|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Joga
Cytat:
Do mnie sporo chodzi kobitek bez par. No problem bo przychodzą też faceci, głównie przed własnymi ślubami ![]()
![]() |
![]() |
#2162 |
Zakorzenienie
|
Chodziliśmy z TŻ przez rok na kurs, mieliśmy chyba salsę, cha-chę, bachatę, walc angielski, wiedeński i jive'a i przy salsie TŻ marudził najbardziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Może na 20 rocznicę wykupię nam karnet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2165 |
Oby do wiosny
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Nie depcze krokusów
|
Co w tangu trudnego, to tylko spacerowanie po parkiecie i wspólne oddawanie ciężaru (ach, będzie mi brakować tych zajęć przez wakacje). U mnie problem jest taki, że prowadzę i dominuję faceta
![]()
![]() |
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2170 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem okropną tancerką, ale to akurat jakoś tam mi wychodzi, dlatego piszę, że jest łatwe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wiec masz racje na poziomie podstawowym jest łatwiej, nie masz racji nie jesteś złym tancerzem bo nawet podstawowe tango jest dość trudne ![]()
!!!!!!!!!!!!! Hej!!! Chętnie wymienie podkład la mer soft longwear w odcieniu cream ( nadal mam paragon) na shiseido synchro lub synchro glow. Edytowane przez Loyd Czas edycji: 2015-06-25 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2172 |
Konto usunięte
|
Do tańca sie nie nadaje, jakos tak z koordynacja i ogólnym wyglądem ruchów słabo
![]() No, jeszcze tydzień sesji i ide na jogę ![]() Acro Yoga zawsze mi sie podobała, ale na razie sama niczego nie potrafię, TZta nie namowie, a innej osoby do pary brak. Ale uwielbiam oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzis postanowilam " zrobic sobie dobrze" wyciągnęłam jedno piwko miodowe wypilam.... I teraz siedze, czuje się pijana... Normalnie nabąbałam się jak stonka po opryskach jednym piwem ![]()
![]() |
![]() |
#2174 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nie pije często, też tak mam ![]() Kupiłam dziś klocek do jogi. 10 zł w tigerze. Nie jestem bardzo elastyczna, więc pewnie się przyda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, wrocilam!
![]() Do jogi i do watku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 |
Zadomowienie
|
favianna, może spróbuj jogi wg Iyengara? Tylko musisz znaleźc dobrego i doświadczonego nauczyciela. U mnie na zajęciach osoby z problemami zdrowotnymi często wykonują zmodyfikowane pozycje, używają pomocy w różny sposób.
![]() |
#2177 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja dość niska jestem i takie przyjemności w komunkacji mnie spotykają... Jakoś faceci mają manię epatowania zapoconymi nieogolonymi pachami. ![]() Kciukaski trzymam ![]() Cytat:
![]() Fajnie. Obserwuj, uważaj i na pewno będzie dobrze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Śniegowa;51882810]Pogrubione... Fuuuuuuu.
Ja dość niska jestem i takie przyjemności w komunkacji mnie spotykają... Jakoś faceci mają manię epatowania zapoconymi nieogolonymi pachami. ![]() /QUOTE] ![]() Ja odpukać nie miałam takiego klienta. Miałam w liceum partnera który chyba miał nadpotliwość ( taki wiek) ale chyba latał do łazienki ogarniać się ze 3 razy w ciągu treningu bo jak wracał zawsze czuć było od niego mydło i męską rexone ![]()
![]() |
#2179 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
No widzisz, ale się ogarniał. Miał świadomość problemu... A nie jak wisi nad Tobą śmierdząca męska pacha koło 7 rano w Metrze... Dziś relaksy... Po tygodniu z treningami Tabata, zasłużone relaksy. W poniedziałek mamy mieć na zajęciach "chodzenie w pozycjach stojących" cokolwiek to znaczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2180 |
Konto usunięte
|
Mam pytanie - warto kupic paski wspomagające?
Kostkę kupiłam, bo chciałam miec , tak jak matę, tylko do własnego użytku. Mam cienka skore, szybko mogę sie czymś poczęstować od kogos, kto ćwiczył wcześniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Szkolne... No nie są prane wystarczająco często. Musiałaby by tak naprawdę codziennie, a tego nie da się zrobić. Noszę też własny ręczniczek z mikrofibry- jak np kładziemy czoło na wałku czy kocu- to bardziej higieniczne. Odkąd u jednej baby zauważyłam na stopach zaawansowaną grzybicę wszystkich paznokci, jestem ostrożna. (Specjalnie napisałam baba, bo inaczej się nie dało- brudne ciuchy, grzybica, tłuste włosy i zachowanie poniżej krytyki, śmiechy gadanie itp). Wtedy też stwierdziłam że nigdy więcej szkolnej maty nie użyję. Dobre jest to, że nie musisz targać własnej (lub gdy zaczynasz i nie wiesz czy ten rodzaj aktywności Ci się spodoba), ale one muszą żyć własnym życiem... W tej szkole do której teraz chodzę nie ma możliwości wypożyczenia. Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-06-26 o 08:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2182 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
W tigerze znalazłam tanie kostki (10zł) i paski (15zł). Matę mam już od dłuższego czasu. Właśnie na higienę niektórych ludzi nie mamy zbytnio wpływu. Można oczywiście zwrócić uwagę, ale czy ktoś to zmieni to już wątpliwe. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Jakie te kostki? Twarde czy piankowe? Niestety.... Nie rozumiem tylko jak w dzisiejszych czasach z taką koszmarną grzybicą można chodzić... Ok, złapać jest łatwo, ale nie leczyć? EDIT- znalazłam u nich na stronie. Nie wiem czy ten pasek nie za szeroki- ma 8 cm (?) Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-06-26 o 08:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam zawsze swoją matę , mam też swój pas. Piłki używam tej ze szkoły
![]() |
![]() |
#2185 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Paska koniec końców nie wzięłam. Teraz patrzę, że w decathlonie jest za 25zł. http://www.decathlon.pl/pas-do-jogi-...FeT7cgodAcwM_Q |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze sobie wtedy myslałam.." Cholera , jak od niego tak czuc o 8 ej rano to co jest o 18 ej???" Siedz cały dzien koło takiej osoby w pracy..... ![]() ![]() Mialam takiego nauczyciela w liceum który zmoenial swoj swetr raz na dwa tygodnie..... ![]()
![]() |
![]() |
#2187 | |||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Oooo. To fajnie, bo moja piankowa jest bardzo miękka... ugina się jak ją w pionie do paryankasany kładę. Ten pasek chyba lepszy Cytat:
O fuuu |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
Zadomowienie
|
Ten pasek z Decathlonu chyba nie jest zbyt dobrej jakości sądząc po komentarzach. Najlepszy jest bawełniany, trzeba też patrzec na ile stabilna jest klamra.
Dla mnie własna mata i pasek to podstawa. Ostatnio kupiłam klocki, przydają się do cwiczen w domu, zwłaszcza do rozciągania nóg do szpagatu. Klocki wg mnie najlepsze są drewniane z zaokrąglonymi krawędziami.
![]() |
#2189 | |
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja kupiłam kiedyś w szkole, za 25. Ma kilka lat i nic się z nim nie dzieje. Faktycznie bawełniany jest. Z klockiem to szczerze powiem, że "przysępiłam" troszkę, bo za drewniany to około 40 złotych bym musiała zapłacić, a za piankowy dałam niespełna 10. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zależy ile się z takich klocków korzysta, piankowy też może byc dobry. Ale ja akurat staram się unikac nienaturalnych materiałów. Jeszcze co do pasków - nie kupujcie takiego z plastykową klamrą - ponoc bardzo szybko się psują.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.