|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część VI :)
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja wczoraj do 1 w nocy w szpitalu byłam z mężem ![]() ![]() ![]() Trzymajcie się ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wiem widzialam te zdjecia i jak bylam w grudniu to juz tak tam wlasnie wygladalo. Zastanawialysmy sie wczoraj nad tym z siostra i cos nam nie pasowalo, bo jak ona urodzila to odwiedzila dwie znajome po cc i obie lezaly w 2 innych 6-cio osobowych salach, a ona sama lezala w 2-os. No i nie wiemy o co tu chodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dzis wybieram sie do pracy zawiezc L4, wejde na chwile do swojego zespolu pogadac, a potem wracam i mam zamiar wysprzatac kuchnie w koncu. Jak sobie pomysle te wszystkie rzeczy z szafek wyciagac blee. Okien chyba myc nie bede, jeszcze widac przez nie swiat ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-06-16 o 06:14 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaa widzisz, to ja nie wiedziałam ze tak juz wyglada ![]() W sobotę dowiemy sie o co tu chodzi. Wiem tylko tyle, ze tych sal juz nie ma... Moze powoli remontowali i sukcesywnie zamieniali te 6-osobowe na mniejsze ? Od grudnia juz trochę czasu minęło wiec moze po prostu jak siostra była to juz część była zrobiona a resztę dokończyli pózniej... No właśnie tak planuje dzisiaj tam zadzwonić i wyblagac o ten jej numer, mam nadzieje, ze mi podadzą... ![]() Cytat:
Ojej coś poważnego ? ![]()
![]() |
#4444 |
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Moniska, super ze z malenstwem ok, a Ty odpoczniesz... Wiadomo czlowiek chciaoby inne wczasy ale pocieszeniem jest to ze bedziesz pewnie czesto ogladala maluszka i bedziesz na biezaco z info co u niej ![]() Dd1dd nie zalamuj.... :-* zdrowka dla meza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zadomowienie
|
Miałam trzy usg od wczoraj. O płeć nie zapytał bo na 1 i 2 myślałam a po czym innym a na dzisiejszym cicho siedziałem bo kilku lekarzy było podczas badania i dyrektor szpitala. Wazne ze wszystko jest z małą dobrze. Wody to były na pewno teraz jest prawidlowa ilosc a nie wiadomo ile było ich prędzej. Mam duzo leżeć i zapowiada się dłuższy pobyt. Obrona stoi pod znakiem zapytania, ale z tym pogodziłam się w zeszłym tygodniu juz. Oby wszystko dobrze się skończyło i do sierpnia wytrzymać 2 w 1. Ale i tak się będę uczyć, najwyżej potem będę mieć to ogarnięte.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4446 | |||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny nie wiecie czy możemy fastum stosować? Tak mnie strasznie biodro boli i nie wiem czy mogę się posmarować. A tak poza tym to dzis chyba komodę skręcimy, żebym w końcu mogła ciuszki poprać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
Zakorzenienie
|
Hej mamusie :-D
Slonko wyszlo ![]() Nawet sie wyspalam. I lece dzis konczyc kanalowe leczenie zeba... Mam nadzieje ze dzis juz koniec... dd1dd daj znac co z mezem... Trzymam kciuki. ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() |
#4448 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Ja tez juz obecna bo ostatnio cos się budzę o 8 i koniec spania ![]() ![]() Za chwile jadę do miasta poplacic co trzeba, kupic jakas książkę na ślub (oczywiście nie wiem jaka) kupic cos Antosiowi bo sie syn kuzynce urodził w środę i tam troche posiedziec ![]() Zaś pojadę do fryzjera sie pofarbować i troche do mamy ![]() ![]() Dziadkowi obiad zrobi tesciowa wiec nie musze się martwić :p Także miłego dnia kobietki bo pewnie mnie bedzie tu Malo dopiero nadrobię wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam się w 31 tygodniu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 |
Zakorzenienie
|
asienka_182
Jakie ambitne plany na dzis :-D Mi to sie nic w ciazy nie chce. Mam tel do odebrania od dwoch dni z gwarancji i nie mam weny jechac po niego :-/
#4451 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mnie póki co zgaga omija ![]() Śliczny rożek ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dd11dd wracaj szybko i zdrowia dla tż Mnie od rana boli brzuch jak na @ :/
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj maly rozbojnik juz wstal i robi mi armagedon w brzuchu. Skad on ma tyle sil taki maluszek. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- No co ty... A mocno? Brzuch nie powinien bolec jak na @
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4456 |
Zakorzenienie
|
No coś Ty....
![]() Może zadzwoń do lekarza? ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Rozeznanie
|
Dzien dobry!no dzis sie wyspalam
![]() ![]() ![]() Jeszcze jakis obiad trzeba wymyslic..chyba botwine zrobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny spokojnie
![]() ![]()
#4459 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj sama jestem, więc nawet obiadu mi się wymyślać nie chce... może makaron z cukinią zmontuję
![]()
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
Raczkowanie
|
dzień dobry mamusie
![]() moniska - bardzo się cieszę że z małą wszystko ok, kamień z serca - teraz tylko odpoczywaj i na pewno wszystko będzie dobrze - jesteś pod dobrą opieką jak nie będą pewni że jest bezpiecznie to do domu cię nie wypuszczą dd11 - zdrówka dla męża, mam nadzieję że to nic poważnego mslullaby - może nospę łyknij na wszelki wypadek
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4462 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mnie tez, lekarka mowila ze nie ma powodu do niepokoju ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja tak nie wierzyłam w gust mojego męża ![]() ![]() a z fotela wbrew pozorom wstaje się łatwo ![]() ![]() ![]() dzięki dziewczyny za odp w sprawie pampersów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- ooo... Igorek ma czkawkę ![]() ![]() a tak swoją drogą od czego to zależy? w sensie ta czkawka u dzieci? a już wiem skąd ta czkawka :p tu znalazłam artykuł: http://oczekujac.pl/2012/07/czkawka-...noworodka.html to by się zgadzało, bo przed chwilą zjadłam kilka cukierków mars, twix i milky way i pewnie słodkie wody Mu posmakowały i łapczywie łapał :p
![]() ![]() Edytowane przez mms_22 Czas edycji: 2015-06-16 o 09:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Mms Igorka nie męczy czkawka, płuca sobie ćwiczy
![]()
#4465 |
Zadomowienie
|
Jak dobrze ze przyszlo te ochlodzenie... ;-) dzis od rana szaleje, pranie juz sie suszy, bigosik z mlodej kapusty na wedzonych zeberkach ugotowany ;-) teraz chwila oddechu bo cos brzuch zaczyna mnie bolec... :-( wczoraj uslyszalam od znajomej pielegniarki ze mam sie oszczedzac i nluwazac na schodach, bo 8ms to najgorszy czas dla dziecka na porod wiec troche musze przystopowac, ogolnie to aby przetrwac wyprowadzke i sie rozpakowac a pozniej juz niech dzieje co chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Jej a ja pisalam rano ze ide do dentysty i zapomniałam... Patrze teraz na zegarek i uff mam jeszcze troche czasu bo na 11:30 wiec lece sie ogarniac. Nigdy nie bylam tak zapominalska jak teraz...
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Nie no ... Nie do wiary... Polecialam do lazienki patrze w lusterko a ja juz pomalowana.... Hmmm zapomnialam ze rano to zrobilam :-D
#4467 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Dziewczyny, podczytuję Was na bieżąco, ale jakoś nie mam weny na pisanie...Męczy mnie strasznie te mieszkanie w innym miejscu ![]() Jestem wlasnie po terminie u ortodonty i rozmawialysmy z lekarka o operacji ... Moja lekarka rozmawiala z chirurgiem i ordynatorem itd i nie bede miala operacji jesli będę karmić piersią... czyli możliwe, że wydłuży się to wszystko nawet o rok...czyli rok dłużej z drutami ![]() Ale przynajmniej maleństwa nie zostawię samego. Planowo operacja powinna byc w pazdzierniku 😱 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Rozeznanie
|
A ja wczoraj przechwalilam ze zgagi niemam a tu dzis tak mnie piecze ze na wymioty idzie blee
![]() mms moj ma kilka razy dziennie czkawke ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- No masakra... I nie wiem jak wysiedze u dentysty bo maly tak kopie ze hej.rozpycha mi brzuch na wszystkie strony. Znow pomocnica dentysty bedzie miala frajde bo sie gapi zawsZe w ten brzuch i piska ze szczescia jak widzi ruchy :-D
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:20.