopisuję do listy
Stary 2015-06-09, 15:22   #3443
Niespodziewajka25
Rozeznanie

My już po spacerku , Młody sie wyszalał teraz urzęduje na balkonie , zaraz se biore za sprzątanie bo do południa nie zrobiłam dosłownie nic . Tżet znowu o 21 wróci wiec jestem sama sobie ..ehh

---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

A szwy po porodzie mialam takie ktore sie same rozpuscily . I powiem wam szczerze że ich zakładanie bolalo bardziej niz samo ciecie krocza ..taka sytuacja
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 15:35   #3444
heroine86
Zakorzenienie

Ja dzisiaj zaczęłam 30 tydzień
Stary 2015-06-09, 15:38   #3445
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluje 😘

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Dokupilam jeszcze fasolke szpqragowa i kalafior... Ale dzis duzo na obiad bedzie :-D ale chce mi sie wszystkiego :-P
Stary 2015-06-09, 15:47   #3446
dd1dd
Zakorzenienie

wróciłam
Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Kolejny zastrzyk ? dobrze ze podskoczyla. Ja mam na poziomie 11,5 i daje mi mimo to zelazo.
tak, już mi wychodzą te zastrzyki nosem ostatnio jak sobie zawaliłam to aż mi łzy stanęły w oczach ja też dalej biorę żelazo
Cytat:
No zleciało nie wiem kiedy było cudownie przeważała słoneczna pogoda raz padało i raz taaaak wiało, że na plaży siedzieć się nie dało nie przesadzałam z opalaniem, a i tak mnie zjarało dekolt, piszczele z przodu i prawą rękę bardziej niż lewą
no to super, że wyjazd się udał

Cytat:
Napisane przez martulka0991 Pokaż wiadomość
U mnie dzis na obiad ryz (dla mnie kasza gryczana) do tego sos z kawalkami mieska i cukinii i ogorek malosolny pychota!!! Poprostu niebo w gebie :-D na deser lody z truskawkami
A na popoludnie do pracy :-( ostatnie 4dni przede mna
weź nic nie pisz o małosolnych miałam dzisiaj kupić ogóry ale tak lało, że nie wychodziłam na ryneczek
Cytat:
super, że wszystko dobrze
Cytat:
Napisane przez TusiaeM Pokaż wiadomość
Mój TŻ też tak mówi na naszą małą

Co kupujecie na odparzenia Bepanthen czy Sudocrem?
to też będzie Juleczka kuleczka?
ja mam sudocrem
Cytat:
no szkoda, że nie podejrzałaś ale dobrze,że ze wszystkim innym dobrze
Cytat:
etam... nie wierzę, ze nie wyglądasz zachwycająco kłamią pewnie babki

idę oprzątnąć
coraz częściej boli mnie brzuch jak a okres
Stary 2015-06-09, 16:06   #3447
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Loj tam nie znaja sie albo zazdroszcza wygladu glupie pipy :-D

poprawiłaś mi humor "głupie pipy "

Edytowane przez kasperka
Czas edycji: 2015-06-09 o 16:06 Powód: Blad
Stary 2015-06-09, 16:06   #3448
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Cytat:

Jak dla mnie to magiczna granica , kolejna to 35 tydzien a kolejna to 37.
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-06-09, 16:08   #3449
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
wróciłam

tak, już mi wychodzą te zastrzyki nosem ostatnio jak sobie zawaliłam to aż mi łzy stanęły w oczach ja też dalej biorę żelazo

no to super, że wyjazd się udał

weź nic nie pisz o małosolnych miałam dzisiaj kupić ogóry ale tak lało, że nie wychodziłam na ryneczek

super, że wszystko dobrze

to też będzie Juleczka kuleczka?
ja mam sudocrem

no szkoda, że nie podejrzałaś ale dobrze,że ze wszystkim innym dobrze

etam... nie wierzę, ze nie wyglądasz zachwycająco kłamią pewnie babki

idę oprzątnąć
coraz częściej boli mnie brzuch jak a okres

Mnie ostatnio 1 dzień tak pobolewał jak na okres...
Bierzesz magnez???
Stary 2015-06-09, 16:08   #3450
moniska139
Zadomowienie

Tyle się nacytowałam i padła mi aplikacja
Byłam na wizycie, mam niedobory witamin z grupy B i niewyleczoną infekcję po ostatniej wizycie co byłam u innego lekarza poza tym jak zbadała mi lekarka brzuch to powiedziała, że jest jakiś dziwny, w sensie mały i wiotki. Było usg kość udowa jest na 29 tydzień a główka na 27. 30 tygodni mam skończonych i o ile kość udowa jest w normie to główka już niebardzo za dwa tygodnie mam iść na kontrolę. Łażę i becze
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości