![]() |
#2761 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. VI
Moja sukienka jest obcisła i przed kolano. Nawet własnie w tym programie mówili, że sukienka biała ale krótka i koktajlowa na wesele jest ok. sorry ale wątpię, żeby ktoś pomylił mnie z panna młoda lub żebym odebrała jej blasku bo raczej z brzuchem nie będę atrakcyjnym kąskiem
![]() Na ostatnim weselu w pazdzierniku tez mialam biala, do tego rozowy żakiet i tyle. Dokładnie wygladalam tak na na zdjeciu i nikt nie mial z tym problemu a już na pewno nie panna młoda ![]() A jesli to coś zmienia to moja obecna sukienka jest bardziej mleczna niż śnieznobiała i wygląda tak samo jak ta rozowa ktora mialam na inny weselu (na drugiej fot) wiec nie przesadzajmy ze to jakas mega wtopa bo nic w niej strojnego nie ma...no i dojdzie brzuszysko. Jedyny problem to to, że ta biała mi prześwituje i nie wiem co mam z tym zrobić ![]() aaa i dziewczyny które ida na wesele... ubieracie baleriny?
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3kwtlrik7q.png Edytowane przez agu23gda Czas edycji: 2015-06-10 o 13:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 |
Zakorzenienie
|
Jejku jakie moje dziecko jest od kilku dni aktywne, bombie mnie przez cały dzień i w nocy buszuje i jak tż-et o 5 rano wstaje, to też już puka.
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Mamy majowe wyniosły się na odchowalnię, a to znaczy, że zaraz mamy lipcowe zaczną się sypać |
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do Twojej wagi to jak Ty to zrobiłaś??? Zazdroszczę. Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2764 |
Zakorzenienie
|
Ana- wymienniki węglowodanowe. 1 WW to 10g węglowodanów w danym produkcie. Jak to zrobiłam? Zafundowałam sobie w genach cukrzyce
![]() Co do sukienki. U mnie były osoby w białych/ecru. Mi to rybka jak kto sie ubierze. A już tym bardziej ciężarnej bym sie nie czepiala. Mozna ta biała sukienkę złamać kolorowymi dodatkami. Ja nie trawie tylko takich "złotych rybek" czyli panienek ubranch mocno niestosownie np. tyłek na wierzchu. Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#2765 |
Wtajemniczenie
|
czarownica_tea ja nie wiem czy dobrze pamiętam, że to Ty mieszkasz w kawalerce, tzn że macie 1 pokój?
#2766 |
Zadomowienie
|
Jeśli ktoś z wymiotuje na glukozie musi ją powtórzyć. Dziś była ze mną jedna dziewczyna i nie wytrzymała i odesłali ja do domu... szkoda mi jej było bo siedziała pół godziny, i dupa.
Ja mam nadzieje ze to był ostatni raz z tym badaniem. Na drugie nie pójdę. Teraz coraz bardziej jest popularne noszenie białych sukienek na wesele, u mnie było dużo pudrowych, w ciemnym mało osób było. Mnie osobiście nie przeszkadza, ale są różne panny młode ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2767 |
Zakorzenienie
|
Agu- nie
![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#2768 |
Wtajemniczenie
|
aaaa to spoko
![]() ![]() Pytam bo mamy ten jeden pokój i nie wiem kiedy zaczać robić kącik dla dziecka. Póki co mamy lozeczko itd ale wszystko stoi w kartonach żeby nie zabierać sobie miejsca poki małej jeszcze nie ma. Ale tez nie chce czekać na ostatnią chwilę.
#2769 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2770 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja mam tylko jeden dzień na glukozę, bo dwóch dni wolnego tż nie weźmie ![]() Najdziwniejsze będzie chyba położenie się na brzuchu jakiś czas po porodzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może warto sobie kupić chociaż najtańszy jakiś cielisty biustonosz, choćby i "targowy", te 15 zł to niedużo, a nie zawsze muszą się okazać złe (moja mama nosi takie właśnie kupowane na targu a nie ma piersi zniekształconych ani nic i jest bardziej zadowolona niż z niektórych firmówek ![]() Ja planowałam kupić sobie jakieś obcasy niskie albo koturny na sierpniowe wesele, na które idę, ale potem chcę się przebrać. Pewnie w baleriny, ale ja z butami mam ogromny problem - kupiłabym sobie takie letnie buty bez palców, ale z krótszą sukienką musiałabym być bez rajstop, a moje nogi nie są do pokazywania ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2771 |
Wtajemniczenie
|
aaaa..no to mi powiedz czy już macie łóżeczko rozłozone itd albo jakis kącik dla dziecka czy kiedy?
Ja mam milion pomyslów jak wykorzystać róg pokoju dla małej, ale jeszcze szkoda mi zabierać nam miejsca, a z drugiej strony nie chce czekac do samego końca aż pojade na porodówkę a TŻ do domu lozeczko skręcać ![]() chcialabym ten kącik zrobic tak jak sobie wymylsilam Ja idę w koturnach dość wysokich ale też nie pokaże swoich gołych tragicznych nog ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/f2w33e3kwtlrik7q.png Edytowane przez agu23gda Czas edycji: 2015-06-10 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanko do tych z Was, które kupują majtki i podpaski z Hartmanna : wybieracie jakieś konkretne? Czy obojętnie jakie? I rozmiary podpasek to midi czy największe? ![]()
![]() |
#2773 |
Wtajemniczenie
|
owieczkaa
Zazdroszczę, że mieścisz się w spodnie! Ja przerzuciłam się na legginsy i w dodatku kupuję rozmiar L bo we wszystkich gumka za bardzo ściskała. Brzuch mam osadzony ku dole więc na dupę nie mam co nakładać starych bo no nie da rady... Ja będę siedzieć na balkonie jeżeli mąż nie zdąży altanki zrobić. agu23gda Wiesz tu nie chodzi o to, że można pomylić Cię z panną młodą, ale bywa, że PM uważa, że kolor biały jest zarezerwowany tylko dla niej tego dnia ![]() ![]() Podziwiam, że takie szpile nosisz ![]() meryy82 Mój malec dziś wreszcie spokojny bo tłukł mi w organy jakby to piłki były ![]() ![]() czarownica_tea U mnie była laska w czerwonej sukience ledwo jej tyłek zakrywało a biust prawie na wierzchu... niezbyt estetycznie to wyglądało :/.
![]() |
#2774 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2775 |
Wtajemniczenie
|
Danaeee84
Hahaha sobie to wyobraziłam ![]() ![]()
![]() |
#2776 | |||
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ale się rozpisałyście od wczoraj, nadrabiam na raty ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() I co powiedziała lekarka? A takie małe dzieci w ogóle się odczula czy to za wcześnie i podaje się tylko leki na alergię? Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2777 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiaj jedziemy po łóżeczko, ale kącik będziemy robić raczej w sierpniu. No chyba, że syndrom wicia gniazda dopadnie mnie wcześniej Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
Namisek- ja uważam ze pewne okazje zobowiązują
![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#2779 |
Zadomowienie
|
grita, właśnie kaszel mieszany, raz suchy męczący, a za chwilę mokry. Katar też raz się leje, a raz gęsty. W ogóle dziwne to jakieś. Nie odczulam na razie, najwyżej potem, mam jej dawać zyrtec przez 14 dni, bo rzeczywiście wyglada na alergię-najpewniej na trawy. Osłuchowo też czysta.
Edytowane przez malena1979 Czas edycji: 2015-06-10 o 14:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2780 | |||||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A brzuszek masz śliczny, i naprawdę nieduży jak na bliźniaczą ciążę ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja nie będę balkonować, bo nie mam balkonu ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do brzuszka, to jestem pewna że mi będzie brakować ![]() A ruchy fantomowe czułam baaardzo długo, pamiętam jak pół roku po porodzie kupowałam przerażona test, bo byłam pewna że to ruchy dziecka i że jestem już na półmetku drugiej ciąży ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I też mnie wkurzają takie panny, co mają wszystko na wierzchu, przecież można sie ubrać ładnie i seksownie, ale nie mając całych cycków czy tyłka na widoku ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A TŻ zawozi cię? Dlatego bierze wolne? Oj taaaaak leżenie na brzuchu, zjedzenie tatara i wypicie prawdziwego piwka, na to czekam po porodzie. Oczywiście bez szaleństw na początku i póki karmię ale wyczekuję tego ![]() Cytat:
![]() My na pewno będziemy mieć więcej dzieci więc się tak z tym stanem nie żegnam. A Ty pamiętaj, póki menopauza nie nastąpi to piłka w grze że tak powiem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2782 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wykończona jestem. Od "rana" robiłam porządki z rzeczami, żeby pokój opróżniać. I z kilku kartonów i pudełek zrobiło mi się niecałe jedno pudełko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2783 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ide zaraz do dermatologa i nie wiem jak się przygotować. Umyć buzię wodą czy np tonikiem przetrzeć ![]() Co do białej sukienki, to ja nie miałam nic przeciwko, pod warunkiem, że była skromna. U mnie dziewczyna miała na weselu i mnie to nie przeszkadzało. Przecież było widać kto jest panną młodą. ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2015-06-10 o 15:14 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2784 |
Zakorzenienie
|
A ja celebruje ciąże. Dla mnie bedzie pierwsza i ostatnia
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
#2785 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie się też marzy tatar ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jakbym mogła piłabym ją litrami każdego dnia ![]() ![]() ......... ...... ... .. . to był tylko taki kutaśny żarcik glukoza jest ---> ![]() ![]() Wróciłam do was,żyję,angina odchodzi,choć słabo sie czuję. Jesteśmy w trakciekompletowania mebli na nasze eM,głownie na wymiar wiec SIE DZIEJE ![]() Młoda co raz częściej dynda główką w dół i rencamy maca mi bożenę ![]() ![]() ![]() ![]() Mam do was dziwne pytanie z którego się nie smiejcie.Mój gin jest na 3 tyg.urlopie za granicą,nie moge zadzwonic i się zapytać czy TO JE NORMALNE,a mianowicie... czy wy też normalną qpkę a'la klocek robicie powyżej dwóch razy/dzień? Mniej wiecej od tygodnia tak mam(4 razy to moja norma-liczac od rannej po wieczorną haha) i się zastanawiam czy ze mną wsyćko jest ok? ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- o jessos,Grita ja mojemu dzis mówiłam,że pierwszym żarciem poporodzie (niekoniecznie w szpitalu lecz w domu po przyjeździe ze szpitala z Młodą) będzie TATAREK (LOVE,LOVE,LOVE) I MAM TAKĄ kosmiczną ochotę chocby na najgorsze -piwkooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooo teraz! zaraz ! już! a wiem,że nie mogę buu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja liczę na jeszcze jedno a najlepiej jeszcze dwójkę dzieci - jak Bóg da ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Tak, tż bierze wolne, bo mnie zawozi i zostaje tam ze mną. Jeśli mam powtarzać badanie, to musi mnie zmuszać do nierzygania ![]() Też czekam na wypicie piwka zimnego, chociaż wcześniej nie przepadałam za zwykłym ![]() ![]()
![]() |
#2790 |
Zakorzenienie
|
Owieczka- zadanie, zdaniem ale program rządowy sie kończy nie mamy mrozakow a drugi raz stymulacji nie zamierzam przechodzić. Stanowczo
![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.